• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הכרויות לחסכנים 2018

• פותח הנושא פותח הנושא Kintsukuroi
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אף אחת לא מכריחה אותך לצאת לכמה דייטים בשבוע, לצאת עם נשים בכלל או להחזיק רכב.
העניין הוא הפער בין הוצאות הגבר בדייטים לאשה ומקווה שירבו הגברים שלא ישלמו וייפסק הנוהג לשלם על אשה בפגישה ראשונה ושזה לא לארג'יות אלא נוהג דוחה נצלני ושייך לעבר...

העניין הוא הפער בין הוצאות הגבר בדייטים לאשה ומקווה שירבו הגברים שלא ישלמו וייפסק הנוהג לשלם על אשה בפגישה ראשונה ושזה לא לארג'יות אלא נוהג דוחה נצלני ושייך לעבר...

אתה בוחר לצאת עם נשים שיש להן סט ערכים מסוים ורוצה שישקיעו כסף, זמן ומאמץ כדי להיראות טוב בדייט איתך, נכון? אז בסט הערכים שלהן כלול הענין שהגבר חייב לשלם בדייט, ושהן חייבות ללכת לקוסמטיקאית/ספר/ווטאבר, לקנות שמלה יפה ונעליים ולהתאפר כדי להיראות טוב בדייט הזה.

אלה הנשים ש*אתה* בוחר לצאת איתן.

אתה יכול לצאת עם נשים שסט הערכים שלהן אומר להתחלק חצי חצי, אבל יש לי תחושה שלא תאהב את מכלול הערכים שלהן.

אתה בוחר לצאת עם נשים שיש להן סט ערכים מסוים ורוצה שישקיעו כסף, זמן ומאמץ כדי להיראות טוב בדייט איתך, נכון? אז בסט הערכים שלהן כלול הענין שהגבר חייב לשלם בדייט, ושהן חייבות ללכת לקוסמטיקאית/ספר/ווטאבר, לקנות שמלה יפה ונעליים ולהתאפר כדי להיראות טוב בדייט הזה.
לידיעתך גם גברים הולכים לספר, גם גברים קונים בגדים חדשים ונעליים ומי שמתאפרת מתאפרת באופן כללי ללא קשר לדייט ובטח אין שום הצדקה לדרוש/לצפות שישלמו עליה..

לידיעתך גם גברים הולכים לספר, גם גברים קונים בגדים חדשים ונעליים ומי שמתאפרת מתאפרת באופן כללי ללא קשר לדייט ובטח אין שום הצדקה לדרוש/לצפות שישלמו עליה..

אני לא חושבת שאתה מודע לעלויות, לזמן ולמאמץ שאישה משקיעה בטיפוח. בפעם הבאה שאתה הולך לספר, תבדוק את המחירים לתספורת גבר ותספורת אישה, את המחיר לצבע, גוונים וכדומה. כמו כן, אתה מוזמן להתקשר לקוסמטיקאית ולבדוק כמה עולה הסרת שיער מכל הגוף, טיפול פנים, פדיקור ומניקור. אתה גם לא מודע לזה שיש נשים שלא מתאפרות, או מתאפרות מינימלי, בחיי היומיום, אבל ישקיעו הרבה יותר לקראת הדייט.

ושוב, הרשות נתונה בידך לצאת עם נשים שמתעלמות ממוסכמות חברתיות, אבל אתה בוחר שלא לצאת איתן. במקום זה, אתה מצפה מהדייטים שלך לציית לנורמות החברתיות, אבל כשהן מצפות ממך לעשות אותו דבר, אתה קורא להן נצלניות.

בתור אחד שיצא עם 2 נקודות הקיצון של הסקלה: לכל טיפוס יש את היתרונות והחסרונות, וזה היה נראה מאוד קשור לסט הערכים שקיבלו מהבית

יש אנשים שפשוט אין להם מודעות, ושבמקרה כזה זה כן בר שינוי (כמובן בשלב מתקדם)

אני לא חושבת שאתה מודע לעלויות, לזמן ולמאמץ שאישה משקיעה בטיפוח. בפעם הבאה שאתה הולך לספר, תבדוק את המחירים לתספורת גבר ותספורת אישה, את המחיר לצבע, גוונים וכדומה. כמו כן, אתה מוזמן להתקשר לקוסמטיקאית ולבדוק כמה עולה הסרת שיער מכל הגוף, טיפול פנים, פדיקור ומניקור. אתה גם לא מודע לזה שיש נשים שלא מתאפרות, או מתאפרות מינימלי, בחיי היומיום, אבל ישקיעו הרבה יותר לקראת הדייט.
אחיות. שלי צובעות לבד את הדיער ולא כל אחת עושה תסרוקת לכל דייט... לגבי הסרת. שיער בלייזר הדבר נעשה באופן כללי ולא חושב שזה מצדיק תשלום עליה בדייט... הרבה גברים עוברים השתלת שיער וצובעים שיער גם בימינו ומטפחים עצמם...

