• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הכרויות לחסכנים 2018

• פותח הנושא פותח הנושא Kintsukuroi
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
זה בוודאי נכון ולשני המינים. התייחסתי למוטיבציה של החסכון הכספי שתוביל לחפירות מעבר לנדרש רק בשביל להרוויח כמה שקלים.

לא הבנתי למה אתה מגדיר היכרות כחפירה מעבר לנדרש? אפשר לדעת בשיחה הרבה מאוד על הבן אדם ואם יש חיבור

לא הבנתי למה אתה מגדיר היכרות כחפירה מעבר לנדרש? אפשר לדעת בשיחה הרבה מאוד על הבן אדם ואם יש חיבור
כי לא דובר על שיחה למטרות הכרות, אלא מעבר לכך כדי לחסוך כמה שקלים בדייט.

כי לא דובר על שיחה למטרות הכרות, אלא מעבר לכך כדי לחסוך כמה שקלים בדייט.

מה יש לחסוך בדייט? על קפה בארומה? זה מה שיעשה לך את זה?
בסוף יש מצב שמהדייט הזה ייצא חתונה והבחורה הזו תהיה אמא לילדים שלך וכל החיים תתבייש בעצמך שחסכת עליה 20 שקל...
מה השאיפה? לחיות על אוויר? צר לי, אלו מסוג הסיטואציות שאני לא מצליח להבין ולקבל...

מה יש לחסוך בדייט? על קפה בארומה? זה מה שיעשה לך את זה?
בסוף יש מצב שמהדייט הזה ייצא חתונה והבחורה הזו תהיה אמא לילדים שלך וכל החיים תתבייש בעצמך שחסכת עליה 20 שקל...
מה השאיפה? לחיות על אוויר? צר לי, אלו מסוג הסיטואציות שאני לא מצליח להבין ולקבל...
למה היא לא חושבת ככה גם?

הרעיון שגבר משלם בדייט ראשון הוא סך הכל ביטוי של הצד "החיובי" מבחינת האשה שהגבר הוא הפטרון שלה. היא אמורה להיות נסמכת על שולחנו,ולכן כבר בשולחן הראשון עליו הם נפגשים הוא מאכיל אותה:lol:
אישית תמיד משלם בדייט ראשון כי לא צריך ליישם רעיונות מופשטים ותודעה היסטורית בכל סיטואציה תמימה,אבל לא יכול להגיד שהיד לא רועדת לי כשאני מגיש את האשראי מעצם זה שאני לוקח חלק בטקס כה פרימיטיבי:$

הרעיון שגבר משלם בדייט ראשון הוא סך הכל ביטוי של הצד "החיובי" מבחינת האשה שהגבר הוא הפטרון שלה. היא אמורה להיות נסמכת על שולחנו,ולכן כבר בשולחן הראשון עליו הם נפגשים הוא מאכיל אותה:lol:
אישית תמיד משלם בדייט ראשון כי לא צריך ליישם רעיונות מופשטים ותודעה היסטורית בכל סיטואציה תמימה,אבל לא יכול להגיד שהיד לא רועדת לי כשאני מגיש את האשראי מעצם זה שאני לוקח חלק בטקס כה פרימיטיבי:$
בדיוק. זה שיא השוביניזם , פרימיטיביות וחולשה של המין הנשי והן הראשונות שצריכות להתרומם נגד המנהג הפרימיטיבי הזה הממעיט בערכן ומשעבד אותן ל שליטת הגבר...

אם באמת האישה היתה מבינה שזאת המשמעות של הג'סטה הזאת בעיני הגבר - אני תוהה כמה אחוז מהנשים היו מפסיקות עם זה.
אני מניחה שרובן בכלל לא חושבות כך אלא מודות על המנהג החברתי/תרבותי הזה שמאפשר להן לבלות ב"חינם".

איזה סלט עשיתם פה, מתפלא עליכם. סתם אתם מסתבכים, יש כללים ברורים.

שיטה אחת גורסת שיש לשלם בכל מקרה, והיא מסתמכת על המקורות.

נתון בגמרא :

מפני מה הארכת ימים? אמר רבי נחוניא בן הקנה - ותרן הייתי בממוני.

