יש ראיון מעניין מאוד עם נדב ארגמן בערוץ 12.
www.mako.co.il
”ידענו את תוכנית הפעולה של חמאס מאז 2014. אז ידענו, הפתענו ומנענו”
את העקרונות של התוכנית ידענו והכרנו ב-2014. זאת התוכנית”
”אני מאז ומעולם חושב שאסור היה לדבר הזה להתפתח”
’אני לא רוצה להיכנס ללפני כן ואני לא רוצה להיכנס למה היה צריך לעשות אחרת. יש לי הרבה מה לומר על זה. אני אומר את זה ביום שאפשר יהיה לומר את זה, אבל אני חושב שאנחנו התנהלנו לא כפי שמדינת ישראל צריכה להתנהל”
”מבחינתו של יחיא סינוואר, מוחמד דיף, אם יהיו בעזה 40 אלף הרוגים, זה לא מעניין אותם בכלל.”
בהמשך הוא מדבר ארוכות על אם אפשר לחסל את החמאס בעזה, והוא אומר שכן וחייבים לחסל אותם באופן מוחלט, כולל חיסול כל ההנהגה שלהם והיכולת הצבאית שלהם, כך שלא תהיה להם שום יכולת צבאית או יכולת לבנות כזאת.
אחרי שנסיים עם חמאס אנחנו צריכים לפרק את חיזבאללה מהיסוד.
”צריך לנייד את כל תושבי רצועת עזה לקו רפיח-מצרים. מהרגע שאמרנו את זה, אנחנו צריכים לפעול בכל שטח הרצועה כאילו אין בה אזרחים”
”אני לא חלק מהקונספציה ואני לא ארחיב מעבר לזה. אני אדבר על זה ביום שאחרי”
הוא אופטימי שננצח במלחמה וש-”מהרע הזה ייצא טוב”
מקווה מאוד שהוא צודק.
ודי ברור מדבריו מי הוביל את הקונספציה. לא שלא ידענו קודם.
ראש השב"כ לשעבר נדב ארגמן: "גם אם לא ייקחו, האחריות היא שלהם"
"ידענו את תוכנית הפעולה של חמאס, ב-2014 מנענו אותה": נדב ארגמן, ראש השב"כ לשעבר, טוען שישראל צריכה להיות "אכזרית, אם צריך" ולפגוע בהנהגת חמאס בכל מקום על הגלובוס
את העקרונות של התוכנית ידענו והכרנו ב-2014. זאת התוכנית”
”אני מאז ומעולם חושב שאסור היה לדבר הזה להתפתח”
’אני לא רוצה להיכנס ללפני כן ואני לא רוצה להיכנס למה היה צריך לעשות אחרת. יש לי הרבה מה לומר על זה. אני אומר את זה ביום שאפשר יהיה לומר את זה, אבל אני חושב שאנחנו התנהלנו לא כפי שמדינת ישראל צריכה להתנהל”
”מבחינתו של יחיא סינוואר, מוחמד דיף, אם יהיו בעזה 40 אלף הרוגים, זה לא מעניין אותם בכלל.”
בהמשך הוא מדבר ארוכות על אם אפשר לחסל את החמאס בעזה, והוא אומר שכן וחייבים לחסל אותם באופן מוחלט, כולל חיסול כל ההנהגה שלהם והיכולת הצבאית שלהם, כך שלא תהיה להם שום יכולת צבאית או יכולת לבנות כזאת.
אחרי שנסיים עם חמאס אנחנו צריכים לפרק את חיזבאללה מהיסוד.
”צריך לנייד את כל תושבי רצועת עזה לקו רפיח-מצרים. מהרגע שאמרנו את זה, אנחנו צריכים לפעול בכל שטח הרצועה כאילו אין בה אזרחים”
”אני לא חלק מהקונספציה ואני לא ארחיב מעבר לזה. אני אדבר על זה ביום שאחרי”
הוא אופטימי שננצח במלחמה וש-”מהרע הזה ייצא טוב”
מקווה מאוד שהוא צודק.
ודי ברור מדבריו מי הוביל את הקונספציה. לא שלא ידענו קודם.