• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הבחירות הללו ישנו את חייכם

• פותח הנושא פותח הנושא pseudonym
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
ברור שיהיה תקופת מעבר בה לחרדים יהיה חסר נותני שירותים מסוגים שונים אבל :
א. עדיין המיקום הוא מדינת ישראל והיות ואני מניח שיהיו גבולות פתוחים אז אפשר יהיה לקנות שירותים מהמדינה החילונית
ב. שוב, בגלל המיקום, והעובדה שאין סיכון ביטחוני הרבה יעבדו במדינה ה"חילונית"
בכל מקרה זה לא תכנית מסודרת ויש הרבה חורים שצריך למלא אבל הם פתירים
אתה מניח שתהיה "מדינה חילונית" ו"מדינה חרדית". למה לא פשוט - מדינה אחת שתדרדר ותדרדר עד התהום, כשכל המשכילים, המקצועיים, העובדים יעזבו, וישארו הבערים?
אתה הרבה יותר מדי מניח שמישהו יפתור לך את הבעיות, כמו שהתרגלתם. במציאות, הכל ידרדר לכאוס שבו פתאום, אופס, אין חיילים, אופס, אין פצצות, ואז פשוט יטבחו בנותרים.

אין לי שום כוונה להתנצח כאן בפורום בנושאים אלו. עשיתי זאת בעבר בקטנה, עד שהבנתי שתרבות הדיון כאן אפסית ולא מאפשרת דיון אמיתי.
לי אישית אין שום כוונה להשתתף בדיון שבו מתקבל על הדעת להגיב באוסף התגובות שרשמתי לעיל
אתה מוזמן לחפש פראייר אחר לדבר איתו.
וזאת הסיבה שאתה ממשיך להגיב, אה?
לי אישית אין שום כוונה להשתתף בדיון שבו מתקבל על הדעת להגיב באוסף התגובות שרשמתי לעיל
אתה צריך להבין, כאן זה לא עלון שמאלץ של קופת העיר, עם חרטוטים קורעי לב. הטענות הרגשיות של "אמן הרגש יעקב 1" לא עושות רושם על אף אחד.
אם אתה לא מסוגל לפגוש טענה לוגית בטענה לוגית, הטענות שלך שוות כקליפת השום. רגשותיך לא מעניינים כשאתה מקבל תקציב בטלנות על חשבון אחרים עמלים, עד כלייתם.

נעלבת כשקראו לך טפיל? אם זה מה שאתה, מה לעשות? נעלבת כשקראו לקבוצה שלך סרטן, כשסרטן ממש מוגדר כתת-גוף שמשמיד את הגוף המארח - יש הגדרה אחרת כרגע?
אם אתם רוצים לא להיות כל הדברים האלה, תשתנו. לפחות אל תעודדו התנהגות כזו, טפילית וסרטנית. אבל אתם מעדיפים להמשיך להתגונן, ולבכות כמה לא מבינים אתכם.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
לא אכפת לי מה החרדי מרגיש, אכפת לי מה אני מרגיש. ואני לא רוצה להשתתף בזה, מובן לך?
מעבר לזה, לכל אדם אכפת מה הוא מרגיש, ופחות מה האחר. אבל צריכה להיות לו היכולת להתייחס לטענה לוגית גם אם היא מנוגדת לרגשותיו.
אף אחד לא שמח לשלם מס, אבל אנשים מבינים בשכל שהמס הזה קונה טנקים שמגינים עליו.
אם יש חרדים שלא מסוגלים לפגוש טענה לוגית בלוגית, אלא רק להפעיל רגש, אין באמת מה לצפות מהם לכלום, וצריך פשוט לעשות מה שנכון לקבוצה הכללית, כולל להם.
אני רוצה ליצר מערכת שבה לך יש אוטונומיה ללמוד תורה כל היום, לחוקק את ההלכות שלך ברחובות ושלך ולהוציא את הדם והארנק שלי מכל הסיפור הזה.
רעיון מעולה!
אכן מעולה.
לא ולא אתם תתנו לנו שטח על הגבול והוצאות הביטחון שלנו יהיו שלנו
ואז כשאתה נתקל ברמות החוסר הגיון, חוסר החשיבה, חוסר ההבנה של העולם - אתה מבין שמדובר בקבוצה שמעולם לא שרדה בעולם האמיתי, וחייבת FAFO - לגלות בעצמה.
איך תתקיימו בפני עצמכם אם אין לכם כלכלה עצמאית, אתם לא עובדים, אתם רק נשענים על אחרים - גם אלה שעובדות, עובדות אצל האוכלוסיה היצרנית?
איך תקיימו מערכת הגנה ובטחון בשכר, אם אין לכם כלכלה?

מדובר, פשוטו כמשמעו, בילדים. הם מעולם לא התבגרו, הבינו מה זה לקחת יוזמה, ללמוד, לפתח קריירה, לפרנס. הם רק למדו איך לחיות בתקציב מסויים שאחרים נתנו להם.
זה שיש בציבור הלא חרדי תמיכה רחבה בצורת החיים החרדית ורצון לתמוך במצב הקיים
עוד מאותה רמייה עצמית. נכון, יש קבוצה צרה של מסורתיים שמוחם הצליח להשטף ש"החרדי ילמד תורה בשבילי, וואלה, ואני עובד במונית" (הוא לא באמת לומד בשבילו...),
אבל א. החילונים לא מאמינים בזה, לא בערך לימוד התורה, ובטח לא בבטלנות כדי ללמוד, ב. הדתיים לא מאמינים בזה, הם יודעים שאפשר לעבוד, לשרת, וגם ללמוד.
מי עוד נשאר? ג. הערבים? אולי הם מאמינים בערך לימוד התורה? מה לגבי הדרוזים הלוחמים?
מדובר ביקום מקביל. אם יש 15 מנדטים חרדיים, ותקום מחר מפלגת "כל מי שחרדי חייב להמשיך לשבת וללמוד ולא לשרת ולא לעבוד לנצח" - היא תקבל אולי 16 מנדטים.
אז אתה סתם עוד כובש מדכא.
בעיניך הכיבוש שהפדרציה הרוסית מפעילה בקווקז הוא תקין והוגן?
בעיניך לקבל שירות הגנה ולא לשלם עליו זה תקין והוגן?

נערך לאחרונה ב:

נושאים דומים

Back
למעלה