• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

כרטיסי אשראי אמריקאיים [ו- credit score אמריקאי]

• פותח הנושא פותח הנושא Jane Doe
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
כרטיס חדש שלא דורש SSN/ITIN אבל דורש 50K בחשבון בארה"ב (גם ברוקר תופס):
300$ דמי שימוש, הטבות לא משהו אבל ללא עמלת המרה.
חברו לאינטרקטיב (תודה ל @חתול לילה ) - אפילו עוד יותר נוח כעת אני מניח.
גם דרך אינטרקטיב דרוש $50K , דמי שימוש זהים והטבות זהות (למעט הנוחות בשימוש במאזן של אינטרקטיב אני מניח?). אפשר גם לקחת הלוואות מארגין.

בעל SSN ודרכון אמריקאי. כרגע בעל חשבון בSDFCU עם מספר כרטיסי אשראי מCap1 ביניהם הVX, כרטיס דיי חדש של BOfA, וכרטיס של Citi AAdvantage. כתובת אמריקאית של משפחה, וטלפון של callcentric.
משום מה BOfA עושים לי בעיות בזיהוי, הפקידים לא מצליחים לשלוח לי הודעת אימות לנייד (אע"פ שבהתחברות אני כן מקבל סמס למספר של Callcentric), ואני עוד שבועיים עתיד לבקר בארה"ב למשך שבוע.
הבנתי מChatGPT שניתן לקנות Prepaid eSim מT-Mobile, לאקטב אותו שם, לאפשר AutoPay ולהפעיל WiFi Calling כשאתה בארה"ב מה שאח"כ יגרום לזה שאוכל לקבל סמסים וטלפונים בישראל והטלפון יזוהה כאמיתי ולא VoIP. מישהו התנסה ויודע לתת חוו"ד? עוד דברים ששווה לעשות אם אני כבר מגיע לשם?
תודה
t-mobile prepaid עובד לי יופי אבל 40 דולר בחודש, ואגב אפשר להפעיל מהארץ בלי לדרוך על אדמת ארהב.

t-mobile prepaid עובד לי יופי אבל 40 דולר בחודש, ואגב אפשר להפעיל מהארץ בלי לדרוך על אדמת ארהב.
אם כבר לקנות סים אמריקאי אז יש את tello, עולה 5 דולר בחודש ונותן לך מספר עם 100 דקות. זה esim אז אפשר לעשות הכול מהארץ.

אם כבר לקנות סים אמריקאי אז יש את tello, עולה 5 דולר בחודש ונותן לך מספר עם 100 דקות. זה esim אז אפשר לעשות הכול מהארץ.
כן אני לגמריי משלם יותר מידי, אבל כבר התרגלתי. זה גם כיף שבארהב יש לך תכנית סלולר מלאה על הדרך לביקורים.

כן אני לגמריי משלם יותר מידי, אבל כבר התרגלתי. זה גם כיף שבארהב יש לך תכנית סלולר מלאה על הדרך לביקורים.
אתה יכול לשנות תוכנית בטלו לחודש שבו אתה בארה"ב.
המסלול בלי הגבלה שלהם עולה 25 דולר

לא, המסלול בלי הגבלה של tello (בפועל זה 50GB ואחרי זה מגבילים לך את המהירות) עולה 25 דולר בחודש.
התשתית שלהם היא של T-Mobile (הם מפעיל וירטואלי, כמו גולן טלקום ודומיו בארץ)

לא, המסלול בלי הגבלה של tello (בפועל זה 50GB ואחרי זה מגבילים לך את המהירות) עולה 25 דולר בחודש.
התשתית שלהם היא של T-Mobile (הם מפעיל וירטואלי, כמו גולן טלקום ודומיו בארץ)
מעניין מאד, למה לא כל האמריקאים פשוט משתמשים בזה ומשלמים 60-70 דולר בחודש?

