זה חדש מאודיכול להיות שאין להם בכלל עמיתים בקרן?
זה חדש מאודיכול להיות שאין להם בכלל עמיתים בקרן?
א. יש לך איש קשר ישיר מולו שוחחת ?
ב. האם מדובר על 0.3% גם לצבירה חדשה או רק בהתנייה שתנייד את הלמן?
ג. תודה על השיתוף
חבר הפורום יונתן@ ארגן קבוצת רכישה IRA לקרן השתלמות/גמל עם חברים נוספים מפה. אנחנו בשלבי סגירה על 0.25% (לא אינטרגמל, חברה אחרת) אבל אם מישהו רציני, סגור על עצמו ורוצה להצטרף אלינו - שלחו לי או לו הודעה בפרטי.
איזה הפקדה אתה מבצע באתר?שאלה למשקיעים באינטרגמל/מור בית השקעות: מישהו מצליח להפקיד ?
יכול להיות ששיפצו את האתר ושכחו לסדר את תפריט פקודת ההפקדה?
איזה הפקדה אתה מבצע באתר?
אהה, לא מכיר את ההפקדה להשקעההפקדה לקופ"ג להשקעה.
הייתה אפשרות לתת פקודה להפקדה לחשבון של אינטרגמל/מור בית השקעות, במקביל לפעולה דומה באתר הבנק.
יכול להיות שעכשיו יש צורך רק בפעולה דרך הבנק?
יישור קו נכון לדצמבר 2019.
דברי נציג התיקים הפנסיונים שלהם:
"אנו קופה צעירה, ללא ותק. מאות לקוחות, חברה קטנה בתחילת הדרך. מנהלת בכל המסלולים שלה 140מיליון ש"ח, מיליארד ש"ח IRA.
3 חודשים אחרונים בלבד יצאו מסלולי מחקה מדד.
0.3% דמי ניהול - השתלמות/גמל מחקה מדד.
ת"א 35/סנופי (יישאר בוודאות)/תל-בונד/אג"ח מדינה.
0.3% - IRA.
הוצאות ניהול השקעות-לא אמורים להיות יקרים יותר בגלל שההוצאות תפעול נמוכות בצורה קיצונית."
* אם תהייה קבוצת רכישה, יש על מה לדבר ב-IRA,
פחות בנוגע למחקה מדד.
בהצלחה לכולם.
גם אני חיפשתי. הוראת הקבע עדיין יורדת כל חודש, אבל אם אני רוצה להוסיף סכום חד פעמי זה נעלם.שלום,
שאלה למשקיעים באינטרגמל/מור בית השקעות: מישהו מצליח להפקיד ?
יכול להיות ששיפצו את האתר ושכחו לסדר את תפריט פקודת ההפקדה?
תודה.
תבקש את עופר,לפי מה שאמרו לי, 0.85% עבור מחקה מדד
אאאההה, דויד.... מאה שקל...תבקש את עופר,
תגיד לו שדיבר עמו שלומי בנוגע לקבוצת רכישה של מחקה מדד [לא IRA] והוא אמר לו שכרגע זה 0.3% קבוע והשיחה מוקלטת, מדוע ההטעייה?
לא האמת שבפשוט יש לי איתו התכתבות ארוכה במייל וציטוטים של הדמי ניהול כך שיש מצב שהוא יזכור.אאאההה, דויד.... מאה שקל...
הפוך גוטה, הפוך.כי ככה זה עובד. גם אם יש קבוצת רכישה בבישול זה לא אומר שינדבו את התנאים לכל אחד. זה מעצים את התחושה של מועדון סגור ואקסקלוסיבי בו אתה מכיר מישהו ועשו לך במיוחד הנחת חבר.
אני דיברתי איתם בחמישי (לפני יומיים)
לפי מה שאמרו לי, 0.85% עבור מחקה מדד, 0.3% ל-IRA (ללא סכום מינימום).
חזרו אלי עכשיו שוב ממור.
0.85% לכל המסלולים.
לפי מה שהם אומרים, אין עופר בצוות בכלל...
לפי מה שהם אומרים, אין עופר בצוות בכלל...
מור=אינטרגמלשיחה מהיום 1.12.19, עופר-קל גמל לציטוט:
עם מי דיברת חבר יקר?אני דיברתי איתם בחמישי (לפני יומיים)
אח יקר, תנסה לצטט את ההודעה כשאתה משיב (עם העכבר ואז "צטט") ככה אם אתה פונה כתשובה למישהו הוא יוכל לדעת.כן, עשיתי את הפדיחה שלי להיום בבוקר.
בחמישי דיברתי עם שתי החברות, אבל לא משנה כרגע (כי שתיהן הציעו 0.85%).
אתקשר יותר מאוחר היום לקלגמל (כי באתר הכל מופיע כ-0.8% ואין אופציה של סנופי) ונראה מה יגידו בטלפון.
⌄
⌄
⌄