• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

שימו לב פפטידים התחילו לעבור FDA

Gek

משתמש רגיל
דירוג
224

זה יכול להוזיל אותם כי לשוק יתוספו המון יצרנים חדשים.
יש לי ניסיון רק עם BPC 157 ובשבילי זהו GAME CHANGER.
כן אני מודה לכל התאוריות קושרות אותו לסרטני מערכת עיכול. הוא קיים משנות התשיעים ועד עכשיו לא ראיתי מחקר שמוכיח תאוריות האלה.
באמת לא חשבתי ש-FDA התחיל לטפל בפפטידים בזמן הקרוב כנראה שאחד מהסיבות זהו שוק שחור ענק שהתפתח בעשר+ שנים אחרונות.

זה יכול להוזיל אותם כי לשוק יתוספו המון יצרנים חדשים.
יש לי ניסיון רק עם BPC 157 ובשבילי זהו GAME CHANGER.
כן אני מודה לכל התאוריות קושרות אותו לסרטני מערכת עיכול. הוא קיים משנות התשיעים ועד עכשיו לא ראיתי מחקר שמוכיח תאוריות האלה.
באמת לא חשבתי ש-FDA התחיל לטפל בפפטידים בזמן הקרוב כנראה שאחד מהסיבות זהו שוק שחור ענק שהתפתח בעשר+ שנים אחרונות.
מה BPC 157 שינה עבורך?

קודם כל, בניגוד לכותרת, שום פפטיד לא עבר עדיין את ה FDA. ועדה שקנדי מינה, חיצונית ל FDA, המליצה על אישור. ה FDA (עדיין) מתנגד. אבל זה שיש כזה לחץ פוליטי לאשר חומרים בלי מידע זה מדאיג ומפחיד. אין לי דעה על יעילות/בטיחות של פפטידים, ואין לי ידע ספציפי בתחום. אבל הדרך בה מאשרים היום תרופות נוצרה אחרי אסון הטלידומיד (התינוקות בלי הגפיים) והוכיחה את עצמה יפה סה״כ. תמיד היה מאבק בין להקשות על אישור תרופות חדשות ולבקש מידע נוסף (במחיר של דחיית אישור טיפולים יעילים) לאישור מהיר (לפני שיש מידע מלא). אבל זה ממש לשבור את המערכת.

וזה שיש שוק שחור גדול זה נימוק מוזר. אז נאשר הרואין? שוק שחור הרבה יותר גדול. יש יצרן שחשוב שזה טיפול יעיל? יתכבד ויערוך מחקר. כמו כל תרופה אחרת.

קודם כל, בניגוד לכותרת, שום פפטיד לא עבר עדיין את ה FDA. ועדה שקנדי מינה, חיצונית ל FDA, המליצה על אישור. ה FDA (עדיין) מתנגד. אבל זה שיש כזה לחץ פוליטי לאשר חומרים בלי מידע זה מדאיג ומפחיד. אין לי דעה על יעילות/בטיחות של פפטידים, ואין לי ידע ספציפי בתחום. אבל הדרך בה מאשרים היום תרופות נוצרה אחרי אסון הטלידומיד (התינוקות בלי הגפיים) והוכיחה את עצמה יפה סה״כ. תמיד היה מאבק בין להקשות על אישור תרופות חדשות ולבקש מידע נוסף (במחיר של דחיית אישור טיפולים יעילים) לאישור מהיר (לפני שיש מידע מלא). אבל זה ממש לשבור את המערכת.

וזה שיש שוק שחור גדול זה נימוק מוזר. אז נאשר הרואין? שוק שחור הרבה יותר גדול. יש יצרן שחשוב שזה טיפול יעיל? יתכבד ויערוך מחקר. כמו כל תרופה אחרת.