מעניין מאד, למה לא כל האמריקאים פשוט משתמשים בזה ומשלמים 60-70 דולר בחודש?
בכל זאת מפעיל וירטואלי.
גם בארץ הרבה אנשים משלמים הרבה יותר מידי על שירותים רק בגלל שזאת חברה גדולה ומוכרת.

בכל זאת מפעיל וירטואלי.
גם בארץ הרבה אנשים משלמים הרבה יותר מידי על שירותים רק בגלל שזאת חברה גדולה ומוכרת.
נזכרתי עכשיו שפעם בארהב נרשמתי למפעיל וירטואלי Mint שפעל על t-mobile והקליטה היתה פחות טובה, כנראה שזה עיניין של תעדוף. אבל לקבל אס אמ אס מידי פעם זה מספיק בהחלט.

תודה על הטיפ, התקנתי CardPointers. נראה נחמד.
ספציפית:
1. נותן צ׳ק ליסט לקרדיטים שלא מומשו, ואפשר לסמן כמה נוצל או אם מסמנים שהקרדיט נוצל הוא יורד מהרשימה. ברגע שמתחילה תקופה (חודש/חציון) חדשה הפריט יופיע מחדש. צריך לסמן שמשהו נוצל ידנית (אלא אם כן יש איזשהי אינטגרציה אוטומטית) אבל זה עדיין טוב מתזכורות ידניות כי הן מתחדשות אוטומטית עם הסכומים הנכונים.
2. יש פיצ׳ר של best cards שמאפשר חיפוש לפי קטגוריה או merchant ומוצא מבין הכרטיסים שלך את ההכי טוב - אבל עושה רושם שזה פיצ׳ר של הגרסה בתשלום שיעלם לי עוד שבוע. גם הערך של הנקודות הוא מאוד גבוה שם לעומת הקשבק ולא ברור אם יש דרך לכייל את זה.

אחפש אם יש עוד פיצ׳רים נחמדים. (1) יחסית עונה לצורך העיקרי שלי.
נראה שהאפליקציה של אמקס כבר די פתרה את זה עבור הפלטינום, יש אופציה של track progress שמאפשרת לראות את כל הקרדיטים וכמה כסף מתוך כמה הקרדיט כבר קיבלתי חזרה, למשל Airline fee $50 earned $150 to go.

באופן מוזר נראה שאין להם את אותו הפיצ׳ר עבור הגולד, אבל באמת הרוב המוחלט של הקרדיטים הם בפלטינום ובגולד יש רק ארבעה קרדיטים.

אז אם משווים את CardPointers לאפליקציה של אמקס:
יתרונות של CardPointers:

1. אפשר לעקוב אחרי קרדיטים של כל הכרטיסים שלך במקום אחד, ובאמקס אפשר רק כרטיסים ספציפיים של אמקס (פלטינום כן גולד לא, לא יודע לגבי אחרים)
2. אפשר לסמן את ההוצאה שעשית מיד כשעשית אותה ולהוריד אותה ככה מרשימת המטלות שלך. באמקס זה רק כשאתה מקבל את ההחזר, ימים עד שבועות אחרי שביצעת את העסקה ובינתיים זה עדיין מופיע ברשימת ״המטלות״ מה שמוסיף עומס מנטלי.

יתרונות של אמקס:
1. באמקס אפשר לראות ניצול חלקי של קרדיט. בCardPointers הפיצ׳ר הזה עולה כסף ובגרסה החינמית אפשר רק לסמן שניצלת את כל הקרדיט במלואו.
2. באמקס העדכון של הניצול הוא אוטומטי לעומת CardPointers שצריך לעדכן ידנית.
3. באמקס זה למעשה אישור רשמי שקיבלת את הזיכוי. דמיינו תרחיש שהוצאת על משהו שחשבת שתקבל קרדיט, אבל זה לא עומד בתנאים. סימנת בCardPointers באותו יום שניצלת את הקרדיט, מחקת את זה מהרשימה שלך ואין שום דבר שיזכיר לך לבדוק שקיבלת את הזיכוי שלעולם לא תקבל.

