• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

עקרון הסיעתא דשמיא: איך למען השם אברכים חרדים מצליחים לרכוש דירות?

• פותח הנושא פותח הנושא SolidState
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
15 עמותות חרדיות....
יותר מדוייק - "חרדי הקים 15 עמותו שנגבו מאנשים (ומהמדינה?) כסף".
מה בדיוק רצית להוכיח?
1 - "יש חרדים גנבים" - שאפו על ההוכחה, מעניין אם יש גם אזרחים גנבים למרות שאינם חרדים.
2 - "חרדים הם גנבים" - לא קשור לכתבה המצורפת.

איזו הקטנת ראש יפה...
מאות מיליונים זורמים, עשרות עמותות עם פעילות פסאודו אמיתית, אלפי אנשים רשומים כעובדים שם. באמת אפשר להניח שמדובר באופרציה של בנאדם אחד שהכל מתחיל בו ונגמר בו?
או שצריך לחקור כאן, מאיפה מגיע הכסף, לאן הוא הולך ומה הרקע לכל הדבר הזה?

15 עמותות חרדיות שגילגלות מאות מיליוני שקלים שגויסו מהציבור וכן ממשרדי ממשלה ומענקים ציבוריים שונים הן למעשה פיקטיביות.
אין להם ממש עובדים, כסף הלך לידיים פרטיות.
מעניין איך אין פה חקירת משטרה?
קראתי את הכתבה, ונראה ש @אפר צודק בכך שאנשים פרטיים (כנראה חרדים אגב) הם אלו שנעקצו כאן, לא המדינה.

אבל כמובן גם אתה צודק בשאלה שלך למה אין כאן חקירת משטרה.

אם אני צריך לנחש (ואני מדגיש שמדובר בניחוש בלבד) -
ייתכן שיש גורמים פוליטיים שלוחצים על המשטרה לא להעמיד לדין חרדי מ"אנשי שלומנו".

ולמה אני חושב כך?

בגלל מקרים דומים שראיתי בעבר,
בין היתר הכתבה הזו שמספרת איך ראש הרשות לאכיפה במקרקעין (אדם דתי...)
רצה לאכוף צווי הריסה שהוצאו לעשרות בתי כנסת בבני ברק, שלפי בכירי היחידה הם בגדר 'סכנה בטיחותית מיידית' ו'על סף אסון מירון 2',
ובן גביר חסם את הניסיון כי יש גם מסגדים בלתי חוקיים
(אגב, זו אינה טענה של העיתון, זה מה שלשכת בן גביר מסרה בתגובה לכתבה!).

כלומר, נראה שבן גביר רוצה להימנע כרגע מאכיפה נגד בתי כנסת (למרות שהם מסכנים חיים של חרדים!!),
רק כי "הם משלנו".

יש כמובן גם את זה שסגן שר חרדי מסוים חתם על הסדר טיעון לפיו הוא מודה בכך שניסה לפעול לטובת אנסת חרדית בניגוד לחוק,
ועוד הרבה מקרים דומים.

המשותף הוא העובדה שלפוליטיקאים מסוימים אין שכל להבין שתמיכה בעבריינים רק כי הם מהציבור שלהם -
פוגעת בעיקר בציבור שלהם עצמו...

בדיוק בגלל זה צריך שלטון חוק -
כדי להגן על הציבור מפני עבריינים.

משתף כאן שעברתי על החיובים שלי באשראי, והחלטתי לבדוק את התעריפים של קופ"ח.
מצאתי שהחיובים תקינים,
אבל להפתעתי גם ראיתי בסוף העמוד של התקנון הערה קטנה על זה שמהילד הרביעי ואילך -
אין תשלום לקופת החולים (גם לא עבור הרבדים של השב"ן).

עניין אותי לבדוק אם זה כך גם בשאר קופות החולים, ואכן כן:
כללית, מכבי, מאוחדת, לאומית.

כלומר, יש כאן מס נסתר על מי שיש לו פחות מ4 ילדים.
משתף כאן, כי מעולם לא שמעתי ולא קראתי על זה עד היום...