זמן = כסף, לכן עד זמן שווה עד תשואה בתיק ההשקעות, עד חודש של קצבה מהביטוח הלאומי לעת זקנה, וכו'

אם היא עובדת בהייטק , צריך להתייחס אליה כאל מניה בסיכון גבוה עם אפשרות לתשואה מטורפת [פה צריך לאמוד כמה היא יפה, כי זה ידוע לבחורה יפה תמיד יש עד בערך 8768678 אופציות, הכל היצע וביקוש] לכן זה תלוי בסיבולת שלכם לסיכון.

אם היא בת יחידה , ההורים שלה מבוגרים מאד ויש להם דירה ברמת אביב והיא חומר לחתונה - בוודאי לשלם.

לבעלי הבחנה חדה בלבד - אם היא מגיעה לבושה בסגנון הודו כזה, בלי איפור, לא מריחה כמו פרפיומרה מהלכת - אז בהחלט לשלם. זה ידוע שעולם התוכן של נשים הוא צר מאד ומתרכז בעיקר בבגדים , איפור , וכאלה, וזה עולה הרבה מאד כסף, לכן ברור שהחסכון לאורך שנים הוא עצום.

הגישה ההומוניסטית גורסת שאם נפגשתם דרך אתר הכרויות - יש לשלם עליה בכל מקרה בדייטים כסוג של פיצוי על עוגמת נפש על כל הסתומים שהיא נאלצה להתמודד איתם. ['היי מאמי' 'מה קורה' 'באה לפה הרבה' וכו' ]

שמחתי לעשות סדר ולעזור! :)

סתם אתם מסתבכים, יש כללים ברורים.
ואת כל ה"תובנות" האלה כותב בחור שגר עם אמא שלו עדיין? מרשים...
זה ידוע שעולם התוכן של נשים הוא צר מאד ומתרכז בעיקר בבגדים , איפור , וכאלה, וזה עולה הרבה מאד כסף, לכן ברור שהחסכון לאורך שנים הוא עצום.

אם באמת האישה היתה מבינה שזאת המשמעות של הג'סטה הזאת בעיני הגבר - אני תוהה כמה אחוז מהנשים היו מפסיקות עם זה.
אני מניחה שרובן בכלל לא חושבות כך אלא מודות על המנהג החברתי/תרבותי הזה שמאפשר להן לבלות ב"חינם".
זה לא מעליב?
הרי אין באמת "חינם" ביחסים בין אנשים שאינם קרובים מדרגה ראשונה.

ש
שכחת שנשים ילדות וגברים לא ולכן מגיע להם זכויות מיוחדות?
שכחת שנשים יולדות ולכן "מגיע" לה זכויות יתר

שכחת שנשים יולדות ולכן "מגיע" לה זכויות יתר

אם אשתך תהיה בהריון, תעמיד פנים שהיא לא נושאת את הילד שלך, על כל ההשלכות? אתה לא קם לנשים בהריון באוטובוס?

מה זה קשור לתשלום בדייט ראשון?

אמרו כאן לשלמה שיכול להיות שהוא מתקמצן על האימא העתידית של הילדים שלו, הוא שאל למה לא אומרים שהיא מתקמצנת עליו, הצבעתי על כך שהיא זו שתשלם מחיר הרבה יותר גבוה על גידול הילדים שלהם, והוא לא אהב את זה.

אמרו כאן לשלמה שיכול להיות שהוא מתקמצן על האימא העתידית של הילדים שלו, הוא שאל למה לא אומרים שהיא מתקמצנת עליו, הצבעתי על כך שהיא זו שתשלם מחיר הרבה יותר גבוה על גידול הילדים שלהם, והוא לא אהב את זה.
מי אמר שהיא רוצה ילדים? ההנחה האוטומטית הזו היא חלק מהבעיה. 2 אנשים בוגרים נפגשים. 2 דפים חלקים. אין סיבה שהזכר ישלם על הנקבה. אם יחליטו בעתיד להתרבות ברור שהגבר יקח אחריות . כאילו דאא

מי אמר שהיא רוצה ילדים? ההנחה האוטומטית הזו היא חלק מהבעיה. 2 אנשים בוגרים נפגשים. 2 דפים חלקים. אין סיבה שהזכר ישלם על הנקבה. אם יחליטו בעתיד להתרבות ברור שהגבר יקח אחריות . כאילו דאא

ילדים זו מוסכמה חברתית שנובעת בדרך כלל מאותו סט ערכים שאומר שהגבר צריך לשלם על הקפה של האישה בדייט הראשון, רחמנא ליצלן. אם אתה יוצא עם בחורה אל הורית, סט הערכים שלה אחר.

