יותר מדוייק - "חרדי הקים 15 עמותו שנגבו מאנשים (ומהמדינה?) כסף".15 עמותות חרדיות....
מה בדיוק רצית להוכיח?
1 - "יש חרדים גנבים" - שאפו על ההוכחה, מעניין אם יש גם אזרחים גנבים למרות שאינם חרדים.
2 - "חרדים הם גנבים" - לא קשור לכתבה המצורפת.
יותר מדוייק - "חרדי הקים 15 עמותו שנגבו מאנשים (ומהמדינה?) כסף".15 עמותות חרדיות....
זה החלק הקל. ממךמאיפה מגיע הכסף
קראתי את הכתבה, ונראה ש @אפר צודק בכך שאנשים פרטיים (כנראה חרדים אגב) הם אלו שנעקצו כאן, לא המדינה.15 עמותות חרדיות שגילגלות מאות מיליוני שקלים שגויסו מהציבור וכן ממשרדי ממשלה ומענקים ציבוריים שונים הן למעשה פיקטיביות.
אין להם ממש עובדים, כסף הלך לידיים פרטיות.
מעניין איך אין פה חקירת משטרה?
זה לא רק בקופ"ח, אאל"ט זה גם בגן חיות ובמקומות נוספים, זה סוג של "תקרת תשלום", אני לא חושב שגן החיות התנכ"י בעד עידוד ילודה.משתף כאן שעברתי על החיובים שלי באשראי, והחלטתי לבדוק את התעריפים של קופ"ח.
מצאתי שהחיובים תקינים,
אבל להפתעתי גם ראיתי בסוף העמוד של התקנון הערה קטנה על זה שמהילד הרביעי ואילך -
אין תשלום לקופת החולים (גם לא עבור הרבדים של השב"ן).
עניין אותי לבדוק אם זה כך גם בשאר קופות החולים, ואכן כן:
כללית, מכבי, מאוחדת, לאומית.
כלומר, יש כאן מס נסתר על מי שיש לו פחות מ4 ילדים.
משתף כאן, כי מעולם לא שמעתי ולא קראתי על זה עד היום...
זה כמובן מצטרף לעוד שירותים שניתנים "בחינם" לילדים כמו טיפולי שיניים,
ופטור מפרמייה לביטוח סיעודי (זה בכלל סיפור מרגיז, כי העובדה שהביטוח הסיעודי אינו משתלם לחברות המבטחות מאיימת לבטל את הביטוח הסיעודי עצמו. כלומר - מישהו העביר חוק לפיו ילדים פטורים, וייצא שזקנים / בני משפחותיהם הם אלו שישלמו את המחיר).
תודה שהוספת עוד דוגמאזה לא רק בקופ"ח, אאל"ט זה גם בגן חיות ובמקומות נוספים, זה סוג של "תקרת תשלום", אני לא חושב שגן החיות התנכ"י בעד עידוד ילודה.
אני דווקא מכיר מקרה ממש הפוך (לא מהשנים האחרונות), הונאה שהתגלגלה בציבור החרדי והגיע לבית הדין, בית הדין פנה למשטרה והיא לא הסכימה לקבל את התלונה כי לדבריהם צריך שמישהו שנפגע יתלונן ולא מספיק הוכחות שמתרחשת הונאה, בית הדין שלח מתלונן למשטרה ואיכשהו התיק נסגר, בירור שנערך העלה שמי שהרץ את ההונאה "מכוסה" במשטרה, זה כאמור היה נגד האניטרס החרדי, זה היה אינטרס של בכיר כלשהו במשטרה (אני כותב מידיעה מוחחטת, לא יכול לכתוב עם שמות), עד כמה שידוע לי אנשים ש"מכוסים" במשטרה זה בעיה עמוקה ורחבה ולגמרי לא חרדית.קראתי את הכתבה, ונראה ש @אפר צודק בכך שאנשים פרטיים (כנראה חרדים אגב) הם אלו שנעקצו כאן, לא המדינה.
