• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

פורקס ומסחר אוטומטי

• פותח הנושא פותח הנושא sergey
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
בנתיים שתהיה לכולכם שבת שלום ומבורך.

אני סוגר את המכשיר.
לזכרוני לא הגבתי לך כלום בשרשור המקורי, אין לי שום עיניין לבוז וללעוג לך.
נותרתי מאוד לא משוכנע. אין כמעט הודעה אחת שבה אתה לא מתחמק משאלה חשובה (זה גם קורה בהודעה שאני מצטט), ובסופו של דבר אתה פשוט נעלב ובורח.

נשמע שאתה מעוניין במעגל תמיכה שיגיד לך על כל דבר שאתה עושה ש"הכל בסדר וכל אחד משקיע בדרכו". אם אתה באמת מרגיש שהתגובות שלך ענייניות אז אני חולק על זה.

אתה לא היחיד שמקבל את הרושם הזה.
ביקשו ממני גם בשרשור הראשון,

עניתי שבזמנו השתתפתי בתחרות ליגת ההשקעות של אינטראקטיב ברוקרס שהתמשכה שלושה חודשים (מכיוון שלא האמינו לי העלתי שם גרף של הביצועים או שם או בשרשור שמסכם את ביצועי 2018). בכל אופן שמתי לב שבגלל התחרות והרצון לנצח, ההחלטות שלי הפכו להיות מוטות ולא נצמדתי לכללים. אמנם גם שם סיימתי רבעון עם כ 13 %, אך החלטתי שאני לא ינהל את התיק שלי ואגרום נזק לעצמי גם במחיר שיחשבו שאני עובד עליכם.

וזה בדיוק מה שעשיתי פירסמתי את השיטה שלי וציפיתי לביקורות שליליות - שליליות אבל לא ציניות.

בנתיים שתהיה לכולכם שבת שלום ומבורך.

אני סוגר את המכשיר.
למה לא? אם אראה היסטוריית עסקאות שאני יכול לוודא שבוצעה בחשבון אמת ולא דמה, ובה אתה מצליח לייצר תשואות חיוביות ולנצח את השוק 5 שנים רצופות לפחות, אני בטוח שיהיו כאן מעט מאוד שיפקפקו בך- אני זוכר את השרשור ההוא ואני זוכר גם שפרסמת שצילום שהשתתפת מהאתר שלהם אם אני זוכר נכון. ושוב, גם לסרגיי עם הבוטים היו תשואות אדירות עד שלא היו, בגדול כדי להוכיח יעילות צריך להראות יכולת לשחזר את הביצועים האלה בכמה תנאי שוק ( עולה\יורד). ובאמת שאם אתה מסוגל לייצר 13% שנתי( אני לא מדבר על רבעוני), לא אמור לעניין אותך שאנשים כאן מפקפקים בך, כי עם תשואות כאלה אתה יכול לצאת לפרישה תוך 20 שנה עם תיק התחלתי של 300K ש"ח.

אני לומד מהר שמסבירים לי לאט..;)
אז קרא את זה, ואת זה, ואת זה, ואת זה, ואת זה.

אם הבנת כבר מה לא, עכשיו אתה מוזמן להתחיל לחפש מה כן. לקרוא את הבלוג (כולו, חלקו, את הפוסטים של "השקעות", או עם איזשהו מדריך או פוסט למתחילים) יכול לתת לך התחלה טובה....

בהצלחה

לקיתונות של בוז ולעג
היה מוצדק, אבל. הבוז והלעג.

מכיוון שמתעסקים פה עם כסף קשה להיות חסר אמוציות...

בכל מקרה, מעבר לאמוציות, ולהתלהטות רוחות מידי פעם, הדיונים בפורום הזה הם ברמה הכי גבוהה שראיתי בפורום ישראלי. מיימי. בכל נושא שהוא.

