• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מלחמת "שמחת תורה" עם פוטנציאל למלחמת לבנון ה-3

• פותח הנושא פותח הנושא Shnizelia
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
נשמע שאת בוחרת להאמין שלא היינו קרובים לשינוי גדול בשיטת המשטר שלנו(הרבה מומחים בינלאומיים בלתי תלויים אומרים שהיינו קרובים, גם לוין אמר את זה).
נכון, מטכנוקרטיה של משפטנים לדמוקרטיה.

ומי בכלל אמר שהדתיים,האנשים ברחוב לא רוצים לכפות כפייה דתית ? איפה כל הדתיים שהפגינו בעד תחבורה ציבורית לחילונים בשבת? בעד גיוס חרדים ? בעד שיוויון בנטל הכלכלי ?
אני לא הלכתי להפגין גם בדברים שהוציאו אותי מדעתי כמו כשבגצ פסק נגד חוק הפיקדון ובכך גזר את דיננו לחיות עם המסתננים, ולא איפשר לגרשם גם כשהיו מעורבים בפשעים כמו רצח ואונס. אני גם לא הולכת כעת להפגין נגד המשאיות שמספקות סולר ומי יודע מה עוד לאוייבים כשהילדים שלי שם. למה? לא יודעת.
אם במקום פוליטיקה של הכרעה, כשכל אחד משתמש בכל כוחותיו כדי לכופף את השני, היתה הידברות, כבר מזמן היתה תחבורה ציבורית בשבת.

אני בטוח שהיתה קמה מהומה גדולה במקרה הפוך בו עבריינים יהודים היו עושים שימוש בבית כנסת למטרות פשע ובתגובה מוסלמים היו משמיעים בבית הכנסת את קריאת המואזין.
רק מעירה שלא היתה קמה שום מהומה.
מוסלמים שרפו בתי כנסת (בלי שאף אחד עשה בהם שימוש למטרות פשע) במאורעות אוקטובר ולא שמעתי מהומה. בקושי היה על זה משהו בחדשות.
הבעיה היחידה מבחינתי במה שקרה היא הפגיעה בחברינו המוסלמים בארץ ובעולם. מבחינה מוסרית לא רואה פסול במה שהיה, בהינתן שהמסגד היה מוקד לטרור נגד יהודים.

רק מעירה שלא היתה קמה שום מהומה.
מוסלמים שרפו בתי כנסת (בלי שאף אחד עשה בהם שימוש למטרות פשע) במאורעות אוקטובר ולא שמעתי מהומה. בקושי היה על זה משהו בחדשות.
הבעיה היחידה מבחינתי במה שקרה היא הפגיעה בחברינו המוסלמים בארץ ובעולם. מבחינה מוסרית לא רואה פסול במה שהיה, בהינתן שהמסגד היה מוקד לטרור נגד יהודים.
התקשורת היא לא העיקר בעיני.
את באמת רוצה להגיד לי שמראה של ארון קודש נשרף לא היה עושה לך כלום? כי לי כחילוני שלא מבקר בבית הכנסת זה מחזה קשה.
ואכן התכוונתי למה שכתבת - פגיעה במוסלמים שמחזה כזה קשה להם רגשית גם כשיש הצדקה רציונלית.

נכון. ביטול עילת הסבירות זה כלום ושום דבר, אפילו אהרון ברק אמר שהגיע הזמן לעבור מסבירות למידתיות. גיוון בועדה לבחירת שופטים זה לא שינוי משטרי וזה שינוי הכרחי (לא במובן של להביא פעילי ליכוד אלא באמת גיוון ברקע ובדעות כך שייצגו חלק יותר גדול מהאוכלוסיה, כאשר בראש ובראשונה יש לדאוג לאנשים מקצועיים ומצויינים). איך לעשות את זה? לא יודעת. אבל השיטה של חבר מביא חבר שהיתה בעבר אינה טובה, לא בבית המשפט לא בצבא ולא בשום מקום.
הנושא של נשיא בית המשפט העליון הוא באמת בעייתי בעיניי, כי לנשיא יש כח לקבוע מי יישב בהרכב ולפי זה בעצם יכול להנדס תוצאה של דיון. ואפילו לדאוג שתהיה דעת מיעוט למראית עין. לכן לדעתי פתרון נכון הוא קביעת הרכבים ע"י הגרלה.
שוב, אני נגד לעשות דברים אלו באופן חד צדדי. יש מספיק נושאים לגופו של עניין שניתן להסכים עליהם.
אני גם מסכימה שצריך להיות עם יד על הדופק שלא יהיה ניצול לרעה של תהליכים כמו פסקת התגברות עבור חוק שיאפשר לשר ספציפי לכהן. או לתת אישור לשחיתות כלשהיא. אבל פסקת התגברות כשלעצמה, בנושאים שהם ציפור נפשה של החברה, אינה שינוי משטרי, וגם אהרון ברק יזם פסקת התגברות.
(אגב, ממשלת החילופין כללה שינויים משטריים למכביר ואף אחד לא נבהל.)

