אז איזה לקח אפשר ללמוד? אם הסנופי נופל דרסטית מי שמחזיק קרן מחקה שלו עלול להתבע כי הקרן עובדת ע"י חוזים עתידיים?
לא.
לפי הכתבה שקראתי הם כתבו ומכרו אופציות קול על VIX .
לא מדובר בקניית XIV פשוטה.
אז איזה לקח אפשר ללמוד? אם הסנופי נופל דרסטית מי שמחזיק קרן מחקה שלו עלול להתבע כי הקרן עובדת ע"י חוזים עתידיים?
מצב החשבון שלהם היה תקין בסוף המסחר וכל הנזק נגרם בגאפ בפתיחה.
מנגנון המארג'ין לא מגן ולא יכול להגן על גאפ.
זה לא נכון, זה נעשה בAFTER HOURS.זה קרה באופן אוטומטי בפתיחת המסחר אבל הנזק כבר נעשה כך שזה לא עזר להם בכלל.
מארג/ין לא מחושב באפטר ולכן המנגנון לא פועל במהלך האפטר.זה לא נכון, זה נעשה בAFTER HOURS.
מארג/ין לא מחושב באפטר ולכן המנגנון לא פועל במהלך האפטר.
זה בדיוק מהות הבעיה ובגלל זה זה קרה, גם הברוקר בחו"ל לא חישב MARGIN והוא בכלל לא עבד בשעות האלה וגם הברוקר הישראלי לא.אז צריך לשאול למה לא מחשבים בטחונות בaftrer\pre, נשמע לי כמו פאק רציני אצל הברוקר.
סליחה על השאלה הקשורה בערך -ובפתיחה בוצע מארג'ין קול עם כל הנזק המדובר.
נתון לויכוח ובדיוק בגלל זה זה הולך למשפט. ל2 הצדדים טענות לא רעות.ועכשיו אני רואה שבעצם זה לא נכון?
או שב"רוב" המקרים זה נכון ופעם ב- 20 שנה קורה משהו אחר?
אין מסחר באופציות בפרי/אפטר ולכן אין על בסיס מה לחשב מארג'ין.אז צריך לשאול למה לא מחשבים בטחונות בaftrer\pre, נשמע לי כמו פאק רציני אצל הברוקר.
מכירת אופציות זו פעולת שורט ממונפת.ואז שכנעו אותי פה שגם בשורט ההפסד סופי - עד הבטחונות
ועכשיו אני רואה שבעצם זה לא נכון?
יש להם סוג של Projected Overnight Maintenance Marginמעניין אם בIB מחשבים MARGIN גם אחרי שעות המסחר.
אפשר בחלק מהמקרים בAFTER HOURS.אבל זה לא משנה כלום כשאי אפשר להנזיל את התיק ב MC כשהשוק סגור
איך אתה רוצה שהם יסגרו פוזיציית שורט באופציות באפטר אם אין מסחר באופציות באפטר?אפשר בחלק מהמקרים בAFTER HOURS.
אמרתי בחלק מהמקרים, במקרה הזה יכלו לגדר את הפוזיציה בעזרת נכס הבסיס שכן נסחר בAH, ברור לי שזה כבר דורש מערכות ניהול סיכונים שלא חושב שקיימות עדיין.איך אתה רוצה שהם יסגרו פוזיציית שורט באופציות באפטר אם אין מסחר באופציות באפטר?
טעות קריטית.כל הבעיה נוצרה בשעות שבין 23:10-23:15 שעון ישראל
+1טעות קריטית.
כמי שהיה ער בשעות האלו וצמוד למערכת TWS בצפיה שוקקת כמו בסרט אימה (אבל לא מושקע בעצמו) עם שילוב של קריאת תגובות בפורום זה וברדיט, הבעיה נוצרה הרבה אחרי 23:15 והמשיכה עד 02:00 שבערך בשעה זו ה-SVXY הגיע ל-10 דולר ליחידה עד שהוא סיים את שעות האפטר ב-02:30 עם מחיר קרוב ל-15 דולר ליחידה (אם חשוב לך מחירים מדוייקים ודקות מדוייקות אז ניתן למשוך אותם ממערכת TWS של אינטראקטיב).
הכתבה שקראת מלאה בטעויות של אדם שלא יודע מה קרה במציאות...
זה בכלל לא טיעון לכלום. לא נגד / בעד שורט ולא נגד אופציות.סליחה על השאלה הקשורה בערך -
פעם נהגתי להאמין שבשורט הרווח מוגבל וההפסד יכול להיות אינסופי (די ההפך מלונג)
ואז שכנעו אותי פה שגם בשורט ההפסד סופי - עד הבטחונות
ועכשיו אני רואה שבעצם זה לא נכון?
בסדר, אני רוצה להבין אם בשורט ההפסד שלי יכול להיות חסום.זה בכלל לא טיעון לכלום. לא נגד / בעד שורט ולא נגד אופציות.
ממה שאני זוכר, והתעניינתי בזה לפני הרבה שנים, אי אפשר להפסיד יותר כסף ממה שיש לך בחשבון..בסדר, אני רוצה להבין אם בשורט ההפסד שלי יכול להיות חסום.
עקרונית הברוקר אמור להוציא אותי מהפוזיציה כשהיא מתקרבת לבטחונות. אבל מה אם בשעות שאין מסחר נודע שהחברה מצאה תרופה לסרטן והמנייה שלה קופצת פי 100 בתחילת המסחר של היום הבא?
⌄
⌄
⌄
בשורט אתה יכול להפסיד תיאורטית סכום אינסופי בשל גאפ כלפי מעלה בפתיחה.בסדר, אני רוצה להבין אם בשורט ההפסד שלי יכול להיות חסום.
עקרונית הברוקר אמור להוציא אותי מהפוזיציה כשהיא מתקרבת לבטחונות. אבל מה אם בשעות שאין מסחר נודע שהחברה מצאה תרופה לסרטן והמנייה שלה קופצת פי 100 בתחילת המסחר של היום הבא?
אפשר וגם אפשר אם אתה בפוזיציית שורט או בפוזיציה ממונפת וישנו גאפ משמעותי בפתיחה כמו שקרה באותו המקרה (גאפ = פער משמעותי בין מחיר הסגירה הרשמי של יום המסחר הקודם למחיר הפתיחה הרשמי של יום המסחר העוקב תוך התעלמות מהמחירים באפטר ובמקדים).ממה שאני זוכר, והתעניינתי בזה לפני הרבה שנים, אי אפשר להפסיד יותר כסף ממה שיש לך בחשבון..
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
|
|
אסטרטגיות תזמון אקטיבי ואוטומטי של XIV | שוק ההון | 43 | |
|
|
אופציות על XIV | שוק ההון | 9 | |
| י | מחיר עלות נמחק לאחר ניוד תיק השקעות | מיסים | 3 | |
| G | [שם החברה נמחק]- מישהו מכיר ? | שוק ההון | 79 | |
| ב | למה פוסט נמחק? | נדל"ן | 5 |