פיטר גריפין
משתמש רגיל
- דירוג
- 123
אכן, נקודה למחשבה... צודק בנוגע לזה.
תכלס, צודק. אמנם, אני קונה קבוע בוולט/gett/סטימצקי, ככה שתוך חודשיים אני כבר מכסה את זה חחח אבל כמו שכבר אמרת, זה יכול להשתנות ובטח יש כרטיסים ותר שווים לאחר מכן...
הכרטיס הזה במקרה כזה פשוט נראה כמו גיפט קארד שקיבלת במתנה לחגוחח
צודק...
.
כל הטיפים והתובנות שכתבת פה בשרשור או בתגובות אליי, מאוד מועילות. תודה. אני רק לאחרונה נחשפתי לכל הקונספט הזה של אשראי עם הטבות, כך שכל פיסת מידע מלמדת אותי.
.
בעניין דומה, מכיר את הכרטיס של הבינלאומי BEYOND? לכאורה לא ראיתי למה הכרטיס הזה שווה משהו. יכול שכן, אבל כנראה רק בתנאים מסוימים.
השבוע גיליתי שהבנק הביא תא הכרטיס הזה לאמא שלי, והיא משלמת עליו כל חודש 24 דמי כרטיס!
והכי אבסורד, שכל ההטבות שלו לא רלוונטיות לאמא שלי, היא לא טסה הרבה ולא צריכה "הנחות להופעה של הארי סטייל".
את הנקודות שצברת כל חודש תקבל רק אם רכשת ב4000 ש"ח באותו חודש(!). לאמא שלי אין כל כך הרבה הוצאות בכלל...
שלחתי להם הודעה על הפחתת דמי כרטיס או ביטולו. באמת שאין לה צורך בכרטיס הזה... אני מניח שבסופו של דבר פשוט אעביר לכרטיס i need it... דווקא בגלל המטח, כי יכול להיות שתטוס לאמריקה או מרוקו, אבל חוץ מזה היא לא טסה הרבה בכלל. מה חושב?
כרטיס ביונד של הבינלאומי קרץ לי בעבר בגלל הטבת 1% במטח לסוג פלטינום שלו. חיפשתי בתעריפון שלהם והפכתי את האתר, לא רשום בשום מקום דמי כרטיס עליו וזה היה נורא אדומה. עכשיו אני מבין שזה way beyond.
בהחלט, את ההורים שלי העברתי לכזה אני רוצה, שניהם. כרטיס בנקאי הוא לא בהכרח דבר גרוע, בתנאי שלא משלמים עליו. אם אפשר להשתיך לאיזה מועדון הטבות, אז כדאי להחזיק כרטיס בנקאי בצד.
בכל מקרה לאנשים קצת יותר מבוגרים שלא מתעסקים באיזה כרטיס עובר איפה או בהנחות בגט ובוולט כדאי כרטיס שנותן מקסימום, במינימום עלות והתעסקןת. זה ה i need it.