• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מלחמת "שמחת תורה" עם פוטנציאל למלחמת לבנון ה-3

• פותח הנושא פותח הנושא Shnizelia
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מדבר על חיילים הולכים ברחובות, זה יגרור הרבה מתים מכוחותינו אבל זה אפשרי אם רק נרצה.
אתה שמאלן תבוסתן.
המטרה היא שילדים יהודים ילכו ברחובות עזה.

על איזה מלחמה מהירה אתה מדבר? המלחמה המהירה האחרונה שהייתה לנו הייתה ב-1973. מלחמת לבנון הראשונה נמשכה 16 שבועות. מלחמת לבנון ה-2 נמשכה 34 ימים והסתיימה ללא הכרעה. (=הם קרעו לנו את הצורה)

חמאס מתים שנכנס לרצועה. הם רק מחכים לגרור אותנו ללוחמה אורבנית בקנה מידה מוסול שהם התכוננו אליה במשך 15 שנים. אתה חושב שאכפת להם שאנחנו מפצצים? מבחינתם שנהרוג 100 אלף בהפצצות. כל תינוק שמת בעזה משרת את המטרה שלהם וממילא כל המתקנים שלהם נמצאים עשרות מטרים מתחת לאדמה.

כל יום שחולף שוחק את הקרדיט הבינלאומי שקיבלנו, מעייף את החיילים, מחליש את הכלכלה ומגדיל את הסיכוי שהמערכה תגדל. אנחנו נמצאים ב-lose - lose situation. השאלה היא כמה ה-lose יהיה עמוק.
מה עם מצור ארוך מאוד על צפון עזה?

דובר צה"ל: ללא כניעה של חמאס והשבת כל 212 השבויים, ניאלץ להיכנס לעזה

דובר צה"ל לתקשורת הזרה, יונתן קונריקוס, התייחס לכניסה הקרקעית המתוכננת לרצועת עזה, בהמשך הריאיון שהעניק ל-ABC אוסטרליה. קונריקוס אמר כי מטרתה של ישראל היא "לפרק לחלוטין את היכולות הצבאיות של חמאס. אם ניתן לבצע זאת מהאוויר, עם חשיפה מוגבלת מאוד עבור חיילי צה"ל ופחות נזק על הקרקע, זה יהיה נהדר". במקביל, קונריקוס הדגיש כי "אם פעילי החמאס יצאו ממקומות המחבוא שלהם מתחת לתושבי עזה, ישחררו את כל 212 השבויים שלנו וייכנעו ללא תנאים, המלחמה תסתיים. אם הם לא יעשו זאת, כנראה נצטרך להיכנס פנימה ולעשות זאת בעצמנו". (ynet)

בקיצור המציאות מתחילה לשקוע.
אני ממש לא חושב שחייבים להיכנס לרצועה. אפשר כבר החל מהיום להתחיל מצור קשה שיקח מספיק זמן (שנה-שנתיים) במטרה לפגוע באיכות החיים ברצועה. כל דבר להקציב לכמויות מינימליות: מים למשל 4 ליטר לאדם אמור להספיק (באפריקה חיים עם פחות). חשמל לא ממש צריך, אנשים הסתדרו אלפי שנים בלעדיו וגם היום באפריקה אין חשמל (במידה ויש אנשים חולים/פצועים הם יכולים ללכת לבית חולים במדינה אחרת לסיוע הומניטרי). והכי חשוב, לא להגדיל את הקצבה עם כמות האנשים. בטווח הארוך זה מייצר לחץ על האוכלוסיה והיא או תברח או תנסה לשנות את הממשל. אני גם מהמר שהיא תביא פחות ילדים ותברח החוצה (בין אם בשיטות חוקיות או לא) לקבלת חיים טובים יותר.

בנוסף, לטעמי לא צריך בנק מטרות זה לא מזומן שמקבלים עליו ריבית. מטרות צריך להשמיד בלי בנק ובלי ריבית.

חכה. התקופה מוציאה מאנשים את האני האמיתי שלהם. גם זה יגיע.
או האני האמיתי, או שכשאדם נדחק לפינה, מוצאים פתרונות אחרים.

