יש המון קורסים כאלה. תהיתי זמן רב מדוע הם קיימים. חושדת שתכליתם העיקרית היא ליצור (ולמלא) נישה מלאכותית, ולהעשיר את כיסיהן של מי שמעבירות את אותם קורסים. לשלם על משהו שאפשר להשיג בחינם -- ומידע, בכלל זה -- שקול לחוסר יעילות.
ראשית תודה על העריכה

לא כדי להסביר ולא כדי לשכנע. והרי לא התבקש הדבר. אלא במרומז. זאת אומרת לא הבנת מדוע קמה התופעה, ואז ענית לעצמך בכל זאת.
רק לתאר משהו:
אני אדם רגיל. כמעט. ב30 שנים האחרונות היתי עסוקה בלהקים קיבוץ מ0. די הצלחתי. וברגע מסוים כאשר אנוכי 52, קלטתי. אני בעצם ברחוב. זה היה משול להארה. הארה כלכלית

.
למה אומרת
הרזה לא מבין את השמן והשבע את הרעב. כאשר בגיל הזה אני, ללא פנסיה, ללא שום חיסכון, עם ילדה שאין לי עבורה כמעט כלום בעתיד, מסתכלת על סופרמרקט המידעים, בלי שיש לי בעצם זמן, כן?, ממשיכה, עם הקומפלקציה השכלית האישית, טיפול בילדה, תהליך החלמה, אז זה לא שיש מישהו שם שלוקח אותי ביד ואומר לי בואי תקראי כאן וכאן. מזווית הראיה של מי שצולל לתוך הנושא הזה לראשונה בחייו, ההצפה היא לא אנושית.
כאשר שום דבר לא באמת מזמין. השפה היא שפה גברית במובן, שהיא נקיה מילדים שצריך להשכיב, בין אם את אשת איש או הורה עצמאית, עניינים עם המורה, מיחושים, תחזוקה של בית ובכלל דברים הקשורים לקשיי יום יום של א ש ה . שפה נקיה מהתחשבות בשעה של היום, ותנודות של המחזור הנשי. שפה נקיה מהכרה בהבדלים בפעולה שונה של המוחות האלה.
מחקרים הוכיחו למשל,,,, לא משנה, פשוט אפשר לראות את ההרצאה לקראת צאת ספר VAGINA: A NEW BIOGRAPHY (קשור לחקר המוח, אגב).
אז ממש שמחה לא להתנצל יותר על כך שאישית מרגישה ויודעת שחושבת אחרת. לגמרי.
לכן, מנסה, מגששת. למצוא מקום קצת יותר מרופד עבורי. שוב אישית. ויכול להיות שאין דבר כזה. אבל צריך להתחיל.
מקווה שהדברים סבירים.