ובאמת שאם אתה מסוגל לייצר 13% שנתי( אני לא מדבר על רבעוני), לא אמור לעניין אותך שאנשים כאן מפקפקים בך, כי עם תשואות כאלה אתה יכול לצאת לפרישה תוך 20 שנה עם תיק התחלתי של 300K ש"ח.
לא ברור לי כמה הינחת שהוא צריך למחיה, אבל נראה לי שבהנחת תשואה של 13% שנתי אפשר לפרוש הרבה יותר מהר. אל תשכח שאתה יורד מכלל ה300, לאזור כלל ה100. זה מקצר את הזמן בהרבה....

@aeh
יש בפורום דיונים פורים על השקעות בחברות פרטניות מונחות דיבידנדים, השקעות בקרנות מנוהלות אקטיבית, השקעות ערך, השקעות בחברות טכנולוגיות, ביוטק, קנאביס ושאר תחומים, השקעות במוצרי volatility, מינוף מכל סוגיו, אופציות וחוזים, השקעות פורקס, אלגו ומונחות חוקים כאלו ואחרים כולל tactical asset allocation, השקעות בקריפטו השקעות בנדלן מכל סוגיו בארץ ובחו״ל והלוואות עמית לעמית, כמעט כל תחום שיכול לעניין משקיע חדש וותיק ועוד. אה ויש גם דיון או שתיים על השקעות פסיביות מונחות מדדים.

אתה חושב שהפורום לא מקבל מספיק מהזווית ראיה שלך? אז תתרום עוד לדיון עם מידע, מתן מענה לשאלות ושיתוף מהידע שלך.

אם אראה היסטוריית עסקאות שאני יכול לוודא שבוצעה בחשבון אמת ולא דמה, ובה אתה מצליח לייצר תשואות חיוביות ולנצח את השוק 5 שנים רצופות לפחות, אני בטוח שיהיו כאן מעט מאוד שיפקפקו בך
אני בטוח שאנשים דווקא יגידו "יש גם קוף אחד שהצליח להקליד שייקספיר".

@aeh
יש בפורום דיונים פורים על השקעות בחברות פרטניות מונחות דיבידנדים, השקעות בקרנות מנוהלות אקטיבית, השקעות ערך, השקעות בחברות טכנולוגיות, ביוטק, קנאביס ושאר תחומים, השקעות במוצרי volatility, מינוף מכל סוגיו, אופציות וחוזים, השקעות פורקס, אלגו ומונחות חוקים כאלו ואחרים כולל tactical asset allocation, השקעות בקריפטו השקעות בנדלן מכל סוגיו בארץ ובחו״ל והלוואות עמית לעמית, כמעט כל תחום שיכול לעניין משקיע חדש וותיק ועוד. אה ויש גם דיון או שתיים על השקעות פסיביות מונחות מדדים.

אתה חושב שהפורום לא מקבל מספיק מהזווית ראיה שלך? אז תתרום עוד לדיון עם מידע, מתן מענה לשאלות ושיתוף מהידע שלך.

הידע הוא ממש לא הנושא - אלא הצורה בה קוטלים המנהלים את הדעות שאינן לטעמם

טוב אולי אני "פתית שלג"

הידע הוא ממש לא הנושא - אלא הצורה בה קוטלים המנהלים את הדעות שאינן לטעמם

טוב אולי אני "פתית שלג"
מתוך כ5,000 משתמשים, יש פה מנהלת אחת שבקושי מגיבה לפוסטים, ושלושה מודרטורים שהתנדבו לשמור על הסדר הטוב בפורום אנונימי פומבי, אבל מעבר לכך דעתם שווה לזו של כל אחד אחר.
אל תפגע אם מישהו חולק עליך או אפילו קוטל אותך, תגן על העמדה שלך בנימוקים רציונליים ועם ראיות תומכות.