ילדים זו מוסכמה חברתית שנובעת בדרך כלל מאותו סט ערכים שאומר שהגבר צריך לשלם על הקפה של האישה בדייט הראשון, רחמנא ליצלן. אם אתה יוצא עם בחורה אל הורית, סט הערכים שלה אחר.
הנחות מעניינות,אך לא הכרחיות. חוץ מהעובדה שאת שוב חוטאת כאן בסטיגמטיזציה שלא ראויה לאשה כמוך שמנסה לקדם את היותה של האשה יצור העומד בפני עצמו . אל הורות וגם הורות יש לציין יכולים לנבוע מאין סוף סיבות ,ואת לא יכולה לסווג נשים בתבנית מסוימת. הקשר המוזר שאת עושה בין תשלום בדייט ראשון והריון הוא מוזר ולא ברור ותו לא

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הנחות מעניינות,אך לא הכרחיות. חוץ מהעובדה שאת שוב חוטאת כאן בסטיגמטיזציה שלא ראויה לאשה כמוך שמנסה לקדם את היותה של האשה יצור העומד בפני עצמו . אל הורות יכולה לנבוע מאין סוף סיבות ,ואת לא יכולה לסווג נשים כאלה בתבנית מסוימת. הקשר המוזר שאת עושה בין תשלום בדייט ראשון והריון הוא מוזר ולא ברור ותו לא

לי זה נראה ברור, ואני אקבע מה "ראוי לאישה כמוני".

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
2028_שנת_פרישה הכרויות לחסכנים אוף טופיק 163
V סיפורי הכרויות להשראה אוף טופיק 59
V הכרויות וזוגיות אוף טופיק 3
Myrath הכרויות סולידים אוף טופיק 3
Myrath מאחר שפורום הכרויות חסכנים לא על הפרק... אוף טופיק 52
hommie הכרויות וזוגיות - חישוב מסלול מחדש אוף טופיק 298
R החזר מס על שנת 2018 מיסים 19
הסולידית זכאות להחזר מס לשנים 2023-2018 מיסים 0
E שאלה בעקבות קבלת הודעה ממס הכנסה לגבי שנת המס 2018 מיסים 11
liranviper טעות של הרו"ח שלי בדוח למס הכנסה עבור IB ב- 2018 שוק ההון 15
K עליה דרמטית בעלות הביטוחית לנכות ושארים בין שנת 2017 ו-2018 ועוד סוגיות על פנסיה צרכנות פיננסית 51
I הגשה מקוונת של טופס 1301 לשנת 2018 עדיין סגורה? צרכנות פיננסית 1
M תשואות של קרנות פנסיה ברירת מחדל 2018 צרכנות פיננסית 26
כימאי מה עשה התיק שלכם בשנת 2018? שוק ההון 99
Liron2035 אם פתחתי חשבון בIB השנה(2018) אני צריך לדווח למס הכנסה בסוף 2019? צרכנות פיננסית 20
ר תוספי תזונה - גימיק צרכני או הכרח ב 2018? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 104
S השוואת קרנות השתלמות/ניהול+מסלולים - 2018 שוק ההון 7
ח תשואות נמוכות/שליליות ברוב מוצרי החסכון הקיימים היום ב- 2018 שוק ההון 9
adamshalev נוהל גילוי מרצון עד 2018-2019 שוק ההון 1
M תחזית אפוקליפטית ל 2018 בגלובס - מתחברים? שוק ההון 2
korma תקרת ההפקדות לקרן השתלמות לעצמאיים ב-2018 שוק ההון 7
adamshalev תחזיות לשנת 2018 אוף טופיק 59

נושאים דומים

Back
למעלה