כתבתי "התחילו לעבור" זה לא אומר עברו. גם בכתבה שצרפתי קישור הכל רשום - "ההחלטה הסופית טרם התקבלה"

נערך לאחרונה ב:
אין לי דעה על יעילות/בטיחות של פפטידים, ואין לי ידע ספציפי בתחום. אבל הדרך בה מאשרים היום תרופות נוצרה אחרי אסון הטלידומיד (התינוקות בלי הגפיים) והוכיחה את עצמה יפה סה״כ. תמיד היה מאבק בין להקשות על אישור תרופות חדשות ולבקש מידע נוסף (במחיר של דחיית אישור טיפולים יעילים) לאישור מהיר (לפני שיש מידע מלא). אבל זה ממש

לכל דבר יש כמה צדדים. FDA זהו גוף מאוד בירוקרטי ובגלל הביורקרטיה לא מאשרים גם דברים שנבדקו ועובדים במדינות אחרות.
דוגמא טובה ZINC L CARNOSINE שמאושר ביפן מ-1994, בקוריה הדרומית מ-2009.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
לכל דבר יש כמה צדדים. FDA זהו גוף מאוד בירוקרטי ובגלל הביורקרטיה לא מאשרים גם דברים שנבדקו ועובדים במדינות אחרות.
דוגמא טובה ZINC L CARNOSINE שמאושר ביפן מ-1994, בקוריה הדרומית מ-2009.
תשמע, מה שאת/ה כותב זה נפנופי ידיים. הFDA אכן גוף בירוקרטי. לא בגלל זה תרופות מאושרות או לא. לפעמים רגולטורים במדינות שונות חושבים אחרת, וזה בסדר. הדוגמא שנתת היא אכן דוגמה טובה, אבל לא בטוח שלמה שהתכוונת- זה לא מאושר FDA כי הם החליטו שאפשר למכור את זה OTC בלי אישור שלהם בתור תוסף מזון. מוזמן לחפש בגוגל או לשאול את ה AI החביב עליך, שגם יוכל להסביר לך למה זה כן ופפטידים אחרים לא. שוב, אין לי משהו נגד פפטידים, חוץ מזה שבעצם אנחנו לא יודעים האם / כמה הם יעילים והאם /כמה תופעות לוואי... ממש כמו כל תרופה אחרת שלא נבדקה. זה שקוראים להם ״פפטידים״ לא הופך אותם ליעילים ובטוחים. ממש כמו ״ויטמינים״ אגב. יש לי משהו נגד אנשים שכותבים בביטחון על דברים שהם לא מבינים בהם... ויכולים לסכן אחרים... אבל זה קרב אבוד, אני מבין. כותב בעיקר כדי שאחרים שיקראו לא יקבלו רושם לא נכון. הטיפה שלי בדלי.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
A אינטרנט הוט - המחיר עלה [שימו לב] מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 44
הסולידית שימו לב - ציטוט כתבות ממקורות חיצוניים אוף טופיק 0
c881 לכו שימו אוהל באיזה פארק ל-5 שנים שוק ההון 0
ד מה חשוב לשים לב בכתיבת צוואה מיסים 7
N מה צריך לשים לב כשבוחרים קרן מחקה או קרן סל, חוץ מהפרטים שיש בטבלה בפאנדר שוק ההון 0
N האם שמתם לב שהדיון בין סיום שלטון החמאס לבין החזרת החטופים הפך לפוליטי טהור? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 59
Henchman34 האם הדיון סביב חוק הגיוס מצד הממשלה מתבצע שלא בתום לב? פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 281
צ מעוניין לרכוש דירה במושע - למה לשים לב? נדל"ן 8
ה למה צריך לשים לב בביטוחי משכנתא? נדל"ן 2
E על מה חשוב לשים לב בחוזה עבודה בדגש על האופציות? אוף טופיק 6
S מישהו שם לב לעליות של 400%+ במניות של חברות שילוח המטענים בעולם? פוסטים מאיכות נמוכה 12
S למה לשים לב לפני שעוברים לביטוח בריאות קבוצתי ומבטלים את הביטוח הפרטי? צרכנות פיננסית 0
E יועץ פרישה מומלץ? למה לשים לב? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 1
S מדמח - מכון לב או בר אילן בשיפור פסיכומטרי התפתחות אישית 37
hommie שברון לב אוף טופיק 37
אני חדש ביטוח דירה - יש לכם? חובה? מה לשים לב? מספר שאלות צרכנות פיננסית 3
S חוסר תום לב מס הכנסה? אוף טופיק 10
מ למה לשים לב במעבר בין קרנות צרכנות פיננסית 3

נושאים דומים

Back
למעלה