ת תורת חיים משתמש רגיל הצטרף ב 3/12/21 הודעות 239 דירוג 46 21/1/25 #21 נכתב ע"י c881: נשמע שאבא שלך חושב שדווקא אתה מונע מאינטרסים. לחץ כדי להרחיב... מצויין שהוא מונע מאיטרסים הרי זה אינטרס משותף שהכסף יעשה את התשואה הטובה ביותר, זה הרי לא אינטרס מנוגד....
נכתב ע"י c881: נשמע שאבא שלך חושב שדווקא אתה מונע מאינטרסים. לחץ כדי להרחיב... מצויין שהוא מונע מאיטרסים הרי זה אינטרס משותף שהכסף יעשה את התשואה הטובה ביותר, זה הרי לא אינטרס מנוגד....
c881 משתמש בכיר הצטרף ב 24/1/15 הודעות 9,439 דירוג 13,054 22/1/25 #22 הכוונה- אבא שלו חושב שהוא מונע מאינטרסים אישיים/ מנוגדים לשל אביו/יתר בני המשפחה. וראיתי כמה שנפלו והאמינו באנשי מכירות על פני ילדיהם...
הכוונה- אבא שלו חושב שהוא מונע מאינטרסים אישיים/ מנוגדים לשל אביו/יתר בני המשפחה. וראיתי כמה שנפלו והאמינו באנשי מכירות על פני ילדיהם...
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
ה היום מתה אמא משתמש בכיר הצטרף ב 23/6/16 הודעות 2,276 דירוג 3,544 22/1/25 #23 נכתב ע"י catslover: מרגיש שכל היועצים מונעים מאינטרסים, אבא שלי ל מקשיב לי, מה אני יכול לעשות כדי לשנות את דעתו? לחץ כדי להרחיב... למה לא שתבוא איתו לפגישה אצל יועץ פנסיוני? עזרתי כך למספר אנשים בעבודה (יועץ של העבודה). מהנסיןן שלי, ההמלצות של היועצים הפנסיונים משתנות מקצה לקצה ברגע שמפגינים ידע.
נכתב ע"י catslover: מרגיש שכל היועצים מונעים מאינטרסים, אבא שלי ל מקשיב לי, מה אני יכול לעשות כדי לשנות את דעתו? לחץ כדי להרחיב... למה לא שתבוא איתו לפגישה אצל יועץ פנסיוני? עזרתי כך למספר אנשים בעבודה (יועץ של העבודה). מהנסיןן שלי, ההמלצות של היועצים הפנסיונים משתנות מקצה לקצה ברגע שמפגינים ידע.