אנחנו כולנו ניזונים מחדשות/אתרים מהצד שלנו..איך את מוודאת שהם לא עובדים עליך ? שהם מספרים את כל האמת ורק את האמת ?

אנחנו כולנו ניזונים מחדשות/אתרים מהצד שלנו..איך את מוודאת שהם לא עובדים עליך ? שהם מספרים את כל האמת ורק את האמת ?
משתדלת לא לראות חדשות אבל כשרואה רואה את 2 הצדדים.
אין לי דרך לדעת מה האמת. יש כתבים שמניסיון יותר מדייקים מאחרים. יש כתבים וכלי תקשורת שכתוב להם על המצח "אג'נדה" ואת כל מה שהם אומרים אקח בערבון מוגבל אלא אם מדובר בעובדות ברורות. (כן, מ 2 הצדדים)
יש נושאים ומערכות שיש לי בהם היכרות אישית ואיני צריכה לגביהם אמצעי תקשורת.

מבטיחה לך שאף אחד מערוצי הטלויזיה לא מספר לך את כל האמת ורק את האמת. יש לך ציפיות גבוהות..

על ערוצי טלביזיה אי אפשר לסמוך . רק רייטינג מעניין אותם .
אתה אופטימי. תראה את השתלטות הביביסטית על ערוץ 11. הרייטינג שלהם ירד וזה לא מזיז להם. העיקר לשרת את השלטון.

אבל כשרואה רואה את 2 הצדדים.
שקר. כבר הראת את הנאמנות שלך לשקרים שמספרים לך בערוצים שלך, ולהם בלבד.
אני עדיין מזועזע מהזלזול שלך בהקרבה של החללים שלא מתאימים לתעמולה שלך.
שלא לדבר על בדיקת עובדות.

שקר. כבר הראת את הנאמנות שלך לשקרים שמספרים לך בערוצים שלך, ולהם בלבד.
אנשים כמוך הם מיעוט מאז 7.10 וטוב שכך.
אין לך מושג מה אני רואה. ממציא זלזול שלא קיים.
כותב כמו בוט אירני.
בהצלחה עם השנאה.

כן, שמעתי את אחת האמהות בכיתה שמסבירה שרואה את כל הערוצים "גם את 14", כדי לשמוע "את כל העובדות, לא רק מה שנוח לך".
רק שלקרוא לחצי אמיתות בתיבול מסרים "עובדות", זה מוגזם.

ערוץ 11, אין לו ברירה... אמנם לא חייב רייטינג, כי הערוץ הציבורי, אבל כשדוקטור קרעי "שיטוסו לעזאזל" מאיים לסגור/ לבטל תקציבים... אין להם ממש ברירה, חוץ מלהעסיק גם שופרות בתואנה של "מגוון דעות" - חסון, ליבסקינד, הפרופסור, נוביק...

