• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

העולם דוהר בקצב מפחיד ל AGI, למה אף אחד לא מדבר על זה בישראל?

• פותח הנושא פותח הנושא Deleted member 8742
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
ולכן תיהיה כנראה נקודת זמן בעתיד בה פריט מלאכותי יהיה יותר "אינטיליגנטי" מכל בני האדם.
אכן.
נקודת זמן בעתיד
זה נכון, פשוט לא בעתיד הקרוב. אני אישית חושב שזה יקרה רק לאחר שיהיה שינוי בטכנולוגיית המיחשוב. משהוא כמו מחשב קוונטי.

הטכנולוגיה של היום כמעט בקצה והיא לא מספיקה. כמה אפשר לרדת עוד מ 3 או 5 ננו מטר ?

זה נכון, פשוט לא בעתיד הקרוב.
אכן AI כרגע הוא יותר Hype וההוכחה לזה היא שיש אנשים שסופרים את כמות הפעמים שחברות אומרות AI בדיווחי תוצאות שלהם.
אבל עוד 15-20 שנה לדעתי סביר שנתקרב לטכנולוגיה כזו.
היום קשה מאוד לדעת מי יהיה זה שיצליח לפתח את הטכנולוגיה ולהרוויח ממנה.
אני כן חושב שכדאי לכל אדם טכני להכיר גישות עדכניות בתחום הזה בהקשר לבעיות אותן הוא רוצה לפתור.

אופטופיק לשרשור - השתמשת בביטוי על הספקטרום בתור גנאי. כמו שפעם היו מוסיפים "הומו" שיהיה synonymous ל"לאוכלוסיה נחותה". מניח שלא התכוונת ולא שמת לב.
זה לא מקובל. שים לב להבא

מה לא מקובל בזה?

מה קרה, הוא לא מסוגל לציין אבחנה מסויימת שהוא חושב? כל דבר צריך לסייג? אנחנו מאבדים ככה אלפי הבחנות אנושיות, אלפי פרמטרים ווקטורים ביניהם לפח, אם תרצה.
אנשים על הספקטרום > סוואנטים ששמים לב לדקויות בנושא ספציפי, ומתקשים להבין את התמונה המלאה, בייחוד בהקשרים חברתיים.
יכולת להיות צודק בחלק הראשון של המשפט שלך. אבחנות ושונות יכולות לדייק משמעויות בשיח.
אבל בחלק השני הדגמת את הסטיגמה / חוסר ההבנה שלך - שגורמת דווקא לאיבוד משמעות כאשר משתמשים באבחנה בלי להבין אותה.

אין פה גנאי. ואם כן? אתה תמשטר?
אז א. יש גנאי, אך מכיוון שזה לא נושא השרשור אני לא אגיב כאן עוד בנושא - אם אתה מעוניין ללמוד יש חומר באינטרנט. או יותר טוב, לדון בשאלה עם אוטיסט.
וב. כן - אני וכולנו צריכים למשטר את הדיון כשהשיח נהיה לא מכובד, לפחות זמנית עד שאדמין יטפל. אבל לא נראה לי שאנחנו שם. התפלק כאן ביטוי משנות השמונים, אפשר ללמוד באופן מכובד ולהמשיך הלאה.

מתכנתים שנמצאים על הספקטרום ללא ניסיון במקצועות אחרים וחסרי יכולת להבין את אלפי הניואנסים שיש בכל תחום ותחום
מה לא מקובל בזה?
מוזמן להסביר את הכוונה שלך בהוספת "על הספקטרום" למלל התגובה. אולי פספסתי את הכוונה שלך. על פניו נראה שרצית לציין חבורת אנשים שלא מבינים והשתמשת בעל הספקטרום כדי להדגיש את הנקודה.

אלא אם התכוונת מה לא מקובל בשימוש בעל הספקטרום כגנאי... בכל מקרה לא אסיט את הדיון, אם מעניין אותך ללמוד - גוגל.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
יכולת להיות צודק בחלק הראשון של המשפט שלך. אבחנות ושונות יכולות לדייק משמעויות בשיח.
אבל בחלק השני הדגמת את הסטיגמה / חוסר ההבנה שלך - שגורמת דווקא לאיבוד משמעות כאשר משתמשים באבחנה בלי להבין אותה.
אז בוא תחנך אותי מה חוסר ההבנה שלי.
"אוטיסט" נתפס בחברה כבעל קושי בסיטואציות חברתיות עד כדי לקות,
"אוטיסט בתפקוד גבוה" נתפס באותו אופן, רק כזה שכן יכול לתקשר ולנהל חיים עצמאיים.
כמובן, כמו כל מגבלה נוסף מימד של האדרת היש על החסר. באינטרקציות חברתיות הוא רע, בפרטים ספציפיים הוא עילוי.

