מצטרף להמלצה על נירוסטה/פלדת אל-חלד.
יש לי ברזל יצוק (של LODGE) זרוקה אי שם ומחלידה. קשה לתחזוקה, מחלידה, כבדה, בעייתית עם נוזלים חומציים (עגבניות, חומץ וכו'). אלא אם אתה מבשל בה כל יום ללא הפסקה, בעיני מיותר ולא נוח.
לדוגמה
המחבת הזאת, שנמצאת כרגע במחיר מבצע. מבחינת העובי היא הכי קרובה למחבת ברזל יצוק.
מצד שני, מחבטות טובות מפלדת אל-חלד פחות כבדות, קלות לתחזוקה וניקוי (ידני או מדיח), לא קפריזיות. פשוט תענוג. מה שכן, יש עקומת למידה איך להשתמש בהן נכון.