• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

נתקלתם בבעיות טכניות? דווחו כאן

משום מה ולמה במחשב הביתי OPERA מתלונן שהאתר מפנה אותי יותר מידי פעמים ולא נותן להכנס לאתר/בלוג/פורום.

האתר נמצא ב"רשימה הלבנה" של חוסם הפרסומות.

משום מה ולמה במחשב הביתי OPERA מתלונן שהאתר מפנה אותי יותר מידי פעמים ולא נותן להכנס לאתר/בלוג/פורום.

האתר נמצא ב"רשימה הלבנה" של חוסם הפרסומות.
רק באופרה?
פעם מתוך סקרנות ביצעתי טרייס-ראות׳ וראיתי לפעמים יותר מ 10 הקפצות בניתוב עד שהגיע לסולידית (אם איני טועה השרת שלה יושב בהולנד או אנגליה), האם יכול להיות שיש קשר לספק האינטרנט בבית לעומת המשרד?

רק באופרה?
פעם מתוך סקרנות ביצעתי טרייס-ראות׳ וראיתי לפעמים יותר מ 10 הקפצות בניתוב עד שהגיע לסולידית (אם איני טועה השרת שלה יושב בהולנד או אנגליה), האם יכול להיות שיש קשר לספק האינטרנט בבית לעומת המשרד?
אני עברתי 16 הקפצות כשבשניה הייתי מחוץ לרשת הארגונית.

רק באופרה?
בבית אני משתדל להחזיק דפדפן אחד, כדי להמנע משגיאות של האשה/ילדים.
אבל כשניסיתי גם עם FF, קיבלתי גם את אותה הודעה.

בבית אני משתדל להחזיק דפדפן אחד, כדי להמנע משגיאות של האשה/ילדים.
אבל כשניסיתי גם עם FF, קיבלתי גם את אותה הודעה.
ניסית כרום?
מציע לפנות לספק כדי שהם יאתרו את מהות הבעיה.
למרות שאני שונא לעשות את זה, כי זה לא נכון ולא מתאים למשתמש קצה, פעם ב... אני מוחק את הקש.

תגובה מיותרת.
יש הפרדת רשויות - משקיע ומשתמש קצה לא אמור להכיר וללמוד את רזי טכנולוגית האינטרנט ומתכנת או מהנדס לא הופך אותו למומחה בהשקעות.
הטכנולוגיה אמורה לשרת אותנו ולא ההיפך.
הפרמטרים בסימולציות של קרנות איריות/אמריקאיות צוברות/מחקות בשבילו למחוק cache זה טריוויאלי לגמרי.
ממש לא! מכיר פרופסורים שיודעים לקרוא גראפים אבל אפילו לא יודעים מה שם הדפדפן שלהם...

תגובה מיותרת.
אם זו דעת ההנהלה, מחקתי.
משקיע ומשתמש קצה לא אמור להכיר וללמוד את רזי טכנולוגית האינטרנט ומתכנת או מהנדס לא הופך אותו למומחה בהשקעות
נכון,
ציינתי שבשבילי ללמוד ולהבין את רזי שוק ההון (עדיין באמצע) היה קשה הרבה יותר מאשר ללמד משתמש ממוצע למחוק cache מדי פעם.
בניגוד ל @הסולידית שמנסה לגמד את המורכבות אני חושב ששוק ההון די מסובך לאנשים (ולמתכנתים) שמסביבי, מי שרוצה להשקיע פסיבית במדדים גם בלי להיות מומחה גדול צריך לקבל אינספור החלטות שמושפעות מכל כך הרבה פרמטרים ויעידו על כך אלפי השרשורים העמוסים בפורום.

