Mamaof
משתמש רגיל
- דירוג
- 834
המטרה שלך היא לעשות כסף או עניין? כי אלו מטרות מתנגשותמדוע כי התחום מעניין אותי, מי שלא באמת עדיף שישקיע אג"ח ממשלתיות וMSCI עולמי 50\50, ושיבדוק פעמיים בשנה את התיק (:
המטרה שלך היא לעשות כסף או עניין? כי אלו מטרות מתנגשותמדוע כי התחום מעניין אותי, מי שלא באמת עדיף שישקיע אג"ח ממשלתיות וMSCI עולמי 50\50, ושיבדוק פעמיים בשנה את התיק (:
מה המשקלים לפיהם קבעת את המינוף?במינוף ממושקל
תודה. מרתק!אני אוסיף את התיק שלי, לדעתי הוא מאוד לא קונבנציונלי כאן ואולי יהיה מי שילמד ממנו
* אין כאן שום המלצה בשום צורה ואופן כל הלוד /מחקה תיק זה -> על אחריותו בלבד!
התיק שלי:
drip 4.28%
bis 12.40%
igm 12.65%
saa 6.72%
ksa 29.18%
brf 9.47%
tecl 19.81%
usmv 2.64%
epu 2.85%
עלויות הFEES 0.80%.
מעניין במיוחד כי:
* יש שימוש אינטנסיבי במינוף ממושקל
?ksa 29.18%
איך אתה שומר על המשקל הזה קבוע? אחוזי האחזקה שלך של כל נייר ערך משתנים בכל יום.* יש שימוש אינטנסיבי במינוף ממושקל
* האיזון הוא רבעוני , אני מחשב משקל מחדש על פי סיכון (בהגדרתי סיכון הינו תנודתיות ואני מודד אותה על ידי סטיית תקן)איך אתה שומר על המשקל הזה קבוע? אחוזי האחזקה שלך של כל נייר ערך משתנים בכל יום.
אני צריך אותו כמשקולת בגלל הקורלציה שלו עם הSPXתודה. מרתק!
אפשר לשאול למה אתה מאמין כל כך ב:
?
אז פעם ברבעון אתה מבצע שמונה-עשרה פעולות מכירה/קניה?* האיזון הוא רבעוני , אני מחשב משקל מחדש על פי סיכון (בהגדרתי סיכון הינו תנודתיות ואני מודד אותה על ידי סטיית תקן)
מקסימום, כןאז פעם ברבעון אתה מבצע שמונה-עשרה פעולות מכירה/קניה?
היבט מרכזי בתיק משולב מניות/אג"ח זה איזון. איך אתה מתכוון לאזן מול פקדון?התיק שלי לאחר שעבר מספר שינויים:
1. 60 אחוז מנייתי מתוכם 90 אחוז IWDA ו 10 אחוז EIMI
2. 40 אחוז פקדון בבנק ירושלים, מתוכם 50 אחוז שקלי לחמש שנים עם נק' יציאה ועוד 50 אחוז צמוד לחמש שנים עם נק' יציאה.
באמצעות הפקדות רבעוניות, בתום שנה אני מתכנן ליצור פקדון נוסף במידה וארגיש שזה מה שנכון עדיין כך שהאלוקציה תשמר.היבט מרכזי בתיק משולב מניות/אג"ח זה איזון. איך אתה מתכוון לאזן מול פקדון?
העיקרון דומה והשינויים קטנים, קניתי BDCL וMORL, מכרתי WELL, מכרתי פועלים וקניתי C במקום, מכרתי כמה פוזיציות קטנות בארץ בבזק ובדלק רכב.מאיזה ניירות הם מורכבים, האם היה שינוי בשנה האחרונה, ואיפה הם מוחזקים [IRA, IB וכו']
יש בפרופיל שלי קישור לתיק העדכני@adamshalev halev @TunaGolem @אורי ג. @Yevgeny
@c881 @מתכנת @איליה @קפה שחור
שלום לחברי הפורום המובילים!
גלריית התיקים כבר לא ככ מעודכנת - אפשר לקבל עדכון על התיקים שלכם?
מאיזה ניירות הם מורכבים, האם היה שינוי בשנה האחרונה, ואיפה הם מוחזקים [IRA, IB וכו']
קצת הלכתי לאיבוד מהשירשור הזה...
תודה!![]()
למרות שעברו כמה שנים ובדרך עברתי משלב צבירה למשיכה, התיק כמעט ולא השתנה דווקא.גלריית התיקים כבר לא ככ מעודכנת - אפשר לקבל עדכון על התיקים שלכם?
השורה התחתונה לא השתנתה.גלריית התיקים כבר לא ככ מעודכנת - אפשר לקבל עדכון על התיקים שלכם?
באמצע תהליך בניה...אפשר לקבל עדכון על התיקים שלכם?
⌄
⌄
⌄
נתת למישהו משכנתא?התיק שלי מכיל כיום משכנתה
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
|
|
גלריית התיקים של הסולידית להרכבה עצמית | שוק ההון | 2 | |
| ס | משכנתא עם עו״ש או לשבור את כל התיקים / קופות? | נדל"ן | 0 | |
| M | שיטת שני התיקים של כהנמן | שוק ההון | 13 | |
| R | מנהל התיקים של איש התמלוגים | שוק ההון | 54 | |