• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הכרויות לחסכנים 2018

• פותח הנושא פותח הנושא Kintsukuroi
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
ברור שאת קובעת.:lol: אני גם קובע לעצמי מה אני חושב שכדאי לאשה שתומכת בזכויות נשים לקדם

הדבר החשוב ביותר שהפמיניזם מקדמת: להקשיב לעצמך ולא לגברים אקראיים שחושבים שהם יודעים יותר טוב.

הדבר החשוב ביותר שהפמיניזם מקדמת: להקשיב לעצמך ולא לגברים אקראיים שחושבים שהם יודעים יותר טוב.
את קצת מתבלבלת . אנחנו מחליפים רעיונות. את לא צריכה להקשיב לי. כאדם שתומך בזכויות נשים אני הראשון שמסכים עם הטענה הזו. פשוט חושב שהעמדה שלך סובלת מסתירה פנימית ובעצם פוגעת בנשים.

את קצת מתבלבלת . אנחנו מחליפים רעיונות. את לא צריכה להקשיב לי. כאדם שתומך בזכויות נשים אני הראשון שמסכים עם הטענה הזו. פשוט חושב שהעמדה שלך סובלת מסתירה פנימית ובעצם פוגעת בנשים.

באמת לא אמרו לי מהבוקר שאני פמיניסטית לא נכון ופוגעת במאבק, התחלתי כבר לדאוג.

אין קשר בין הריון לבין תשלום בדייט... גבר עושה מילואים ונשים לא, גבר סיכוייו למות בקרב גדולים מאשה אם כבר...

איזה אחוז מן הגברים מתים בקרב ואיזה אחוז מן הנשים יולדות, תזכיר לי?

מלבד זאת, יש גברים שנעמדים על הרגליים האחוריות בכל פעם שנשים רוצות להיות חיילות קרביות.

כפימינסטית את אמורה לקדם את הרעיון שהריון והורות הם רק מסלול אחד מיני רבים לאשה. משהו שנעשה מבחירה חופשית,ולכן הגבר לא חייב לה כלום מראש. בטח לא בדייט ראשון. את מציירת מצב בו האשה מוכרחת להביא ילדים. שתעשה מה שהיא רוצה,שתקדם את מעמדה כיצור אוטונומי וחלק מהעניין הוא גם לשלם בדייט ראשון אז הכל פתוח בין הנפגשים.

כפימינסטית את אמורה לקדם את הרעיון שהריון והורות הם רק מסלול אחד מיני רבים לאשה. משהו שנעשה מבחירה חופשית,ולכן הגבר לא חייב לה כלום מראש. בטח לא בדייט ראשון. את מציירת מצב בו האשה מוכרחת להביא ילדים. שתעשה מה שהיא רוצה,שתקדם את מעמדה כיצור אוטונומי וחלק מהעניין הוא גם לשלם בדייט ראשון אז הכל פתוח בין הנפגשים.

תודה שהסגברת.

תודה שהסגברת.
כל הרעיון של הסגברה הוא שוביניסטי במהותו. במקום לדון בדברים לגופם דוחפים שוב ושוב את מין המתדיינים.המין מבחינתי לא משנה כי אני פמיניסט אמיתי. מה שחשוב הוא מה שנאמר ולא מה שיש לדובר בין הרגליים.
עלי והצליחי

איזה אחוז מן הגברים מתים בקרב ואיזה אחוז מן הנשים יולדות, תזכיר לי?

מלבד זאת, יש גברים שנעמדים על הרגליים האחוריות בכל פעם שנשים רוצות להיות חיילות קרביות.
כל השיח שלך הוא שמאלני, אני מקופח מגיע לי ולא אחריות אישית וחירות....

את גם מכלילה ויש נשים שיולדות מבחירה חופשית ולא חושבות שמגיע להן זכויות יתר בגלל זה כמו שיש גברים שהולכים לקרבי מרצונם ולא מבקשים העדפה שלהם על פני אחרים...

חבל שאת מקבעת את הנשים כמין נחות בלי אחריות אישית ועם דפוסי כניעה לגבר כאילו הן רכוש שצריך לקנות אותו...