אני בטוח שאנשים דווקא יגידו "יש גם קוף אחד שהצליח להקליד שייקספיר".
איו כזה קוף, אם כי הטענה עדיין תהיה נכונה לחלוטין. ובכל זאת, רוב חברי הפורום יתנו לטענות שלו הרבה יותר משקל, גם אם לא בהכרח ישתכנעו.
טוב אולי אני "פתית שלג"
דעות לא קונצנזואליות אכן נתקלות ביותר סקפטיזם ולעג. זה אנושי, זה קורה בכל מקום, וגם בפורום שהוא יחסית מאוד ענייני. אבל היכולת להחזיק בדעות כאלו יכולה להיות יתרון עצום, ובתנאי שאפשר לנמק ולבסס אותן. ככל שהדעות האלו מנומקות ו/או מבוססות, הן מקבלות יותר ויותר משקל ו/או הערכה. לפעמים אפילו פרס נובל.

כמו שהם מייחסים לאנשים כמו וורן באפט, פיטר לינץ' ואחרים מזל ולא יכולת.
רוב מוחלט של חברי הפורום לא מזלזלים בבאפט. רוב חברי הפורום יתנו חשיבות לטענות של באפט, גם כשלא יסכימו איתן. חלק גדול מחברי הפורום יביעו ספקנות בריאה לגבי ההשלכות של השקעות באפט על יכולת/אפשרויות ההשקעה שלהם, לטוב ולרע. חלק מחברי הפורום יציינו בצדק שההשקעות של באפט דומות מאוד למדד בכמעט שני העשורים האחרונים, כך שגם אם יש לו יכולות ולא רק מזל, הן כבר לא באות לידי ביטוי כיום.

רוב מוחלט של חברי הפורום לא מזלזלים בבאפט. רוב חברי הפורום יתנו חשיבות לטענות של באפט, גם כשלא יסכימו איתן. חלק גדול מחברי הפורום יביעו ספקנות בריאה לגבי ההשלכות של השקעות באפט על יכולת/אפשרויות ההשקעה שלהם, לטוב ולרע. חלק מחברי הפורום יציינו בצדק שההשקעות של באפט דומות מאוד למדד בכמעט שני העשורים האחרונים, כך שגם אם יש לו יכולות ולא רק מזל, הן כבר לא באות לידי ביטוי כיום.
אוסיף גם שבאפט הוא דוגמא גרועה להכניס ולהשוות למשקיע הממוצע, כי חלק אדיר מהכסף שמנוהל בחברה של באפט הוא כסף שמושקע בחברות פרטיות שלציבור אין גישה אליהן כלל, לכן להשוות את הביצועים שלו למדד או למה שאנשים כאן עושים זה פשוט חסר טעם. יש אנשים שמצליחים להכות את השוק לאורך זמן ( סטנלי דראקנמילר למשל שבמשך 30 שנה רצוף ניהל קרן שהניבה 20% שנתי בממוצע- בלי שנה אחת של הפסד). הנקודה היא שהאדם הממוצע לא יצליח לעשות זאת, ואם כן- אני אתפלא אם כל אדם בפורום הזה לא יאמץ שיטה כזו מוצלחת.

אולי אתם צודקים, יעבור זמן, נראה איך יראו התוצאות, ובהתאם לתוצאות יהיה ברור למי לפנות:)
סרגיי, אם אתה עוד שם, תוכל לחלוק איך נראו התוצאות בסוף.
אני מנחש שזה לא הסתדר בסוף, אבל אני חושב שאם תוכל לכתוב בו הודעה שמסכמת את התהליך, הרווחים וההפסד בו, זה יעזור לאנשים אחרים שחושבים על השקעה בפורקס.

אני יכול לחלוק את ההרפתקה שלי בתחום -
בשנת 2008, אחרי שנתיים של ״מחקר״ (הכרת המערכות ללקוח קטן, ניסוי וטעייה,קריאה אינסופית בפורומים ובדיקת רעיונות), קיבלתי תוצאות שהשביעו את רצוני (ורצון אשתי) עד כדי סיכון כספנו.