זה כמובן מצטרף לעוד שירותים שניתנים "בחינם" לילדים כמו טיפולי שיניים,
ופטור מפרמייה לביטוח סיעודי (זה בכלל סיפור מרגיז, כי העובדה שהביטוח הסיעודי אינו משתלם לחברות המבטחות מאיימת לבטל את הביטוח הסיעודי עצמו. כלומר - מישהו העביר חוק לפיו ילדים פטורים, וייצא שזקנים / בני משפחותיהם הם אלו שישלמו את המחיר).

משתף כאן שעברתי על החיובים שלי באשראי, והחלטתי לבדוק את התעריפים של קופ"ח.
מצאתי שהחיובים תקינים,
אבל להפתעתי גם ראיתי בסוף העמוד של התקנון הערה קטנה על זה שמהילד הרביעי ואילך -
אין תשלום לקופת החולים (גם לא עבור הרבדים של השב"ן).

עניין אותי לבדוק אם זה כך גם בשאר קופות החולים, ואכן כן:
כללית, מכבי, מאוחדת, לאומית.

כלומר, יש כאן מס נסתר על מי שיש לו פחות מ4 ילדים.
משתף כאן, כי מעולם לא שמעתי ולא קראתי על זה עד היום...

זה כמובן מצטרף לעוד שירותים שניתנים "בחינם" לילדים כמו טיפולי שיניים,
ופטור מפרמייה לביטוח סיעודי (זה בכלל סיפור מרגיז, כי העובדה שהביטוח הסיעודי אינו משתלם לחברות המבטחות מאיימת לבטל את הביטוח הסיעודי עצמו. כלומר - מישהו העביר חוק לפיו ילדים פטורים, וייצא שזקנים / בני משפחותיהם הם אלו שישלמו את המחיר).
זה לא רק בקופ"ח, אאל"ט זה גם בגן חיות ובמקומות נוספים, זה סוג של "תקרת תשלום", אני לא חושב שגן החיות התנכ"י בעד עידוד ילודה.

זה לא רק בקופ"ח, אאל"ט זה גם בגן חיות ובמקומות נוספים, זה סוג של "תקרת תשלום", אני לא חושב שגן החיות התנכ"י בעד עידוד ילודה.
תודה שהוספת עוד דוגמא :lol:
לא הבנתי למה שתהיה תקרת תשלום עבור משפחה, כאשר השירות ניתן עבור אדם בודד...
לקופה אין הוצאות עבור בדיקות/טיפול בילדים הנוספים?!

קראתי את הכתבה, ונראה ש @אפר צודק בכך שאנשים פרטיים (כנראה חרדים אגב) הם אלו שנעקצו כאן, לא המדינה.

אבל כמובן גם אתה צודק בשאלה שלך למה אין כאן חקירת משטרה.

אם אני צריך לנחש (ואני מדגיש שמדובר בניחוש בלבד) -
ייתכן שיש גורמים פוליטיים שלוחצים על המשטרה לא להעמיד לדין חרדי מ"אנשי שלומנו".

ולמה אני חושב כך?
אני דווקא מכיר מקרה ממש הפוך (לא מהשנים האחרונות), הונאה שהתגלגלה בציבור החרדי והגיע לבית הדין, בית הדין פנה למשטרה והיא לא הסכימה לקבל את התלונה כי לדבריהם צריך שמישהו שנפגע יתלונן ולא מספיק הוכחות שמתרחשת הונאה, בית הדין שלח מתלונן למשטרה ואיכשהו התיק נסגר, בירור שנערך העלה שמי שהרץ את ההונאה "מכוסה" במשטרה, זה כאמור היה נגד האניטרס החרדי, זה היה אינטרס של בכיר כלשהו במשטרה (אני כותב מידיעה מוחחטת, לא יכול לכתוב עם שמות), עד כמה שידוע לי אנשים ש"מכוסים" במשטרה זה בעיה עמוקה ורחבה ולגמרי לא חרדית.