אז אני, כל עוד יש לי קרדיטים בעיקר רק באמקס פלטינום, אשתמש באפליקציה של אמקס במקום בCardPointers. אולי אחשוב לחזור אליה כשיהיו לי עוד כרטיסים שנותנים הרבה קרדיטים.

אני תוהה איך אנשים אחרים פה שיש להם הרבה כרטיסים עם דמי שימוש גבוהים עוקבים אחרי הקרדיטים - האם אתם משתמשים באפליקציה קיימת או שיש לכם tracker משלכם? @roneng

אני תוהה איך אנשים אחרים פה שיש להם הרבה כרטיסים עם דמי שימוש גבוהים עוקבים אחרי הקרדיטים - האם אתם משתמשים באפליקציה קיימת או שיש לכם tracker משלכם? @roneng
אצלי זה גם וגם.
יש לי את award wallet, שמשמש גם לכרטיסי אשראי וגם למעקב אחרי מועדוני טיסות/מלונות/השכרת רכב וכו'

היתרון הגדול שלהם (ודומיהם), מבחינתי, הוא ההתראות שהם שולחים.
לבדוק כמה קרדיט ניצלתי, או עד מתי השובר שקיבלתי תקף, אפשר לעשות באתר של חברת האשראי/מלונות/תעופה. אבל הבעיה שאתה לא תמיד זוכר לבדוק אקטיבית. פה הם שולחים לך התראה לפני הזמן "שים לב, עוד 3 חודשים פג תוקף השובר שלך". או "שיב לב, נשאר לך חודש לנצל את ההטבה הרבעונית ל airline fee, ניצלת רק 10$ מתוך 50$ הרבעון" וכו'

לדברים שאני רוצה לבדוק מיוזמתי אני נכנס פשוט לאתר הרלונטי לבדוק (או, הרבה פעמים, פשוט זוכר כבר). אבל לדברים שאני לא זוכר לבדוק, award wallet מצויין והציל אותי כמה פעמים ששכחתי מדברים.

כרטיס חדש מעניין למי שאין לו כוח להתעסק עם נקודות וכו':
לא עוקב יותר מדי אחר השרשור מכיוון ואני לא אמריקאי וההוצאות שלי מאוד נמוכות, במקרה פתחתי את הקישור, נראה כרטיס מטורף. מעניין אם זה סטנדרטי עבור כרטיסים אמריקאיים?

3% עד 10,000 ו2% ללא הגבלה זה ממש, ממש נחמד. תוהה אם כדאי לי להתחיל את התהליך עבור הורי.

@roneng מחילה על השאלה, אני חושב שאתה כתבת שהסברת לחבריך ולאנשי פורום על התהליך לאפשרות קבלת כרטיס אמריקאי ללא ביקור בארה"ב, מספר טלפון וכד'.
אשמח לקישור במידה ויש הודעה כזו.

לא עוקב יותר מדי אחר השרשור מכיוון ואני לא אמריקאי וההוצאות שלי מאוד נמוכות, במקרה פתחתי את הקישור, נראה כרטיס מטורף. מעניין אם זה סטנדרטי עבור כרטיסים אמריקאיים?
2% זה ממש סטנדרטי ויש לי כמה כאלה, התוספת של 3% על ה10K הראשונים זה בונוס נחמד.
לא מספיק סקלבילי בשבילי כדי שאחליף אבל למי שאין לו עדיין ואין לו כוח להתעסק עם נקודות וטיסות זה כרטיס חביב מאד.

