TunaGolem
משתמש בכיר
- דירוג
- 8,178
אני לא מאמין במסחר אקטיבי. לדעתי, סיכון היתר שנובע ממסחר אקטיבי בVIX גרוע במיוחד.
דעתי על הXIV מופיעה בשרשור הזה.
אני לא מאמין במסחר אקטיבי. לדעתי, סיכון היתר שנובע ממסחר אקטיבי בVIX גרוע במיוחד.
תגדיר אקטיבי. אסטרטגיה מוגדרת מראש נחשב?אני לא מאמין במסחר אקטיבי. לדעתי, סיכון היתר שנובע ממסחר אקטיבי בVIX גרוע במיוחד.
דעתי על הXIV מופיעה בשרשור הזה.
כן. לא שמת לב שלכך עניתי?אקטיבי. אסטרטגיה מוגדרת מראש נחשב?
איזון זה לא בדיוק זה?אקטיבי = אלוקציה שמגיבה לאותות שוק.
לא.איזון זה לא בדיוק זה?
רציתי להבהיר. בעיני רבים הבעיה עם מסחר אקטיבי היא שיקול הדעת.כן. לא שמת לב שלכך עניתי?
אקטיבי = אלוקציה שמגיבה לאותות שוק.
בוודאי קראת את ההסברים שלי בעבר. אני בוחר אלוקציה שלדעתי לא תלויה בתנאי השוק, ומקבע שינוי באלוקציה שנה לפני הביצוע, לפחות, כחלק מהמנגנון לביטול השפעות תנאי מאקרו.איך זה מסתדר עם השקעה ב VBR?
הסיכון במסחר אקטיבי נובע משגיאת אנוש, בין אם הבחירה היא חד פעמית ובין אם היא תדירה. (שגיאה בבחירת כללי הכניסה והיציאה)אשמח להבין את הנימוק
משתדלבוודאי קראת את ההסברים שלי בעבר
זה הרי בדיוק מה ש VBR עושה. זה אלגוריתם קבוע, שקונה מניות לפי שוויין ביחס למניות אחרות בשוק (תנאי השוק), ולפי הרווחים (ופרמטרים אחרים). מה זה משנה מלהאמין לשילר ולקנות ולמכור את השוק לפי המכפיל של SP500 ?תגדיר אקטיבי. אסטרטגיה מוגדרת מראש נחשב?
אני לא חסיד גדול של תאוריית השווקים היעילים ושל המנטרה "אי אפשר להכות את המדדים לאורך זמן". אני כן חושב שע"י לימוד וחקירה של האספקטים השונים בהשקעה (כמו מכשירים שונים, שיטות, רבדים פסיכולוגיים וכו'), המשקיע הקטן יכול להכות את "הכרישים הגדולים". יחד עם זאת, אני חושב שתיק פסיבי הוא בהחלט פתרון טוב מספיק לרובנו.מה אתם חושבים?
+1יצאתי מ XIV כשבוע לפני ה"אירוע" על פי טריגר. עם זאת, אני לא מייחס זאת ל"חכמה" שלי או של ה"אלגוריתם", אלא יוצר למזל. הסתכלתי באסטרטגיות אקטיביות אחרות, ורובן הגדול היו בפנים ביום המחיקה. כך שמבחינת השיקולים שלי לעתיד אני חייב להסתכל על זה כאילו גם הפוזיציה שלי נמחקה.
לטעמך אין הבדל בין שלושה אנשים שקנו ומכרו SPY באותם תאריכים, כאשר:משתדל
הרשה לי לשאול שאלה פילוסופית...
זה הרי בדיוק מה ש VBR עושה. זה אלגוריתם קבוע, שקונה מניות לפי שוויין ביחס למניות אחרות בשוק (תנאי השוק), ולפי הרווחים (ופרמטרים אחרים). מה זה משנה מלהאמין לשילר ולקנות ולמכור את השוק לפי המכפיל של SP500 ?
האין זה מסחר אקטיבי כאשר מישהו אחר הגדיר את האלגוריתם?
למה לא? זה בדיוק VBR.אינך יכול לעטוף את האסטרטגיה על אותותיה, ולכנותן נכס.
סוף סוף מצאתי זמן לקרוא... תודה על הקישור.
טוב, זה נראה לי משוגע לגמרי...long Volatility combined with tradtional equity exposure is an effective portfolio for the new regime, Historically a 50/50 combination of the CBOE Long Volatility Hedge Fund Index and the S&P 500 Index outpeformed the average hedge fund by 97% since 2005
הם מנהלים קרן גידור אקטיבית שמתזמנת כניסה ללונג וולטיליטי. אין משמעות להשוואה מול VXX.בהחלט הופתעתי מאקורד הסיום:
אז הם מדברים על תוצאות עבר של קרן אקטיבית מסוימת שלהם.הם מנהלים קרן גידור אקטיבית שמתזמנת כניסה ללונג וולטיליטי. אין משמעות להשוואה מול VXX
אגב, אפרופו אקטיביות, מה עם מינוף משתנה לפי תנאי השוק?אלוקציה
אקטיבי, אקטיבי ; אקטיבי.אגב, אפרופו אקטיביות, מה עם מינוף משתנה לפי תנאי השוק?
וואו, לא ראיתי את זה מגיע. תודה על העדכון.שימו לב שמהיום SVXY משנה את המינוף לחצי מהערך הקודם, והמינוף של UVXY משתנה ל1.5 במקום 2.
פגיעה אנושה בקוני האופציות, מהיום להיום. נבצר מבינתי איך הם מרשים לעצמם לעשות שינוי כזה בתנאי הבסיס של המוצר בלי התראה ודורסים את קוני האופציות לטובת המוכרים. צפויה עליה בחוזים 1-2 היום עקב שינוי המינופים והצורך של SVXY לקנות חוזים כדי להקטין שורטים. לא משהו קריטי אבל בכל זאת כמה מאות מיליונים.
גם VMIN הופך לסוג של ZIV בימים הקרובים.
⌄
⌄
⌄
@nick לא הבנתי את הפוזיציה שלך על XIV. יש לך רווחים ממומשים ולא נפגעת כי היית בחוץ באותו היום?
אני ממשיך להחזיק את SVXY בתיק LevelUp.
הרציונל הוא שלמעט טעויות האנוש שעשיתי ביצועי התיק היו טובים. והיום עם הטעויות שעשיתי התיק כמעט ב breakeven.
האיזון של נכס כמו XIV/SVXY מול נכסים אחרים הוכיח את עצמו כאסטרטגיה פסיבית טובה.
כמו כן אני מפזר את הסיכון עם EXIV וקרנות ממונפות.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
|
|
אסטרטגיות תזמון אקטיבי ואוטומטי של XIV | שוק ההון | 43 | |
|
|
אופציות על XIV | שוק ההון | 9 | |
| י | מחיר עלות נמחק לאחר ניוד תיק השקעות | מיסים | 3 | |
| G | [שם החברה נמחק]- מישהו מכיר ? | שוק ההון | 79 | |
| ב | למה פוסט נמחק? | נדל"ן | 5 |