אני ממש לא חושבים שחייבים להיכנס לרצועה. אפשר כבר החל מהיום להתחיל מצור קשה שיקח מספיק זמן (שנה-שנתיים) במטרה לפגוע באיכות החיים ברצועה. כל דבר להקציב לכמויות מינימליות: מים למשל 4 ליטר לאדם אמור להספיק (באפריקה חיים עם פחות). חשמל לא ממש צריך, אנשים הסתדרו אלפי שנים בלעדיו וגם היום באפריקה אין חשמל (במידה ויש אנשים חולים/פצועים הם יכולים ללכת לבית חולים במדינה אחרת לסיוע הומניטרי). והכי חשוב, לא להגדיל את הקצבה עם כמות האנשים. בטווח הארוך זה מייצר לחץ על האוכלוסיה והיא או תברח או תנסה לשנות את הממשל. אני גם מהמר שהיא תביא פחות ילדים ותברח החוצה (בין אם בשיטות חוקיות או לא) לקבלת חיים טובים יותר.

בנוסף, לטעמי לא צריך בנק מטרות זה לא מזומן שמקבלים עליו ריבית. מטרות צריך להשמיד בלי בנק ובלי ריבית.
Why not both. אני כופר מכל וכל בהנחה שאם לא נכנסים עכשיו = לא יכנסו אף פעם, ביבי רופס (הוא רופס בלי קשר).
כל יום שצרים עליהם הם מתעייפים ומאבדים מהכוח.
כל יום שאנחנו לא נכנסים, אנחנו עצבניים יותר, מאבדים מהאשראי הבינלאומי, אבל סך הכל התנאים שלנו בחוץ עדיפים.

אני גם לא חושב שאפשר להכריע בלי להיכנס, אבל זה סיפור אחר. ולמי שעמוק בקונספציה וחושב שאי אפשר להכריע, הוא בבעיה.

קונספציית הלחימה בישראל היא שצריך לחימה מהירה. כל המבצעים היו כאלה. עד כאן? יופי.
עד עכשיו כולם על קוצים, כי מצפים לכניסה קרקעית, ועודנה לא באה. עברו סך הכל שבועיים.
אתה מדבר כבר על מסקנות, תנאים שהציבו לחמאס, שמהם אתה למד שכבר לא נכנס לשם קרקעית.
ואתה עוד מדבר איתי על 34 ימים (לבנון השניה) כדוגמא למלחמה לא מהירה? יודע כמה זמן האמריקאים והרוסים היו בבוץ האפגני, פקיסטני, אוקראיני? לא חודש ולא חודשיים.

הלו, רגע, מה קרה? עברו שבועיים, לאן אתה ממהר כל כך? אתה זה שנמצא בלי מים, אוכל, חשמל ודלק? עם פצצות טון על הראש יומיום?
אז האידיאל שלך למלחמה זה וייטנאם, אפגניסטאן והפלישה לאוקראינה?
זה המסר החדש של השופרות של ביבי. מלחמה ארוכה בעצימות נמוכה לאורך חודשים רבים ואולי גם יותר מזה. וגם בכלל לא צריך להיכנס לעזה וגם לא צריך למנוע הכנסת אספקה, ואולי בקרוב יגידו לנו שצריך להחזיר את מזוודות הדולרים.(הפסיקו אותן בכלל?)
כשרבין היה הרמטכ"ל ולוי אשכול ראש הממשלה, צה"ל הביס את צבאות מצרים, סוריה, ירדן ועיראק בשישה ימים. עכשיו עם ממשלת ימין על מלא מלא מלא, צה"ל פוחד מארגון טרור קיקיוני בעזה, שלא לדבר על כמה מפחידים אותנו עם החזבאללה בלבנון. ובכל הזמן הזה גם מחזיקים את חיילי המילואים מגוייסים ומשביתים את המשק, שלא לדבר על המפונים, שלא יכולים לחזור בביטחה לביתם.

או האני האמיתי, או שכשאדם נדחק לפינה, מוצאים פתרונות אחרים.