אני לא הלכתי להפגין גם בדברים שהוציאו אותי מדעתי כמו כשבגצ פסק נגד חוק הפיקדון ובכך גזר את דיננו לחיות עם המסתננים, ולא איפשר לגרשם גם כשהיו מעורבים בפשעים כמו רצח ואונס. אני גם לא הולכת כעת להפגין נגד המשאיות שמספקות סולר ומי יודע מה עוד לאוייבים כשהילדים שלי שם. למה? לא יודעת.
אם במקום פוליטיקה של הכרעה, כשכל אחד משתמש בכל כוחותיו כדי לכופף את השני, היתה הידברות, כבר מזמן היתה תחבורה ציבורית בשבת.
היה את אמנת גביזון מדן. שופטת מכובדת ורב מכובד דיברו ,הגיעו להסכמות ,פשרה ביניהם.לא יצא מזה כלום.0.

אפילו עכשיו , אחרי הטבח, כשאת באה לדבר על הידברות , את יוצאת מנקודת הנחה שהתורה יותר חשובה . חשובה יותר ממה?
מצבא חזק ? מכסף שילך למערכת רווחה יותר טובה שתביא המון לחייהם של עשרות/מאות אלפי ילדים ?או סתם מזה שהחילונים יחיו ברווחה גדולה יותר?

למה ? למה הערכים שלכם יותר חשובים משלנו?

בצורה כזאת לא יצא כלום מהדברות , סתם מריחת זמן

@c881
תחליף את המספר "14" בטקסט שכתבת ב11\12\13 וזה יתאים לפחות באותה מידה, וכנראה שהרבה יותר

אני בעד אמנת גביזון מדן.
ושאר מה שכתבת לא קשור לשום דבר שאמרתי.
הידברות איתך היא באמת מריחת זמן.

היה את אמנת גביזון מדן. שופטת מכובדת ורב מכובד דיברו ,הגיעו להסכמות ,פשרה ביניהם.לא יצא מזה כלום.0
ההודעה הקודמת שלי מתייחסת לזה.
(איך עורכים הודעה?)

מתפרסמים עוד פרטים על הרג שלושת החטופים.
כל מני פרשנים מספרים לנו כל הזמן שהיו מלא מקרים אחרים שמצאו כתובות על חטופים בסגנון של מה שמצאו כאן, ואלה היו מלכודות, שמחבלים הכינו. מספרים לנו גם שהיו מקרים שמחבלים באו עם דגל לבן ועדיין הצליחו להרוג חיילי צה"ל. אני רואה את הטענות האלה בכל מקום, אבל בשום מקום לא ראיתי תיעוד או הפניה למקור מוסמך. הרושם שמתקבל הוא שהכל שקר.
מה באמת קרה ועל מה הטענות האלה מבוססות? אז הנה מה שמופיע בתחקיר הצה"לי:
חיילים מחטיבת שריון 188 מצאו דף שעליו נכתב "הצילו". הדף נמצא בפתח מנהרה. החיילים החליטו שמדובר בתרגיל הונאה ולא סרקו את המנהרה.(לא כתוב אם המנהרה הופצצה ואף אחד לא יודע אם היו בה חטופים שבאמת כתבו את הדף הזה). הדף גם לא הועבר למנהלת החטופים.
עם השלטים של שלושת החטופים, שהתגלו כבר ימים לפני מותם קרה אותו הדבר בדיוק. פשוט החליטו שזאת הונאה, בדיוק כמו בפעם הקודמת.
כל הפרטים שמתפרסמים מזעזעים אחד אחד. הנה רק אחד: "עוד נטען בתחקיר כי המפקדים לא הבהירו ללוחמים את נוהלי הפתיחה באש, בפרט לעבר אנשים לא חמושים." אתם מבינים? ואלה לא היו סתם חיילים פשוטים. זה היה גדוד מקורס מפקדים. כל החיילים שם יועדו להיות מפקדים. חייל אחד הרג את אלון וסאמר ופצע את יותם, למרות שבאו עם דגל לבן ובלי חולצות, ולא יכלו לסכן אף אחד, ושני חיילים אחרים הרגו את יותם אחרי שהמג"ד צעק "חדל" ואחרי שיותם צעק "הצילו".

