סתם מתוך עניין, אתה מחשיב אותם כאג"ח בהקצאה שלך? מתעלם מהם?אני מושקע 100% מניות (למעט אג"ח ערד שאין לי עליו שליטה) ולא מתכנן להוריד את החשיפה גם בפרישה.
נערך לאחרונה ב:
סתם מתוך עניין, אתה מחשיב אותם כאג"ח בהקצאה שלך? מתעלם מהם?אני מושקע 100% מניות (למעט אג"ח ערד שאין לי עליו שליטה) ולא מתכנן להוריד את החשיפה גם בפרישה.
אני סולד מאג"ח באופן כללי ומאג"ח מדינה בפרט.סתם מתוך עניין, אתה מחשיב אותם כאג"ח בהקצאה שלך? מתעלם מהם?
1+בכל אופן הגישה האישית שלי לאג"חים והסיבות שעומדות מאחריה אינה תורמת לפותחת השרשור ולכן אם זה מעניין אותך אז אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש או לשאול אותי בפרטי.
במיטב אפשר לקחת הלוואה גם במסלול של 100% מניות.לדעתי, יש עוד שיקול להישאר במסלול של 30% מניות (קה"ש כללי), מסלול זה מאפשר לקבל הלוואה עד 80% מגודל החיסכון בתנאים של P-0.5% ׁ, תנאים מצויינים לדעתי, אני חושב שהשקעות ניתן לעשות יותר מ P-0/5, את ההלוואה אפשר להחזיר הן קרן+ריבית והן כבלון.
אשמח להערות/הארות
בגדול ההבדלים קטנים (יותר מאשר ההבדלים בין הקצאות שונות).האם חישוביכם העלו החלטה חד משמעית בנוגע לאיזה סוג או איזו קרן עדיף לקנות כך שכמה שפחות מהכסף ייאכל ע"י דמי ניהול ועמלות והמרות ולא יודעת מה עוד?
אם את מוכנה להסתפק בקרן מחקה S&P500, לדעתי הקרנות הישראליות הן אחלה. יתרונות:אדם רוצה לקנות קרן מחקה אחת לכל המניות בעולם
תלוי בסכום ובסוכן שלך (אם ישנו).אתה יודע אולי מה דמי הניהול שהם גובים ? (בהשוואת התוצאות בגמל נט לIBI הם די דומים הן במסלול הכללי והן במניות)
אז קראתי שוב את הפוסט.. לכל דבר יש יתרונות וחסרונות, ואני מניחה ששאלה מרכזית כאן היא בקשר לדיבידנדים - כמה כסף זה יוצא?.. איך אני יודעת את התשובה? זה מאוד משמעותי לשאלת הכדאיות.. אני צודקת?בגדול ההבדלים קטנים (יותר מאשר ההבדלים בין הקצאות שונות).
ראי את הפוסט בבלוג על שבעת הטעמים של השוקולד. כך תרדי מ∞ קרנות, לכשש. היתרונות והחסרונות של כ"א מסוכמות שם.
פעולת מכירה יוצרת חבות מס בחשבון לא פטור, מכיוון ששאלת על חשבון פטור אז נשארה עלות פעולת הק\מ שהיא משתנה לפי הסכום@David ומה עם החשש מפני העלאת דמי ניהול?
מקסימום מוכרים וקונים קרנות אחרות?
אשמח אם תרחיב ב 2 משפטיםד. עקיבה באמצעות חוזים, כך שבפועל מתקבל יותר ממדד NTR, גם אחרי דמי ניהול.
נלעס ונלעס ונלעסאשמח אם תרחיב ב 2 משפטים
קרנות על סנופי זה שוק תחרותי, אני לא ראיתי שיש מי שחושש להעלאה דרמטית מעבר לכ-0.3%@David ומה עם החשש מפני העלאת דמי ניהול?
מקסימום מוכרים וקונים קרנות אחרות?
http://www.thehedgefundjournal.com/sites/default/files/a-cost-comparison-of-futures-and-etfs.pdfאשמח אם תרחיב ב 2 משפטים
השאלה אם לבחור קרן עם דמי ניהול 0% או קרן של בית ההשקעות שלך היא קצת כמו להשוות.. תפוזינות לתפוחינות.לבחור אחת עם דמי ניהול 0%, או להעדיף אחת של בית ההשקעות שבו החשבון שלי (תזכירו לי למה הנקודה הזאת משנה?)?
⌄
⌄
⌄
זה לא כ"כ רלוונטי לי כי מדובר בקופה שפטורה ממס רווחי הון, לכן נשארות רק עמלות קנייה מכירה, שבסכום שיש בקופה זה באמת לא כ"כ הרבה כסף.זו מלכודת דבש, שמחזיקה מודל לא ריווחי בכוונה כדי למשוך מצטרפים ואז להעלות דמי ניהול כשהם כבר בעלי רווחים