Y Yal משתמש רשום הצטרף ב 1/9/21 הודעות 41 דירוג 1 11/2/23 #1 שלום, אני מעוניין לקנות נייר עוקב s&p 500 לחשבון שנמצא באינטראקטיב ברוקרס. איזה אפשרויות טובות יש שאינן חשופות למס ירושה אמריקאי? אודה לכל עזרה, מתנצל אם זאת שאלה שחוקה
שלום, אני מעוניין לקנות נייר עוקב s&p 500 לחשבון שנמצא באינטראקטיב ברוקרס. איזה אפשרויות טובות יש שאינן חשופות למס ירושה אמריקאי? אודה לכל עזרה, מתנצל אם זאת שאלה שחוקה
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 25,177 דירוג 35,699 12/2/23 #2 CSPX הסולידית מייק זה גם טוב
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,597 דירוג 18,898 12/2/23 #3 נכתב ע"י אורי ג.: CSPX הסולידית מייק זה גם טוב לחץ כדי להרחיב... אישית מעדיף ונגארד אז VUAA. אבל בתאכלס כל קרן שאינה אמריקאית תיהיה טובה.
נכתב ע"י אורי ג.: CSPX הסולידית מייק זה גם טוב לחץ כדי להרחיב... אישית מעדיף ונגארד אז VUAA. אבל בתאכלס כל קרן שאינה אמריקאית תיהיה טובה.
painblanc משתמש רגיל הצטרף ב 24/2/17 הודעות 55 דירוג 61 12/2/23 #5 ואני מעדיף את VUSD Vanguard S&P 500 UCITS ETF קונים בדולרים בבורסה של לונדון.
אוהד יהודה משתמש רגיל הצטרף ב 24/6/22 הודעות 370 דירוג 216 12/2/23 #6 נכתב ע"י painblanc: ואני מעדיף את VUSD Vanguard S&P 500 UCITS ETF קונים בדולרים בבורסה של לונדון. לחץ כדי להרחיב... אאל"ט הקרן מחלקת דיבידנד.
נכתב ע"י painblanc: ואני מעדיף את VUSD Vanguard S&P 500 UCITS ETF קונים בדולרים בבורסה של לונדון. לחץ כדי להרחיב... אאל"ט הקרן מחלקת דיבידנד.
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,597 דירוג 18,898 13/2/23 #7 נכתב ע"י painblanc: ואני מעדיף את VUSD Vanguard S&P 500 UCITS ETF קונים בדולרים בבורסה של לונדון. לחץ כדי להרחיב... זאת הגרסה המחלקת, מה שאומר מיסוי כפול על דיבידנדים. לעומת זאת VUAA שהזכרתי קודם היא הגרסה הצוברת של אותה הקרן בדיוק (גם היא נסחרת בלונדון בדולר)
נכתב ע"י painblanc: ואני מעדיף את VUSD Vanguard S&P 500 UCITS ETF קונים בדולרים בבורסה של לונדון. לחץ כדי להרחיב... זאת הגרסה המחלקת, מה שאומר מיסוי כפול על דיבידנדים. לעומת זאת VUAA שהזכרתי קודם היא הגרסה הצוברת של אותה הקרן בדיוק (גם היא נסחרת בלונדון בדולר)
Michel משתמש בכיר הצטרף ב 7/12/19 הודעות 1,733 דירוג 1,141 13/2/23 #8 נכתב ע"י roneng: זאת הגרסה המחלקת, מה שאומר מיסוי כפול על דיבידנדים. לחץ כדי להרחיב... למה מיסוי כפול? מי גובה בנוסף לאנגלים? ארה"ב או ישראל?
נכתב ע"י roneng: זאת הגרסה המחלקת, מה שאומר מיסוי כפול על דיבידנדים. לחץ כדי להרחיב... למה מיסוי כפול? מי גובה בנוסף לאנגלים? ארה"ב או ישראל?
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,597 דירוג 18,898 13/2/23 #9 נכתב ע"י Michel: למה מיסוי כפול? מי גובה בנוסף לאנגלים? ארה"ב או ישראל? לחץ כדי להרחיב... האנגלים לא גובים כלום, ואין גם סיבה שיגבו. האירים לא גובים, לפחות כרגע. רק האמריקאים והישראלים גובים.
נכתב ע"י Michel: למה מיסוי כפול? מי גובה בנוסף לאנגלים? ארה"ב או ישראל? לחץ כדי להרחיב... האנגלים לא גובים כלום, ואין גם סיבה שיגבו. האירים לא גובים, לפחות כרגע. רק האמריקאים והישראלים גובים.
Michel משתמש בכיר הצטרף ב 7/12/19 הודעות 1,733 דירוג 1,141 13/2/23 #10 רק האמריקאים והישראלים גובים. איפה הכפל לעומת הצוברת? כמה גובים האמריקאים וכמה הישראלים? אני מכיר שהכפל דווקא בקרן צוברת. נערך לאחרונה ב: 13/2/23
רק האמריקאים והישראלים גובים. איפה הכפל לעומת הצוברת? כמה גובים האמריקאים וכמה הישראלים? אני מכיר שהכפל דווקא בקרן צוברת.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,597 דירוג 18,898 13/2/23 #11 נכתב ע"י Michel: איפה הכפל לעומת הצוברת? לחץ כדי להרחיב... במחלקת אתה משלם 36.25% מס על כל חלוקה + 25% על עליית שווי הקרן במכירה. בחוברת אתה משלם 15% על כל חלוקה + 25% על העליה במכירה. נכתב ע"י Michel: כמה גובים האמריקאים וכמה הישראלים? לחץ כדי להרחיב... במקרה של קרן אירית האמריקאים גובים 15% מהקרן. הישראלים גובים 25% ממחזיק הקרן. נכתב ע"י Michel: אני מכיר שהכפל דווקא בקרן צוברת לחץ כדי להרחיב... אז אתה מכיר לא נכון. להחזיק קרן אירית מחלקת בחשבון ממוסה בתור ישראלי זאת טעות מבחינת מס. אם אתה רוצה קרן מחלקת בתיק ממוסה אז רק קרן אמריקאית (בהנחה שזאת קרן על מדד אמריקאי). אם אתה רוצה קרן אירית בתיק ממוסה אז רק צוברת.
נכתב ע"י Michel: איפה הכפל לעומת הצוברת? לחץ כדי להרחיב... במחלקת אתה משלם 36.25% מס על כל חלוקה + 25% על עליית שווי הקרן במכירה. בחוברת אתה משלם 15% על כל חלוקה + 25% על העליה במכירה. נכתב ע"י Michel: כמה גובים האמריקאים וכמה הישראלים? לחץ כדי להרחיב... במקרה של קרן אירית האמריקאים גובים 15% מהקרן. הישראלים גובים 25% ממחזיק הקרן. נכתב ע"י Michel: אני מכיר שהכפל דווקא בקרן צוברת לחץ כדי להרחיב... אז אתה מכיר לא נכון. להחזיק קרן אירית מחלקת בחשבון ממוסה בתור ישראלי זאת טעות מבחינת מס. אם אתה רוצה קרן מחלקת בתיק ממוסה אז רק קרן אמריקאית (בהנחה שזאת קרן על מדד אמריקאי). אם אתה רוצה קרן אירית בתיק ממוסה אז רק צוברת.