אחיות. שלי צובעות לבד את הדיער ולא כל אחת עושה תסרוקת לכל דייט... לגבי הסרת. שיער בלייזר הדבר נעשה באופן כללי ולא חושב שזה מצדיק תשלום עליה בדייט... הרבה גברים עוברים השתלת שיער וצובעים שיער גם בימינו ומטפחים עצמם...

אני אתמצת את המסר: רוצה לצאת עם בחורה שמתחשבת במוסכמות חברתיות? תתחשב בהן גם אתה.

אני אתמצת את המסר: רוצה לצאת עם בחורה שמתחשבת במוסכמות חברתיות? תתחשב בהן גם אתה
מוסכמות משתנות עם הזמן... בימינו, עם יוקר המחיה והעובדה שנשים עובדות ומרויחות כמו גברים אין שום טעם והגיון לשמר נוהגים ו מוסכמות עתיקות שלא רלוונטיות למאה ה21..

מוסכמות משתנות עם הזמן... בימינו, עם יוקר המחיה והעובדה שנשים עובדות ומרויחות כמו גברים אין שום טעם והגיון לשמר נוהגים ו מוסכמות עתיקות שלא רלוונטיות למאה ה21..

אוקי, אז תצא עם בחורות נון-קונפורמיסטיות שמרוויחות כמוך ויותר וכשהן יציעו להתחלק בתשלום תגיד כן.

וואלה בגלל סגנון חשיבה כזה מכליל נמחקו 6 מיליון יהודים.

חח איזה הקצנה!
חוק גודווין במיטבו.

העניין הוא שמערכת יחסים היא בין היתר עניין ריגשי ולא תמיד רציונלי.
זה מוריד לבחורה שגבר מראה סימנים של חסכנות/קמצנות (ומי שרוצה לשמוע פסיכולוג אבולוציוני אומר את זה - לינק)
ובכך שאתה משלם בדייט, אתה גם מראה את הרצינות שלך.

אפשר להמשיך להתווכח על כמה זה לא הוגן, אבל זאת המציאות.
אני לא מכיר אותך אבל אני מניח שעם קו חשיבה כמו שהצגת ברגע שבחורה לא תשלם אתה ישר תפסול אותה כי אתה תחשוב שהיא מנצלת אותך וחבל כי אתה בטח מפספס אחלה בחורות. יכול להגיד לך שהייתה לי חברה קצת יותר משנה שהיינו בכמעט הכל חצי-חצי אבל בכמה דייטים הראשונים אני שילמתי, אז מה?

העניין הוא שמערכת יחסים היא בין היתר עניין ריגשי ולא תמיד רציונלי.
זה מוריד לבחורה שגבר מראה סימנים של חסכנות/קמצנות (ומי שרוצה לשמוע פסיכולוג אבולוציוני אומר את זה - לינק)
ובכך שאתה משלם בדייט, אתה גם מראה את הרצינות שלך.
זה הנוהג הדוחה והנצלני בדיוק. תשלום על אשה בפגישות הראשונות לא מראה על רצינות ויחס, ממש לא. זה מראה על התנשאות והתייחסות לאשה כאל רכוש. חוסר כבוד מהסוג הכי עמוק. שתלטנות והתייחסות לבן אדם כאל רכוש.

נתניהו מועמד לדין על מתנות מופרזות.

מה שאמרת פה לוקח אלפי ש"ח מצעירים ומונע מהם לחסוך ולבסס את חייהם בעתיד. תתחיל לשלם על יציאות מאות ש"ח בחודש פלוס אחזקת רכב כי הרי חייבים להגיע לאשה ברכב ואתה כבר עם חור של 2000 ש"ח בחודש... לא יודע איך זה הולך עם סולידיות וזה חוסר אחריות כלכלית...

מה שאמרת פה לוקח אלפי ש"ח מצעירים ומונע מהם לחסוך ולבסס את חייהם בעתיד. תתחיל לשלם על יציאות מאות ש"ח בחודש פלוס אחזקת רכב כי הרי חייבים להגיע לאשה ברכב ואתה כבר עם חור של 2000 ש"ח בחודש... לא יודע איך זה הולך עם סולידיות וזה חוסר אחריות כלכלית...