Why not both. אני כופר מכל וכל בהנחה שאם לא נכנסים עכשיו = לא יכנסו אף פעם, ביבי רופס (הוא רופס בלי קשר).
כל יום שצרים עליהם הם מתעייפים ומאבדים מהכוח.
כל יום שאנחנו לא נכנסים, אנחנו עצבניים יותר, מאבדים מהאשראי הבינלאומי, אבל סך הכל התנאים שלנו בחוץ עדיפים.

אני גם לא חושב שאפשר להכריע בלי להיכנס, אבל זה סיפור אחר.
אפשר להיכנס, אבל לא צריך לטעמי. טרור צריך תשתיות וכסף והברחות, אם אין את זה אז אין טרור. הטילים יסתיימו מתישהוא והנשקים יהפכו ללא שמישים או לא מעודכנים אחרי 20+ שנים. בזמן הזה הטכנולוגיה תתקדם ונוכל לייצר רובוטים נלחמים אוטונומיים או דברים דומים.

אפשר להיכנס, אבל לא צריך לטעמי. טרור צריך תשתיות וכסף והברחות, אם אין את זה אז אין טרור. הטילים יסתיימו מתישהוא והנשקים יהפכו ללא שמישים או לא מעודכנים אחרי 20+ שנים.
אז למה ביבי התעקש להעביר להם מוודות דולרים כל השנים? למה עכשיו מאשרים להם להכניס אספקה? למה נמנעו כל השנים מפגיעה בהנהגה הבכירה שלהם?
בזמן הזה הטכנולוגיה תתקדם ונוכל לייצר רובוטים נלחמים אוטונומיים או דברים דומים.
בקצב של מה שקורה פה עם הרפורמה וכל ההתנהלות מסביב, אני לא אופתע אם האיראנים יפתחו אותם לפנינו.

אני לא מבין גדול בפוליטיקה וכדומה, לדעתי הסיבה היתה לקנות שקט עם דולרים. קוראים לזה לגלגל את תפוח האדמה הלאה. החלטות קשות קל שלא להחליט.
למה עכשיו מאשרים להם להכניס אספקה?
זה סיוע הומניטרי. אוכל ומים זה בסיסי ואני לא רואה בעיה בלהכניס את זה לרצועה. אני פשוט חושב שצריך להכניס את זה במידה מאוד מדודה באופן כזה שאיכות החיים של האנשים ברצועה תיפגע. ירידה באיכות החיים מורידה את הילודה ומעודדת הגירה. כמובן, זה רק עד שקבוצות הטרור שם מפסיקות את פעילות הטרור שלהם ומסגירות את עצמם. זה יכול לקחת הרבה שנים ואולי יותר, אבל לטעמי אנשים יחפשו שיטות לשנות את ההנהגה או לברוח. בדקתי ולפי החוק הבינלאומי מצור זה לא פשע מלחמה במקרים מסוימים. הגבלת מים/מזון זה כן פשע מלחמה כי זה הרעבה ואנשים ימותו. כל עוד כולם בחיים ולא מגבילים את הישרדותם אז קשה להגיד שיש פה איזה פשע מלחמה. אם רק אין להם אינטרנט נניח 10 שנים זה לא פשע מלחמה.
למה נמעו כל השנים מפגיעה בהנהגה הבכירה שלהם?
זה חלק ממה שכתבתי על המזוודות. הרעיון זה שאתה מכיר את מי שמחליט שם ואתה סוגר איתו "דילים" והוא מביא לך שקט. הבעיה שזה דומה לד"ר ג'קיל ומיסטר הייד, בסוף בעיה מגיעה.

זה חלק ממה שכתבתי על המזוודות. הרעיון זה שאתה מכיר את מי שמחליט שם ואתה סוגר איתו "דילים" והוא מביא לך שקט. הבעיה שזה דומה לד"ר ג'קיל ומיסטר הייד, בסוף בעיה מגיעה.
ואז אחרי כמה שנים של דילים מוצלחים כאלה הם יכולים לבוא אליך ולהגיד: אם לא תעשה עכשיו את מה שנגיד לך, נפרסם את כל הדילים שעשית איתנו ואתה לא תצא מזה טוב.
אני לא טוען שהיו דילים. אני פשוט חושב שכשיש דילים, זה יכול להתפתח בכיוון כזה.

