טוב תשמעו, לדעתי השרשור הזה כבר מיצה את עצמו.. דווקא כיום אני אינטלקטואל שבד"כ מאוד אוהב הערות ודיונים, לפעמים אני מתעניין בתגובות ומתווכח עם המגיבים בלי סוף על פני מאות תגובות, אבל הפעם אני רואה שאין בזה טעם, בין היתר בגלל האכזבה שחלק לא מבוטל מהתגובות כאן מלאות בטענות "אד הומינם" לגביי, לפיהם אני "בגיל ההתבגרות" וזה סתם מרד נעורים חסר פשר.. בכנות, גם אם זה נכון, I hardly care.
חשבתי בהתחלה שאולי יבואו תגובות מרתקות שיפתחו דיונים על כל מיני היבטים של דברים כמו "איך אפשר למרוד בנורמות אבל לחיות בשלום עם הסביבה"/"איך להביע מרידה בנורמות בצורה מנומסת" וכו'.. חבל. פעם הבאה אפתח פוסט ממוקד יותר.
בכל אופן, מכיוון שאני כבר לא רואה טעם להתייחס קונקרטית למישהו פה, רק אתייחס קצת למי שכן עזר לי קצת (משום מה אני מרגיש חובה מוסרית לעשות זאת) -
@Oringa (אכן, אם רק רק הייתי שם לב לנקודה הזו - איך כל ההיפר-מינימליזם הזה "מגן" עליי מהאיומים של ההורים, כנראה זה היה חוסך לי עצבים וחלק מהאמירות המיותרות שלי),
@ביולוג ירושלמי (בדבר אחד בהחלט מסכים איתך, לשמור על השפיות, כלומר השלווה הנפשית שלי, זה קשה להחריד אצלי אבל ממש חשוב, גם, למרבה האירוניה, בשביל להפסיק לחיות כמו זומבי מת-מהלך. מה אתה עושה כדי שהשפיות שלך תשרוד?), וכמובן
@בת העמק (כנראה אין פלא שאני וההורים שלי הרבה יותר נחמדים זה לזה מאז ההתפרצות הזאת. גם המפקד שלי בצבא לפעמים מתעצבן עליי ואני נבהל קצת, כנראה אני צריך ללמוד דווקא להעריך את זה שהוא לא מעמיד פנים שהוא רגוע! LOL. אנסה לראות איך לקיים איתם "דיאלוג ענייני" מבלי "להישאר זומבי").
לגבי כל היתר - סתם שתדעו, שלמעט המקרה הנ"ל, לא צעקתי על אף אחד בערך 2-3 שנים בכלל, בד"כ אני מאוד מאוד רגוע, וגם לא משתמש בביטויים גסים. המקרה הנ"ל הוא חריג ביותר אצלי, לא מייצג.. לכל שאר מה שהעלתם, ממש אין לי מספיק סבלנות, זמן ומוטיבציה כדי להתייחס, גם לא לשאלות על החיים האישיים שלי (אין לי עניין להיחשף עד כדי כך - ה "חשיפה" שעשיתי פה היא ברמה די שטחית).
תודה על כל התגובות anyway.
(למנהלים - אם מישהו מכם משום מה חושב לנעול או למחוק את השרשור הזה,אין לי בעיה, ממילא אין לי עוד הרבה סבלנות/זמן/כוח לעוד תגובות כאן).