• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

מלחמת "שמחת תורה" עם פוטנציאל למלחמת לבנון ה-3

• פותח הנושא פותח הנושא Shnizelia
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
אתה אופטימי. בשכונה שלנו מדינה עם כלכלה חלשה לא תשרוד יותר מעשר שנים.
אני באמת אופטימי (כנראה טעות) לקראת ה10 השנים הבאות, כמובן שההנהגה תשכח את כל מה שקרה ותמשיך לתת לפרזיטים עוד תקציבים כדי להשקיט אותם, לא תנסה לשנות את מערכת התמריצים, תמשיך לסבסד דת באופן לא פרופרציונאלי. עד שהדמוגרפיה שוב תפגוש אותנו בעוד 10-15 שנים וההפסד כולו שלנו

המטרה הסודית שלכם נחשפה.
אסור לרוב העתידי המוחלט לקבוע בעצמו?
נשמע ש״הסכמות רחבות״ הן רק עוד סיסמה כדי למנוע את הרפורמה
סתם, זה די ברור שזה יילך לשם בעוד כמה עשרות שנים. בסה"כ זו טעות שלנו, הליברליים, שנתנו לדת ולדתיים השמרנים להשתלט על המדינה.
הייתם צריכים להגביל לנו את הילודה כמו הקומוניסטים. דמוקרטיה בתחפושת

מבטיח לך שתהיה פה מדינה משגשגת.

אומר את זה מכל הלב:
אני מרגיש שהגענו לצומת בעם, כמו שהיה בתחילת הציונות.
הייתה קבוצה מרכזית שרצתה ציונות ולהקים מדינה, והייתה קבוצה נוספת (הרפורמים וכו) שדגלה בלהתחבר לעולם הכללי כי אין לנו מה לחזור לארץ ישראל.
והגענו לצומת הזו שוב, מי שבכוח יצמד לערכים הפרוגרסיביים, דינו לאבד את עצמיותו וזהותו באמריקה.
מי שיבין שאפשר לקיים פה מדינה יהודית אמיתית ודמוקרטית אמיתית, יהיה חלק משפע גדול

אסור לרוב העתידי המוחלט לקבוע בעצמו?
נשמע ש״הסכמות רחבות״ הן רק עוד סיסמה כדי למנוע את הרפורמה
מה. כל שאמרתי זה שאני מסכים איתך לגבי זה
הייתם צריכים להגביל לנו את הילודה כמו הקומוניסטים. דמוקרטיה בתחפושת
מי אמר את זה? יופי של הכנסת מילים לפה.
מבטיח לך שתהיה פה מדינה משגשגת.
משגשגת דתית זה בטוח.
אומר את זה מכל הלב:
אני מרגיש שהגענו לצומת בעם, כמו שהיה בתחילת הציונות.
הייתה קבוצה מרכזית שרצתה ציונות ולהקים מדינה, והייתה קבוצה נוספת (הרפורמים וכו) שדגלה בלהתחבר לעולם הכללי כי אין לנו מה לחזור לארץ ישראל.
והגענו לצומת הזו שוב, מי שבכוח יצמד לערכים הפרוגרסיביים, דינו לאבד את עצמיותו וזהותו באמריקה.
מי שיבין שאפשר לקיים פה מדינה יהודית אמיתית ודמוקרטית אמיתית, יהיה חלק משפע גדול
חחח ספר את זה לחבריך החרדיים. מאוד ציוני מצידם לשרת כלוחמים ולמות למען המדינה.

אתה אחד האנשים הכי קיצוניים שאני מכיר. מקווה שאתה לא מייצג את המיינסטרים. כל פעם כשמישהו לא מסכים איתך אתה זורק אמירות של "שמאל חלול", "פרוגרסיביים", "קומונסיטיים", "דמוקרטיה בתחפושת"
בוא תנסה לדבר בלי סיסמאות. אתה ממש לא מכיר אותי או את רוב חברי הפורום. אנחנו עוד הצד השקול במלחמת האחים הזאת

מה. כל שאמרתי זה שאני מסכים איתך לגבי זה
זה לא נשמע ככה.
בסה"כ זו טעות שלנו, הליברליים, שנתנו לדת ולדתיים השמרנים להשתלט על המדינה

