• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הכרויות לחסכנים 2018

• פותח הנושא פותח הנושא Kintsukuroi
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
זאת האמת שלך.
כל מי שחושב כמוך בעצם אומר את האמת ?
זאת אמת שכל מי ששלא משקר לעצמו רואה. לא אכנס איתך לויכוח על זה, אתה ככל הנראה נשוי ויש לך עלות שקועה רצינית אז שום דבר שאגיד לא ישפיע על דעתך בכל מקרה.

התלבשו כמו בבית בושת עם ספק מכנסיים ספק תחתונים שלא משאירים הרבה מקום לדמיון...
מה אם החופש לבחור איך להתלבש ?
כנראה שיש דברים שלא לומדים באונברסיטה
אתה ממשטרת הטליבאן ? או ממשמרות המהפכה ?

בלי קשר לזה שלהגיע למצב שאני בדייט זה גם מצב נדיר שאני לא מרבה לעשות כל כך, כי קשה למצוא מישהי שאני יכול לשרוד איתה יותר מ 10 דקות של שיחה בלי לאבד איי קיו אחרי כל משפט שלה.

...

"השקעתי יותר מדי, לכן אני אצמד עם ההחלטה המקורית ואתעלם מהעובדות שעומדות מולי" לקריאה מורחבת:
https://he.wikipedia.org/wiki/עלות_שקועה
סבבה .תודה.
לפחות למדתי משהו היום.
כל אחד עובר תהליכים בחיים שנותנים לו בסיס\תפיסה לגבי החיים עצמם וכו' וכו'.
כנראה שעברתי תהליכים שונים משלך כך שהתפיסה שלנו שונה.
אין טעם להתווכח. בנושא הזה כנראה שיש ביננו פערים שקשה לגשר.
לגבי עלות שקועה-
אני אוהב את הפן הכלכלי למרות שלא למדתי כלכלה.אבל לא כל דבר בחיים נמדד בשווי כלכלי.
יש מצב שבעוד שנים תראה את זה אחרת .לא בטוח.בכל מקרה זה לא יקרה בגללל הנ"ל

טוב, אז הבנתי שאף אחד לא ממש מרוצה מפורמט ההיכרויות הנוכחי של דייטים מרובים ומתישים בבית קפה או בפאב.
לא בטוחה שתשלום על הדייט משחק תפקיד כל כך מרכזי בסיפור כמו אלמנט הבאסה. זו גם סיטואציה הרבה פעמים לא משקפת.
איך עוד הייתם מציעים לבני/בנות שלושים פלוס להכיר ?

נערך לאחרונה ב:
הבנתי שאף אחד לא ממש מרוצה מפורמט ההיכרויות הנוכחי של דייטים מרובים ומתישים בבית קפה או בפאב.
זאת אומנם לא האפשרות הכי כיפית, אבל אני דווקא ממש נהנה מלשבת בפאבים.

איך עוד הייתם מציעים לבני/בנות שלושים פלוס להכיר ?
אני חושב שתמיד בדייטים עדיף לעשות משהו אמיתי שהייתי עושה בכל זאת גם לבד או עם חבר, לרוב אלה גם דברים חינמיים.
אפשר ללכת לים ולשתות בירה, אפשר טיול בטבע, אפשר ללכת למסיבות רחוב או לגלריית היפסטרים חדשה שצצה איפשהו, אפשר ללכת לשכונה שלא ביקרתי בה ולעשות סשן צילום רחוב (במידה וגם היא מצלמת), אפשר לנסות לבשל משהו חדש יחד.
ככה גם נמצאים בסיטואציה פחות מזוייפת, וגם אם החלטתי שהבחורה לא מתאימה, אהנה בכל זאת.

אפשר ללכת לים ולשתות בירה, אפשר טיול בטבע, אפשר ללכת למסיבות רחוב או לגלריית היפסטרים חדשה שצצה איפשהו, אפשר ללכת לשכונה שלא ביקרתי בה ולעשות סשן צילום רחוב (במידה וגם היא מצלמת), אפשר לנסות לבשל משהו חדש יחד.

