• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הכרויות לחסכנים 2018

• פותח הנושא פותח הנושא Kintsukuroi
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אישית הייתי מעדיפה לצאת עם בחור שאומר ״אשמח אם נתחלק בחשבון״ מאשר דייט על ספסל כשאני לבושה בחצאית וקר לי/חם לי, לשתות מיץ מלא סוכר ולצאת לצעדה כשאני נועלת עקבים(!). הרבה יותר נוח מבחינתי לשלם על השתייה והעוגייה שלי בארומה.
מיץ מלא סוכר :lol: כן זו היתה דוגמא רעה, אני בכלל שותה מים.
בפעם אחרונה שעשיתי דייט כזה זה היה אחריי שישבנו בבית קפה והיה רועש וצפוף (ת״א) והיא ביקשה שנשב איפה שהוא בצורה יותר פרטית (aka ספסל ציבורי), זה לא סותר - דווקא אני חושב שיש בזה משהו מקסים בלשבת ליד השני באיזה פארק יפה הרחק מכל הרעש וההמולה.
לגבי העקבים, לא לקחתי את זה בחשבון, אני בדרך כלל מוצא שהבנות שאני יוצא איתן לא נועלות עקבים, אבל זה אירוע פרטני.

בפעם אחרונה שעשיתי דייט כזה זה היה אחריי שישבנו בבית קפה והיה רועש וצפוף (ת״א) והיא ביקשה שנשב איפה שהוא בצורה יותר פרטית (aka ספסל ציבורי), זה לא סותר - דווקא אני חושב שיש בזה משהו מקסים

שים לב שהיא ביקשה בדוגמה שלך, אתה לא היית זה שהחליט עבורה, וזה מה שקובע. גם לי יצא לשבת על ספסלים בדייטים, ולפעמים זה סבבה. מה שלא סבבה זה בחור שמחליט שאם אני לא רוצה לשבת על ספסל מסיבה כלשהי אני גולדיגרית.

שים לב שהיא ביקשה בדוגמה שלך, אתה לא היית זה שהחליט עבורה, וזה מה שקובע. גם לי יצא לשבת על ספסלים בדייטים, ולפעמים זה סבבה. מה שלא סבבה זה בחור שמחליט שאם אני לא רוצה לשבת על ספסל מסיבה כלשהי אני גולדיגרית.
תלוי בנסיבות אבל אם היתי מציע למישהי לעשות הליכה על הטיילת או משהו בסגנון והיא היתה אומרת שהיא לא מעוניינת אלא רוצה לשבת בבית קפה / מסעדה בלבד, אז היתי מבין שזה לא זה - אם היא היתה באמת רוצה להכיר אותי, היא היתה דואגת לשים נעלים נוחות וביגוד מתאים מראש כך שלא היתי תופס אותה עם חצאית ועקבים במקרה.
למה שאני אשקיע מראש כסף אם זו הפעם הראשונה שבה אנחנו נפגשים? אולי אנחנו לא מתאימים בכלל? תחשבי שגבר יוצא ללא מעט פגישות כאלו וצריך בכל פעם לשים את ה-60-80 ש״ח לפגישה. אחריי הפגישה הראשונה? בכיף, יש לי כבר בטחון במה שאני משקיע בו את הכסף.

האם לשים סכום כספי זה תנאי סף כדי להיפגש עם מישהי לפגישה ראשונה? לא בבתי ספרי, אני לא משלם דמי כניסה. אחריי הדייט הראשון? אם אני מרגיש שזה זה, אין לי באמת גבול עליון כשזה נוגע לזוגיות - חו״ל ספונטני מהיום למחר לארה״ב? עליי. אבל כדי שמישהי תגיע איתי למצב שאהיה מוכן לפעול ככה, אני צריך להיות בטוח שזה זה.

תלוי בנסיבות אבל אם היתי מציע למישהי לעשות הליכה על הטיילת או משהו בסגנון והיא היתה אומרת שהיא לא מעוניינת אלא רוצה לשבת בבית קפה / מסעדה בלבד, אז היתי מבין שזה לא זה - אם היא היתה באמת רוצה להכיר אותי, היא היתה דואגת לשים נעלים נוחות וביגוד מתאים מראש כך שלא היתי תופס אותה עם חצאית ועקבים במקרה.

יפה, זה נקרא תיאום ציפיות. הרעיון הוא שתגיד לה לפני הדייט מה אתה מתכנן, כך שמישהי שחשוב לה להיראות מתוקתקת בשמלה ועקבים תדע שאתה לא הבחור בשבילה.

יפה, זה נקרא תיאום ציפיות. הרעיון הוא שתגיד לה לפני הדייט מה אתה מתכנן, כך שמישהי שחשוב לה להיראות מתוקתקת בשמלה ועקבים תדע שאתה לא הבחור בשבילה.
תמיד אומר, נמנע מהמתוקתקות.