2% זה ממש סטנדרטי ויש לי כמה כאלה, התוספת של 3% על ה10K הראשונים זה בונוס נחמד.
לא מספיק סקלבילי בשבילי כדי שאחליף אבל למי שאין לו עדיין ואין לו כוח להתעסק עם נקודות וטיסות זה כרטיס חביב מאד.
לאו דווקא מי שאין לו כוח להתעסק אלא גם מי שלא יכול להרשות לעצמו :)
מקריאת האותיות הקטנות נראה שאין הגבלות על הקאשבק, כלומר אפשר לשלם על הכל ולקבל את הקאשבק (הגבלות מבחינת סוגי הוצאות).

כרטיס חדש מעניין למי שאין לו כוח להתעסק עם נקודות וכו':

זה הכרטיס שהוצאתי בביקור האחרון בארה"ב :

האם הוא לא עדיף, בהנחה שרוב הקניות בדולרים נעשות אונליין (זו אחת מהקטגוריות שאפשר לבחור), בהתחשב בזה שזה 3% ולא 2%?
(בשנה הראשונה יש 3% נוספים)

3% עד 10,000 ו2% ללא הגבלה זה ממש, ממש נחמד.
לא ממש.
אם יש לך כוח להתעסק עם נקודות, אפשר בקלות לקבל הרבה יותר מזה.
@roneng מחילה על השאלה, אני חושב שאתה כתבת שהסברת לחבריך ולאנשי פורום על התהליך לאפשרות קבלת כרטיס אמריקאי ללא ביקור בארה"ב, מספר טלפון וכד'.
אשמח לקישור במידה ויש הודעה כזו.
מתחבא פה ברחבי השרשור הקצר הזה :-)
לצערי אין לי הודעה בשלוף.

אם אני זוכר נכון, גם היה מישהו שסיכם בעזרת AI את השרשור והוסיף לינק לסיכום, אבל גם זה נעלם איפשהו בין שלל ההודועת פה.
מקריאת האותיות הקטנות נראה שאין הגבלות על הקאשבק, כלומר אפשר לשלם על הכל ולקבל את הקאשבק (הגבלות מבחינת סוגי הוצאות).
יש הגבלה - עד 10K בשנה על 3%
מעבר לזה אתה מקבל בסה"כ 2%, שזה לא משהו מיוחד בכלל

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
האם הוא לא עדיף, בהנחה שרוב הקניות בדולרים נעשות אונליין (זו אחת מהקטגוריות שאפשר לבחור), בהתחשב בזה שזה 3% ולא 2%?
(בשנה הראשונה יש 3% נוספים)
החיסרון הכי גדול שלו זה FTF...