זה חוסר אחריות כלכלית של מי שיוצא לכמה דייטים בשבוע, נתחיל מזה. ולדעתי חלק מהסיבה שמי שחושב שנשים נצלניות יוצא לכמה דייטים בשבוע ולא ממשיך מעבר לדייטים הראשונים עם אף בחורה היא שאנחנו מרגישות כשבחור קורא לנו בשקט נצלניות. עדיף לקחת בחורה למקום פחות יקר ושהיא תרגיש שאתה משלם 50 ש"ח על מה שהיא אכלה ברצון ובשמחה מאשר לקחת אותה למסעדת יוקרה, לשלם 200 ש"ח רק על מה שהיא אכלה, אבל לעשות את זה ככה שהיא תבין שאתה בטוח שהיא נצלנית רק כי היא קונפורמיסטית.

אם כבר יצאנו מנק' שהנורמה החברתית היא שהגבר משלם, אז הדרך הכי יעילה לחסוך היא לשוחח יותר לפני הדייט בטלפון או בהתכתבות, ולקבל כמה שיותר ידע מקדים האם הצד השני עשוי להיות שווה את הכסף והזמן במקום לקפוץ ישר לדייט בלי שום הכרות ולהתאכזב.

אם כבר יצאנו מנק' שהנורמה החברתית היא שהגבר משלם, אז הדרך הכי יעילה לחסוך היא לשוחח יותר לפני הדייט בטלפון או בהתכתבות, ולקבל כמה שיותר ידע מקדים האם הצד השני עשוי להיות שווה את הכסף והזמן במקום לקפוץ ישר לדייט בלי שום הכרות ולהתאכזב.
וכאשר הבחורה תבין שהסיבה לחפירות בלי פגישה היא כדי לחסוך 50 שח. זה לא טרן אוף רציני?

וכאשר הבחורה תבין שהסיבה לחפירות בלי פגישה היא כדי לחסוך 50 שח. זה לא טרן אוף רציני?
היכרות מקדימה היא דבר הכרחי גם לאישה...
אם אין על מה לדבר בטלפון/התכתבות יהיה מביך בפגישה.
אבל אם יש כימייה טובה ושיחה זורמת כבר לפניי, הסיכויים שהדייט יהיה מוצלח עולים בהרבה.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
היכרות מקדימה היא דבר הכרחי גם לאישה...
אם אין על מה לדבר בטלפון/התכתבות יהיה מביך בפגישה.
אבל אם יש כימייה טובה ושיחה זורמת כבר לפניי, הסיכויים שהדייט יהיה מוצלח עולים בהרבה.
זה בוודאי נכון ולשני המינים. התייחסתי למוטיבציה של החסכון הכספי שתוביל לחפירות מעבר לנדרש רק בשביל להרוויח כמה שקלים.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
2028_שנת_פרישה הכרויות לחסכנים אוף טופיק 163
V סיפורי הכרויות להשראה אוף טופיק 59
V הכרויות וזוגיות אוף טופיק 3
Myrath הכרויות סולידים אוף טופיק 3
Myrath מאחר שפורום הכרויות חסכנים לא על הפרק... אוף טופיק 52
hommie הכרויות וזוגיות - חישוב מסלול מחדש אוף טופיק 298
R החזר מס על שנת 2018 מיסים 19
הסולידית זכאות להחזר מס לשנים 2023-2018 מיסים 0
E שאלה בעקבות קבלת הודעה ממס הכנסה לגבי שנת המס 2018 מיסים 11
liranviper טעות של הרו"ח שלי בדוח למס הכנסה עבור IB ב- 2018 שוק ההון 15
K עליה דרמטית בעלות הביטוחית לנכות ושארים בין שנת 2017 ו-2018 ועוד סוגיות על פנסיה צרכנות פיננסית 51
I הגשה מקוונת של טופס 1301 לשנת 2018 עדיין סגורה? צרכנות פיננסית 1
M תשואות של קרנות פנסיה ברירת מחדל 2018 צרכנות פיננסית 26
כימאי מה עשה התיק שלכם בשנת 2018? שוק ההון 99
Liron2035 אם פתחתי חשבון בIB השנה(2018) אני צריך לדווח למס הכנסה בסוף 2019? צרכנות פיננסית 20
ר תוספי תזונה - גימיק צרכני או הכרח ב 2018? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 104
S השוואת קרנות השתלמות/ניהול+מסלולים - 2018 שוק ההון 7
ח תשואות נמוכות/שליליות ברוב מוצרי החסכון הקיימים היום ב- 2018 שוק ההון 9
adamshalev נוהל גילוי מרצון עד 2018-2019 שוק ההון 1
M תחזית אפוקליפטית ל 2018 בגלובס - מתחברים? שוק ההון 2
korma תקרת ההפקדות לקרן השתלמות לעצמאיים ב-2018 שוק ההון 7
adamshalev תחזיות לשנת 2018 אוף טופיק 59

נושאים דומים

Back
למעלה