• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מלחמת "שמחת תורה" עם פוטנציאל למלחמת לבנון ה-3

• פותח הנושא פותח הנושא Shnizelia
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
מי שבחר בו בחר גם כדי שהוא ינהל את המדינה במצבי חירום.
א." מי שבחר בו" - הצביע לרשימה X.
ב. הרשימה הספציפית "ליכוד" קיבלה 30+ מנדטים.
ג. למען הדיון... רק למען הדיון... לא מאחל לאף אחד כלום...
אבל נניח, שה"התייבשות" לא היתה מובילה רק להתקנת "קוצב לב", אלא להיות מרותק למיטה עם חמצן.
או כמו שרון "קומה", אתה יודע, לא תמיד אלוהים עושה דברים לאנשים רק כי בן גביר החליט.
מה אז? מעבירים את לשכת ראש הממשלה ל-תל השומר? או שמספיק תמונה שלו על השולחן ליד הכסא ואנשים ש"יודעים" מה הוא רוצה?

"ההתייבשות" הזאת הייתה הוכחה (נוספת) שהוא צריך להיות מודח בהפיכה צבאית. אשכרה מסתיר את המחלות שלו מפשוטי העם כדי להמשיך לשחק על הקלף של "זכר אלפא" כאילו הוא קים ג'ונג און.

באמת שאין לי מילים. מזל שפורטוגל מקבלת פליטים ישראלים.

ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ה.

טכנית אתה צודק.

הבעיה אצלנו היא שיש "אי אמון קונסטרוקטיבי", ולכן אותה קואליציה שמחרבת את המדינה היא גם זו שקובעת אם נלך לבחירות.
אין מנגנון שמזהה שהקואליציה כבר לא מייצגת את רצון העם.

אחרי המלחמה יהיה צריך לתקן חלקים בשיטת הממשל שלנו.

אחרי המלחמה יהיה צריך לתקן חלקים בשיטת הממשל שלנו.

מתי אחרי המלחמה? לרוסים לקח חצי שנה לכבוש את בחמוט. כאן מדובר על שטח של 365 קמ"ר שחיים עליו 2.1 מיליון בני אדם ו-50% מהם צעירים. מספיק שיחלקו שם 300 אלף AK-47 בשביל לגרום לנו לירוק דם כמו שלא ירקנו מעולם.

מתי אחרי המלחמה? לרוסים לקח חצי שנה לכבוש את בחמוט. כאן מדובר על שטח של 365 קמ"ר שחיים עליו 2.1 מיליון בני אדם.
כן, דיברתי היפותטית מה צריך לעשות. הרבה יכול לקרות עד אז. בעיקר הרבה רע.

פשוט בלתי נתפס איך הזניחו את הביטחון שלנו לאורך השנים.
אני חייב להגיד שאני קצת בשוק מזה. אז מה חיל האוויר עושה שם במשך שנים בתקיפות העלומות של המערכה בין המערכות?
אוקיי פרויקט דיוק טילים אבל מה זה משנה בדיוק אם ירו 2000 רקטות כאלה מה ישאר מגוש דן?

ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ה.
זה נכון. הדרך היחידה היא לשכנע את חברי הכנסת בקואליציה שמי שימשיך לתמוך בו ייפגע מזה מאד מבחינה פוליטית.
וכמובן מותר עדיין למחות. ההפגנות נגד ההפיכה ייראו כמו קהל בקונצרט לעומת מה שיילך כאן אם המנהיג יסרב לקחת אחריות על המחדל.
הפיתרון - דרזדן.
לא עבד מעולם בשום מקום.
כדי לכבוש שטח וודאי כדי לטהר אותו מאויבים חייבים חי"ר ושריון שייכנסו לבוץ.

אוקיי פרויקט דיוק טילים אבל מה זה משנה בדיוק אם ירו 2000 רקטות כאלה מה ישאר מגוש דן?
גוש דן פחות מעניין.

