• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

העברות ועמלות בין - אינטרקטיב, Wise, Poalim, Charles Schwab, Bank of America

• פותח הנושא פותח הנושא adamshalev
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
Fees: Two free withdrawals are allowed per calendar month. Subsequent withdrawals using this method will incur a fee of ILS 30.00 at IBKR. Your bank may charge a fee for an incoming wire.
זה מה שרשום לי.
אני לא מבין למה אצלך זה היה שונה? התעקשת על העברת זהב?

Fees: Two free withdrawals are allowed per calendar month. Subsequent withdrawals using this method will incur a fee of ILS 30.00 at IBKR. Your bank may charge a fee for an incoming wire.
זה מה שרשום לי.
אני לא מבין למה אצלך זה היה שונה? התעקשת על העברת זהב?
החיוב לא היה אצלו בצד של IB אלא בצד המקבל (בנק מזרחי).

שאלת עמלות: העברתי כסף בשקלים מ-IB לחשבון הבנק שלי במזרחי טפחות וחויבתי על עמלת העברה (העברת שקלים לחוץ לארץ ומחוץ לארץ).
במקור, העברתי בשקלים מתוך מחשבה ש-IB יבצעו את ההעברה דרך חשבון הבנק הישראלי שלהם (כמו שאני מבצע את ההעברה ההפוכה) ולכן זה יהיה ״שקוף״ למזרחי.
אני מפספס משהו? מה ה-best practice?
תודה

עדכון:
שאלתי את ה-support של IB והבוט החזיר את התשובה הבאה:

מישהו נתקל בזה?
אם התשובה של הבוט נכונה ואכן הכסף הועבר בסוויפט אז בוודאי שיש עמלות לכל הפחות לקורספונדנט וזה באחריות השולח לציין מי משלם אותן, לא בטוח שהסיפור הזה באשמת בנק מזרחי.

לפי הסכום שציינת כנראה הכסף נשלח עם קוד BEN, זה הגיוני כי למה ש- IB ישאו בהוצאה הזו, הם הרי נותנים לך שירות אז אתה זה שצריך לשלם בשבילו. אני מציע להשוות בין האתרים השונים של IB ולראות אם הם כולם שולחים בסוויפט או שלאתרים שונים יש אופציות שונות.

תודה. מצאתי פוסטים בפייסבוק (נינג׳ה פיננסית) שמתארים מצב דומה, טענו שם שלדיסקונט אין את העמלה המדוברת ושהיא יחסית חדשה במזרחי.
בהינתן זה - יש דרך טובה/פשוטה יותר להעביר כספים מ-IB בחזרה לישראל?

אם התשובה של הבוט נכונה ואכן הכסף הועבר בסוויפט אז בוודאי שיש עמלות לכל הפחות לקורספונדנט וזה באחריות השולח לציין מי משלם אותן, לא בטוח שהסיפור הזה באשמת בנק מזרחי.

לפי הסכום שציינת כנראה הכסף נשלח עם קוד BEN, זה הגיוני כי למה ש- IB ישאו בהוצאה הזו, הם הרי נותנים לך שירות אז אתה זה שצריך לשלם בשבילו. אני מציע להשוות בין האתרים השונים של IB ולראות אם הם כולם שולחים בסוויפט או שלאתרים שונים יש אופציות שונות.
התשובה של הבוט לא נכונה. אצלי העברה מאינראקטיב מופיעה כהעברה ממערכת זהב, וזה די הגיוני כי היא מגיעה מסניף סיטיבנק בארץ (אולי גם שקלים מחו"ל יראו כך, לא יודע...). אין בנק מקשר.
כאמור, אני לא בבנק מזרחי ואין עמלה.

אם הכסף מגיע מחו"ל, איך עוד אפשר לשלוח אם לא דרך swift?

התשובה של הבוט לא נכונה. אצלי העברה מאינראקטיב מופיעה כהעברה ממערכת זהב
זה שאצלך ההעברות הן במערכת זהב לא אומר שהתשובה של הבוט לא נכונה במקרה של השואל.

התשובה של הבוט יכולה להתאים לגובה העמלה, אבל הכי פשוט זה ש- @Superb יבדוק בהודעה של הבנק מאיזה חשבון הגיע הכסף. אם הכסף הגיע דרך סוויפט אז אפשר לראות את פקודת הסוויפט ולראות בדיוק מי רשום בתור משלם העמלות.

