1. להגיש streamlined (או כל דוח) בלי SSN זה מתכון לסיוט מתמשך, אז לדעתי כדאי לך לשקול.
2. אין לי מושג מה מפחיד אותך

. אבל... אם אתה טס בקרוב לארהב, לא נראה לי שיש סיכוי סביר שמישהו ב IRS יסתכל בכלל על הדוחות שלך לפני שתטוס, אז אני לא רואה מה הרווחת. בנוסף, אם תגיש אותם ללא SSN, לא יהיה שום זיהוי סביר בין הדוחות שלך אליך. זה ייקרה רק אחרי שתקבל SSN וישייכו את הדוחות ל SSN שלך. אז שוב, לא רואה מה הרווחת.
3. כל עוד אתה בלי SSN, אתה צריך להיות פושע ברמה עולמית בשביל שתעלה ברדאר של ה IRS

. אפילו עם SSN, אתה לא מעניין אף אחד... כדי שתבין היכן ה IRS נמצאים... הם פרסמו בסוף פברואר שהם מתחילים עם פרוייקט נגד אנשים עם הכנסות גבוהות שלא הגישו דוחות. מיהם האנשים האלו? יש יותר מ 125,000 דוחות לאנשים עם הכנסות גבוהות שהיו אמורים להיות מוגשים לפי הכנסות שדווחו ל IRS מגורמים שלישיים (דוחות על הכנסה שמדווחות ל IRS על ידי מעסיקים (W2), השקעות (1099) וכדומה). הם מדברים על הכנסות מדווחות של $400,000-$1,000,000 לכל אחד מהדוחות האלו שלא הוגשו (משנת 2017 לא היה להם את כוח האדם אפילו לשלוח מכתב למישהו שהם יודעים שהרוויח מיליון דולר ופשוט לא הגיש דוח...).
אתה, ללא SSN ומתגורר מחוץ לארהב, יש לך עוד כמה שנות אור עד שה IRS יגיע לאנשים כמוך