אם הטילים האלה פוגעים במדוייק בתחנות כוח אז אין לך יותר חשמל, זה אומר שאין יותר התפלה, כולנו נמות בצמא ואין יותר מדינה.
או שהטילים האלה מכוונים לכל הבסיסים הצבאיים, תיזכר מה קרה בשבת כאשר אוגדת עזה הושבתה.

גוש דן פחות מעניין.

אם הטילים האלה פוגעים במדוייק בתחנות כוח אז אין לך יותר חשמל, זה אומר שאין יותר התפלה, כולנו נמות בצמא ואין יותר מדינה.
או שהטילים האלה מכוונים לכל הבסיסים הצבאיים, תיזכר מה קרה בשבת כאשר אוגדת עזה הושבתה.
לא יודע, קשה לי לחשוב שאלפי טילים כאלה נוחתים בו גורם נזק פחות, אלא אם כן יירטו אותם בשיעורים דומים למה שקורה עם עזה

אני חייב להגיד שאני קצת בשוק מזה. אז מה חיל האוויר עושה שם במשך שנים בתקיפות העלומות של המערכה בין המערכות?
בדיוק מה שעשה המודיעין שמספר לנו שטובי המוחות בארץ (נכון) מפתחים טכנולוגיות שהעולם לא ראה מעולם (ספק אם נכון) שנותנות לנו מידע מצויין על מה שמתכננים אויבינו (שקר מוחלט לפי הידוע עתה).
עכשיו גם מספרים שמי שאסף מודיעין בקיבוצים אלו עובדים שהגיעו לעבוד בהם מדי יום. כמי שגדל על סיפורי אלי כהן ועלילות המוסד, קשה לי להאמין שהשב"כ לא גייס / שתל / קיבל מידע בדרך אחרת מאותם אנשים שברור שהם הקו הקדמי של איסוף המידע עלינו. אבל מתברר שבסבירות גבוהה, זו המציאות.

אז מה חיל האוויר עושה שם במשך שנים בתקיפות העלומות של המערכה בין המערכות?
מתכונן לתקיפה בעיראק, תקיפת מטרות בלבנון וסוריה ומידי פעם נשמעות טענות על הפגזת דיונה/ עמדת שמירה של חמאס.
מפתחים טכנולוגיות שהעולם לא ראה מעולם (ספק אם נכון) שנותנות לנו מידע מצויין על מה שמתכננים אויבינו
אתה כרגע ב"הטיית השורד" - מסתכל על התוצאה הבולטת, המטוס שהגיע, אבל לא רואה הפעולות שהצליחו (מטוסים שלא חזרו).
כששומרים על עמימות ולא מספרים לך כמה מקרים ומפגעים בדרך, אתה שומע/ רואה רק את המקרה שכן הצליח.
אני מבטיח לך שהחמאס לא שתק במשך יותר משנה שתכנן את התוכנית הזו.

ואל תשכח שהם הציגו הכל לראווה - לא באמת היה צריך להפעיל מודיעין כדי לראות ולשמוע את השידורים.

נ.ב.
מציע לשחק קצת במשחקי TD, אם יש מספיק סבבים, בסוף אתה נכשל.
ובמקרה הנוכחי, יש יותר מנקודת מטרה אחת ויש יותר מנקודת כניסה אחת.

יש ספר מהסדרה של REACHER - על זוג שמגיע למלון ונלכד שם בתור מטרות חיות למשחק ציד.
ומנהלי המשחק מתכוננים לכל האירועים (נשמע מוכר?), רק למה שהבחור באמת עושה (מעלה את המקום באש), הם לא חשבו שהוא יעשה זאת, לא התכוננו לכך...

נגיד שהחמאס היה פשוט מפגיז לעצמו את בית החולים (בלי כל התקיפה של 7.10), פשוט מפגיזים לעצמם את בית החולים ואז להתלונן שישראל תקפה.
מאיפה לך לדעת שצריך לצלם את הכל ולהתכונן להתקפה ציבורית בכל העולם?