אני לא מבין גדול בפוליטיקה וכדומה, לדעתי הסיבה היתה לקנות שקט עם דולרים. קוראים לזה לגלגל את תפוח האדמה הלאה. החלטות קשות קל שלא להחליט.

זה סיוע הומניטרי. אוכל ומים זה בסיסי ואני לא רואה בעיה בלהכניס את זה לרצועה. אני פשוט חושב שצריך להכניס את זה במידה מאוד מדודה באופן כזה שאיכות החיים של האנשים ברצועה תיפגע. ירידה באיכות החיים מורידה את הילודה ומעודדת הגירה. כמובן, זה רק עד שקבוצות הטרור שם מפסיקות את פעילות הטרור שלהם ומסגירות את עצמם. זה יכול לקחת הרבה שנים ואולי יותר, אבל לטעמי אנשים יחפשו שיטות לשנות את ההנהגה או לברוח. בדקתי ולפי החוק הבינלאומי מצור זה לא פשע מלחמה במקרים מסוימים. הגבלת מים/מזון זה כן פשע מלחמה כי זה הרעבה ואנשים ימותו. כל עוד כולם בחיים ולא מגבילים את הישרדותם אז קשה להגיד שיש פה איזה פשע מלחמה. אם רק אין להם אינטרנט נניח 10 שנים זה לא פשע מלחמה.

לא מאמין שהפלסטינים ימרדו בחמאס. את הסיפורים האלה של להמריד עם נגד הממשלה הדיקטטורית שלו שמענו בהרבה מקומות בעולם. לא יצא מזה הרבה.

על איזה מלחמה מהירה אתה מדבר? המלחמה המהירה האחרונה שהייתה לנו הייתה ב-1973. מלחמת לבנון הראשונה נמשכה 16 שבועות. מלחמת לבנון ה-2 נמשכה 34 ימים והסתיימה ללא הכרעה. (=הם קרעו לנו את הצורה)

חמאס מתים שנכנס לרצועה. הם רק מחכים לגרור אותנו ללוחמה אורבנית בקנה מידה מוסול שהם התכוננו אליה במשך 15 שנים. אתה חושב שאכפת להם שאנחנו מפצצים? מבחינתם שנהרוג 100 אלף בהפצצות. כל תינוק שמת בעזה משרת את המטרה שלהם וממילא כל המתקנים שלהם נמצאים עשרות מטרים מתחת לאדמה.

כל יום שחולף שוחק את הקרדיט הבינלאומי שקיבלנו, מעייף את החיילים, מחליש את הכלכלה ומגדיל את הסיכוי שהמערכה תגדל. אנחנו נמצאים ב-lose - lose situation. השאלה היא כמה ה-lose יהיה עמוק.
לא, כי הם יודעים שאנחנו ממש לא מוסריים. לא מוסרי להעדיף את העאלק לא מעורבים של האוייב, שתומכים בו, על פני חיילינו\אזרחינו.
אם אנחנו נשבור את הכלים, ונמחק את הרצועה פיזית - אנחנו ננצח.
קונספציית הלחימה בישראל היא שצריך לחימה מהירה. כל המבצעים היו כאלה. עד כאן? יופי.
עד עכשיו כולם על קוצים, כי מצפים לכניסה קרקעית, ועודנה לא באה. עברו סך הכל שבועיים.
אתה מדבר כבר על מסקנות, תנאים שהציבו לחמאס, שמהם אתה למד שכבר לא נכנס לשם קרקעית.
ואתה עוד מדבר איתי על 34 ימים (לבנון השניה) כדוגמא למלחמה לא מהירה? יודע כמה זמן האמריקאים והרוסים היו בבוץ האפגני, פקיסטני, אוקראיני? לא חודש ולא חודשיים.