נערך לאחרונה ב:
הרי אין באמת "חינם" ביחסים בין אנשים שאינם קרובים מדרגה ראשונה.
בגלל זה המרכאות. כל פעולה שאנחנו מבצעים יש לה מחיר ויש לה רווח. המחיר של אישה שיוצאת לדייט ולא משלמת על עצמה הוא שהיא נתפסת ע"י חלק מהגברים שאיתם היא יוצאת (רוב או מיעוט, לא יודעת) בצורה שלילית. לכשלעצמי, זה גם היה גורם לי להרגיש מטופשת וילדותית כך שהיה מחיר נוסף.
מצד שני, אם היא יוצאת עם גבר-גבר שמרגיש טוב כשהוא משלם, והיא דורשת לשלם את חלקה - היא מפסידה אותו (אם כי אני לא חושבת שהייתי רוצה זוגיות עם גבר מהסוג הפטרוני).

חברים, הדיון הפך לכבד ומעיק ומבחינתי לא מעניין יותר.
אני מציע לכם לחזור ולקרוא את הדפים הראשונים שבהם הדיון היה יותר נאיבי, כיפי וענייני.
איך הגענו למילואים, הריון ומה בכלל הקשר לדייטינג.

ואת כל ה"תובנות" האלה כותב בחור שגר עם אמא שלו עדיין? מרשים...
למה ישר שיימינג?

אולי סתם שכחתי להוסיף את הסייג של 'מסוימות'? אפילו זה כתוב ב'ישנן בנות' ולא ראיתי אף אחד מחרים את יורם טהרלב.

חוץ מזה שאם אתם רוצים לדעת אני עובד ולומד והכל בסדר, זו התקדמות, לא? למרות שאני לא יכול לומר שאני יותר מדי מרוצה מהעניין, חיי בטלה הם הרבה יותר יפים ומקסימים.

נו אבל מה לעשות, אני לגמרי בליגה של העבדים, ואני לגמרי מתכוון לשחק את המשחק החברתי ולהצליח בלימודים, לעבוד ולהרוויח כסף, לצאת בבוקר לעבודה ובערב לחזור עייף ומותש וככה למשך שנים על גבי שנים עד שאני אהיה שבור וחסר תועלת.

לפחות לא יסתכלו עליי מוזר ויתהו בנשיפה.

התגובה שלי כמובן שהייתה פארודיה, סתם אני מתפלא באיזה שטויות קטנוניות מתעסקים.

אולי אני קל דעת יותר מאחרים, אבל החיים זה לא טבלת אקסל, ולא צריך לעשות ביג דיל ואישיו מכל שטות.

אפשר לחשוב שיוצאים לדייט כל יום וסועדים ב'מול הים'.

אם יש משיכה כלשהי וסקרנות הדדית, אז יוצאים לדייט לבדוק, למי אכפת מכל מיני עיסוקים מפגרים כמו מי ישלם.

למה ישר שיימינג?

אולי סתם שכחתי להוסיף את הסייג של 'מסוימות'? אפילו זה כתוב ב'ישנן בנות' ולא ראיתי אף אחד מחרים את יורם טהרלב.

חוץ מזה שאם אתם רוצים לדעת אני עובד ולומד והכל בסדר, זו התקדמות, לא? למרות שאני לא יכול לומר שאני יותר מדי מרוצה מהעניין, חיי בטלה הם הרבה יותר יפים ומקסימים.

נו אבל מה לעשות, אני לגמרי בליגה של העבדים, ואני לגמרי מתכוון לשחק את המשחק החברתי ולהצליח בלימודים, לעבוד ולהרוויח כסף, לצאת בבוקר לעבודה ובערב לחזור עייף ומותש וככה למשך שנים על גבי שנים עד שאני אהיה שבור וחסר תועלת.

לפחות לא יסתכלו עליי מוזר ויתהו בנשיפה.

התגובה שלי כמובן שהייתה פארודיה, סתם אני מתפלא באיזה שטויות קטנוניות מתעסקים.

אולי אני קל דעת יותר מאחרים, אבל החיים זה לא טבלת אקסל, ולא צריך לעשות ביג דיל ואישיו מכל שטות.

אפשר לחשוב שיוצאים לדייט כל יום וסועדים ב'מול הים'.

אם יש משיכה כלשהי וסקרנות הדדית, אז יוצאים לדייט לבדוק, למי אכפת מכל מיני עיסוקים מפגרים כמו מי ישלם.
מסכים איתך לחלוטין אבל מדיבייט טוב אפשר להפיק הנאה אסתטית בדיוק כמו ממשחק כדורגל על אף שממבט על שניהם מטופשים וחסרי תכלית כאחד. אל תחשוב שרק אתה נאור ומבין את החיים:lol:

למה ישר שיימינג?
:>
למי אכפת? מסתבר שלהרבה מאד. אם אנשים עסוקים בספורט הדייטינג, זה יכול מאד להעיק עליהם. אם אתה יוצא כמה פעמים עם אותו דייט ותמיד אתה משלם, זה יכול להיות מטריד מאד בעיניי, להבדיל ממצב שבו בכל דייט אחד משניכם לקוח על עצמו את התשלום לסירוגין. אני ממש מקווה שהנוהג הזה יחלוף מהעולם.