חחח ספר את זה לחבריך החרדיים. מאוד ציוני מצידם לשרת כלוחמים ולמות למען המדינה.
החרדים לא חברים שלי.
הייתי מעדיף שהם יישבו באופוזיציה והשמאל הנורמלי ישב איתי בקואליציה
אתה אחד האנשים הכי קיצוניים שאני מכיר.
יש לך הערכה שגויה מאוד.
אם אתה נורמלי כמו שאתה טוען - אני חותם לך שאני מסכים איתך על 99% מהדברים
מקווה שאתה לא מייצג את המיינסטרים. כל פעם כשמישהו לא מסכים איתך אתה זורק אמירות של "שמאל חלול", "פרוגרסיביים", "קומונסיטיים", "דמוקרטיה בתחפושת"
לא אמרתי את זה כלפיך.
אמרתי את זה נגד התהליכים שקורים בישראל בכלל ובעולם בפרט. אתה לצערי מסרב לראות זאת וללכת שבי אחר התקשורת
בוא תנסה לדבר בלי סיסמאות. אתה ממש לא מכיר אותי או את רוב חברי הפורום. אנחנו עוד הצד השקול במלחמת האחים הזאת
דיברנו בשרשורים בעבר דווקא, כזכור לי דיי הצלחנו להגיע לשיח נורמלי

ב 7.10 ארגון הצלה נכנסו והצילו בעוטף עזה תחת אש כשמדא לא עשתה זאת (ייתכן שזו הייתה יוזמה של אנשים טובים בלי קשר לארגון, כמו המוני הצדיקים שהתגלו באותו יום ושמו נפשם בכפם להציל אחרים)
הכל - אבל ה כ ל אצלכם זה שקרים ???
קצת בדיקה מינימלית לפני שמלכלכים על המתים ???

״חובש בכיר ונהג אמבולנס במד״א אהרון חיימוב ז"ל, תושב אופקים 25 שנרצח בעת מילוי תפקידו כשיצא להציל חיים ולטפל בפצועים,..״

״פראמדיקית מד"א, עמית מן ז"ל, בת 22 תושבת קיבוץ בארי, נרצחה ביריות כאשר טיפלה בפצועים שהגיעו אל המרפאה בקיבוץ״

״בבוקר השבת השחורה, יצא רונן ז"ל להציל חיים עם תיק כונן מד"א שהחזיק ברשותו. התיק שמכיל ציוד רפואי מציל חיים ועליו חתום שמו, נמצא מוטל בשטח הקיבוץ לאחר שרונן נחטף לעזה.״

נערך לאחרונה ב:
אני לא חושב שיש פה ביזה (ביטוי דוחה)
החברה החרדית אונם מקדשת את לימודי הקודש ומתבדלת אבל עד שזה מגיע לעוגת המשאבים שאופה החברה שמקדשת את החול. החרדי הולך לבית החולים מקבל תקצוב חינוך, זוכה להגנה צבאית בזמן שהוא לומד...

יש פה במקרה הטוב תרגיל מאוד מורכב של עצימת עניים כאילו שהעוגה של החול פשוט אופה את עצמה ובמקרה הרע כפיית ערכים של החרדים על חברה שמייצרת את החול בדמות יצירה חד צדדית של חוזה שאומר שלימודי הקודש הם אלה שמחזיקים את העולם הגשמי גם כן. כלומר בלי לימודי קןדש אין בכלל עוגה של חול ועל כן החברה החרדית מצפה מהחילוני הממצוע להכיר בתרומה שלה בלי תלות אם הוא מסכים לכך או לא.

דברים השתנו וישתנו בעקבות המלחמה.
לגמרי רואים את זה בתקציב המתוקן, בתוספות מורים בחינוך לא מפוקח או בראשי הסיעות החרדיות שיצאו בצורה גלויה ואמרו שהדברים צריכים להשתנות.

נערך לאחרונה ב:
ברוך ה' לא הגענו למלחמת אחים.
אנחנו גם לא נגיע. בחיים. העם פה נורמלי ויישאר נורמלי. פחות תקשורת והעיניים נפתחות.
סיפור מלפני כמה חודשים:
באחת ההפגנות המטורפות שהיו, אני זוכר שהייתי ברכבת, ומלפניי ישב בחור ישיבה ״משיחי״ ולידו התיישבו 3 נשים עם גופיות כוח קפלן במראה הכי סטריאוטיפי. הם דיברו ביחד וצחקו והיה שפע של אהבה.
הביקורת משמאל צודקת בחלקה הגדול, רק כדי שיהיה אפשר לתקן, צריך לא לחשוד בכל צעד ולצעוק ״תתנגדו!״. זה יקרה כשנפסיק לצרוך רעל תקשורתי