מתפרסמים עוד פרטים על הרג שלושת החטופים.
כל מני פרשנים מספרים לנו כל הזמן שהיו מלא מקרים אחרים שמצאו כתובות על חטופים בסגנון של מה שמצאו כאן, ואלה היו מלכודות, שמחבלים הכינו. מספרים לנו גם שהיו מקרים שמחבלים באו עם דגל לבן ועדיין הצליחו להרוג חיילי צה"ל. אני רואה את הטענות האלה בכל מקום, אבל בשום מקום לא ראיתי תיעוד או הפניה למקור מוסמך. הרושם שמתקבל הוא שהכל שקר.
מה באמת קרה ועל מה הטענות האלה מבוססות? אז הנה מה שמופיע בתחקיר הצה"לי:
חיילים מחטיבת שריון 188 מצאו דף שעליו נכתב "הצילו". הדף נמצא בפתח מנהרה. החיילים החליטו שמדובר בתרגיל הונאה ולא סרקו את המנהרה.(לא כתוב אם המנהרה הופצצה ואף אחד לא יודע אם היו בה חטופים שבאמת כתבו את הדף הזה). הדף גם לא הועבר למנהלת החטופים.
עם השלטים של שלושת החטופים, שהתגלו כבר ימים לפני מותם קרה אותו הדבר בדיוק. פשוט החליטו שזאת הונאה, בדיוק כמו בפעם הקודמת.
כל הפרטים שמתפרסמים מזעזעים אחד אחד. הנה רק אחד: "עוד נטען בתחקיר כי המפקדים לא הבהירו ללוחמים את נוהלי הפתיחה באש, בפרט לעבר אנשים לא חמושים." אתם מבינים? ואלה לא היו סתם חיילים פשוטים. זה היה גדוד מקורס מפקדים. כל החיילים שם יועדו להיות מפקדים. חייל אחד הרג את אלון וסאמר ופצע את יותם, למרות שבאו עם דגל לבן ובלי חולצות, ולא יכלו לסכן אף אחד, ושני חיילים אחרים הרגו את יותם אחרי שהמג"ד צעק "חדל" ואחרי שיותם צעק "הצילו".
סיפור נורא. המגד צעק בקשר לא לירות ובכל זאת ירו והרגו ישראלי. ברור לי שהחייל היורה יסבול כל חייו, אבל לפי התחקיר התפקוד היה באמת לא מקצועי.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
זה היה גדוד מקורס מפקדים.
צעירים (גם בפזם וגם בגיל), לא מנוסים ומלאי רעל.
3 רכיבים מצויינים למתכון לאסון.
זה היה נטו חוסר מקצועיות ואובר בטחון, לא חושב שיש פה קטע של אידאולוגיית בן גביר או צפצוף במכוון על הנהלים.
ד״א זה רק מוכיח למה מגייסים ילדים בני 18 ונותנים להם לרוץ ראשנים.
העונש החמור ביותר לדעתי זה מה שהקלע יקח איתו לכל חייו, לא חושב שקרו מקרים רבים דומים כאלה, זה מטורף.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
עלילה מסלול תשלום למשפחתון בזמן מלחמת עם כלביא אוף טופיק 55
ס מלחמת עולם שלישית, ברוכה הבאה פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 70
שבוזי מלחמת הסחר של טראמפ - להמתין או לקנות? שוק ההון 3
N שינויי מיסוי - בעקבות מלחמת חרבות ברזל - האם פגיעה רטרואקטיבית אפשרית אוף טופיק 15
W לקחי מלחמת העולם השנייה והפייסנות המודרנית מול ציר הרשע החדש פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 25
השמח בחלקו מלחמת עולם בעשור הקרוב אוף טופיק 26
ד פיצוי על הפסקת חוזה שכירות - מלחמת חרבות ברזל מיסים 0
TalYaro1 חישוב והשוואת ריביות משכנתא בזמן מלחמת חרבות ברזל. נדל"ן 1
K השפעת מלחמת רוסיה-אוקראינה על הכלכלה העולמית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 2508
S שאלה בעקבות מלחמת הסחר בין ארה"ב-סין שוק ההון 49
M מלחמת התשה עם פסגות צרכנות פיננסית 14
unrealx מלחמת סחר עם סין שוק ההון 34
123W מלחמת קוריאה של האלף השלישי שוק ההון 110
S לימוד עצמי תורה/ברית חדשה אוף טופיק 8

נושאים דומים

Back
למעלה