הלו, רגע, מה קרה? עברו שבועיים, לאן אתה ממהר כל כך? אתה זה שנמצא בלי מים, אוכל, חשמל ודלק? עם פצצות טון על הראש יומיום?
+1
אני ממש לא חושב שחייבים להיכנס לרצועה. אפשר כבר החל מהיום להתחיל מצור קשה שיקח מספיק זמן (שנה-שנתיים) במטרה לפגוע באיכות החיים ברצועה. כל דבר להקציב לכמויות מינימליות: מים למשל 4 ליטר לאדם אמור להספיק (באפריקה חיים עם פחות). חשמל לא ממש צריך, אנשים הסתדרו אלפי שנים בלעדיו וגם היום באפריקה אין חשמל (במידה ויש אנשים חולים/פצועים הם יכולים ללכת לבית חולים במדינה אחרת לסיוע הומניטרי). והכי חשוב, לא להגדיל את הקצבה עם כמות האנשים. בטווח הארוך זה מייצר לחץ על האוכלוסיה והיא או תברח או תנסה לשנות את הממשל. אני גם מהמר שהיא תביא פחות ילדים ותברח החוצה (בין אם בשיטות חוקיות או לא) לקבלת חיים טובים יותר.

למה לתת גם 4 ליטר מים?
הם לא אזרחים שלנו, מה הקשר אלינו? אנחנו מחוייבים אליהם בדיוק כמו שנורבגיה מחוייבת אליהם.

אז האידיאל שלך למלחמה זה וייטנאם, אפגניסטאן והפלישה לאוקראינה?
זה המסר החדש של השופרות של ביבי. מלחמה ארוכה בעצימות נמוכה לאורך חודשים רבים ואולי גם יותר מזה. וגם בכלל לא צריך להיכנס לעזה וגם לא צריך למנוע הכנסת אספקה, ואולי בקרוב יגידו לנו שצריך להחזיר את מזוודות הדולרים.(הפסיקו אותן בכלל?)
כשרבין היה הרמטכ"ל ולוי אשכול ראש הממשלה, צה"ל הביס את צבאות מצרים, סוריה, ירדן ועיראק בשישה ימים. עכשיו עם ממשלת ימין על מלא מלא מלא, צה"ל פוחד מארגון טרור קיקיוני בעזה, שלא לדבר על כמה מפחידים אותנו עם החזבאללה בלבנון. ובכל הזמן הזה גם מחזיקים את חיילי המילואים מגוייסים ומשביתים את המשק, שלא לדבר על המפונים, שלא יכולים לחזור בביטחה לביתם.
כתבתי את האידיאל למעלה. להתיש קצת ולהכנס, גם ככה אני לא רואה שאנשים פה מסוגלים לגרם אחד של סבלנות.
את כל שאר אישי הקש שלך שמור לעצמך. לא כל דבר הוא אוטומטית שופר של ביבי. יש לא מעט פתרונות, לכולם יש מחיר.
לצערי העם הוא זה שלא היה מוכן לשלם מחירים, זה גדול בהרבה מביבי. אבל יש לקוות שזה שינוי הקונספציה, מבינים שאין ברירה יותר, ויש לקוות שגם בהנהגה מבינים.

לא, כי הם יודעים שאנחנו ממש לא מוסריים. לא מוסרי להעדיף את העאלק לא מעורבים של האוייב, שתומכים בו, על פני חיילינו\אזרחינו.
אם אנחנו נשבור את הכלים, ונמחק את הרצועה פיזית - אנחנו ננצח.

+1

למה לתת גם 4 ליטר מים?
הם לא אזרחים שלנו, מה הקשר אלינו? אנחנו מחוייבים אליהם בדיוק כמו שנורבגיה מחוייבת אליהם.
בסופו של דבר אנחנו לא בשווייץ. ואנחנו לא ארה"ב.
אבל יש מרווח עצום שעדיין לא מיצינו אותו.

חמאס עשה טעות, הם באמת מאמינים בדברים כמו "נאום קורי העכביש". הם לא מבינים שכשדוחקים אותנו לקיר, אנחנו מסירים את הכפפות.
קל לאנשים שגרים בעוני ובמצב קשה לעשות את הטעות ולהניח ש"אנחנו", שגרים במדינה משגשגת, רכים ורופסים, ולכן אפשר לשבור אותנו עם טנדר וRPG.
ההפך, זה רק אומר שיש לנו יותר עתודות, ונשתמש בהם להכות כשנדחק לפינה.

