• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

חשבון על שם אחר אצל חברת גז

• פותח הנושא פותח הנושא TheOneTech
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

TheOneTech

משתמש רשום
דירוג
1
שלום,

הדיירים קודמים היו משלמים חשבון גז שלא היה על שמם, אלא היה חשבון על שם דיירים שהיו גרים לפניהם.
כשהתקשרתי לחברת גז וביקשתי להעביר חשבון על שם שלי, נאמר לי שתהליך מחייב סגירת חשבון מצד צרכן קודם בשביל להבעיר על שם שלי.

מה אפשר לעשות אם אין לי אפשרות לאתר צרכן קודם?
החשבון שאני משלם בדואר מגיע בדואר רגיל על שם זוג ולא בן אדם אחד.

תודה

מוזר, תנסה להתקשר שוב, אולי תיתקל בפקיד אחר שלא ידרוש יצירת קשר עם אנשים לא רלוונטיים (אתה יכול היציג השכם שכירות על שמך ולומר שאין לך שום דרך ליצור קשר עם הדיירים שגרו שם פעם).

אפשרות ב - תנסה לברר אם לבעל הבית יש את מספר הטלפון של הדיירים שהחשבון על שמם. זה אמור להיות אינטרס שלהם לסגור את החשבון מול חברת הגז...

אני שילמתי במשך שנים ארוכות גז בחשבון על שם הבעלים הקודמים ולא היתה שום בעיה. נראה לי שזו דאגה שלהם יותר מאשר שלך...

מה אכפת לך על שם מי החשבון?
אין לזה שום משמעות.

ישאלו אותך את מספר הזהות כשתרצה לבצע פעולות או לברר דברים.
אז תענה מתוך החשבונית.
אין שום פרט הזדהות שיבקשו ממך שלא יופיע בחשבונית.
מנסיון.
3 שנים חשבונות מים /גז/חשמל לא על שמי (שכירויות)-

אז תענה מתוך החשבונית.
אין שום פרט הזדהות שיבקשו ממך שלא יופיע בחשבונית.
מנסיון.
3 שנים חשבונות מים /גז/חשמל לא על שמי (שכירויות)-
ואם החשבונית מגיעה למייל של אותו שוכר אלמוני, אתה באותה בעייה.
עריכה: אני רואה שפותח השרשור מקבל אותה בדואר, אז לא רלוונטי.
אבל עדיין החברה יכולה להחליט שמספר זהות זה תנאי הכרחי כדי לקבל שירות.
זה שעבד לך עם חברה / חברות מסוימות לא אומר שכולן פועלות כך.