אבל כמובן גם אתה צודק בשאלה שלך למה אין כאן חקירת משטרה.
אם אני צריך לנחש (ואני מדגיש שמדובר בניחוש בלבד) -
ייתכן שיש גורמים פוליטיים שלוחצים על המשטרה לא להעמיד לדין חרדי מ"אנשי שלומנו".
ולמה אני חושב כך?
גם במנוי מטמון,אאל"ט זה נוהג מקובל ליצור תקרת חיוב על משפחות (אולי זה הנחה דומה להנחה לקבוצות גדולות, או תקרת חיוב כמו שכתבתי)תודה שהוספת עוד דוגמא
לא הבנתי למה שתהיה תקרת תשלום עבור משפחה, כאשר השירות ניתן עבור אדם בודד...
לקופה אין הוצאות עבור בדיקות/טיפול בילדים הנוספים?!
אל תעשה טעויות של משתמשים אחרים, ערבוב בין מתנחלים לחרדים הוא יותר ממוזר, בן גביר מותקף בחריפות ובתדירות בעיתונות החרדית המיינסטרימים ("עליה להר הבית" ו"התגרות באומות")בגלל מקרים דומים שראיתי בעבר,
בין היתר הכתבה הזו שמספרת איך ראש הרשות לאכיפה במקרקעין (אדם דתי...)
רצה לאכוף צווי הריסה שהוצאו לעשרות בתי כנסת בבני ברק, שלפי בכירי היחידה הם בגדר 'סכנה בטיחותית מיידית' ו'על סף אסון מירון 2',
ובן גביר חסם את הניסיון כי יש גם מסגדים בלתי חוקיים
(אגב, זו אינה טענה של העיתון, זה מה שלשכת בן גביר מסרה בתגובה לכתבה!).
כלומר, נראה שבן גביר רוצה להימנע כרגע מאכיפה נגד בתי כנסת (למרות שהם מסכנים חיים של חרדים!!),
רק כי "הם משלנו".
יש כמובן גם את זה שסגן שר חרדי מסוים חתם על הסדר טיעון לפיו הוא מודה בכך שניסה לפעול לטובת אנסת חרדית בניגוד לחוק,
ועוד הרבה מקרים דומים.
המשותף הוא העובדה שלפוליטיקאים מסוימים אין שכל להבין שתמיכה בעבריינים רק כי הם מהציבור שלהם -
פוגעת בעיקר בציבור שלהם עצמו...
בדיוק בגלל זה צריך שלטון חוק -
כדי להגן על הציבור מפני עבריינים.
האמת שבדוגמאות של ביקור באתרים עוד אפשר איכשהו להבין (כי רוב הוצאות התפעול של האתר הן קבועות ללא קשר לכמות המשתמשים. רק הוצאות ניקוי קשורות לכמות האנשים).גם במנוי מטמון,אאל"ט זה נוהג מקובל ליצור תקרת חיוב על משפחות (אולי זה הנחה דומה להנחה לקבוצות גדולות, או תקרת חיוב כמו שכתבתי)
נכון, מכיר את הכעס החרדי עליו...אל תעשה טעויות של משתמשים אחרים, ערבוב בין מתנחלים לחרדים הוא יותר ממוזר, בן גביר מותקף בחריפות ובתדירות בעיתונות החרדית המיינסטרימים ("עליה להר הבית" ו"התגרות באומות")
העניין הוא שהערכים לא מעוניינים שיאכפו להם וגורמי ימין מסויימים כן מעוניינים, אם שני הצדדים היו מתעניינים בסכנה שבכך המצב היה הפוך בדיוק.אבל כמובן שאתה צודק שיכול להיות שהוא עשה את זה בעצמו בגלל הנגיעה של הציבור הערבי כאן
(אגב, אני לא הייתי משתמש בביטוי "אפליה", כי כאמור - אי אכיפה במגזר הערבי פוגע בראש ובראשונה בערבים עצמם. זה לא לטובתם שלא אוכפים הריסה של מבנים מסוכנים...).