תודה שהוספת עוד דוגמא :lol:
לא הבנתי למה שתהיה תקרת תשלום עבור משפחה, כאשר השירות ניתן עבור אדם בודד...
לקופה אין הוצאות עבור בדיקות/טיפול בילדים הנוספים?!
גם במנוי מטמון,אאל"ט זה נוהג מקובל ליצור תקרת חיוב על משפחות (אולי זה הנחה דומה להנחה לקבוצות גדולות, או תקרת חיוב כמו שכתבתי)

בכל מקרה רשות הטבע והגנים גם לא נראה לי בקטע של עידוד ילודה

בגלל מקרים דומים שראיתי בעבר,
בין היתר הכתבה הזו שמספרת איך ראש הרשות לאכיפה במקרקעין (אדם דתי...)
רצה לאכוף צווי הריסה שהוצאו לעשרות בתי כנסת בבני ברק, שלפי בכירי היחידה הם בגדר 'סכנה בטיחותית מיידית' ו'על סף אסון מירון 2',
ובן גביר חסם את הניסיון כי יש גם מסגדים בלתי חוקיים
(אגב, זו אינה טענה של העיתון, זה מה שלשכת בן גביר מסרה בתגובה לכתבה!).

כלומר, נראה שבן גביר רוצה להימנע כרגע מאכיפה נגד בתי כנסת (למרות שהם מסכנים חיים של חרדים!!),
רק כי "הם משלנו".

יש כמובן גם את זה שסגן שר חרדי מסוים חתם על הסדר טיעון לפיו הוא מודה בכך שניסה לפעול לטובת אנסת חרדית בניגוד לחוק,
ועוד הרבה מקרים דומים.

המשותף הוא העובדה שלפוליטיקאים מסוימים אין שכל להבין שתמיכה בעבריינים רק כי הם מהציבור שלהם -
פוגעת בעיקר בציבור שלהם עצמו...

בדיוק בגלל זה צריך שלטון חוק -
כדי להגן על הציבור מפני עבריינים.
אל תעשה טעויות של משתמשים אחרים, ערבוב בין מתנחלים לחרדים הוא יותר ממוזר, בן גביר מותקף בחריפות ובתדירות בעיתונות החרדית המיינסטרימים ("עליה להר הבית" ו"התגרות באומות")

בן גביר גם לא נמנע מלתקוף את החרדים ולפגוע להם באינטרסים, הרבה יותר סביר שהוא מתקומם נגד האפליה של המסגדים, אני מניח שיצא לו להתקל בעבר במקרים רבים של חוסר אכיפה.

גם במנוי מטמון,אאל"ט זה נוהג מקובל ליצור תקרת חיוב על משפחות (אולי זה הנחה דומה להנחה לקבוצות גדולות, או תקרת חיוב כמו שכתבתי)
האמת שבדוגמאות של ביקור באתרים עוד אפשר איכשהו להבין (כי רוב הוצאות התפעול של האתר הן קבועות ללא קשר לכמות המשתמשים. רק הוצאות ניקוי קשורות לכמות האנשים).
לגבי קופ"ח פשוט אין היגיון, כי השירות עצמו ניתן בנפרד על כל ילד.
אז אמורים לגבות לפי מספר האנשים, בדיוק כמו שהספר יחייב אותך על כל ילד ולא ייתן פטור לילד רביעי ואילך...

אל תעשה טעויות של משתמשים אחרים, ערבוב בין מתנחלים לחרדים הוא יותר ממוזר, בן גביר מותקף בחריפות ובתדירות בעיתונות החרדית המיינסטרימים ("עליה להר הבית" ו"התגרות באומות")
נכון, מכיר את הכעס החרדי עליו...
המחשבה שלי הייתה שאולי פנו אליו ח"כים חרדים מתוך הקואליציה.

