yossik
מודרטור
- דירוג
- 16,451
אכן, ניסיתי היום שוב עם דג בסה והיה טעים יותר.יש הרבה אנשים שלא אהובים מקרל בגלל הריח ליווי
אכן, ניסיתי היום שוב עם דג בסה והיה טעים יותר.יש הרבה אנשים שלא אהובים מקרל בגלל הריח ליווי
קנית פילה? ייצור במזרח הרחוק?אכן, ניסיתי היום שוב עם דג בסה והיה טעים יותר.
כן, לקח זמן ליבש אותו מטונות המים שהיו בו..קנית פילה? ייצור במזרח הרחוק?
תלוי במספר המנות שאתה מכין. בפלנצ'ות שאני ראיתי הפסים מעט גבהים מבחבת.מחבת פסים או פלנצה פסים? יש בכלל הבדל?
המינוס של מחבת ברזל שהוא מאוד כבד, העפתי אותו מהמטבח. הפלוס שאפשר להתאמן אתו לפיתוח שרירי היד כמו משקולתאני גם מתלבט בין ברזל יצוק לאלומיניום
דווקא פיזור החום של ברזל הוא מאוד לא אחיד (אם מחממים זמן קצר), אבל קיבול החום שלו גבוה מאוד, ככה שאם מחממים אותו מספיק זמן, הוא ייתן צלייה מעולה, כי הוא לא מתקרר כל כך שניה אחרי שאתה מניח עליו את הבשר (לעומת אלומיניום למשל). אני מניח שאתה יכול למצוא משהו עם ציפוי nonstick וליבת ברזל, אבל זה משהו שמתקלף עם הזמן.מחבת פסים או פלנצה פסים? יש בכלל הבדל?
אני מתלבט בין שתי האופציות, אני גם מתלבט בין ברזל יצוק לאלומיניום. מקריאה באינטרנט אני מבין שפיזור החום של הברזל הוא עדיף אבל מצד שני לוקח הרבה יותר זמן לחמם אותו. זה בעיקר יהיה לצורך בישול סטייקים(בקר/פרגית/סולומון), יש המלצות?
מחבת פסים או פלנצה פסים? יש בכלל הבדל?
אני מתלבט בין שתי האופציות, אני גם מתלבט בין ברזל יצוק לאלומיניום. מקריאה באינטרנט אני מבין שפיזור החום של הברזל הוא עדיף אבל מצד שני לוקח הרבה יותר זמן לחמם אותו. זה בעיקר יהיה לצורך בישול סטייקים(בקר/פרגית/סולומון), יש המלצות?
מחבת פסים או פלנצה פסים? יש בכלל הבדל?
מצטרף להמלצה על נירוסטה/פלדת אל-חלד.לא מה שחיפשת, אבל לתיאור שלך (סטייק, פרגית, סלמון) הייתי הולכת על מחבת stainless steel איכותית. הרבה יותר כיפית לדברים כאלו, עקומת למידה בינונית...
כשאני חותכת אבוקדו לא נשאר שום דבר לשמור במקררלאוהבי האבוקדו,
האם אתם חותכים אותו לאורך או לרוחב?
רוב האנשים חותכים לאורך ושולפים את הגלעין.
מנסיון שלי, כשחוצים אותו לאורך נשאר שטח פנים גדול שמשחיר גם אם שומרים במקרר בשקית
מה שאני עושה זה לחתוך כמו סלמי ואז שטח הפנים של החלק שהולך למקרר מאוד קטן וניתן להסיר את 'השחור' בחיתוך קל.
גם אני בדרך כלל, אבל יש סוג אבוקדו כל-כך גדול שאי אפשר לאכול את כולו בפעם אחת (לפחות אני לא יכולה), אז מצמידה לחצי השני ניילון על החלק החשוף בלי שום טיפת אוויר וזה לרוב מחזיק מעמד ליום הבא.כשאני חותכת אבוקדו לא נשאר שום דבר לשמור במקרר![]()
חותכת לאורך כדי שיהיה קל לשלוף את הגרעין ואז גורפת את כל התוכן עם כף.
לחילופין, אם חוצים את האבוקדו לרוחב, במקום להצמיד ניילון נצמד לחצי שנותר אפשר להצמיד חצי לימון / פרוסת לימון - וזה מחזיק מעמד במקרר ללא השחרה גם ליותר מיום.גם אני בדרך כלל, אבל יש סוג אבוקדו כל-כך גדול שאי אפשר לאכול את כולו בפעם אחת (לפחות אני לא יכולה), אז מצמידה לחצי השני ניילון על החלק החשוף בלי שום טיפת אוויר וזה לרוב מחזיק מעמד ליום הבא.
⌄
⌄
⌄
יכול להיות עציץ יפה... לא הייתי מקרבת אותו לאוכל.עזרו לי להיות אקולוגית