החברות האלו זה פשוט סיוט.
כשיצאתי מהדירה הקודמת שלי ואני והדיירים החדשים רצינו להעביר את חשבון הגז על שמם זה היה תהליך בלתי נגמר וזה כששני הצדדים נוכחיים ומעוניינים!
5 שנים אחרי ואני עדיין מקבלת את הסמסים. החשבון על שמם, הם משלמים אותו, עשינו העברה בכל דרך אפשרית, הם עידכנו את מספר הטלפון ובכל זאת הסמסים מגיעים אליי.
אלא אם יש לך סיבה ספציפית שבגללה זה מפריע, אני מציעה לך לעזוב את זה ולהמשיך בחייך.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
R גלובלנט - האם בטוח לפתוח שם חשבון IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 72
G פתיחת חשבון בנק בארה"ב ללא נוכחות שם צרכנות פיננסית 5
M אזרח אמריקאי עם שם שונה - בעיה בפתיחת חשבון ***? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 9
F נראה שהבנקים לא מאפשרים לזוגות מעורבים (ישראלי/אמריקאי) לפתוח חשבון מסחר רק על שם הישראלי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 23
י חשבון על שם אחד מבני הזוג ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
R חשבון ב-ETRADE לצורך מסחר במניות ESPP/RSU שהצטברו שם (על מנת לייצר פיזור) שוק ההון 110
י שם בעל חשבון IB שוק ההון 1
G פתיחת חשבון מסחר משותף או על שם אחד מבני הזוג? שוק ההון 40
ע פיתרון בסיכון נמוך לסכום דולרי בארה"ב?(ללא אזרחות, אפשרות פיזית לפתיחת חשבון בנק שם) שוק ההון 13
דניאל פינקלברג ממש רוצה להתחיל להשקיע באמצעות IB, אעריך עזרה מבעלי חשבון שם שוק ההון 20
A חשבון השקעות משותף | כדאי לפתוח תיק השקעות על שם שני בני הזוג? צרכנות פיננסית 72
P חשבון ברוקר בלי עמלות *אזרח ישראל* ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
דנילה רואה חשבון להגשת דוח מס לרשויות המס האמריקאיות מיסים 17
Yuvalbuz3 הסבה ממדעי המחשב לראיית חשבון התפתחות אישית 14
X סגירת חשבון על ידי הברוקר הזר בחבילת global extrade בגלל חוסר פעילות בניירות ערך זרים. ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
E זה מסוכן אם מסרתי את מספר חשבון הבנק שלי? אוף טופיק 1
O האם חש סיבה לחשוש לפתוח חשבון *********** ישראל לתיק של ~500K$ ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
N חשבון מסחר לילדים ברוקרים ופלטפורמות מסחר 6
א פתיחת חשבון כפונקציה של מיקום ברוקרים ופלטפורמות מסחר 11
B קבלת דולרים לחשבון בנק אמריקאי במקום חשבון מט״ח ישראלי צרכנות פיננסית 2
T פתיחת חשבון בwise, זה נכון שחסמו למשתמשים חדשים ישראלים לקבל כספים לחשבון הwise? פוסטים מאיכות נמוכה 0
S מקור הרווח לבנק על חשבון עו"ש צרכנות פיננסית 24
מ מה עדיף קרן השתלמות עם פטור ממס אך דמי ניהול גבוהים או חשבון מסחר בבית השקעות רגיל ודמי ניהול נמוכים שוק ההון 2
שם משתמש בעייתי האם באמת כדאי להעביר חשבון השקעות פרטי מהבית לבית השקעות חיצוני? צרכנות פיננסית 27
עידו ג חשבון בנק חדש צרכנות פיננסית 0
ז פתיחת חשבון מסחר נוסף ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
V יש לי חשבון ברוקר זר (IB) עם רווח של כמה דולרים בודדים, האם אפשר למכור מניות בהפסד, בשביל לקזז את הרווחים ולהימנע מהגשת דוח מס שנתי? מיסים 4
W עדכון חשבון בנק לתיק השקעות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 10
U פתיחת חשבון בנק בארה"ב מיסים 1
shahar7 אמריקאים: פתיחת חשבון בנק זוגי לאמריקאי וישראלית צרכנות פיננסית 8
מ בעיה בפתיחת חשבון ב-IB ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
shahar7 פתיחת חשבון בנק לאמריקאי שגר בישראל צרכנות פיננסית 23
Dim אפשר לפתוח חשבון *** העולמי, למי שיש חשבון בישראלי? שוק ההון 1
M מעבר אל חשבון מסחר באקסלנס טרייד - דורשים שאגיע לחתימה?! ברוקרים ופלטפורמות מסחר 26
א רוצה לפתוח חשבון עצמאי שוק ההון 3
A שאלת האזרחות בפתיחת חשבון בנק אירופאי צרכנות פיננסית 1
I כמה מרוויח רואה חשבון/עורך דין? התפתחות אישית 0
G אילו מסמכים כדי להוריד לפני סגירת חשבון? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
ה באיזה חשבון מסחר ניתן להשקיע עם מינימום התחלתי הכי נמוך שיש ? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
פ דוח מס על רווחי הון: חשבון מסחר בברוקר ישראלי וב-IB מיסים 1
G איך להפריד חשבון משותף מחוץ לארץ? צרכנות פיננסית 2
T פתיחת חשבון *** עם אזרחות פורטוגלית ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
Y פתיחת חשבון השקעות - ib ישראל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
YizhakF חשבון זר צרכנות פיננסית 7
YizhakF חשבון בנק בחו"ל נגיש וזול לקבלת כספים - ומס מחו"ל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
M חשבון Margin שוק ההון 1
הסולידית פתיחת חשבון ב-Wise צרכנות פיננסית 0
א השקעה בעזרת מט״ח דרך חשבון מסחר עצמאי ישראלי שוק ההון 0
M פתיחת חשבון בלאומי טרייד עבור קרן כספית ברוקרים ופלטפורמות מסחר 12
I אני מצטרף לקה״ש ira, האם לסגור את חשבון המסחר הישן? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3

נושאים דומים

Back
למעלה