N Nds משתמש רשום הצטרף ב 17/5/22 הודעות 22 דירוג 2 18/12/22 #1 האם זה אפשרי (במטרה להשקיע ישירות בקרנות דולריות)? איך משיכה בשקלים/דולרים ממוסה לאחר מכן? מה הניסיון שלכם בכך מול הגופים השונים?
האם זה אפשרי (במטרה להשקיע ישירות בקרנות דולריות)? איך משיכה בשקלים/דולרים ממוסה לאחר מכן? מה הניסיון שלכם בכך מול הגופים השונים?
לארוצה משתמש בכיר הצטרף ב 15/8/19 הודעות 1,982 דירוג 1,471 18/12/22 #2 נכתב ע"י Nds: האם זה אפשרי (במטרה להשקיע ישירות בקרנות דולריות)? איך משיכה בשקלים/דולרים ממוסה לאחר מכן? מה הניסיון שלכם בכך מול הגופים השונים? לחץ כדי להרחיב... לא יודע לגבי הפקדה (מניח שאתה עצמאי). אפשרי להמיר, אני עשיתי את זה באמצעות חדר מסחר. אני מניח שצריך להמיר חזרה ל₪ כשרוצים למשוך. אף פעם לא משכתי. השאלה על המיסוי לא ברורה, נסה להיות יותר ספציפי.
נכתב ע"י Nds: האם זה אפשרי (במטרה להשקיע ישירות בקרנות דולריות)? איך משיכה בשקלים/דולרים ממוסה לאחר מכן? מה הניסיון שלכם בכך מול הגופים השונים? לחץ כדי להרחיב... לא יודע לגבי הפקדה (מניח שאתה עצמאי). אפשרי להמיר, אני עשיתי את זה באמצעות חדר מסחר. אני מניח שצריך להמיר חזרה ל₪ כשרוצים למשוך. אף פעם לא משכתי. השאלה על המיסוי לא ברורה, נסה להיות יותר ספציפי.