אם המטרה שלך היא קיצרת טווח, אז באמת למי אכפת "מי ישלם"

אם המטרה שלך היא יחסים לטווח ארוך, אז "מי ישלם" היא דרך מצויינת להכיר את האדם שמולך בנושא הפיננסי , שהסכמות עליו הן קריטיות ליחסים יציבים לטווח הארוך

אחרי קריאת הדיון אני מבין ש...
1. גבר צריך לשלם בדייט ראשון כי האישה היא זו שנכנסת להריון.
2. מותר לגבר לבקש/לדרוש מהאישה לשלם על עצמה במקרה שהיא תומכת באל הורות.
3. גבר שאין לו בעיה לשלם על עצמו, אבל חושב שהאישה צריכה לשלם על עצמה הוא קמצן. אישה שאפילו לא מוכנה לשלם על עצמה היא סבבה.

סה"כ הגיוני :)

לתפיסתי/תחושתי, אנשים(גם נשים) בעלי דעות רדיקליות קיצוניות, הם בדר"כ די מטומטמים.

אחרי קריאת הדיון אני מבין ש...
1. גבר צריך לשלם בדייט ראשון כי האישה היא זו שנכנסת להריון.
2. מותר לגבר לבקש/לדרוש מהאישה לשלם על עצמה במקרה שהיא תומכת באל הורות.
3. גבר שאין לו בעיה לשלם על עצמו, אבל חושב שהאישה צריכה לשלם על עצמה הוא קמצן. אישה שאפילו לא מוכנה לשלם על עצמה היא סבבה.

סה"כ הגיוני :)

לתפיסתי/תחושתי, אנשים(גם נשים) בעלי דעות רדיקליות קיצוניות, הם בדר"כ די מטומטמים.
אחלה סיכום דיון...

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
2028_שנת_פרישה הכרויות לחסכנים אוף טופיק 163
V סיפורי הכרויות להשראה אוף טופיק 59
V הכרויות וזוגיות אוף טופיק 3
Myrath הכרויות סולידים אוף טופיק 3
Myrath מאחר שפורום הכרויות חסכנים לא על הפרק... אוף טופיק 52
hommie הכרויות וזוגיות - חישוב מסלול מחדש אוף טופיק 298
R החזר מס על שנת 2018 מיסים 19
הסולידית זכאות להחזר מס לשנים 2023-2018 מיסים 0
E שאלה בעקבות קבלת הודעה ממס הכנסה לגבי שנת המס 2018 מיסים 11
liranviper טעות של הרו"ח שלי בדוח למס הכנסה עבור IB ב- 2018 שוק ההון 15
K עליה דרמטית בעלות הביטוחית לנכות ושארים בין שנת 2017 ו-2018 ועוד סוגיות על פנסיה צרכנות פיננסית 51
I הגשה מקוונת של טופס 1301 לשנת 2018 עדיין סגורה? צרכנות פיננסית 1
M תשואות של קרנות פנסיה ברירת מחדל 2018 צרכנות פיננסית 26
כימאי מה עשה התיק שלכם בשנת 2018? שוק ההון 99
Liron2035 אם פתחתי חשבון בIB השנה(2018) אני צריך לדווח למס הכנסה בסוף 2019? צרכנות פיננסית 20
ר תוספי תזונה - גימיק צרכני או הכרח ב 2018? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 104
S השוואת קרנות השתלמות/ניהול+מסלולים - 2018 שוק ההון 7
ח תשואות נמוכות/שליליות ברוב מוצרי החסכון הקיימים היום ב- 2018 שוק ההון 9
adamshalev נוהל גילוי מרצון עד 2018-2019 שוק ההון 1
M תחזית אפוקליפטית ל 2018 בגלובס - מתחברים? שוק ההון 2
korma תקרת ההפקדות לקרן השתלמות לעצמאיים ב-2018 שוק ההון 7
adamshalev תחזיות לשנת 2018 אוף טופיק 59

נושאים דומים

Back
למעלה