אהלן!
לפני כמה וכמה שנים הייתה בבעלותי ניקון D40 שהגיעה משומשת כמתנה מבן משפחה עם עדשת 18-55.
זה היה לפני שהיה לי סמרטפון והיה לי ׳׳סטופידפון׳׳.
אז הייתי תיכוניסט ונהנתי ממנה מאוד.
לפני הצבא היא שבקה חיים ולא הצדיקה שום השקעה, העדשה שהיתה לי עברה הלאה.
אני כבר מעל שנה משתשע ברעיון לרכוש מצלמה.
אשמח לשמוע את דעתכם, האם בכלל לאדם שמחזיק סמרטפון בקצה סקאלת טכנולוגיית המצלמות (iPhone 13 Pro) יש הצדקה מעשית לרכישת מצלמה נוספת?
מי שיש לו מצלמה, אתם משתמשים בה? מתי?
כמה מהזמן היא מוטלת כאבן שאין לה הופכין?
רק רוצה לציין שכשהייתה לי מצלמה הייתי מצלם\עורך\מדפיס הרבה הרבה יותר מהיום.
רוב השימוש שאני רואה את עצמי משתמש בה זה בעיקר לטיולים בהם אני מעדיף לטייל ללא טלפון נייד. זה לא מצדיק בעייני עדיין רכישה.
אבל זה כלי שהייתי שמח שיהיה לי בבית.
כבר שנה שאני דוחה את ההשקעה הכלכלית הלא כ׳׳כ הגיונית הזו, אבל כרגע אני חושב שאני רוצה.
יש המלצות אולי?
הדי40 הייתה בסיסית מאוד, מצלמת slr מאוד מיושנת, אני חושב שרכישה היום תהיה דווקא של מצלמת מירורלס.
חשבתי על סוני, מסדרת האלפא 6000 הראשונות מיד שתיים.
תקציב:
אני חושב שעד 2500 ש׳׳ח לציוד משומש (גוף פלוס עדשה אחת בעדיפות ל18-55 שאז הרגישה לי די ורסטילית להתחלה) יהיה מחיר שאני אוכל לשלם בחיוך, כמובן שעדיף פחות.
הקצה העליון הוא 3,000 ש׳׳ח, 3,001 ש׳׳ח לא רלוונטי.
אשמח לתובנות
לפני כמה וכמה שנים הייתה בבעלותי ניקון D40 שהגיעה משומשת כמתנה מבן משפחה עם עדשת 18-55.
זה היה לפני שהיה לי סמרטפון והיה לי ׳׳סטופידפון׳׳.
אז הייתי תיכוניסט ונהנתי ממנה מאוד.
לפני הצבא היא שבקה חיים ולא הצדיקה שום השקעה, העדשה שהיתה לי עברה הלאה.
אני כבר מעל שנה משתשע ברעיון לרכוש מצלמה.
אשמח לשמוע את דעתכם, האם בכלל לאדם שמחזיק סמרטפון בקצה סקאלת טכנולוגיית המצלמות (iPhone 13 Pro) יש הצדקה מעשית לרכישת מצלמה נוספת?
מי שיש לו מצלמה, אתם משתמשים בה? מתי?
כמה מהזמן היא מוטלת כאבן שאין לה הופכין?
רק רוצה לציין שכשהייתה לי מצלמה הייתי מצלם\עורך\מדפיס הרבה הרבה יותר מהיום.
רוב השימוש שאני רואה את עצמי משתמש בה זה בעיקר לטיולים בהם אני מעדיף לטייל ללא טלפון נייד. זה לא מצדיק בעייני עדיין רכישה.
אבל זה כלי שהייתי שמח שיהיה לי בבית.
כבר שנה שאני דוחה את ההשקעה הכלכלית הלא כ׳׳כ הגיונית הזו, אבל כרגע אני חושב שאני רוצה.
יש המלצות אולי?
הדי40 הייתה בסיסית מאוד, מצלמת slr מאוד מיושנת, אני חושב שרכישה היום תהיה דווקא של מצלמת מירורלס.
חשבתי על סוני, מסדרת האלפא 6000 הראשונות מיד שתיים.
תקציב:
אני חושב שעד 2500 ש׳׳ח לציוד משומש (גוף פלוס עדשה אחת בעדיפות ל18-55 שאז הרגישה לי די ורסטילית להתחלה) יהיה מחיר שאני אוכל לשלם בחיוך, כמובן שעדיף פחות.
הקצה העליון הוא 3,000 ש׳׳ח, 3,001 ש׳׳ח לא רלוונטי.
אשמח לתובנות