ועדיין בגלל שהם חברה מוכרת והם נותנים כזאת הצהרה רציתי לבדוק את זה... ונראה לי שיחסית לשאר המקומות והפורומים הכי מתאים לשאול את זה כאן...
מה זה חברה מוכרת? זו חברה שמפרסמת את עצמה, זה לא הופך אותה או את המוצר שלה לטוב, גם קוקה קולה ומלבורו הם חברות מוכרות.
עד כמה שאני מבין הבחור כתב את זה הוא הפרזנטור/מנטור שלה:
התנודתיות בשוק נמשכת, כמה זמן המגמה הזאת תלווה אותנו והאם אנחנו בפתחו של שפל חדש?
www.bizportal.co.il
ציטוט
"תנודתיות גבוהה בלי כיבוש שיאים חדשים ובלי לכרות שפלים חדשים בטווח של הימים והשבועות הקרובים"
תוך שבוע הסנופי מצא שפל חדש כמעט 20% פחות.
כמה ימים מאוחר יותר הוא כתב את זה:
בשבוע שעבר, השלים המדד את השבוע הגרוע ביותר מאז אוקטובר 2008, כמה נמוך ימשיך המדד לרדת, ובאיזה רמה המגמה תיעצר?
www.bizportal.co.il
ציטוט:
"כפי שזה נראה כעת מבלי להיכנס לדרכי החישוב, אפשר לצפות לירידה לרמות שבין 1,900 – 2,150 הנקודות. כמובן שהמדד יכול להיבלם לפני אבל עד שלא יוכח אחרת כדאי להתייחס לכל עלייה כאל עניין זמני."
השוק לא הגיע לרמות התמיכה האלה ושבוע מאוחר יותר כבר סיים עליה של כמעט 20% ומובן שהמשיך לעלות.
וזה:
רמת הסיכון ששוק המניות האמריקאי מציע גבוהה - גבוהה מדי עבור המשקיע הקטן
m.sponser.co.il
ציטוט: "שבו על הגדר או על הידיים ואל תעשו רכישות חדשות"
שבועיים מאוחר יותר השוק כבר עשה 10%.
וזה:
העליות האחרונות אינן עליות שמאפיינות מגמות עלייה; יחד עם זאת, השוק האמריקאי מחזיק; הנה ניתוח טכני למדד המוביל בוול סטריט בשוך הסערה
m.sponser.co.il
ציטוט:
"דעתי אודות רמת הסיכון שמציע שוק המניות האמריקאי ידועה. אני חושב שההתייחסות לסיכון של המשקיע הפרטי הממוצע לוקה בחסר והדחף להיות בשוק כל הזמן מופרז למדי. העליות האחרונות אינן עליות שמאפיינות מגמות עלייה"
השוק עלה 15% מאז בפחות מחצי שנה.
ואל תביני אותי לא נכון, באותה מידה אני יכול מצוא כתבות שהוא צדק בהם. זה מה שיפה בניתוח טכני/עתידני שוק, זה כמו מנבאת עתידות של האם יוולד לך בן או בת, ב 50%(51% אחוזים ליצר דיוק) מהפעמים היא צודקת.
השאלה עם על זה את רוצה לתלות את יהבך.