• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

נתקלתם בבעיות טכניות? דווחו כאן

בלחיצה על שם משתמש, כל התפריט הוא בעברית פרט ל- "Send direct message"
אם אני לא טועה זו לא בעיה חדשה, אלא חלק מרשימת פקדים שנותרו באנגלית לאחר המעבר לגירסא החדשה ביולי 2024. שלחתי בזמנו לסולידית פידבק על זה, אבל זה נותר כך מאז.
זה מזכיר לי שהייתי בין היחידים בחברה שתמיד התייחס ברצינות לבאגים ב-UI ש-QA פתחו לנו, בזמן ש-R&D תמיד תיעדפו אותם אחרונים ברשימה. נחש אחרי כמה גירסאות הם תוקנו... :)

אין לי מושג אם אולי לחצתי משהו (?)
אך לפתע הפורום התחיל להראות מאוד מוזר. אותו דבר קורה סביב שמות משתמשים, שמות שרשורים וכד'.

קבצים מצורפים

• Screenshot 2026-02-03 170117.jpg
    Screenshot 2026-02-03 170117.jpg
    KB 70.9 · צפיות: 13
היי אני משתמש חדש,
נכנסתי לפורום על מנת ללמוד ולשאול שאלות בנושאים של השקעות בשוק ההון ובנושאי מיסים.
אני לא בעל מקצוע בתחום ואין לי שום מגמה של פרסום וכו'.
אל מי אפשר לפנות כאן כדי לקבל אישור לרשום הודעות עם לינקים (זה מאוד עוזר לי בכתיבת הודעות) בלי שצריך לחכות לאישור של אדמין בכל פעם. זה לפעמים לוקח יום יומיים.

תודה

אל מי אפשר לפנות כאן כדי לקבל אישור לרשום הודעות עם לינקים (זה מאוד עוזר לי בכתיבת הודעות) בלי שצריך לחכות לאישור של אדמין בכל פעם. זה לפעמים לוקח יום יומיים.
זה מנגנון אבטחה שאני חייבת ליישם, זו הדרך הכי אפקטיבית שמצאתי לסנן מפה ספאמרים. הבדיקה נעשית ידנית על-ידי בלבד לכן זה עלול להתעכב

זה מנגנון אבטחה שאני חייבת ליישם, זו הדרך הכי אפקטיבית שמצאתי לסנן מפה ספאמרים. הבדיקה נעשית ידנית על-ידי בלבד לכן זה עלול להתעכב
האם האנושות המציאה כבר סוכן AI שעושה בדיוק את זה במקומך?

כן, זה מובן. האם יש צפי מתי אני כבר לא אחשב "חדש"? או שזה בעצם מנגנון שפועל על רוב המשתמשים ואני לא יוצא דופן?

---
ובטח אמרו לך את זה כבר יותר מאלף פעמים, אבל הבלוג והפורום הזה הם דבר נפלא ותרומה גדולה :)

נושאים דומים

Back
למעלה