תודה על הטיפ, התקנתי CardPointers. נראה נחמד.
ספציפית:
1. נותן צ׳ק ליסט לקרדיטים שלא מומשו, ואפשר לסמן כמה נוצל או אם מסמנים שהקרדיט נוצל הוא יורד מהרשימה. ברגע שמתחילה תקופה (חודש/חציון) חדשה הפריט יופיע מחדש. צריך לסמן שמשהו נוצל ידנית (אלא אם כן יש איזשהי אינטגרציה אוטומטית) אבל זה עדיין טוב מתזכורות ידניות כי הן מתחדשות אוטומטית עם הסכומים הנכונים.
2. יש פיצ׳ר של best cards שמאפשר חיפוש לפי קטגוריה או merchant ומוצא מבין הכרטיסים שלך את ההכי טוב - אבל עושה רושם שזה פיצ׳ר של הגרסה בתשלום שיעלם לי עוד שבוע. גם הערך של הנקודות הוא מאוד גבוה שם לעומת הקשבק ולא ברור אם יש דרך לכייל את זה.
אחפש אם יש עוד פיצ׳רים נחמדים. (1) יחסית עונה לצורך העיקרי שלי.
נראה שהאפליקציה של אמקס כבר די פתרה את זה עבור הפלטינום, יש אופציה של track progress שמאפשרת לראות את כל הקרדיטים וכמה כסף מתוך כמה הקרדיט כבר קיבלתי חזרה, למשל Airline fee $50 earned $150 to go.
באופן מוזר נראה שאין להם את אותו הפיצ׳ר עבור הגולד, אבל באמת הרוב המוחלט של הקרדיטים הם בפלטינום ובגולד יש רק ארבעה קרדיטים.
אז אם משווים את CardPointers לאפליקציה של אמקס:
יתרונות של CardPointers:
1. אפשר לעקוב אחרי קרדיטים של כל הכרטיסים שלך במקום אחד, ובאמקס אפשר רק כרטיסים ספציפיים של אמקס (פלטינום כן גולד לא, לא יודע לגבי אחרים)
2. אפשר לסמן את ההוצאה שעשית מיד כשעשית אותה ולהוריד אותה ככה מרשימת המטלות שלך. באמקס זה רק כשאתה מקבל את ההחזר, ימים עד שבועות אחרי שביצעת את העסקה ובינתיים זה עדיין מופיע ברשימת ״המטלות״ מה שמוסיף עומס מנטלי.
יתרונות של אמקס:
1. באמקס אפשר לראות ניצול חלקי של קרדיט. בCardPointers הפיצ׳ר הזה עולה כסף ובגרסה החינמית אפשר רק לסמן שניצלת את כל הקרדיט במלואו.
2. באמקס העדכון של הניצול הוא אוטומטי לעומת CardPointers שצריך לעדכן ידנית.
3. באמקס זה למעשה אישור רשמי שקיבלת את הזיכוי. דמיינו תרחיש שהוצאת על משהו שחשבת שתקבל קרדיט, אבל זה לא עומד בתנאים. סימנת בCardPointers באותו יום שניצלת את הקרדיט, מחקת את זה מהרשימה שלך ואין שום דבר שיזכיר לך לבדוק שקיבלת את הזיכוי שלעולם לא תקבל.
אז אני, כל עוד יש לי קרדיטים בעיקר רק באמקס פלטינום, אשתמש באפליקציה של אמקס במקום בCardPointers. אולי אחשוב לחזור אליה כשיהיו לי עוד כרטיסים שנותנים הרבה קרדיטים.
אני תוהה איך אנשים אחרים פה שיש להם הרבה כרטיסים עם דמי שימוש גבוהים עוקבים אחרי הקרדיטים - האם אתם משתמשים באפליקציה קיימת או שיש לכם tracker משלכם?
@roneng