אתה כרגע ב"הטיית השורד" - מסתכל על התוצאה הבולטת, המטוס שהגיע, אבל לא רואה הפעולות שהצליחו (מטוסים שלא חזרו).
כששומרים על עמימות ולא מספרים לך כמה מקרים ומפגעים בדרך, אתה שומע/ רואה רק את המקרה שכן הצליח.
אני מבטיח לך שהחמאס לא שתק במשך יותר משנה שתכנן את התוכנית הזו.
יכול להיות. אני לא יכול להתייחס למה שלא ידוע.
עם זאת, לפחות בגזרה הזו בתקופת הזמן הזו, קשה לי להאמין שהיה ארוע יותר גדול ומשמעותי מבחינה מודיעינית מאשר הכנות מדוקדקות של אלפי אנשים במשך חודשים ארוכים לארוע טרור כל כך עצום וזוועתי. מי שמסתכל במשקפת ולא רואה עדר פילים, קשה להאמין שהוא ראה יתוש, וגם אם כן, עדיף להתרכז בעיקר.
ואחרי כל זה, כבר כתבתי בעבר, אני מקווה שיתברר מה ידעו ומה לא ידעו, ואם ידעו מה עבר לגורמים שמעל אמ"ן. אני יוצא מנקודת הנחה שלאמ"ן יש יותר יושרה והתמקדות במלחמה מאשר לגורמים אחרים אשר ממהרים להפיץ האשמות לכל עבר, כדי להסיר אותן מעצמם, ולכן ייתכן שהמידע שקיים כרגע הוא חלקי.

נערך לאחרונה ב:
לרוסים לקח חצי שנה לכבוש את בחמוט
לצד השני יש מודיעין אמריקאי, צבא סדיר, ארטילריה, מטוסים, טנקים.
אצלנו לצד השני יש קלאצ׳ים רימונים ור.פ.ג.
לצה״ל יש את כוח האש לכבוש את עזה בשבוע, הבעיה שהדרג המדיני לא יתן לו.

מקווה שיתברר מה ידעו ומה לא ידעו, ואם ידעו מה עבר לגורמים שמעל אמ"ן
אני בספק...
הבנתי שהמגרסות כבר עובדות, אם בכלל מפעילים את מערכת ההקלטה.
בניגוד ליום כיפור, אני חושש שלא ישארו פרוטוקולים בעוד 50 שנה.

לצה״ל יש את כוח האש לכבוש את עזה בשבוע
תגדיר "לכבוש את עזה"?
היא לא בדיוק פעילה כרגע... מהרגע הראשון המטוסים שלנו חגים מעליה בלי התנגדות.
או שאתה מתכוון לראות שרשראות חיילים שהולכים ברחובותיה?
או כמו שרועמן התבטא שהוא רוצה לראות "ילד יהודי מתרוצץ בכיף ברחובותיה"?

מתי אחרי המלחמה? לרוסים לקח חצי שנה לכבוש את בחמוט. כאן מדובר על שטח של 365 קמ"ר שחיים עליו 2.1 מיליון בני אדם ו-50% מהם צעירים. מספיק שיחלקו שם 300 אלף AK-47 בשביל לגרום לנו לירוק דם כמו שלא ירקנו מעולם.
מקרה יותר דומה זה הקרב על מוסול .

כיבוש עיר בעירק , מדאעש. כוחות עיראקים(בסיוע ארהב) בצעו את הכיבוש. סדרי גודל כוחות דומים(דאעש וחמאס) , מנהרות , לוחמה עירונית , גודל שטח דומה.

לקח כ 9 חודש לכבוש. אם אני לא טועה יותר מאלף הרוגים לעיראק.

למה אתה חושב שכבר יש להם?
לפני כמה חודשים קראתי על זה. דיברו על טווח קצר לפצצה , תוך חצי שנה עד שנה. הכל כמובן הערכות.
יתכן שכבר יש להם.

נערך לאחרונה ב:
גוש דן פחות מעניין.