@מתכנת התחום הזה מורכב במיוחד עבור מתכנתים ומהנדסים למיניהם, כי במקום לבחור באחד הפתרונות הפשוטים שמאפשרים לקנות שתיים-שלוש ניירות ולשכוח מזה, אנחנו מנסים לעשות אופטימיזציות שדורשות סימולציות המתחשבת בחוקי מס של לפחות שלוש מדינות שונות ואינספור סוגי עמלות. אני זוכר ציטוט של מישהו ידוע שפועל כמה עשורים בתחום הפיננסים, בהקשר של השקעות פסיביות, שאמר:
It's amazing how much I had to learn to find out how little I truly needed to know

\סוף אופטופיק

אם זו דעת ההנהלה, מחקתי.
לא, לא צריך למחוק וזו לא דעת ׳ההנהלה׳, זו היתה דעתי האישית הפרטית.
מה שכתבת הוא חלק מהדיון כאן בפורום וזה מוסיף פילפל.
גם אני בעוונותי כתבתי בעבר תגובות ׳לא כל כך לעניין׳ אבל לא מחקתי כדי ללמד וללמד.
אז, יאלה, נמשיך לזרום...לא קרה כלום.

יש באג או בעיית Cache בשרת אולי, בתגובות של הפוסטים בבלוג.
שמתי לב שהגבתי מהמחשב, והתגובה שלי מופיעה. אך כשאני נכנס מהטלפון הנייד, לא רואים אותה.
כדאי לציין שזה היה הפעם הראשונה שנכנסתי לפוסט המדובר מהטלפון, כך שלא מדובר בCache ברמת הדפדפן שבטלפון.

אגב,
כתבתי את זה בעבר אבל אולי זה התפספס- גם מנגנון ההתרעות במייל על תגובות בפוסטים לתגובות שלך לא עובד (אם אמור לפעול בכלל).

כן, נראה שיש בעייה ודנו בה בעבר. לא נמצא פתרון עדיין.
אני דווקא שמתי לב שבעיית הקאשינג נפתרה בדפדפן המקומי.
אני כבר לא מרענן את הדף פעמיים בשביל לראות את התוכן העדכני ואם אני עורך הודעה פעמיים אז המערכת עובדת בצורה נכונה.

אולי הבעיה הזו היא בעיה שונה?

• אהבתי
Reactions: ogi
אני דווקא שמתי לב שבעיית הקאשינג נפתרה בדפדפן המקומי.
אני כבר לא מרענן את הדף פעמיים בשביל לראות את התוכן העדכני ואם אני עורך הודעה פעמיים אז המערכת עובדת בצורה נכונה.

אולי הבעיה הזו היא בעיה שונה?
דיברתי על הבלוג, לא על הפורום

רצ"ב תמונה של כמה הודעות שכתבתי לפי סדר הכתיבה הכרונולוגי שלהם.
משום מה, 2 הודעות (מוקפות באדום) מופיעים עם תאריך אחר מהתאריך שרשמתי אותן.
באג מוזר, לא מצליח לדמיין איך זה קורה אלא אם כן מישהו שיחק עם התאריך בשרת בדיוק בשעות אלו.
עליתי על זה כי ראיתי לייק שבוצע בשישי בערב ממישהו שציין לאחרונה את היותו שומר שבת אז חפרתי קצת ואז שמתי לב שהתאריך בוודאות שגוי וגם עוד כמה לייקים נרשמו עם תאריך שגוי.
uc

נערך לאחרונה ב:
אתה זוכר שהתחלף שעון ביום שישי?
בטח זוכר אבל מה הקשר? בתאריך 25.3.16 בשעה 2 השעון הוזז לשעה 3
אז איך הודעה שרשמתי בתאריך 24.3 בשעה 23:00 קפצה לה לתאריך 24.3 באותה שעה?
ואיך הודעה שרשמתי בתאריך 25.3 בשעה 01:27 קצת לפני שהשעון זז נשארה בתאריך התקין?

אז איך הודעה שרשמתי בתאריך 24.3 בשעה 23:00 קפצה לה לתאריך 24.3 באותה שעה?
אין לי מושג :(

רק הערה - אנחנו לא יודעים מתי השעון של השרת עודכן - לא כולם חייבים להתעדכן באותו הזמן.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
רק הערה - אנחנו לא יודעים מתי השעון של השרת עודכן - לא כולם חייבים להתעדכן באותו הזמן.
תסכים איתי שגם השעון לא זז בזמן הודעות לא אמורות להופיע תחת יום אחר מקסימום הפרש של שעה.

נושאים דומים

Back
למעלה