אני רואה גם מדינות אחרות עושות את הטעות הזאת לגבי ארה"ב. חושבים שבגלל שבאקדמיה מתעסקים בזהות מינית וכאלה, לא יהיה לה כוח להכות במי שצריך בבוא העת.

נערך לאחרונה ב:

לא. אף מבצע לא היה כזה.

17 ימים, אבל מי סופר.

יודע הרבה יותר טוב ממך. אז עכשיו אנחנו הולכים למלחמה סטייל אפגניסטן? אתה קולט מה אתה אומר בכלל? לך תבדוק איזה % מכלל האוכלוסיה גייסה רוסיה אחרי שנתיים של מלחמה באוקריאנה ואיזה % אנחנו גייסנו. כל המשק בקיפאון. חברות מוציאות עובדים לחל"ת. התנועה בכבישים כמעט כמו בקורונה. אני יושב בעבודה ואם אני מקבל 2 מיילים מתוך ישראל זה נחשב יום עמוס.

אל תדאג לחמאס יש הכל.

אני לא מבין את ההצעות כאן ללחץ כלכלי והרעבה של האוכלוסייה. זו בדיוק המדיניות שנכשלה עד עכשיו. עזה גם היום היא אחד המקומות הצפופים והעניים בעולם. זה לא מזיז לארגוני הטרור. להפך, תמונות של ילדים רעבים "באשמת ישראל" רק יסייעו להם תדמיתית.

למה לתת גם 4 ליטר מים?

כי אנחנו שולט על כל המעברים באוויר, בים וביבשה. לא מחויב אליהם? סבבה תן להם לפתוח את הנמל ולהביא סחורה.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
כי אנחנו שולט על כל המעברים באוויר, בים וביבשה. לא מחויב אליהם? סבבה תן להם לפתוח את הנמל ולהביא סחורה.
במלחמה מותר לי להטיל מצור. אני לא סוגר אותם מכל הכיוונים - מוזמנים ללכת למצריים.
מה לדעתך היה שם מ-2006?
מצור לא מספיק קשוח. מזוודות דולרים מקטאר, משאיות של סחורות (כן, הייתי כמה שנים בעוטף וראיתי את כמויות המשאיות...)
אני לא מבין את ההצעות כאן ללחץ כלכלי והרעבה של האוכלוסייה. זו בדיוק המדיניות שנכשלה עד עכשיו. עזה גם היום היא אחד המקומות הצפופים והעניים בעולם. זה לא מזיז לארגוני הטרור. להפך, תמונות של ילדים רעבים "באשמת ישראל" רק יסייעו להם תדמיתית.
אז מה אתה חושב? לתת להם רווחה יעבוד?
צריך לרסק את החמאס. ומצור מאוד יועיל לזה.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
עלילה מסלול תשלום למשפחתון בזמן מלחמת עם כלביא אוף טופיק 55
ס מלחמת עולם שלישית, ברוכה הבאה פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 70
שבוזי מלחמת הסחר של טראמפ - להמתין או לקנות? שוק ההון 3
N שינויי מיסוי - בעקבות מלחמת חרבות ברזל - האם פגיעה רטרואקטיבית אפשרית אוף טופיק 15
W לקחי מלחמת העולם השנייה והפייסנות המודרנית מול ציר הרשע החדש פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 25
השמח בחלקו מלחמת עולם בעשור הקרוב אוף טופיק 26
ד פיצוי על הפסקת חוזה שכירות - מלחמת חרבות ברזל מיסים 0
TalYaro1 חישוב והשוואת ריביות משכנתא בזמן מלחמת חרבות ברזל. נדל"ן 1
K השפעת מלחמת רוסיה-אוקראינה על הכלכלה העולמית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 2508
S שאלה בעקבות מלחמת הסחר בין ארה"ב-סין שוק ההון 49
M מלחמת התשה עם פסגות צרכנות פיננסית 14
unrealx מלחמת סחר עם סין שוק ההון 34
123W מלחמת קוריאה של האלף השלישי שוק ההון 110
S לימוד עצמי תורה/ברית חדשה אוף טופיק 8

נושאים דומים

Back
למעלה