יש רמה מסויימת של פיזור של יצור האנרגיה בישראל: תחנות כוח קטנות , יצור חשמל סולרי ע"י חברות , יצור פרטי סולרי , ואולי עוד מקורות .

וגם מי השתייה ,רוב מי הברז הולכים למקלחות ולשטיפה וכו' . ויש אולי עוד מקורות מים, ניתן אולי לשאוב יותר מהכנרת.

אני מאמין שיהיה מי שתייה .

לצד השני יש מודיעין אמריקאי, צבא סדיר, ארטילריה, מטוסים, טנקים.
אצלנו לצד השני יש קלאצ׳ים רימונים ור.פ.ג.
לצה״ל יש את כוח האש לכבוש את עזה בשבוע, הבעיה שהדרג המדיני לא יתן לו.

כי לרוסים בכלל לא היה ארטילריה, מטוסים, טנקים, מודיעין. תראה כמה זמן לקח להם לכבוש את מריופול ובחמוט. כאן מדובר בלחימה בקנה מידה אחר לגמרי.

בשנתיים האחרונות ספגתם יותר מידי פרופוגנדה אמריקאית.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מקרה יותר דומה זה הקרב על מוסול .

כיבוש עיר בעירק , מדאעש. כוחות עיראקים(בסיוע ארהב) בצעו את הכיבוש. סדרי גודל כוחות דומים(דאעש וחמאס) , מנהרות , לוחמה עירונית , גודל שטח דומה.

לקח כ 9 חודש לכבוש. אם אני לא טועה יותר מאלף הרוגים לעיראק.

זה הרבה יותר גרוע ממוסול גם מבחינת צפיפות אורבנית וגם מבחינת כוח אדם פוטנציאלי לחמאס. מוסול משתרעת על 165 קמ"ר. רצועת עזה 365 קמ"ר וכמעט כל הרצועה מיושבת. במוסול חיו 1.6 מיליון בני אדם ורובם המוחלט ברחו בלחימה. בעזה חיים 2.1 מיליון בני אדם שאין להם לאן לברוח הם לכודים בין ישראל ובין מצרים. כאמור מספיק שיחלקו שם 200-300 אלף קלצ'ניקובים וחומר נפץ תוצרת בית בשביל שיגמרו לצה"ל שקיות לגופות.

בשביל ההשוואה בחמוט משתרעת על 41.6 קמ"ר ומריופול 166 קמ"ר. בשטח של הרצועה אפשר לדחוף את בחמוט 9 פעמים ובבחמוט ערב המלחמה חיו 70 אלף בני אדם וכמעט כולם ברחו בזמן הלחימה. בעזה חיים 2.1 מיליון.

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
עלילה מסלול תשלום למשפחתון בזמן מלחמת עם כלביא אוף טופיק 55
ס מלחמת עולם שלישית, ברוכה הבאה פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 70
שבוזי מלחמת הסחר של טראמפ - להמתין או לקנות? שוק ההון 3
N שינויי מיסוי - בעקבות מלחמת חרבות ברזל - האם פגיעה רטרואקטיבית אפשרית אוף טופיק 15
W לקחי מלחמת העולם השנייה והפייסנות המודרנית מול ציר הרשע החדש פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 25
השמח בחלקו מלחמת עולם בעשור הקרוב אוף טופיק 26
ד פיצוי על הפסקת חוזה שכירות - מלחמת חרבות ברזל מיסים 0
TalYaro1 חישוב והשוואת ריביות משכנתא בזמן מלחמת חרבות ברזל. נדל"ן 1
K השפעת מלחמת רוסיה-אוקראינה על הכלכלה העולמית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 2508
S שאלה בעקבות מלחמת הסחר בין ארה"ב-סין שוק ההון 49
M מלחמת התשה עם פסגות צרכנות פיננסית 14
unrealx מלחמת סחר עם סין שוק ההון 34
123W מלחמת קוריאה של האלף השלישי שוק ההון 110
S לימוד עצמי תורה/ברית חדשה אוף טופיק 8

נושאים דומים

Back
למעלה