פעם הקודמת שדיברתם על זה, זה עבר באיזה בנק מוזר ביפו אולי שווה בדיקה אם זה יצא דומה או לא.

זה שאצלך ההעברות הן במערכת זהב לא אומר שהתשובה של הבוט לא נכונה במקרה של השואל.
הבוט כתב שהם לא תומכים בכלל בזהב. אתה טוען שיש לי חשבון שונה?
התשובה של הבוט יכולה להתאים לגובה העמלה, אבל הכי פשוט זה ש- @Superb יבדוק בהודעה של הבנק מאיזה חשבון הגיע הכסף. אם הכסף הגיע דרך סוויפט אז אפשר לראות את פקודת הסוויפט ולראות בדיוק מי רשום בתור משלם העמלות.
כבר כתבו פה שבנק מזרחי ספציפית גובה עמלות על העברות מ IB בעוד שבנקים אחרים לא. לא ברור למה להמשיך להתווכח...

שאלת עמלות: העברתי כסף בשקלים מ-IB לחשבון הבנק שלי במזרחי טפחות וחויבתי על עמלת העברה (העברת שקלים לחוץ לארץ ומחוץ לארץ).
ראה דיון רלוונטי כאן

הבוט כתב שהם לא תומכים בכלל בזהב. אתה טוען שיש לי חשבון שונה?
דה פאקטו IB מעביר בזהב כך שכן משהו בחשבון שלך שונה, אולי בגלל שאתה במזרחי, ראה מה ש- @guesto

כבר כתבו פה שבנק מזרחי ספציפית גובה עמלות על העברות מ IB בעוד שבנקים אחרים לא. לא ברור למה להמשיך להתווכח...
הוא לא, הוא גובה עמלה על העברת סוויפט, זה לא אותו דבר

ובכל מקרה אני לא מתווכח אלא מנסה לעזור לך לברר משהו שאתה העלית, אם אתה לא מעוניין אז מחילה שהתייחסתי לשאלתך

דה פאקטו IB מעביר בזהב כך שכן משהו בחשבון שלך שונה, אולי בגלל שאתה במזרחי, ראה מה ש- @guesto
אני לא במזרחי, בגלל זה אין לי עמלה...
הוא לא, הוא גובה עמלה על העברת סוויפט, זה לא אותו דבר

ובכל מקרה אני לא מתווכח אלא מנסה לעזור לך לברר משהו שאתה העלית, אם אתה לא מעוניין אז מחילה שהתייחסתי לשאלתך
אני לא העלתי שום בעיה. ציינתי שאצלי בבנק (שאינו מזרחי), העברה מ-IB מופיעה כהעברת זהב נכנסת ואין עמלה. מכאן הסקתי שהבוט שצוטט קרוב לוודאי טועה, כמו גם טענת העמלה שמקורה בבנק מקשר.
הדברים מסתדרים עם הודעות נוספות לפיהן העמלה בהעברה מ-IB ייחודית לבנק מזרחי.

תודה לכולם, שאלת המשך/צד - בנק מומלץ לעו״ש, העברת משכורות ומעברים ל-IB? אין לי שימושים נוספים בבנק. דיסקונט/הפועלים?