רעיונות - בלי אינדיקטורים ובלי רשתות עצביות, חיפשתי הרבה טריידים עם edge קטן באזור שהכרתי איכשהוא מנסיון ( volatility וניהול סיכון). לפני ההרפתקה המתוארת עבדתי כעושה שוק של equity options בחברה גדולה ולפני שעזבתי הייתי חלק מדסק שהתחיל לפתח תוכנות למסחר אוטומטי, זה היה חדש מאד אצלנו ב2005...

בדיקה - ברגע שהיה לי רעיון בר בדיקה קניתי דאטה (זול ולא ברמת CBOE, אבל היה סביר),תיכנות נקודת כניסה ויציאה (זמן , TakeProfit או StopLoss) על פי הרעיון, הרצת backtesting בסימולטור על מה שיותר נתונים (לי היה דאטה של דקות 2000-2007), ניתוח התוצאות (תוחלת, שונות, drawdown ומדדי סיכון כמו שארפ) ואז ניתוח רגישות לפרמטרים (הסכנה הגדולה ומה שראיתי שקרה וקורה עם המון systems היא curve fitting - חיפוש פרמטרים אופטימליים על נתוני עבר). כשראיתי תוחלת רווח פוטנציאלית ושונות סבירה על טווח פרמטרים רחב (מה שאני מחשיב רחב) הרגשתי בנוח להריץ בזמן אמת עם סכום קטן. ברור שהתחשבתי ב bid-ask וב commissions. השתמשתי במינוף - עניין מושמץ מאד, אבל ברוקרים בזמנו (מאז הקריסה של היורו ֿ פרנק שוויצרי ב2015 אני משער שאף ברוקר לא מבטיח stoploss), הבטיחו לכבד stoploss בלי slippage ומנסיוני גם קיימו (עבדתי עם כמה ברוקרים גדולים, משער שקטנים שיחקו משחקים). הנחתי שכל עוד מחשבים כמה מסכנים בכל טרייד אין בעיה עם מינוף, בהנחה שאין slippage (סה״כ הפסדתי 3-4 אלף דולר כתוצאה מslippage, סביר עד נמוך בעיני לכמעט 5 שנות מסחר עם מינוף).

מציאות - התחלתי להריץ עם כסף אמיתי באמצע 2008, סיכנתי בין 0.3% ל 1.0% לכל טרייד, לא compounding, כלומר הגדרתי יחידת סיכון כ1% מההון הראשוני שסיכנתי, כל 50% רווח הגדלתי את יחידת הסיכון ב20% והורדתי חזרה אחרי ירידה של 40%. נכנסנו (אשתי ואני) מתוך ידיעה שיכולים להפסיד את כל הסכום הראשוני.
2008 75%+. :)
2009 120%+ :) :). חבר לוחץ עלי ונותן כסף באמצע השנה
2010 80% + :). חבר נוסף נותן כסף
2011 - 5%- :roll:.
2012 - 20% -:$ הורדתי סיכון (גודל יחידת סיכון לטרייד קוצצה לחצי) באמצע השנה
2013 - 6%+ :roll:. הפסקתי להריץ ביולי 2013, הכרה בשינוי התנאים בשוק...

בדיעבד, התנאים ב2008 היו מעולים לשיטות מהסוג שהרצתי (מרוויחות מvolatility) וברגע שהוקפאו הריביות המטבעות הפסיקו לזוז כמו קודם. היו לי עוד רעיונות שהביאו תוחלת רווח חיובית, עם סיכון גבוה מדי מבחינתי כך שלא הרצתי בזמן אמת.
התחלתי ב2008 עם 2 שיטות (עם קורלציה די גבוהה ביניהן) והוספתי עם הזמן עוד 3 עם קורלציה נמוכה לשתיים הראשונות, אחת מהן עם קורלציה הפוכה.
ב2016-2014 הרצתי את השיטות פעם בשנה והן המשיכו בטווח של פלוס מינוס 10% לשנה. מתכנן לבדוק שוב כשיהיה לי זמן.