מגבר מצופה לשלם בדייט הראשון כי הבחורות עפות על עצמן פה
אני לא בטוח אם זה בגלל שהם "עפות" על עצמם(למרות שיש גם כאלו) - זה מעיין סטנדרט, כמו שאני שואל מכרים שלי מה שלומם וזה ממש לא מעניין אותי מה התשובה(להבדיל מחברים וקרובי משפחה ששמה אני כן מתעניין), זה פשוט נהוג.

בתקופת הקורונה, הפוטנציאל לחסכון הרבה יותר גדול כי פשוט מזמינים קפה/נפגשים בבית עם איזה בקבוק יין/חוף הים או פארק.
מסכים, אבל דייט בבית הוא לא מתאים לפעמים הראשונות(כשעוד לא מכירים).

בתקופה שלפני הקורונה הייתי בודק את המחירים בתפריט של המסעדה לפני שהיינו קובעים להיפגש, ומציע מסעדה אחרת אם המחירים היו יותר מידי גבוהים.

נערך לאחרונה ב:
אני לא בטוח אם זה בגלל שהם "עפות" על עצמם(למרות שיש גם כאלו) - זה מעיין סטנדרט, כמו שאני שואל מכרים שלי מה שלומם וזה ממש לא מעניין אותי מה התשובה(להבדיל מחברים וקרובי משפחה ששמה אני כן מתעניין), זה פשוט נהוג.

בדיוק. זו הנורמה. בכל דייט ראשון שהייתי בו הצעתי לשלם (והבאתי איתי כסף) והבחורים פשוט לא רצו. משני הצדדים מצופה לנהוג בצורה מסוימת.

עריכה: זה כמו שמי שבא לדייט בחליפה משדר משהו אחר מזה שבא בדגמ"ח וסנדלי שורש.

נערך לאחרונה ב:
1. התנדבות - תמצאו מקום התנדבות קרוב למקום מגוריכם (עדיפות לכזה שהוא לא שגרתי), ולכו להתנדב.
התנדבתי בעבר אבל לא היו שם נשים בגילי, יש לך המלצות?
חשבתי אולי על חלוקת סלי מזון לפסח אבל אני לא בטוח מי מגיע לשם.

אירועים קהילתיים - ישנם קבוצות פייסבוק שמארגנות אירועים לצעירים, בדרך כלל יש שם מלא רווקים ורווקות נהדרים.
אשמח להמלצות אם אתה מכיר קבוצות טובות

חשבתי אולי על חלוקת סלי מזון לפסח אבל אני לא בטוח מי מגיע לשם.
פחות מתאים, רוב האנשים שמגיעים להתנדב בחלוקת מזון הם נשואים\בזוגיות ממושכת או גילאי 16 עד 21 (בני נוער וחיילים).
אני לא בעולם ההיכרויות כבר די הרבה זמן, אז אין לי המלצות עדכניות במיוחד.
התנדבתי בעבר אבל לא היו שם נשים בגילי, יש לך המלצות?
קצת קשה לכוון אותך בלי לדעת קצת יותר פרטים, גיל\מקצוע\מיקום בארץ\מה אוהב לעשות בזמן הפרטי?

דבר שני, אל תלחץ. נשים יודעות לזהות די מהר מי מגיע להתנדבות כדי לחפש בת זוג ומי מגיע באמת מתוך רצון טוב.
הם יותר נמשכות לאלו שמגיעים בשביל ההתנדבות, כי זה מעיד על יכולת של אדם לחשוב על משהו מעבר לעצמו והאם זה בנאדם טוב שהן ירצו להקים עימו משפחה.

קצת קשה לכוון אותך בלי לדעת קצת יותר פרטים, גיל\מקצוע\מיקום בארץ\מה אוהב לעשות בזמן הפרטי?
אני באזור אמצע שנות ה-20, מאזור המרכז (אזור רמת גן, גבעתיים, קריית אונו), מתכנת, בזמני הפנוי יוצא להליכות, צופה בסדרות/סרטים, נפגש עם חברים.

נערך לאחרונה ב:
אני באזור אמצע שנות ה-20, מאזור המרכז (אזור רמת גן, גבעתיים, קריית אונו), מתכנת, בזמני הפנוי יוצא להליכות, צופה בסדרות/סרטים, נפגש עם חברים.
אז במקרה שלך, אולי אחד מהדברים הבאים יתאים לך?
1. סיוע בניקוי שבילים בטבע - גם החברה להגנת הטבע וגם רט"ג (רשות הטבע והגנים) תמיד מחפשים מתנדבים לסיוע בניקוי שמורות טבע. גם ספורט וגם אפשרות להכיר אנשים חדשים (גם אם אין שם נשים, תהיה בטוח שתמיד הם יכירו מישהי שתתאים לך).
2. סיוע לקשישים וניצולי שואה - מעבר לעובדה שלפי דעתי זו חשיבות עליונה לעזור להם, הם תמיד ישמחו לשיחה או עזרה בשיפוץ הבתים שלהם (יש קבוצות מאורגנות לזה). תמיד יש שם איזה עובדת סוציאלית שמטפלת בהם, ותמיד הן מכירות חברות שאולי יתאימו לך (אבל שוב, אתה צריך להוכיח את עצמך בהתנדבות!). שלא לדבר על כך, שהקשישים תמיד ישמחו לחבר אותך לנכדה שלהם ("קחי תכירי זה בחור נחמד :roll:"........אין דבר יותר מסוכן מסבא\סבתא נחושים :lol:).
3. מתנ"ס מקומי - הם תמיד מארגנים כל מיני אירועי סיוע לקהילה, אלו אירועים שניתן להכיר בהם אנשים חדשים.