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
תודה לכולם, שאלת המשך/צד - בנק מומלץ לעו״ש, העברת משכורות ומעברים ל-IB? אין לי שימושים נוספים בבנק. דיסקונט/הפועלים?
בשימוש הזה, כל בנק שיתן לך פטור מעמלות עו"ש.
אין הבדלים כמעט ביניהם לשימושים הללו.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
E העברות לאינטרקטיב הפסיקו לעבוד ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
B ייעוץ על העברות כספים ופתיחת חשבון בנק ישראלי כתושב אמריקאי צרכנות פיננסית 3
E מידע אודות סך העברות מט"ח לחו"ל צרכנות פיננסית 1
D העברות קרנות סל הנסחרות בישראל למקבילות שלהםם בבורסה אחרת שוק ההון 4
ש העברות כספים מחול נדל"ן 0
C העברות מט"ח בתוך הארץ שוק ההון 0
P העברות בנק מיידיות בארץ (לא זה"ב) - מה קורה עם זה צרכנות פיננסית 48
M בנק דיסקונט לא מקבל העברות קריפטו מחלפנים מאושרים של כסף שעבר בBittrex? פוסטים מאיכות נמוכה 3
ע האם בנקים מקבלים העברות ביואנים או בדולר הונקונגי? פוסטים מאיכות נמוכה 3
ה בנק ישראלי שמקבל העברות מקריפטו פוסטים מאיכות נמוכה 2
ה בנק בישראל שמאפשר העברות ל\מקריפטו שוק ההון 1
ע IB מאפשרים מסחר בקריפטו. האם יש חשש שהבנקים הישראלים יחסמו העברות אל\מ IB? שוק ההון 7
V העברות מט"ח ועמלת SWIFT שוק ההון 4
C העברות ל Roth IRA שוק ההון 31
O שאלה לגבי העברות שקלים לחשבון IB שוק ההון 3
A העברות לארה"ב צרכנות פיננסית 1
always.smile העברות כספיות מצד שלישי לאינטרטקטיב ברוקרס + עמלות המרה שוק ההון 0
Myrath עד כמה העברות בנקאיות מעוררות "חשד" בעיני הבנק אוף טופיק 3
O האם יש בנק שמציע העברות זה"ב בחינם? צרכנות פיננסית 1
L ברוקר מול בנק העברות לחו"ל שוק ההון 0
D.Aristocrats הודעה משמחת על הגדלת תקרה של סכום חד פעמי עבור העברות לחשבון אקראי שוק ההון 9
N כשקרנות (מחקות למשל) מעלות דמי ניהול ועמלות נוספות - מתי זה מתפרסם? שוק ההון 27
T ניוד פנסיה ועמלות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ש דמי ניהול ועמלות בבנק - תיק השקעות שוק ההון 5
E קרן השתלמות IRA ועמלות שוק ההון 12
דו דו דיבידנדים ועמלות ב-RSU מיסים 4
R דמי ניהול ועמלות IRA צרכנות פיננסית 8
S משיכת מט׳׳ח מIB ועמלות של חשבון מקושר צרכנות פיננסית 7
O מיטב דש IRA - פלטפורמת לאומי ועמלות שוק ההון 0
פ כיצד לבדוק ולהשוות דמי ניהול ועמלות שוק ההון 5
שלי העלאת מחירים ועמלות המרה -ישראכארט מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 65
Yoss תיק חדש, ועמלות קניית ETF באירופה בדולרים שוק ההון 13
ע עוד כמה שאלות טכניות (בחירת אג"ח, מעקב אחרי דיבידנדים ועמלות) שוק ההון 0
Y שאלת תם לגבי מקמ ועמלות שאוכלות אותו שוק ההון 12
Y כרטיס אשראי ועמלות צרכנות פיננסית 40
A הלוואה של יאן יפני לישראלים עם חשבון אינטרקטיב ארה"ב שוק ההון 15
N מייד אחרי עדכון ווינדוז, האפליקציה של אינטרקטיב נמחקה לחלוטין ואני חסום מהאתר של interactive. מה קרה? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
N IB לעומת אינטרקטיב ישראל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 24
D אם אני רוכש דרך אינטרקטיב קרנות איריות כמו VUAA אני פטור ממס ירושה? פוסטים מאיכות נמוכה 1
W השוואה בין אינטרקטיב ישראל לאינטרקטיב באקסלנס ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
A כאשר אני פונה לאתר של אינטרקטיב ברוקרס יש כפתור ברוקרים ופלטפורמות מסחר 4
ש השקעה בקרנות איריות דרך אינטרקטיב ישראל שוק ההון 4
G העברת ני"ע זרים (ארה"ב) מחבר בורסה בארץ לחבר בורסה בחו"ל (אינטרקטיב ברוקרז) שוק ההון 2
cypriano de rore סיכון סגירת חשבון של אינטרקטיב בסיטיבנק שוק ההון 17
A לדעתכם, האם עדיף לפתוח חשבון מסחר עצמאי באחד מבתי ההשקעות בארץ (מיטב, אקסלנס, וכו') או בברוקר (למשל, אינטרקטיב ברוקרס)? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
י אינטרקטיב ברוקרס IBKR משלמים על מזומן ריבית שנתית של מעל 5% בעבור מטבע הריאל הסעודי( SAR). שוק ההון 2
N אינטרקטיב ודיווח למס הכנסה מיסים 2
liranviper קניית קריפטו דרך אינטרקטיב ומשיכה לארנק פרטי קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
S לאיזה סעיף להתייחס בדוח של אינטרקטיב ברוקרס האמריקאי מיסים 2
T חישוב כדאיות עזיבה של אינטרקטיב ישראל לטובת ib העולמי שוק ההון 3

נושאים דומים

Back
למעלה