זה מהדיונים שדורשים פרק של 'איפה הם היום'
אני באמת סקרן מה קרה בסוף, עברו חמש שנים וזה בדיוק הזמן לסטטיסטיקה לא רעה

אני 10 שנים בתחום.
המון נסיון במסחר עצמאי או עם רובוטים וחצאי רובוטים.
אינדקטורים ועוד.
אשמח לעזור.
השיטה הכי טובה היא למצע, היא גם השיטה שהכי מוחקת חשבונות...
ולמרות זאת אני משתמש בה גם היום ללא סיכון!
אם תשאלו, אפרט.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אני 10 שנים בתחום.
המון נסיון במסחר עצמאי או עם רובוטים וחצאי רובוטים.
אינדקטורים ועוד.
אשמח לעזור.
השיטה הכי טובה היא למצע, היא גם השיטה שהכי מוחקת חשבונות...
ולמרות זאת אני משתמש בה גם היום ללא סיכון!
אם תשאלו, אפרט.
אשמח מאוד שתפרט . איך אתה משתמש בשיטה זו ללא סיכון ,
ובאמת מתעניין כאחד ש10 שנים בתחום מהי התשואה השנתית הממוצעת שלך ממסחר בפורקס?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ס עד כמה ניתן להבין התנהגויות של פורקס? שוק ההון 0
ר שימוש בברוקר פורקס עבור המרת מט"ח ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
T פלטפורמה עבור פורקס שוק ההון 10
F רווח (realized) מפעולות פורקס בדוח של IB שוק ההון 7
BRK שאלות לגבי פורקס שוק ההון 5
S השקעה חוזרת במדד ומסחר בשברי מניות שוק ההון 16
S שוואב ומסחר בבורסות מחוץ לארה״ב שוק ההון 23
F שאלה על בלאקרוק ישראל ומסחר בקרנות פוסטים מאיכות נמוכה 1
D לאומי טרייד ומסחר בטורונטו ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
S התייעצות בנוגע לחיסכון, ומסחר פעיל שוק ההון 7
מרק סרפדים פתיחת חשבון בנק אירופאי ומסחר דרך ברוקר אירופאי שוק ההון 17
Rio קורס השקעות ומסחר ללא עלות ממיטב דש טרייד ב19 וב26 לאוקטובר שוק ההון 32
H החזר מס אוטומטי לגמלאים על ריבית מפיקדון או מתוכנית חיסכון למי שנולדו לפני 2.1.1948 מיסים 3
מומו הברווז ניכוי מס אוטומטי עי הייבריד שוק ההון 13
T פתרון מילוי אוטומטי של טופס 134 מיסים 0
ש החזר מס חו"ל אוטומטי מיסים 0
ס קיזוז אוטומטי ע״י הברוקר/בנק של רווח בשקלים מול הפסד בדולרים מיסים 8
ס בעלי אזרח אמריקאי וחשבון הבנק משותף. באופן אוטומטי בית ההשקעות כותב שהוא נהנה בחשבון. זה אומר שבמקרה פטירה 40% מהחשבון ילכו למס ירושה? מיסים 3
R אקסולידית 2.0 - עם מעקב הוצאות אוטומטי צרכנות פיננסית 1
Body Solid החלת רצף קצבה אוטומטי כאשר סך הפיצויים גבוה מהתקרה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
GoldenFace תיק השקעות אוטומטי שוק ההון 3
ImCarryGG איחור בהגשת דוח שנתי - האם הקנס אוטומטי? מיסים 33
R מה קורה בעת מימוש אוטומטי פקיעת חוזי אופציות ? שוק ההון 10
S גיבוי אוטומטי של תמונות אוף טופיק 1
R עדכון אוטומטי של תיק ההשקעות שוק ההון 1
מ איחוד קרנות פנסיה אוטומטי - מתי זה קורה צרכנות פיננסית 8
O איזון השקעה אוטומטי שוק ההון 20
ד תזכורת לימים אלה: לא לשכוח לשים על טייס אוטומטי אוף טופיק 0
מ מסחר אוטומטי שוק ההון 5

נושאים דומים

Back
למעלה