בעיקרון המהות היא זהה, תבחר מקום-תתחיל להתנדב-תתמיד-תיצור קשרים-ומשם השמיים הם גבול......

יש בפייסבוק קבוצה "צעירי ר"ג-גבעתיים". אולי למשהו כזה @זאב יתכוון. אם לא, אשמח לשמוע דוגמה, בלי קשר להכרויות, סתם כי זה נשמע מעניין.
בעיקרון המהות היא זהה, תבחר מקום-תתחיל להתנדב-תתמיד-תיצור קשרים-ומשם השמיים הם גבול.....
זה כמובן נכון לכל מסגרת - עבודה, לימודים, מועדון ספורט וכו'

ערכתי חיפוש בנושא היכרויות סולידיות ונתקלתי בשרשור הזה.
בתור משתמשת חדשה (שאמנם שנים רבות עוקבת אחרי הבלוג), תהיתי אם יש לי טעם בכלל להציג את עצמי כי בכל מקרה אין לי אפשרות לכתוב הודעות פרטיות לאנשים עקב מחסור בפז"מ - האם אני יכולה לקבל הודעות פרטיות מאנשים ולענות להם?

ערכתי חיפוש בנושא היכרויות סולידיות ונתקלתי בשרשור הזה.
בתור משתמשת חדשה (שאמנם שנים רבות עוקבת אחרי הבלוג), תהיתי אם יש לי טעם בכלל להציג את עצמי כי בכל מקרה אין לי אפשרות לכתוב הודעות פרטיות לאנשים עקב מחסור בפז"מ - האם אני יכולה לקבל הודעות פרטיות מאנשים ולענות להם?

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אולי לא בדיוק מטרת הדיון, אבל צפוני שעובר למרכז עבור לימודים, ראשון לציון ליתר דיוק. אשמח להכיר סולידים/ות, להכיר טיפה את "העיר הגדולה" וסתם לפטפט על כוס קפה. מוזמנים לכתוב לי כאן או בפרטי אם אינכם רוצים להיחשף :)

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
2028_שנת_פרישה הכרויות לחסכנים אוף טופיק 163
V סיפורי הכרויות להשראה אוף טופיק 59
V הכרויות וזוגיות אוף טופיק 3
Myrath הכרויות סולידים אוף טופיק 3
Myrath מאחר שפורום הכרויות חסכנים לא על הפרק... אוף טופיק 52
hommie הכרויות וזוגיות - חישוב מסלול מחדש אוף טופיק 298
R החזר מס על שנת 2018 מיסים 19
הסולידית זכאות להחזר מס לשנים 2023-2018 מיסים 0
E שאלה בעקבות קבלת הודעה ממס הכנסה לגבי שנת המס 2018 מיסים 11
liranviper טעות של הרו"ח שלי בדוח למס הכנסה עבור IB ב- 2018 שוק ההון 15
K עליה דרמטית בעלות הביטוחית לנכות ושארים בין שנת 2017 ו-2018 ועוד סוגיות על פנסיה צרכנות פיננסית 51
I הגשה מקוונת של טופס 1301 לשנת 2018 עדיין סגורה? צרכנות פיננסית 1
M תשואות של קרנות פנסיה ברירת מחדל 2018 צרכנות פיננסית 26
כימאי מה עשה התיק שלכם בשנת 2018? שוק ההון 99
Liron2035 אם פתחתי חשבון בIB השנה(2018) אני צריך לדווח למס הכנסה בסוף 2019? צרכנות פיננסית 20
ר תוספי תזונה - גימיק צרכני או הכרח ב 2018? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 104
S השוואת קרנות השתלמות/ניהול+מסלולים - 2018 שוק ההון 7
ח תשואות נמוכות/שליליות ברוב מוצרי החסכון הקיימים היום ב- 2018 שוק ההון 9
adamshalev נוהל גילוי מרצון עד 2018-2019 שוק ההון 1
M תחזית אפוקליפטית ל 2018 בגלובס - מתחברים? שוק ההון 2
korma תקרת ההפקדות לקרן השתלמות לעצמאיים ב-2018 שוק ההון 7
adamshalev תחזיות לשנת 2018 אוף טופיק 59

נושאים דומים

Back
למעלה