אבל כמובן שאתה צודק שיכול להיות שהוא עשה את זה בעצמו בגלל הנגיעה של הציבור הערבי כאן
(אגב, אני לא הייתי משתמש בביטוי "אפליה", כי כאמור - אי אכיפה במגזר הערבי פוגע בראש ובראשונה בערבים עצמם. זה לא לטובתם שלא אוכפים הריסה של מבנים מסוכנים...).

אבל כמובן שאתה צודק שיכול להיות שהוא עשה את זה בעצמו בגלל הנגיעה של הציבור הערבי כאן
(אגב, אני לא הייתי משתמש בביטוי "אפליה", כי כאמור - אי אכיפה במגזר הערבי פוגע בראש ובראשונה בערבים עצמם. זה לא לטובתם שלא אוכפים הריסה של מבנים מסוכנים...).
העניין הוא שהערכים לא מעוניינים שיאכפו להם וגורמי ימין מסויימים כן מעוניינים, אם שני הצדדים היו מתעניינים בסכנה שבכך המצב היה הפוך בדיוק.

לגבי קופות חולים, ייתכן שהמדינה רואה בזה סוג של שירות לאזרח (ולא אספקת שירות תמורת תשלום) וככזה היא רואה לנכון ליצור תקרת תשלום שנראה לה סביר למשק בית, אפשרות אחרת היא שאחרי שיש כזה "נוהג" בענפים מסויימים, לא מפליא שהוא יועתק גם לקופות החולים שבסופו של דבר רוצות שיהיו להם כמה שיותר לקוחות

ערבוב בין מתנחלים לחרדים הוא יותר ממוזר
באמת ??
כי זו ההסתה המשיחית נגד מי שתפקידם להלחם בטרור היהודי-משיחי :
אופס, נראה שדווקא נגד המתנחלים לא חלים החוקים

ראש החטיבה היהודית בשב"כ בכתבה של איילה חסון:
"אנחנו עוצרים את השמוקים האלה גם בלי ראיות לכמה ימים, שים אותם בתאי מעצר, עם עכברים"

נערך לאחרונה ב:
בן גביר לא "מגן על חרדים", הוא מגן "על יהודים"...
הוא לא המציא את השיטה.
איילת שקד העבירה חוק להקל על אכיפה נגד בניה לא חוקית, במחשבה שיטפלו במגזר הערבי ומסתבר שאם אתה לא כותב "במגזר הערבי" במטרות החוק (ויוצא ניאו-נאצי) אז הרשויות יטפלו קודם במגזר שקל - חקלאים יהודים.
אז... בן גביר היום "לא מטפל בבתי כנסת כי לא מטפלים במסגדים"... עד היום שאכן בית כנסת יקרוס.
ואיפה התורן שיגיד "לא מתקנים עוולה עם עוולה נוספת"?

05.2021 - האנטישמים של ממשלת השינוי.
מצד שני, אחרי אסון מירון, אז ימצאו אחראי, אבל לא אשמים.

האמת שלא ממש הבנתי
טרור: שימוש באלימות כמו רצח, חטיפה והטמנת פצצות, נגד אזרחים כדי להשיג מטרות פוליטיות.

השב״כ תפקידו מלחמה בטרור. השב״כ לא מתעסק עם הפרות סדר או עם פושעים, השב״כ מתעסק במחבלים, ולכן יש לשב״כ סמכויות מיוחדות.
השב״כ עובד על סמך מודיעין, לא על סמך ראיות. השב״כ לא אוסף ראיות בכלל. זה התפקיד של המשטרה. המשטרה אוספת ראיות בין השאר בעזרת הרמזים שהתקבלו מהמודיעין של השב״כ, ולכן שני הגופים חייבים לעבוד ביחד.

המשפט שהבאת לא היה מזיז לך אם היה מדובר במחבלים ערבים. כי זה מה שהשב״כ עושה. זה ממש לא נחמד, זה מאד לא יפה, ובאמת יש הרבה מאד תלונות מאירגוני זכויות אדם, אבל אי אפשר להיות נחמד או לחכות שיאספו מספיק ראיות כשיש מידע מודיעיני על סכנה מיידית לחיים.

