עד כמה שאני זוכר - זה הספיק, אבל זה היה כבר לפני שנתיים אז אל תתפוס אותי במילה. בכל מקרה בטוח לא יצרתי שום קשר אחר איתם. אגב, כשאני מתקשר דרך האינטרנט לאתר בנושאים אלו - זה תמיד דרך VPN
יש לא מעט דיבורים על זה ברדיט, יש כאלה שהצליחו על ידי כיבוי כל הסימים המקומיים + וויפי +הפעלה של סים אמריקאי.
אין לי סים/איסים אמריקאי ואני תוהה אם לנסות את הכיוון הזה בכמה דולרים. נראה לי שכתבת בעבר שיש לך TELLO, ניסית אולי את הכיוון הזה?
ניסיתי.
אפילו הפעלתי VPN בראוטר שלי (כדי שלא יהיה גלוי בטלפון) ו gps spoofing מתאים. לצערי עדיין לא עבד לי.
אני עדיין לא ויתרתי, יש עוד כמה דברים שאני חושב לנסות.
אבל להבנתי באיפון יש להם פחות אפשרויות "לראות" דברים, ולכן באיפון כנראה שיהיה יותר קל לעבוד עליהם ולגרום להם לחשוב שאתה בארה"ב
לכבות הכל כולל WIFI זה לא משהו שחשבתי עליו.
משום מה הייתי בטוח שהאפליקציה צריכה אינטרנט כדי לעבוד, לא? (והסים האמריקאי עובד מעל WIFI כשהוא לא בארה"ב, אלא אם כן אתה משלם להם המון על שרותי נדידה)
תלוי במפעיל. בטלו עצמם המחיר מופיע באתר בצורה די שקופה - העלות היא 5 סנט לכל מגה ביט.
הבעיה עם טלו זה שבשביל להשתמש בנדידה צריך לטעון כסף לחשבון, הטעינה המינימלית היא 20$ והכסף זמין ל90 יום בסה"כ (ולהבנתי אי אפשר להשתמש בו לתשלום החבילה החודשית).
כלומר עד כמה שהבנתי העלות היא 20$ מינימום בכל מקרה.
Build your own plan with minutes, texts and data starting at only $5/month. No contract, no hidden fees! You can also buy a new phone from Tello or bring your own mobile. It's all up to you.
אני עם אנדרואיד, אבל שמעתי מאנשים עם אייפון שאפשר לקנות אפל ID אמריקאי בכמה דולרים מאתרים כמו פייבר, להוריד את האפליקציה ואחרי זה להחזיר לאפל ID המקורי שלך. לא ניסיתי כאמור אבל זה מה שנתקלתי בו שאנשים עם אייפון ממליצים לעשות
הבעיה זה לא להוריד את האפליקציה. אפשר להוריד אותה בקלות, ואפשר בקלות להפוך את החשבון שלך לאמריקאי (גם באפל וגם באנדרואיד. אצלי למשל באנדרואיד החשבון אמריקאי לכל דבר).
הבעיה היא לאשר את הכרטיס החדש בארנק מהאפליקציה. האפליקציה עושה כל מיני בדיקות, ואם היא מגלה שאתה בחו"ל (כלומר מחוץ לארה"ב) היא מחזירה הודעת שגיאה גנרית כשאתה מנסה לאשר את הכרטיס.
הבעיה זה לא להוריד את האפליקציה. אפשר להוריד אותה בקלות, ואפשר בקלות להפוך את החשבון שלך לאמריקאי (גם באפל וגם באנדרואיד. אצלי למשל באנדרואיד החשבון אמריקאי לכל דבר).
הבעיה היא לאשר את הכרטיס החדש בארנק מהאפליקציה. האפליקציה עושה כל מיני בדיקות, ואם היא מגלה שאתה בחו"ל (כלומר מחוץ לארה"ב) היא מחזירה הודעת שגיאה גנרית כשאתה מנסה לאשר את הכרטיס.
כמו שאמרתי - לי יש ID אמריקאי וכתובת אמריקאית.
זה לא עוזר.
מה שקורה זה שילוב של כמה דברים:
א. יש להם יכולת לזהות מיקום מעבר לכתובת הIP (למשל דרך רשתות WIFI שיש באזור, דרך GPS וכו').
ב. יש להם רשימה שחורה של כתובות IP של חברות VPN.
מעדכן עבור אנשים אחרים שאולי יתקלו בבעיה:
ניסיתי לעשות את אותה הפעולה כשאני פיזית בארה"ב וזה הצליח מייד.
כך שכנראה הבעיה כן קשורה לVPN כמו שהציעו כאן.
אולי זיהו את הVPN שלי או משהו כזה, כי הוא כן עבד לי עבור דברים אחרים
אני מנסה להבין איך הם יכולים לדעת אם אני בארה"ב או לא.
יש לי סים אמריקאי, VPN לארה"ב ברמת הראוטר (ככה שהטלפון לא יודע שיש VPN פעיל), עשיתי GPS SPOOFING ועדיין אני מקבל שגיאה.
מתישהו כשיהיה לי זמן אולי אני אנסה לעשות קצת reverse engineering לאפליקציה שלהם
מאופשר אצלך שיתוף מיקום בשביל האפליקציה שלהם? אצלי לא מאופשר והאפליקציה עובדת - לא זוכר האם כשניסיתי לאקטב זה היה מאופשר.
כל עוד שזה לא מאופשר אז לפחות באייפון - אין להם אפשרות לדעת על המיקום של הטלפון, מלבד דרך הIP כמובן
מסתבר שיש להם עוד כמה דרכים לדעת.
למשל הם יכולים לבדוק לאיזה רשת סלולר אתה מחובר.
חוץ מזה, יכול להיות שהם דורשים את הרשאות המיקום, ובלי זה הם פשוט נכשלים.
אחד הדברים המעצבנים שהם לא אומרים לך למה זה נכשל. אתה סתם מקבל הודעת שגיאה שלא אומרת כלום. בגלל זה אני רוצה לעשות לזה RE, כדי לנסות להבין יותר טוב מה הוא בודק ועל מה הוא נכשל
אחד הדברים המעצבנים שהם לא אומרים לך למה זה נכשל. אתה סתם מקבל הודעת שגיאה שלא אומרת כלום. בגלל זה אני רוצה לעשות לזה RE, כדי לנסות להבין יותר טוב מה הוא בודק ועל מה הוא נכשל