תשמע אלה רעיונות מעולים לאנשים שמכירים מ"החיים". עושים חשק לצאת לדייט:)
לגבי טיול בטבע/ ללכת לבירה בים בערב/ ללכת לבשל בבית גבר שכל מה שאת יודעת עליו הוא מפרופיל של אתר היכרויות...נראה לי שהרבה נשים לא ירגישו בטוחות.
תראה, מהזווית הנשית יש את החלק של שמירה על הבטחון האישי ורבות מסכימות שכדאי שדייט ראשון מאתר היכרויות יהיה במקום ציבורי.

בהתחשב באילוץ הזה, עוד רעיונות לדייטים?

עוד אפשרויות פחות קונבציונליות להיכרות מחוץ לאתרי ההיכרויות?

בתיכון קראנו לזה "זנות סטטיסטית". במקום שמישהו ילך לזונה 1 וישלם הרבה במכה, אנשים מפזרים את התשלום להרבה בחורות ו"מקבלים" סטטיסטית. היו לנו דיונים בכיתה מה יותר משתלם.
בן כמה אתה?

סוף סוף מישהו שמוכן להגיד את האמת.

סליחה שאני אומר רגע את המובן מאליו. האמת היא שרוב הנשים כנראה בוחרות לקיים יחסי מין עם מישהו כי הן נמשכות אליו ורוצות את זה. הן לא עושות את זה תמורת קפה או בירה בדייט הראשון.
כנ"ל גם התשובה ל-
למה למשל הבנות שלמדו איתי באוניברסיטה שיש להן בני זוג התלבשו כמו בבית בושת עם ספק מכנסיים ספק תחתונים שלא משאירים הרבה מקום לדמיון... מה המטרה של זה?

אם עברתם חוויות קשות בדרך להגיע לקשר משמעותי, יכולות להיות לזה גם עוד סיבות חוץ מזה ש-"אנחנו מחפשים קשר אבל כל הנשים הן גולדיגריות".
בחייכם, אפשר לערוך דיון בלי להשטיח 50% מהאוכלוסיה?

כן - יש נשים שמשחקות משחקים. יש גם גברים שמשחקים משחקים:
אם אני מוציא ארנק והיא לא דורשת להתחלק- אני משלם הכל וזה היה הדייט האחרון שלנו,

נערך לאחרונה ב:
זאת אמת שכל מי ששלא משקר לעצמו רואה. לא אכנס איתך לויכוח על זה, אתה ככל הנראה נשוי ויש לך עלות שקועה רצינית אז שום דבר שאגיד לא ישפיע על דעתך בכל מקרה.

אני לא נשוי וגם חושב כמוהו...

בן כמה אתה?
14. אתה?

תראה, מהזווית הנשית יש את החלק של שמירה על הבטחון האישי ורבות מסכימות שכדאי שדייט ראשון מאתר היכרויות יהיה במקום ציבורי.

את רוב אלה אפשר לעשות גם כשיש אנשים מסביב. ים אפשר אחה"צ וטבע לא חייב להיות שמורת נטושה בצפון.

בגדול באזור המרכז יש מיליון ארועים בחינם שקורים כל הזמן, החל מסדנאות פיסול, יוגה בכיכר, מסיבות של פרוייקט תגלית,מצעד גאווה, מסיבות סלסה למתחילים, הצגת סרטים של מגמות קולנוע מסויימות, הפגנות צדק חברתי (שאגב ממש כיפיות כששיכורים, ואני הכי רחוק מזה אידיאולוגית)... בוחרת את מה שמעניין אותך ומזמינה את הצד השני.
רובם המוחלט במקומות ציבוריים עם עוד המון אנשים.