זה אולי כרטיס נחמד לקניות אונליין בארה"ב, אבל:
א. רוב ההוצאות זה לא קניות אונליין בארה"ב.
ב. אם אתה קונה אונליין בארה"ב, רוב הפעמים זה אמזון ואז יש כבר כרטיסים אחרים לאמזון שנותנים 5% קשבק.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
א משפחה עם עשרה כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 4
מ כרטיסי אשראי ישראליים המזכים ב"הטבות"( נקודות/"קש בק"/ ....?) בגין תשלום לרשויות ציבוריות( מיסים/בטוח לאומי/עיריה וכו...) צרכנות פיננסית 1
G מספר כרטיסי אשראי והשפעתם על דירוג האשראי העתידי שלי פוסטים מאיכות נמוכה 12
R כרטיסי אשראי - מקס או ישראכארט צרכנות פיננסית 3
F כרטיסי אשראי קאש בק צרכנות פיננסית 2
S חשבון בנק + שני כרטיסי אשראי ללא עמלות? צרכנות פיננסית 1
A שימוש ב-3 כרטיסי אשראי בשביל להשיג הלוואה בריבית 0% שוק ההון 168
פיטר גריפין כרטיסי אשראי חוץ בנקאיים - מה מהם שווה לכם? צרכנות פיננסית 151
D כרטיסי אשראי וצבירת credit score צרכנות פיננסית 10
grimble grumble התנהלות עם שני כרטיסי אשראי בנקאיים בשני בנקים שונים צרכנות פיננסית 12
X שאלות על כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 13
D כרטיסי אשראי לצבירת נקודות טיסה צרכנות פיננסית 1
ז מה המודל העיסקי של כרטיסי אשראי ללא דמי כרטיס? צרכנות פיננסית 20
Y כרטיסי אשראי אמריקאים ו-credit score במהלך רילוקיישן צרכנות פיננסית 4
N כרטיסי אשראי - הסברים אוף טופיק 2
J ריבוי כרטיסי אשראי מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 45
ד כרטיסי אשראי ישראליים חינמיים צרכנות פיננסית 148
tpr ריכוז הטבות (בנקים, כרטיסי אשראי וכו') צרכנות פיננסית 60
מ כרטיסי אשראי עם הטבות צרכניות צרכנות פיננסית 41
P כרטיסי אשראי עם גם חיוב מט"ח ישיר וגם המרה? צרכנות פיננסית 7
A הזמנת מספר רב של כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 3
אנא-אל כרטיסי אשראי בטוחים לקנייה באינטרנט צרכנות פיננסית 29
V אפליקציות למעקב אחרי הוצאות - בעיקר כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 1
whybe חיבוץ (churning) של כרטיסי אשראי בארץ צרכנות פיננסית 11
Matias Katz כרטיסי אשראי אוף טופיק 10
ר מעקב אחר חיובי כרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 9
ריש-לקיש כרטיסי קאשבאק - מאמר משווה ומתכלל של האפשרויות השונות צרכנות פיננסית 89
R הבדלים בין כרטיסי אמריקן אקספרס אוף טופיק 3
שם משתמש בעייתי כרטיסי מועדון: הונאה או שמשתלם? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 3
מתכנת עוקץ כרטיסי האשראי 2021 - המרכז לגביית קנסות צרכנות פיננסית 145
adamshalev איך מוצאים כרטיסי טיסה בזול לחו״ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 14
oz1987 כרטיסי סים חו"ל מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 47
yossik רכישת כרטיסי טיסה באינטרנט. צרכנות פיננסית 13
א חברות כרטיסי האשראי מעלות עמלה על השימוש בחו"ל! עמלה ממוצעת - 3% צרכנות פיננסית 25
ח סליקת אשראי למוצר דיגיטלי לפני פתיחת עסק יזמות והגדלת הכנסות 10
P הוראת קבע בנקאית עם שיריון סכום, כתחליף לחיוב בכרטיס אשראי? צרכנות פיננסית 1
ה הטבות למיניהן בכרטיסי אשראי צרכנות פיננסית 4
ס כרטיס אשראי חוץ בנקאי- האם לפתוח? צרכנות פיננסית 1
Titush כרטיס אשראי מומלץ לסטודנטית צרכנות פיננסית 8
E חשבון מסחר בחול שמקושר לכרטיס אשראי שוק ההון 7
S זיכוי לכרטיס אשראי שבוטל (וחשבון הבנק שקושר אליו נסגר גם הוא) אוף טופיק 4
I כרטיס אשראי מומלץ ללא עמלות מטח? צרכנות פיננסית 1
M מחפש המלצה לכרטיס אשראי בלי 2FA צרכנות פיננסית 21
י קו אשראי בברוקרים (או בנקים) בארץ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
J כרטיס אשראי עם עמלת המרה של אחוז? צרכנות פיננסית 8
ארי הסוחר אשראי מברוקר לצורך רכישת מניות לטווח ארוך ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
D תשלום לדיסני+ ללא אשראי, כיצד? אוף טופיק 0
Echelon ניהול נכון של כתובות לחשבונות וכרטיס אשראי ב-Bank of America צרכנות פיננסית 0
D המדריך השלם (שלי) לכרטיסי אשראי אמריקאיים וטיסות בחינם צרכנות פיננסית 25
Vit7 איזה כרטיס אשראי הכי מומלץ לי בתור בעל עסק צרכנות פיננסית 2

נושאים דומים

Back
למעלה