כימאי
משתמש בכיר
- דירוג
- 3,020
למה שהוא יקבל את זה ותמורת מה? מה המוטיבציה של הממשל? אני שואל ברצינות.בפודקאסט ששמעתי, העריכו שהוא קיבל קרוב לחמישה מליארד דולר בסובסידיות ועוד סכום דומה בהלוואות פדרליות נוחות
למה שהוא יקבל את זה ותמורת מה? מה המוטיבציה של הממשל? אני שואל ברצינות.בפודקאסט ששמעתי, העריכו שהוא קיבל קרוב לחמישה מליארד דולר בסובסידיות ועוד סכום דומה בהלוואות פדרליות נוחות
למה שהוא יקבל את זה ותמורת מה? מה המוטיבציה של הממשל? אני שואל ברצינות.
ניחוש שלי שזה יותר קשור לאהבה של האמריקאים למכוניות ולשחזור הגאווה האבודה של מכוניות אמריקאיות.אם אני לא טועה, קידום טכנולוגיה ירוקה
קראתי, מעניין. אז עכשיו יחליט כל אחד לעצמו האם הוא חושב שסבסוד כזה הוא מוצדק או לא, אבל כך או אחרת העובדה היא שהסבסוד ניתן וממשיך להנתן. אז האם ישנה מסקנה עסקית שניתן לגזור מכך (או מסקנה עבור משקיע פוטנציאלי)?לא יודע במדויק אבל תקרא לדוגמא פה:
https://realmoney.thestreet.com/inv...in-product-isn-t-cars-it-s-subsidies-14769263
בוודאי שיש, המסקנה היא שהחברה בתלות גבוהה מאד במדיניות סבסוד פדארלית, מדיניות שיתכן מאד ותשתנה מחר בבוקר.אז האם ישנה מסקנה עסקית שניתן לגזור מכך (או מסקנה עבור משקיע פוטנציאלי)?
טסלה היא כבר לא החשמלית היחידה, תוך שנתיים שלוש יהיה לה תחרות הרבה יותר רצינית מהיום, עם כל הכבוד לT היא לא יותר מפשפש בשוק הרכב העולמי.בנוסף הבחנתי שבתחנות הדלק צצות עמדות טעינה חשמליות שלא היו שם בעבר הדי הקרוב.
לו הייתי יודע מה מייצגות האותיות הללו הייתי מביע את דעתי על ההשקעה (:התיק שלי:
drip 4.28%
bis 12.40%
igm 12.65%
saa 6.72%
ksa 29.18%
brf 9.47%
tecl 19.81%
usmv 2.64%
epu 2.85%
תבדוק בגוגל.לו הייתי יודע מה מייצגות האותיות הללו הייתי מביע את דעתי על ההשקעה (:
אפשר הכל לבדוק בגוגל גם את כל אוספי התיקים של כולם.תבדוק בגוגל.
ברוב התיקים כנראה שלא תצטרך את גוגל כי סה״כ יש קונצנזוס מסוים בפורום.אפשר הכל לבדוק בגוגל גם את כל אוספי התיקים של כולם.
מה זה BIS למשל
ProShares UltraShort Nasdaq Biotechnology seeks daily investment results, before fees and expenses, that correspond to two times the inverse (-2x) of the daily performance of the Nasdaq Biotechnology Index®.
This short ProShares ETF seeks a return that is -2x the return of its underlying benchmark (target) for a single day, as measured from one NAV calculation to the next. Due to the compounding of daily returns, ProShares' returns over periods other than one day will likely differ in amount and possibly direction from the target return for the same period. These effects may be more pronounced in funds with larger or inverse multiples and in funds with volatile benchmarks. Investors should monitor their holdings as frequently as daily. For more on risks, please read the prospectus.
הוא לא ביקש חוות דעת...בייחוד כאשר הם מבקשים שיחוו דעה על התיק שלהם.
אני אוסיף את התיק שלי, לדעתי הוא מאוד לא קונבנציונלי כאן ואולי יהיה מי שילמד ממנו
פרסום בפורום מזמין חוות דעת או דיון על מה שרשמת (:הוא לא ביקש חוות דעת...
יותר כמו 2 דקותוגם ללמוד ממנו קשה כאשר לוקח חצי שעה רק למצוא את הניירות
לא לזה הוא התכווןAMP דווקא באמת יש לי, אחלה חברה:
יש שרשור על טסלה. נא להמשיך שםמזמין אתכם לצפות בכמות הdeliveries של טסלה בq2
חייב להגיד שאני לא מוצא את ההגיון הכלכלי בהשקעה כזו. קודם כל יש קורלציה מאוד גבוהה בין AMP לADP, ושתיהן ביחס הפוך לATP כך שאתה למעשה מבצע פה לונג ושורט בו זמנית ככה שאתה מקביל למזומן, לפני דמי ניהול.ואני החלטתי להשקיע במוצרי האנרגיה
AMP;ADP; ATP
מי שלא מכיר שיחפש בגוגל (:
⌄
⌄
⌄
חייב להגיד שאני לא מוצא את ההגיון הכלכלי בהשקעה כזו.
לא לזה הוא התכוון
ניצן כנראה הוא ביולוג.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
|
|
גלריית התיקים של הסולידית להרכבה עצמית | שוק ההון | 2 | |
| ס | משכנתא עם עו״ש או לשבור את כל התיקים / קופות? | נדל"ן | 0 | |
| M | שיטת שני התיקים של כהנמן | שוק ההון | 13 | |
| R | מנהל התיקים של איש התמלוגים | שוק ההון | 54 | |
|
|