כי קשה למצוא מישהי שאני יכול לשרוד איתה יותר מ 10 דקות של שיחה בלי לאבד איי קיו אחרי כל משפט שלה.
מעניין אם זה קשור לגישה הכללית שלך למין הנשי? או אולי לסוג הנשים שאתה מגיע איתן לסיטואציה כזאת?
זה לא משהו שנעלם מהעולם לפני 100 שנים?
כן...

אחת הבעיות הגדולות במהפכה הפמיניסטית, זה תהליך הפיכת המין הגברי לחבורה של קוקסינלים, שלא מוצאים את המקום, והתפקיד "המגדרי" שלהם, ולא יודעים איך לתקשר עם נשים.

חלוקת הכוח השתנתה. גברים ונשים הפכו לשווים בהמון מובנים - הזדמנויות, כושר השתכרות, סטטוס חברתי. לפחות זאת השאיפה והכיוון. אבל מה שנשים מחפשות בבן זוג, וגברים בבת זוג, לא באמת השתנה, כנראה 10,000 שנה, לא במובן הפסיכולוגי העמוק. ובהתאם גם אופי החיזור.

בתכל'ס, נשים נמשכות למודל הגבריות המסורתי, ובעיקר למה שהוא מייצג. גם אם הן דורשות חלוקת כוח ואחריות שונה, וגם אם הן רוצות לקבל אותו עטוף בפלאף מודרני....

לדעת לשלב, מודל גבריות מסורתי, עם השינוי בתפקיד "המגדרי" בחברה המודרנית, זה עניין אחר, ולא פשוט בפני עצמו....

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
זה כבר מוזר

(:lol:)
למה ?זה עונה על הקריטריונים.-לא תהיו לבד.אין עלויות .בד"כ זה בחסות איזה ארגון.מידי פעם קופצים למים.דיג משותף (תביא חכה)(ושהיא תדאג לעצמה לחכה .כן)

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
2028_שנת_פרישה הכרויות לחסכנים אוף טופיק 163
V סיפורי הכרויות להשראה אוף טופיק 59
V הכרויות וזוגיות אוף טופיק 3
Myrath הכרויות סולידים אוף טופיק 3
Myrath מאחר שפורום הכרויות חסכנים לא על הפרק... אוף טופיק 52
hommie הכרויות וזוגיות - חישוב מסלול מחדש אוף טופיק 298
R החזר מס על שנת 2018 מיסים 19
הסולידית זכאות להחזר מס לשנים 2023-2018 מיסים 0
E שאלה בעקבות קבלת הודעה ממס הכנסה לגבי שנת המס 2018 מיסים 11
liranviper טעות של הרו"ח שלי בדוח למס הכנסה עבור IB ב- 2018 שוק ההון 15
K עליה דרמטית בעלות הביטוחית לנכות ושארים בין שנת 2017 ו-2018 ועוד סוגיות על פנסיה צרכנות פיננסית 51
I הגשה מקוונת של טופס 1301 לשנת 2018 עדיין סגורה? צרכנות פיננסית 1
M תשואות של קרנות פנסיה ברירת מחדל 2018 צרכנות פיננסית 26
כימאי מה עשה התיק שלכם בשנת 2018? שוק ההון 99
Liron2035 אם פתחתי חשבון בIB השנה(2018) אני צריך לדווח למס הכנסה בסוף 2019? צרכנות פיננסית 20
ר תוספי תזונה - גימיק צרכני או הכרח ב 2018? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 104
S השוואת קרנות השתלמות/ניהול+מסלולים - 2018 שוק ההון 7
ח תשואות נמוכות/שליליות ברוב מוצרי החסכון הקיימים היום ב- 2018 שוק ההון 9
adamshalev נוהל גילוי מרצון עד 2018-2019 שוק ההון 1
M תחזית אפוקליפטית ל 2018 בגלובס - מתחברים? שוק ההון 2
korma תקרת ההפקדות לקרן השתלמות לעצמאיים ב-2018 שוק ההון 7
adamshalev תחזיות לשנת 2018 אוף טופיק 59

נושאים דומים

Back
למעלה