ע עלה ירוק משתמש רגיל הצטרף ב 7/5/20 הודעות 211 דירוג 139 אתמול ב- 21:52 #41 נכתב ע"י חתול לילה: ויותר מזה, העברות קטנות מאושרות אוטומטית, העברות גדולות יותר מצריכות אישור ידני של פקיד, ולהעברות גדולות מאוד כבר צריך להגיע לסניף. במצב הזה, אפילו אני הפרנואיד לא חושש שירוקנו לי את החשבון. לחץ כדי להרחיב... בלאומי העברה קטנה גם של 10 ש"ח מצריכה אימות טלפוני
נכתב ע"י חתול לילה: ויותר מזה, העברות קטנות מאושרות אוטומטית, העברות גדולות יותר מצריכות אישור ידני של פקיד, ולהעברות גדולות מאוד כבר צריך להגיע לסניף. במצב הזה, אפילו אני הפרנואיד לא חושש שירוקנו לי את החשבון. לחץ כדי להרחיב... בלאומי העברה קטנה גם של 10 ש"ח מצריכה אימות טלפוני
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,648 דירוג 23,685 אתמול ב- 22:01 #42 נכתב ע"י עלה ירוק: בלאומי העברה קטנה גם של 10 ש"ח מצריכה אימות טלפוני לחץ כדי להרחיב... כנראה שלא הייתי ברור, התכוונתי שהעברות קטנות מאושרות מיד לאחר אישור SMS. העברות גדולות יותר, כבר יש שיקול דעת של פקיד.
נכתב ע"י עלה ירוק: בלאומי העברה קטנה גם של 10 ש"ח מצריכה אימות טלפוני לחץ כדי להרחיב... כנראה שלא הייתי ברור, התכוונתי שהעברות קטנות מאושרות מיד לאחר אישור SMS. העברות גדולות יותר, כבר יש שיקול דעת של פקיד.
ע עלה ירוק משתמש רגיל הצטרף ב 7/5/20 הודעות 211 דירוג 139 אתמול ב- 22:58 #43 נכתב ע"י חתול לילה: כנראה שלא הייתי ברור, התכוונתי שהעברות קטנות מאושרות מיד לאחר אישור SMS. העברות גדולות יותר, כבר יש שיקול דעת של פקיד. לחץ כדי להרחיב... אהה לגבי העברה שממתינה לאישור פקיד - ניתן לבצע זאת במספר העברות קטנות יותר. ב2 בנקים שיצא לי לעשות זאת לא היתה מניעה של כמה העברות ברצף לאותו יעד.
נכתב ע"י חתול לילה: כנראה שלא הייתי ברור, התכוונתי שהעברות קטנות מאושרות מיד לאחר אישור SMS. העברות גדולות יותר, כבר יש שיקול דעת של פקיד. לחץ כדי להרחיב... אהה לגבי העברה שממתינה לאישור פקיד - ניתן לבצע זאת במספר העברות קטנות יותר. ב2 בנקים שיצא לי לעשות זאת לא היתה מניעה של כמה העברות ברצף לאותו יעד.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,604 דירוג 18,910 אתמול ב- 23:00 #44 נכתב ע"י עלה ירוק: בלאומי העברה קטנה גם של 10 ש"ח מצריכה אימות טלפוני לחץ כדי להרחיב... לא, היא לא. גם העברה של 100,000 ש"ח לא מצריכה אימות טלפוני בלאומי. רק סמס. אלא אם כן זאת העברה שמוגדרת חריגה אצלך, ואז אכן צריך אימות טלפוני מול פקיד.
נכתב ע"י עלה ירוק: בלאומי העברה קטנה גם של 10 ש"ח מצריכה אימות טלפוני לחץ כדי להרחיב... לא, היא לא. גם העברה של 100,000 ש"ח לא מצריכה אימות טלפוני בלאומי. רק סמס. אלא אם כן זאת העברה שמוגדרת חריגה אצלך, ואז אכן צריך אימות טלפוני מול פקיד.