-- ולפי התפיסה של המשיחיים, שאותה הבאת כאן, למחבלים יהודים מגיע יחס מיוחד, ולא נורא אם ירצחו בגלל זה כמה ערבים.

===
אני בהחלט לא טוען שהפרשה עצמה חפה מבעיות

קודם כל מועלם.
מועלם הרס, בכוונה, כל אפשרות לאמון בין השב״כ למשטרה, ובכך פגע בעבודה השוטפת שחייבת להיות בינהם.
פעילות השב״כ אסורה לפירסום, מה שכמובן לא מעניין את מי שמטרתו להרוס את החוק בכלל ואת השב״כ בפרט -- כי מה שווה השב״כ אם אנחנו לא שולטים בו (ואת מי כבר מעניין מניעת כארבע פיגועים ביום)
וההקלטות שפורסמו כמובן שהוצאו מהקשרן, ונערכו במגמתיות. קטן.

וכמובן שגם ראש החטיבה הלא-ערבית בשב״כ יוצא רע.
ראש החטיבה ללוחמה בטרור היהודי לא הבין שהאדם שאיתו הוא מדבר קשור לטרור היהודי, ונתן לו למשוך אותו בלשון, ולהפיל אותו בפח.
בנוסף הוא גם לא שמר על דיבור מכובד ומכבד - אנשי ״הימין״ הופכים ל woke קיצוני מאד כשריגשותיהם העדינים הם שנפגעים.

טרור: שימוש באלימות כמו רצח, חטיפה והטמנת פצצות, נגד אזרחים כדי להשיג מטרות פוליטיות.

השב״כ תפקידו מלחמה בטרור. השב״כ לא מתעסק עם הפרות סדר או עם פושעים, השב״כ מתעסק במחבלים, ולכן יש לשב״כ סמכויות מיוחדות.
השב״כ עובד על סמך מודיעין, לא על סמך ראיות. השב״כ לא אוסף ראיות בכלל. זה התפקיד של המשטרה. המשטרה אוספת ראיות בין השאר בעזרת הרמזים שהתקבלו מהמודיעין של השב״כ, ולכן שני הגופים חייבים לעבוד ביחד.

המשפט שהבאת לא היה מזיז לך אם היה מדובר במחבלים ערבים. כי זה מה שהשב״כ עושה. זה ממש לא נחמד, זה מאד לא יפה, ובאמת יש הרבה מאד תלונות מאירגוני זכויות אדם, אבל אי אפשר להיות נחמד או לחכות שיאספו מספיק ראיות כשיש מידע מודיעיני על סכנה מיידית לחיים.

-- ולפי התפיסה של המשיחיים, שאותה הבאת כאן, למחבלים יהודים מגיע יחס מיוחד, ולא נורא אם ירצחו בגלל זה כמה ערבים.

===
אני בהחלט לא טוען שהפרשה עצמה חפה מבעיות

קודם כל מועלם.
מועלם הרס, בכוונה, כל אפשרות לאמון בין השב״כ למשטרה, ובכך פגע בעבודה השוטפת שחייבת להיות בינהם.
פעילות השב״כ אסורה לפירסום, מה שכמובן לא מעניין את מי שמטרתו להרוס את החוק בכלל ואת השב״כ בפרט -- כי מה שווה השב״כ אם אנחנו לא שולטים בו (ואת מי כבר מעניין מניעת כארבע פיגועים ביום)
וההקלטות שפורסמו כמובן שהוצאו מהקשרן, ונערכו במגמתיות. קטן.

וכמובן שגם ראש החטיבה הלא-ערבית בשב״כ יוצא רע.
ראש החטיבה ללוחמה בטרור היהודי לא הבין שהאדם שאיתו הוא מדבר קשור לטרור היהודי, ונתן לו למשוך אותו בלשון, ולהפיל אותו בפח.
בנוסף הוא גם לא שמר על דיבור מכובד ומכבד - אנשי ״הימין״ הופכים ל woke קיצוני מאד כשריגשותיהם העדינים הם שנפגעים.
אתה כותב מידיעה? מההקלטות נשמע שראש המחלקה היהודית ומועלם מנסים למצוא תירוץ למעצר במקרה כזה אני מניח שלא מדובר במעצר מנהלי - במעצר מנהלי המודיעין הוא הסיבה הרשמית.

