יש לי גם אייפון, התחברתי לvpn פרטי של חבר אמריקאי וכשניסיתי לאקטב דרך הארנק של אפל האפליקציה של קפיטל וואן לא הייתה מוכנה לקבל את הגוגל voice כמספר ולידי. מוזר כי נרשמתי איתו לאפליקציה מלכתחילה וקיבלתי כבר כמה וכמה הודעות.
כשכתבתי שיש לי בעיה שנפתרה התכוונתי לאקטוב הראשוני, בכל אופן -- גם את הבעיה של הארנק פתרתי, דיברתי איתם בטלפון לא יודע מה הם שינו (בחלונית של האקטוב בארנק יש גם מספר טלפון), ואז התנתקתי מה-WiFi וזה עבד.
מה עם הרעיון הבא (לא ניסיתי)
1. לקנות eSIM מ- Tello (למשל) ב- 5$ לחודש
2. לתת אותו לחבר בארה"ב
3. החבר בארה"ב מאקטב על המספר בטלפון שלו.
4.החבר מעביר לך את ה eSIM . זו פעולה פשוטה של החלפת טלפון (נניח אתה מחוץ לארה"ב ונאלצת להחליף מכשיר שם) ואולי עם הסיפור הזה זה יעבוד.
איך בדיוק זה יעזור לך?
אז תוכל להכניס את הכרטיס לארנק בטלפון שלו. מה עשית בזה?
מעבר לזה שאתה לא צריך סים מיוחד, אם אתה רוצה להוסיף את הכרטיס לארנק שלו הוא רק צריך לעשות לוגאין ליוזר שלך ולהיות בארה"ב בזמן הזה.
לא יודע אם הניסיון שלי בשלב הזה יכול לעזור בכל העניין של כרטיסי Capital One, אבל לבינתיים:
- אני אזרח אמריקאי עם SSN
- הזמנתי כרטיס אונליין ללא הסטוריית אשראי (יש לי חשבון SDFCU עם הכתובת הישראלית שלי שלא צוברת היסטוריה). השתמשתי בכתובת של משפחה בארה"ב + eSim של Tello, אושר לי באופן מיידי כרטיס פלטינום לא סקיורד עם מסגרת של $1000
- הכרטיס אמור להגיע השבוע לכתובת בארה"ב ואז אנסה לאקטב אותו מרחוק
- לבינתיים, הצלחתי דרך האפליקציה לקבל כרטיס אשראי וירטואלי אחרי אימות זהות אוטומטי עם דרכון אמריקאי ורישיון נהיגה ישראלי. הצלחתי גם לבצע בו קניות ולשלם חלק מהחשבון עם משיכה מSDFCU.
איך בדיוק זה יעזור לך?
אז תוכל להכניס את הכרטיס לארנק בטלפון שלו. מה עשית בזה?
מעבר לזה שאתה לא צריך סים מיוחד, אם אתה רוצה להוסיף את הכרטיס לארנק שלו הוא רק צריך לעשות לוגאין ליוזר שלך ולהיות בארה"ב בזמן הזה.
אם זה כרטיס חלופי אני לא חושב שצריכה להיות בעיה. אני ביקשתי כרטיס חלופי (אומנם לפני כמה שנים) והם שלחו בלי בעיה.
הם כן רצו אימות מוגבר (והעברה ל"נציג מיוחד") ברגע שהם הבינו שהשליחה היא לחו"ל (כלומר מחוץ לארה"ב), אבל לא משהו יותר מידי רציני.
אגב, שים לב להגיד להם שהכרטיס אצלך ולא אבד, אלא שהוא פשוט שחוק/לא עובד (אחרת ינפיקו לך מספר חדש).
יש לי מספר וירטואלי דרך האפליקציה שאמור להתנייד לכרטיס עם מספר חדש אם יחליפו לי, אז אני פחות דואג מזה, אבל אנסה שלא יחליפו לי.
מה שבעיקר מעסיק אותי זה שלא פתאום ידרשו שאגיע לסניף פיזי או לשלוח אימות כתובת (כי אין). כשניסיתי לפתוח חשבון עו"ש אצלם הם רצו שאופיע פיזית, למרות שעשו לי אימות מוגבר בטלפון שעבר בהצלחה. מאוד מוזר כי נגיד ואפילו הייתי גר או נמצא בארה"ב, אין סניף פיזי קרוב בכלל לכתובת האמריקאית שלי.
אבל שוב, זה לא חשבון חדש. אין צורך להוכיח שוב כתובת.
חוץ מזה שעצם זה שקיבלת את הכרטיס לשם מוכיח את הכתובת (ובעצם מייתר את ההוכחה עכשיו, כי אם אתה מתחזה הכרטיס כבר אצלך).
מעניין, אצלי ביקשו אחרי ששלחו לי כבר את הכרטיס ובשביל להפעיל אותו.
התקשרתי אליהם עשר פעמים בערך, ביקשתי לשלוח דרכון, אחד מהנציגים אמר לשלוח בפקס, עבר כחודש וחצי ואז פתאום ראיתי שהכרטיס פעיל.
@מתי יגיע השלג - לא יודע לגבי בקשה של הכרטיס החלופי אבל עלול להיות מצב אחר שבו יבקשו אימות של STATE ID בשביל לאקטב את הכרטיס בארנק הדיגיטלי כפי שמתואר להבנתי בהודעה שציטטתי של יעקב.
אני הצלחתי לאקטב דרך הטלפון כמוך ואני גם מחכה לכרטיס שחבר בארה"ב שלח לי בדואר, מקווה שאצליח לאקטב אותו בארנק הדיגטלי שלא יעשו בעיות אימות
כן אני וויתרתי מראש על לשים אותו בארנק הדיגיטלי (זה נחמד אבל לא קריטי אם יש לי את הכרטיס הפיזי בארץ). STATE ID אין מן הסתם. מה שכן, כדי לקבל כרטיס עם מספר וירטואלי דרך האפליקציה שלהם (בשביל לנצל את הכרטיס לפני שהפיזי מגיע אפילו), זה כן עבד. זה אימת לי אוטומטית את הזהות עם רישיון נהיגה ישראלי בלי בעיות.
לא יודע לגבי בקשה של הכרטיס החלופי אבל עלול להיות מצב אחר שבו יבקשו אימות של STATE ID בשביל לאקטב את הכרטיס בארנק הדיגיטלי כפי שמתואר להבנתי בהודעה שציטטתי של יעקב.
לגבי זה הצלחתי* להגיע לשלב שבו אני כבר לא מקבל את ההודעה המעצבנת Hit a snag אבל אז הם מבקשים אימות בקונטקט מה שאני לא יכול עדיין כי הכרטיס לא אצלי, או אימות בסמס שמשום מה לא עובד כי הם לא מקבלים google voice כמספר ולידי, שזה מעניין כי לצורך כל דבר אחר הם כן קיבלו את המספר שלי.
* כיביתי את הסים והתחברתי לVPN של חבר בארה"ב. מעניין אם זה יעבוד בסוף, מחכה לכרטיס הפיזי כדי לבדוק