לפי הפרטים ש Bitsamp נותנים לי להעברה בנקאית:
:Recipient Information
Bitstamp Global Ltd, Banco Popular Building, Road Town, Tortola VG1110, British Virgin Islands
מה אתה מציין בפרטי בעל החשבון אליו מועבר הכסף? אם זה לא על שמי IB לא יאשרו את ההעברה להבנתי (כפי שלא אשרו את ההעברה ל- Kraken).
שאלות ששלחתי דרך החשבון שלי ל Bitsamp מחכות כבר שישה ימים ללא כל מענה. זהו שירות לקוחות גרוע (ייתכן והם בחופשה לרגל החגים אבל עדיין זהו שירות לא טוב).
Bitsamp עצמם מציינים במפורש שהם יקבלו העברות רק מחשבון על שמי.
השירות שלהם באמת לא משהו.
מה שכן, אחרי שהעברתי סכום משמעותי פתאום ענו תוך שעה לשאלות שחיכו המון זמן.
אני גם חששתי כמוך שיהיו בעיות עם ההעברה ולכן עשיתי העברה קטנה בפעם הראשונה, אבל זה עבד ואפילו הופיע בחשבון תוך כמה שעות.
הפרטים שbitstamp נותנים לי הם זהים למה שרשמת.
בIB:
1. בחרתי העברת Bank Wire
2. בבחירה בין Bank לבין Financal Institution בחרתי Financial Institution.
לדעתי ברגע שאתה עושה את הבחירה הזאת, IB בכלל לא מצפים שזה יעבור לחשבון שממש על שמך. זה כמו להעביר לחשבון נאמנות במוסד אחר (שזה באמת מה שאנחנו עושים).
3. Financial Institution's Bank Country - United States
4. Financial Institution's Bank Account Number - מעתיק את הRecipient Account Number מהעמוד של bitstamp
5. לוחץ על click to locate your bank. מכניס את הrouting number מהעמוד של bitstamp. זה אמור להיות 031302971.
מחפש, יהיו כ9 תוצאות. בחרתי את
CUSTOMERS BANK
40 GENERAL WARREN BLVD, SUITE 200
PHOENIXVILLE, Pennsylvania 19355, United States
כי הוא היה הכי דומה לבנק מהעמוד של bitstamp
6. Financial Institution Name - Bitstamp
7. Account Number at Financial Institution - מעתיק את הreference number מהעמוד של bitstamp.
זה כמובן שלב חשוב מאוד כי הוא זה שמאפשר להם לקשר בין העברה לחשבון הפנימי שלך אצלם.
כדאי לוודא אותו בכל העברה למרות שאני מניח שהוא לא משתנה.