אם אכן לא מדובר במעצר מנהלי אז ראש החטיבה היהודית הוא סתם עבריין - ולדבריו הוא עבריין סדרתי, אתה הראשון שאמור לגנות אותו על כך.

לגבי צורת ההתבטאות שלו, זה שיחה פרטים ולא מזיז לי מה הוא אמר בה וכמה הוא שונא את המתנחלים - בתנאי שהשנאה שלו לא גורמת לו להתנהל בצורה לא הוגנת ו/או לא חוקית

לגבי ההתנהלות האישית של מועלם:
1- לטענת גורמים מסויימים האמון הופר דווקא מצד השב"כ ש"צד" את מועלם מצדק או שלא בצדק (כלומר ייתכן שהוא עשה משהו לא חוקי אבל "חיפשו אותו" מסיבות מסויימות)
2- אם ראש המחלקה היהודית מתנהל כאחרון הבריונים והפושעים למה אתה חושב שאנחנו לא צריכים לדעת מזה?

אתה כותב מידיעה?
ידוע בוודאות ש:
1. תפקידו של השב״כ לעצור מחבלים. השב״כ נלחם בטרור. השב״כ לא מתעסק במפגינים ולא באזרחים תמימים. יש לשב״כ הרבה יותר מדי עבודה במלחמה בטרור.
2. השב״כ מונע כ 4 פיגועים ביום.
3. יש טרוריסטים יהודים והם מבצעים פוגרומים כבר כמעט כל יום.
4. תפקידה של החטיבה הלא ערבית בשב״כ הוא לעצור טרוריסטים שרובם יהודים לפני שהטרוריסטים מוצאים לפועל את זממם.
5. השב״כ פועל על מודיעין בלבד והשיטות שלו בעיתיות אבל הכרחיות.
6. הבעיתיות שבפעילות השב״כ היתה תמיד. רוב פעילות השב״כ מופנת נגד טרור ערבי, כך שרוב הכח שלו מתמקד בערבים, ומי שעושה גם טועה.
7. פעילות השב״כ, ובעצם כל מה שקשור לשב״כ, סודי.
8. בגלל שפעילות השב״כ סודית אם יש תלונה נגד א׳ היא חייבת להחקר בתוך השב״כ, ולא לצאת לתקשורת.
9. בגלל שפעילות השב״כ סודית קל במיוחד להעליל על אנשי השב״כ עלילות בתקשורת והם לא יכולים להתגונן בפני שקרים.
10. לאירגוני פשע וטרור יש אינטרס לפעול נגד החקירות נגדם. זה לא נדיר שפושעים מנסים לפגוע ,לאיים ולהעליל עלילות נגד החוקרים שלהם.
11. ההדלפות של מועלם ערוכות ולכל הפחות הוצאו מהקשרם, שהוא סודי, ועצם פרסומן מנוגד לחוק.

כל אילו דברים שאמורים להיות ידועים לכל אזרח בישראל.

״טענות של גורמים מסויימים״ מעולם לא הטריחו את עצמם בהיגיון, אחריות ציבורית או בדיקת עובדות. עלילות סיפורים וחצאי אמיתות זה הרבה יותר קל וקליט. ״גורמים מסוימים טענו״ שאמא של פרס ערביה, שבנט הודח מסיירת מטכל, שהבת של יאיר גולן לא התגיסה לצבא ולא משנה שאין ליאיר גולן בת וכל ארבעת בניו בצבא. וקל במיוחד להעליל על אנשים שאסור להם לחשוף את האמת.

ומה יותר פופולרי בציבור המשיחי מאשר להעליל על מי שתפקידו לפעול נגד הטרור היהודי.

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
L קריית עקרון נדל"ן 6

נושאים דומים

Back
למעלה