אהבתי כבר במשפט הפתיחה שלך אתה מוכיח את הנקודה.
המשפט שאמרתי הוא בוודאות אמת כי זה מה שאני מרגיש (אלא אם אתה חושד שאני משקר)
ותראה מה אתה עושה, אתה מבטל אותו ככה במילה, אתה טועה ביג טיים אני אומר אמת.
וזה מיצג אופטימילי של אנשים שמאמינים בוואקיזם, אתם במובן הזה בדיוק כמו החרדים.
דת הוואק היא דת בדיוק כמו הדת החרדית. כל מי שחלק ממנה בטוח שהאמת שלו היא הנכונה היחידה.
אלא שבניגוד לחרדות אתה חושב שיש לך הצדקה אלוהית להלחם בכל מי שלא חושב כמוך (שזה אגב תכונה שבולטת מאוד בדת אחרת - איסלאם)
* כולם צריכים להצביע
* כולם צריכים להזריק
* כולם צריכים להאמין שזכר זה נקבה וההפך
ומי שלא חושב כמוני, זכותי להפוך את המדינה לנשק כנגדו ולשטוף את המח לילדיו.
זה בדיוק מה "שהרב" מלמעלה דיבר עליו, וזה אגב בדיוק פאשיזם.
ופאשיזם וואקיסטי היה הדת השולטת במערב בין השנים 2012-2024.
ועדין באירופה לצערנו.
ותראה את התוצאות של השיטה הזאת באירופה איפה שעדין זה לא נעצר,
הם מיבאים מיליוני אנשים שלא תואמים את הציביליזציה שלהם, והאנשים האלה כמובן מצביעים למי שמביא
אותם ומחלק להם קצבאות.
ואותם מיבאים חושבים שהינה רק עוד קבצה אחת, רק עוד צנזורה אחת על האמת בעיתון, רק עוד כליאה אחת של פטריוט
והם נהפכים לאירופאים מהמניין, וכולנו נחיה בקומביה. יחי הדמוקרטיה.
הגיע הזמן שתפסיק ״לכבד״ ותתחיל להלחם על הדעות שלך כנגד אנשים שמאמינים הפוך ממך ועושים הכל כדי לכפות עלייך את הדעות שלהם. הגיע הזמן שתהפוך תקליט ותבין שכשאתה ״מכבד״, אנשים בעלי דעות הפוכות ממך כופים עלייך אורח חיים שאתה אולי לא רוצה. הגיע הזמן שתבין שיש אוכלוסיות שמנצלות את החולשה המובנית בתוך הליברליזים כדי לכפות את הדעות שלהם עלייך, על אורח חייך ועל משפחתך.
אני מסכים עם זה לחלוטין, אני פשוט מנסה להגיע למטרה בדרך אחרת.
הדמוקרטים של היום מאמינים שהם צריכים לכפות על כולם את הדעת והמוסר שלהם.
ואני אומר שאנחנו צריכים לכפות את המוסר והדעות שלנו רק על מי ש compatible איתנו.
שמדברים על החברה החרדית אנחנו מדברים על 15% מהאוכלוסיה, לא מדובר על איזה סהרורי אחד או שניים.
אתה אומר שהם צריכים להתחיל לצבוע שערות בירוק ורוד או אנערף מה האדמור שלך בטלויזיה אומר לך לחשוב באותה שנה.
ואז אתה חושב לעצמך אחרי שתשטוף להם את המח הם יצביעו ויחשבו כמוך ונחיה כולנו בקומביה.
לא רק שמה שאתה מציע זה לא מוסרי ולא פלורליסטי (סתירה מוחלטת לדת שלך) זה גם יביא אותך בוודאות למלחמה פנימית, שזה בדיוק
מה שאנחנו רואים היום בצרפת ואנגליה למשל.
לדוגמא : אני מאמין באמונה שלמה שאנשים שהכינוי שלהם הוא Paranoid באתר הסולידית צריכים לשבת בכלא, אני אעשה הכל כדי שהם ישבו בכלא כל החיים. סתם כך מבלי שהם פשעו אלא בגלל שהכינוי שלהם לא נראה לי. כמובן הכל במסגרת החוק שאני אנסה לעוות כך שאצליח.
אתה ״מכבד״ את הדעות שלי ? אתה מאחל לי הרבה הצלחה ?
וואלה כן אני מכבד את הדעה היא אמיתית וישירה ותביא אותי לתגובה אופטימלית כדי להגן על עצמי.
וזה אומר שעכשיו אנחנו אויבים רשמית והתגובה שלי תיהיה בהתאם.
עכשיו אם נשווה נניח בין החברה החרדית לערבית פה בארץ.
החרדי לא אומר שהוא רוצה להשמיד אותי הוא לא בא לבתים שלי ושל המשפחה שלי ומנסה לפגע בהם.
הוא פשוט מנצל את השיטה שיצרת, הוא מושך ממך כספים ומעביר אותם למטרותיו.
אז מה העקרון המנחה של השיטה שלך? אתה נותן לו זכויות כדי שתוכל לשטוף לו את המוח שיחשוב כמוך?
ושאתה לא מצליח, בעצם הפסדת פעמיים גם את החיים שלך (שירות בצבא, וזמן שלך עבור תשלום מיסים)
וגם אתה עוזר לו להתרבות על חשבונך, בבחירות הבאות הוא יעביר עוד חוקים שלוקחים מהילדים שלך ומעבירים לשלו.
ומה הבעיה המרכזית שלך בכל הסיפור הזה, הרי אתה כבר יודע את כל מה שכתבתי.
הבעיה שלך היא שאתה דתי קיצוני בדיוק כמו החרדים, האלוהים שלך זה "הדמוקרטיה" כפי שהאדמור שלך רואה אותה באותה שנה.
ואתה בשם "הדמוקרטיה" מעדיף להלחם באחיך במקום פשוט לשלוח אותו לדרכו.
אני לא רוצה להשפיע על הדעה ועל אורך החיים החרדים (עד כמה שאני חושב שהוא אנטי מוסרי)
להפך אני מקבל את זה שיש אנשים שונים ממני שחושבים אחרת ממני.
אני שם את הגבול בחיים שלי. אם קבוצה שלמה לוקחת את החיים שלי באופן פאסיבי (שירות ומיסים)
אז אני לא רוצה שהיא תיהיה חלק ממה שאנחנו מיצרים, במידה והקבוצה תיהיה מוכנה להשתתף בעלויות
היצור תוכל לחזור ולהחליט על איך לחלק את פירות היצור.