עד לפני כמה חודשים היו לנו 3 מחבתות עגולות בגדלים שונים, מחבת פסים לסטייקים, פינג'אן, שתי קלחות בגדלים שונים, שני סירים רגילים בגדלים שונים וסיר לחץ. כולם שימשו אותנו היטב.
מעבר לזה יש לנו פוד פרוססור, בלנדר סטיק (הכלי הכי שימושי בעולם לדעתי), מכונת קפה, 2 טוסטרים (אחד פסים ואחד קופץ) וגם הם בשימוש כמעט יומיומי.
עכשיו קיבלנו כאמור עוד 3 מחבתות בגדלים שונים ממה שיש לנו, אחת מהן היא ווק קטן, עוד שני סירים - אחד מהם הוא מין סיר נמוך ורחב מהסוג שאפשר להכניס לתנור, קיבלנו גם מיקסר קיימיקס.
עכשיו אנחנו ממש מתלבטים מה לשמור ומה להעביר הלאה.. הסיר הנמוך די מדליק אותי, אבל אני לא בטוח איזה יתרון יש לו על הסירים הרגילים.
מה אפשר להכין בו בקלות שאי אפשר להכין בסיר רגיל על האש?
וזה עוד לפני שדיברנו על כלי ההגשה..