• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

נתקלתם בבעיות טכניות? דווחו כאן

נראה לי בעננן אבל לא בטוח

לא נתקלתי בבעיות טכניות אבל כן נתקלתי בצורה דוחה של התבטאות, קריאה לחסימה של משתמש שתורם רבות לפורום, קריאות טרול ועוד כל מיני דברים דוחים. מובנים לי התפקידים של המודרטורס כאן אבל זה כנראה לא מספיק. המתקפות האישיות האלה הופכות את הקריאה בפורום לשדה קרב לא ענייני. אני מבקשת שיינקטו צעדים נגד המסיתים ולא רק המלצות לקחת נשימה ארוכה או לספור עד עשר. זה כבר הופך למגעיל.

• אהבתי
Reactions: Roi
לא נתקלתי בבעיות טכניות אבל כן נתקלתי בצורה דוחה של התבטאות, קריאה לחסימה של משתמש שתורם רבות לפורום, קריאות טרול ועוד כל מיני דברים דוחים. מובנים לי התפקידים של המודרטורס כאן אבל זה כנראה לא מספיק. המתקפות האישיות האלה הופכות את הקריאה בפורום לשדה קרב לא ענייני. אני מבקשת שיינקטו צעדים נגד המסיתים ולא רק המלצות לקחת נשימה ארוכה או לספור עד עשר. זה כבר הופך למגעיל.
תגובה נאותה אבל לא בשרשור הנכון. השרשור הזה מיועד לדווח ל @הסולידית על בעיות טכניות ולא בעיות בין אישיות.
בבקשה לשמור את השרשור הזה נקי אך ורק לדיווחים על בעיות טכניות.
תודה.

@yossik הסיבה שעשיתי שימוש בשרשור הזה נובע בדיוק מהעובדה שהסולידית מנטרת אותו. אין שרשור אחר שהיא מנטרת באופן קבוע למיטב ידיעתי. ואם יש חווית משתמש לא נעימה בעקבות תגובות של קוראים מבחינתי דומה הדבר לחווית משתמש לא נעימה בעקבות בעיות טכניות.

@yossikאין שרשור אחר שהיא מנטרת באופן קבוע למיטב ידיעתי.
את טועה, את יוצאת מנקודת הנחה לא נכונה. בבקשה להגיב בשרשור המתאים.
את יכולה לשלוח מייל בנושא לסולידית ולשמור את השרשור הזה נקי שלשמו הוא נפתח.

עוד מישהו נתקל בבעיה הזו, יש לי מספר נושאים במעקב שאני לא מקבל עליהם התראות של תגובות חדשות.

עוד מישהו נתקל בבעיה הזו, יש לי מספר נושאים במעקב שאני לא מקבל עליהם התראות של תגובות חדשות.
לא, לא נתקלתי בבעיה הזו.

• אהבתי
Reactions: Roi
לא הצלחתי להעלות את התמונה להודעה, גם כקישור לדרופבוקס וגם ב"העלה קובץ"

לא הצלחתי להעלות את התמונה להודעה, גם כקישור לדרופבוקס וגם ב"העלה קובץ"
המדיניות שלי היא מאוד קשוחה בכל מה שקשור בהעלאת קבצים לשרת ופרסום קישורים. אם אתה יכול להסתדר בלי תמונה, עדיף.

המדיניות שלי היא מאוד קשוחה בכל מה שקשור בהעלאת קבצים לשרת ופרסום קישורים. אם אתה יכול להסתדר בלי תמונה, עדיף.
פורום שלך - חוקים שלך :)
בסך הכל רציתי להעלות את התנאים שהציעו לי באקסלנס. הכל טוב.

האם יש אופציה לשנות את שם המשתמש? לא מצאתי כזאת.

מה המשמעות של מעקב אחר משתמש ? האם זה אומר שמקבלים התראות ברגע שהנעקב מפרסם הודעה ? האם מי שעוקבים אחריו אמור לקבל התראה ?

האם זה אומר שמקבלים התראות ברגע שהנעקב מפרסם הודעה ?
טכנית כן - מעשית עדיין לא קיבלתי התראות שכאלו כשמשתמשים שאני עוקב אחריהם מפרסמים הודעה (אולי יש משהו בהגדרות האישיות שביטלתי אצלי?).
בכל אופן כשאתה מתחיל לעקוב אחרי מישהו הוא מקבל על זה התראה פעם אחת וזהו.

טכנית כן - מעשית עדיין לא קיבלתי התראות שכאלו כשמשתמשים שאני עוקב אחריהם מפרסמים הודעה
אכן קיימת בעיה
it's not a bug it's a feature
it's a bug in the feature

מה המשמעות של מעקב אחר משתמש ? האם זה אומר שמקבלים התראות ברגע שהנעקב מפרסם הודעה ? האם מי שעוקבים אחריו אמור לקבל התראה ?
מנסיוני בפורומים אחרים אכן העוקב אמור לקבל הודעה או אלרט כאשר הנעקב מוסיף תגובה.
נראה שלא כך פה בפורום, מה שאני רואה זה את האווטאר של המשתמש אם הוא מחובר מעל רשימת המחוברים בדף הבית.

בעיה שאני רואה באופן קבוע בגלישה דרך כרום על טלפון סמסונג S5:
יש לי bookmark לפורום, אבל בכל פעם שאני לוחץ עליו, עולה לי כרום עם הדף הקודם שגלשתי בו. זה לא עובר לסולידית.
כאשר הכרום סגור אחרי סגירה יזומה שלו או אחרי הפעלה מחדש של הטלפון, לחיצה על ה-bookmark כן מעבירה לסולידית בלי בעיה.
כמו כן bookmarks לאתרים אחרים עובדים נכון.
מערכת ההפעלה היא android 6.
תודה

היי,
בבלוג (לא בפורום) הלשונית של הנגישות מסתירה אצלי את הטקסט.
תודה על תשומת הלב.

היי,
בבלוג (לא בפורום) הלשונית של הנגישות מסתירה אצלי את הטקסט.
תודה על תשומת הלב.
במחשב שולחני תגדיל מסך.
אם אתה גולש בנייד אז יש בעייה.
הנגישות לא מותאמת לגלישה בנייד ולכן @הסולידית אמורה לנטרל את הפיצ'ר הזה לסמארטפונים.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
במחשב שולחני תגדיל מסך.
זה מחשב נייד. אני יכול להתמודד עם זה אישית, אבל חשבתי שראוי לדווח כי לא כולם יודעים או יכולים לשחק עם הגודל של התצוגה בתוך הדפדפן.

נושאים דומים

Back
למעלה