אני לא מבין מה רע בזה, בגלל שא. יש כאלה והם יודעים להשתמש בזה טוב טוב בשוק העבודה, ב. זו ההגדרה המקובלת בחברה, ולכן יש לה משמעות לדיוק השיח.
אם ניקח את הדוגמא שלך לקיצון, לדוגמא לגבי הומו שהוא נשי - אתה חושב שהAI צריך "לא לדעת מזה", רק כי לא כולם כאלה, וזה סטריאוטיפ וזה פוגע בהם?
אם הוא לא ידע, הוא לא יבין הרבה דברים בחוויה האנושית.

וב. כן - אני וכולנו צריכים למשטר את הדיון כשהשיח נהיה לא מכובד, לפחות זמנית עד שאדמין יטפל. אבל לא נראה לי שאנחנו שם. התפלק כאן ביטוי משנות השמונים, אפשר ללמוד באופן מכובד ולהמשיך הלאה.
לא, אתה טועה. מקום שבו ממשטרים אמירות, בוודאי בקונטקסט תיאורטי של דיון, זה מקום שלא מתקדם לשום מקום. אי אפשר להצביע על כלום ולפתח שום רעיון חדש.
אם מישהו אומר "היהודים שולטים במדיה", זה שיח לא מכבד, תסביר לו למה זה לא נכון, ושיביא הוכחות. אל תגיד "זה לא מקובל", אין לזה שום השפעה.
זו בדיוק הבעיה, הרובוט לא ייצג את האנושות, הוא ייצג גרסא מאוד מוגבלת שלה.

מוזמן להסביר את הכוונה שלך בהוספת "על הספקטרום" למלל התגובה. אולי פספסתי את הכוונה שלך. על פניו נראה שרצית לציין חבורת אנשים שלא מבינים והשתמשת בעל הספקטרום כדי להדגיש את הנקודה.
על פניו נראה שהתכוון לקבוצת אנשים שכל עולמם הוא בתכנות, ולא מבינים ב"עולם המעשה", איך דברים באמת עובדים בחוץ. זה נכון להרבה מקצועות ד"א, וגם לנורוטיפיקלים.

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
W לקחי מלחמת העולם השנייה והפייסנות המודרנית מול ציר הרשע החדש פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 25
א פיזור השקעות בשאר העולם שוק ההון 1
ב פיזור תיק השקעות בין ארה"ב לשאר העולם שוק ההון 15
A טיול ארוך בחו"ל - שנה סביב העולם (עם ילדים קטנים) פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 102
I בחירת קרנות מתאימות דרך ib לנאסדק100 ו״לכל העולם״ שוק ההון 1
ל פלטפורמה לבעלי מקצוע שמציעים שירותים שונים מכל העולם אוף טופיק 4
י ETF - מניות כל העולם שוק ההון 11
L האם סין תזעזע את העולם ב-2022? אוף טופיק 49
c881 העולם התהפך אוף טופיק 12
Mr. Bigglesworth אוכלוסיית העולם וישראל, נושאים אקולוגיים וכו' אוף טופיק 213
ה איך ייראה העולם כשכולם יחקו מדד? שוק ההון 24
R הבדלי תשואה בין VT ל-אשס.חוץ כל העולם (1159235) שוק ההון 16
R איפה אני יכול למצוא חומר מרוכז כל העולם הזה? שוק ההון 22
1337justme תרחיש בו סין הופכת לשולטת על כלכלת העולם שוק ההון 12
U מיסוי ריט REIT בארץ VS העולם מיסים 2
4 עשירי העולם והאנשים עם השליטה בעולם נגד הפשיעה אוף טופיק 7
ת תיק לא ממוסה - השקעה בכל העולם בשקלים שוק ההון 1
S מכירים etf שמחזיק רק תאגידים גדולים מכל העולם או לפחות ארצות הברית שוק ההון 4
Myrath תקציר כרונולוגי של היסטוריית העולם אוף טופיק 31
א מסחר בבורסות העולם שוק ההון 0
Izik מדד השוק האמריקאי מול מדד שאר העולם שוק ההון 16
כ השקעה פאסיבית במניות: ארה"ב, מפותחות או העולם? שוק ההון 84
O אוסטרלים (כל העולם) התאחדו מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
גרהם הרגע שבו אתה מבין את הפער בינך לבין שאר העולם הצרכניסט התפתחות אישית 6
סתןלי ת'כסף מה העולם אוכל?? אוף טופיק 1
משה כתבה נחמדה לפתיחת "העולם הסולידי" עם אנשים אחרים מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 4
S משלוח מישראל לכל העולם של מסמכים- מחפש משהו יותר טוב מהדואר אוף טופיק 1
ס חיי העולם הזה או חיי העולם הבא צרכנות פיננסית 9
איליה עונת המבצעים מגיעה לבורסאות העולם שוק ההון 38
ל לאן העולם מדרדר? אוף טופיק 54
ע קרן עוקבת/תעודת סל ארה"ב ושאר העולם שוק ההון 18
Sailor המלצה לספר - הבנת העולם התאגידי אוף טופיק 5
M קרן מחקה מניות כלל העולם שוק ההון 31
עמוס משקיעים בוול סטריט מוכרים מניות בקצב של משבר 2008 שוק ההון 12

נושאים דומים

Back
למעלה