bitcoinbits
משתמש רגיל
- דירוג
- 23
תודה סנופימוזמן לשתף, אם בא לך..
כותב עכשיו קצת בסיפור מסע שלי, למען הסדר הטוב (שמאוד חסר לי)
אמלק
אני לא מכור לסדר אני מכור לגראס.
תודה סנופימוזמן לשתף, אם בא לך..
(@בת העמק שיתפה, שגם היא כזו...אבל טוב לה עם זה)כך שאת קצת חלוצה בנושא הזה. לפחות כאן בשרשור. וצריכה קצת ל'פלס' לך דרך לא סלולה...
ובכן...זה מעניין,עכשיו, שניקינו מהשולחן את ה-התחייבות,
נראה לי שכח המשיכה של הסקרנות והיצירתיות, הוא זה שיוצר אצלי את הפיזור, יותר מהחשש מהמחויבות.
אכן ואמן!התגמול שלהן הוא ההתפעלות מהעולם הזה,
אין בעיה בבודדת, אבל כשמדובר בשיטת עבודה שהיא מתפזרת בDNA, הרבה אנרגיה בורחת בדרך. הרגלים, במובן מסוים שומרים עלינו מיצירתיות יתר. זו התניה, שאומרת תעשה בלי לחשוב. לאחת כמוני"פגומה"@ bitsbitcoin@סנופי מה הבעיה לחזור בדרך הארוכה והכיפית? אם זה גורם יותר הנאה מהדרך הקצרה והיעילה, זו בטוח הדרך הנכונה ללכת, אלא אם את ממהרת.
היתה לי בת זוג שצחקנו ככה אחד על השני."פגומה"@
קודם כל כבן אדם שמתעניין בפיזיקה, זה ממש מעניין, לא הכרתי את זה."חוק התנודה" של ניוטון, יוצא מתוך נקודת הנחה שמתחת לכל מצב בחיים שלנו מתחולל עולם עשיר של תנועה, גם אם למראית עין נדמה שהוא בחוסר תזוזה
אצלנו זה היה בשבוע הקודם...בשבוע האחרון הרגשתי מן קהות חושים, כאילו הסגר עבר מסך ופעפע לתוכי.
כיף לסער מוחות איתך....במיוחד שמקורות היניקה שלך, "ריאליים" משלי.שתדעי לך שבאת לי עם החוק הזה לא ברור מאיפה (טוב, מאמינה באלוהים ושאין מקריות, ושפיזיקה היא שפת תכנות של המציאות), חפשתי שנים הסבר מדעי שיעזור לי להתמודד להיאזר ולהבין מכניקה של סבלנות, הכי קרוב שהגעתי היה אינקוביציה, והבשלה אבל זה לא ענה לי מה קורה תוך כדי. כמו עם החוק של ניוטון שהבאת, ממש תודה.
טוב מאוד!אצלנו זה היה בשבוע הקודם...
השבוע התחלנו "להעיר" אחד את השני, התיישבנו על השיווק חזק כי צריך להעיר גם את הלקוחות![]()
רעיון הכרטיסיות נולד בהמשך להרצאה מאלפת ששמעתי מפיו של המנטור קובי טריקי (מטעם קרן שמש). שיטה שתפורה על יזמים כמוני עם בעיות קשב, פשוט מסדרת את הרעיונות אל תוך שלד רעיוני, שכבה אחריי שכבה ברמה הורטיקלית וההוריזנטלית, כמו רשת פרפרים.לפעמים צריך מנוחה בשביל לעשות ריסטרט ולמצוא דרכים חדשות שלא חשבת עליהן קודם, כמו שאת עושה עם הכרטיסיות (נשמע רעיון מעניין)
נשמע דומה ליתרון של מפות חשיבה...רעיון הכרטיסיות נולד בהמשך להרצאה מאלפת ששמעתי מפיו של המנטור קובי טריקי (מטעם קרן שמש). שיטה שתפורה על יזמים כמוני עם בעיות קשב, פשוט מסדרת את הרעיונות אל תוך שלד רעיוני, שכבה אחריי שכבה ברמה הורטיקלית וההוריזנטלית, כמו רשת פרפרים.
הצלחת לתת שוב מילים מדויקות, זו ההגדרה של פיזיקה מבחינתי (או מיסטיקה).מצליח לתפוס את המציאות הבלתי נראית לעין, זו המפעפת מתחת לפניי השטח.
איזה כיף....תודה!הצלחת לתת שוב מילים מדויקות, זו ההגדרה של פיזיקה מבחינתי (או מיסטיקה)
לגבי האוצרות -לא כל כך נכנסנו לנתיב שלך בחיים, אבל אני מאוד מקווה שאתה מנצלת את כל האוצרות האלה.
... הרגישות שלך שבאה פה לידי ביטוי בכתיבה מאוד מדוייקת ואנושית, מעידה בעייני על אינטיליגנציה רגשית גבוהה ביותר ויכולת אינטלקטואלית שמגבה אותה.לגבי האוצרות
את מאוד קשה עם עצמך ממש שלא לצורך, את כותבת נפלא ולעניין (ממש לא מתפזר) זה הסגנון שלך, והוא שובה לב.מתסכל אותי שלא מצליחה לדייק ולקצר..
אה. אוקיי.... הרגישות שלך
את יכולה להיות שמחה - הוא אכן מתורגם לעולמות תוכן מגוונים בחיי.מבלי שנפגשנו אני מרגישה שהפוטציאל הזה יכול להיות מתורגם לעולמות תוכן רחבים
כן, נראה שיש לי עוד תרגול לעשות בענין.זו דוגמה נפלאה למקומות בהן את "יורדת" על עצמך סתם
אל חשש, יקרה, אין פספוס. מביאה. פשוט צריך גם תרגול... וגם לנשום בין לבין. וסתם להנותולכן יש פה פספוס לדעתי בהבאת האוצרות שלך לעולם
אכן הצלחתמקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי.
⌄
⌄
⌄
לא מצאתי אופצייה לערוך, אבל חשוב לי להביא את זה:אני חושבת שיש אנשים שהכתיבה נותנת להם בהירות, אנרגיה וכד'. אני לא ככה. מרגישה שהכתיבה מפזרת אותי מלהיות נוכחת בחיים שלי. או יותר נכון - אני מפזרת אותה, ואז אני פחות נוכחת