דווקא זה מצחיק מאוד (מתוך הקישור שהוספת):
בצלאל סמוטריץ' - ציטוטים
"אני הומופוב גאה" (חזר בו לאחר מכן)
"הרשות הפלסטינית היא נטל והחמאס הוא נכס"
"נתוני דו"ח העוני מוגזמים. יש לי חמישה ילדים ואני לא חושב ששניים מהם עניים"
"מה עושים כשלאדם יש נטייה ואי אפשר לממש אותה? זו שאלה קשה. גם לי יש פנטזיות מיניות שאני לא יכול לממש"
"מדינת ישראל, בעזרת השם, תחזור להתנהל כפי שהתנהלה בימי דוד המלך ושלמה המלך"

בצלאל סמוטריץ' - ציטוטים
"מה עושים כשלאדם יש נטייה ואי אפשר לממש אותה? זו שאלה קשה. גם לי יש פנטזיות מיניות שאני לא יכול לממש"
אז לא רק אנגלית הוא לא יודע.
הבדיחה הכל כך עצובה היא על חשבונינו.

החברה החרדית אונם מקדשת את לימודי הקודש ומתבדלת אבל עד שזה מגיע לעוגת המשאבים שאופה החברה שמקדשת את החול. החרדי הולך לבית החולים מקבל תקצוב חינוך, זוכה להגנה צבאית בזמן שהוא לומד...

יש פה במקרה הטוב תרגיל מאוד מורכב של עצימת עניים כאילו שהעוגה של החול פשוט אופה את עצמה ובמקרה הרע כפיית ערכים של החרדים על חברה שמייצרת את החול בדמות יצירה חד צדדית של חוזה שאומר שלימודי הקודש הם אלה שמחזיקים את העולם הגשמי גם כן. כלומר בלי לימודי קןדש אין בכלל עוגה של חול ועל כן החברה החרדית מצפה מהחילוני הממצוע להכיר בתרומה שלה בלי תלות אם הוא מסכים לכך או לא.
מסכים לחלוטין. אני בז לאורח החיים הזה יותר ממך

בצלאל סמוטריץ' - ציטוטים
הכל הוצאה מהקשר ודמגוגיה

יותר כמו היסטריה.
הרפורמה צריכה לחזור, רק נקווה שהשמאל יתחיל לדבר במקום להפגין
הרפורמה לא תקרה. תשנה דיסקט.
יהיה דיון ענייני על הנושאים שבגללם היה צריך את הרפורמה ועל חלק מהדברים תהיה הסכמה ועל חלק לא.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
הרפורמה לא תקרה. תשנה דיסקט.
יהיה דיון ענייני על הנושאים שבגללם היה צריך את הרפורמה ועל חלק מהדברים תהיה הסכמה ועל חלק לא.
ואז שום דבר לא ישתנה ובג״ץ ימשיך לעשות בדמוקרטיה שמות.
מה זה ״הנושאים שבגללם היה צריך רפורמה״?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
עלילה מסלול תשלום למשפחתון בזמן מלחמת עם כלביא אוף טופיק 55
ס מלחמת עולם שלישית, ברוכה הבאה פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 70
שבוזי מלחמת הסחר של טראמפ - להמתין או לקנות? שוק ההון 3
N שינויי מיסוי - בעקבות מלחמת חרבות ברזל - האם פגיעה רטרואקטיבית אפשרית אוף טופיק 15
W לקחי מלחמת העולם השנייה והפייסנות המודרנית מול ציר הרשע החדש פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 25
השמח בחלקו מלחמת עולם בעשור הקרוב אוף טופיק 26
ד פיצוי על הפסקת חוזה שכירות - מלחמת חרבות ברזל מיסים 0
TalYaro1 חישוב והשוואת ריביות משכנתא בזמן מלחמת חרבות ברזל. נדל"ן 1
K השפעת מלחמת רוסיה-אוקראינה על הכלכלה העולמית פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 2508
S שאלה בעקבות מלחמת הסחר בין ארה"ב-סין שוק ההון 49
M מלחמת התשה עם פסגות צרכנות פיננסית 14
unrealx מלחמת סחר עם סין שוק ההון 34
123W מלחמת קוריאה של האלף השלישי שוק ההון 110
S לימוד עצמי תורה/ברית חדשה אוף טופיק 8

נושאים דומים

Back
למעלה