באמת ??ערבוב בין מתנחלים לחרדים הוא יותר ממוזר
אופס, נראה שדווקא נגד המתנחלים לא חלים החוקים
ראש החטיבה היהודית בשב"כ בכתבה של איילה חסון:
"אנחנו עוצרים את השמוקים האלה גם בלי ראיות לכמה ימים, שים אותם בתאי מעצר, עם עכברים"
עד היום שאכן בית כנסת יקרוס.
האמת שלא ממש הבנתיבאמת ??
כי זו ההסתה המשיחית נגד מי שתפקידם להלחם בטרור היהודי-משיחי :
טרור: שימוש באלימות כמו רצח, חטיפה והטמנת פצצות, נגד אזרחים כדי להשיג מטרות פוליטיות.האמת שלא ממש הבנתי
אתה כותב מידיעה? מההקלטות נשמע שראש המחלקה היהודית ומועלם מנסים למצוא תירוץ למעצר במקרה כזה אני מניח שלא מדובר במעצר מנהלי - במעצר מנהלי המודיעין הוא הסיבה הרשמית.טרור: שימוש באלימות כמו רצח, חטיפה והטמנת פצצות, נגד אזרחים כדי להשיג מטרות פוליטיות.
השב״כ תפקידו מלחמה בטרור. השב״כ לא מתעסק עם הפרות סדר או עם פושעים, השב״כ מתעסק במחבלים, ולכן יש לשב״כ סמכויות מיוחדות.
השב״כ עובד על סמך מודיעין, לא על סמך ראיות. השב״כ לא אוסף ראיות בכלל. זה התפקיד של המשטרה. המשטרה אוספת ראיות בין השאר בעזרת הרמזים שהתקבלו מהמודיעין של השב״כ, ולכן שני הגופים חייבים לעבוד ביחד.
המשפט שהבאת לא היה מזיז לך אם היה מדובר במחבלים ערבים. כי זה מה שהשב״כ עושה. זה ממש לא נחמד, זה מאד לא יפה, ובאמת יש הרבה מאד תלונות מאירגוני זכויות אדם, אבל אי אפשר להיות נחמד או לחכות שיאספו מספיק ראיות כשיש מידע מודיעיני על סכנה מיידית לחיים.
-- ולפי התפיסה של המשיחיים, שאותה הבאת כאן, למחבלים יהודים מגיע יחס מיוחד, ולא נורא אם ירצחו בגלל זה כמה ערבים.
===
אני בהחלט לא טוען שהפרשה עצמה חפה מבעיות
קודם כל מועלם.
מועלם הרס, בכוונה, כל אפשרות לאמון בין השב״כ למשטרה, ובכך פגע בעבודה השוטפת שחייבת להיות בינהם.
פעילות השב״כ אסורה לפירסום, מה שכמובן לא מעניין את מי שמטרתו להרוס את החוק בכלל ואת השב״כ בפרט -- כי מה שווה השב״כ אם אנחנו לא שולטים בו (ואת מי כבר מעניין מניעת כארבע פיגועים ביום)
וההקלטות שפורסמו כמובן שהוצאו מהקשרן, ונערכו במגמתיות. קטן.
וכמובן שגם ראש החטיבה הלא-ערבית בשב״כ יוצא רע.
ראש החטיבה ללוחמה בטרור היהודי לא הבין שהאדם שאיתו הוא מדבר קשור לטרור היהודי, ונתן לו למשוך אותו בלשון, ולהפיל אותו בפח.
בנוסף הוא גם לא שמר על דיבור מכובד ומכבד - אנשי ״הימין״ הופכים ל woke קיצוני מאד כשריגשותיהם העדינים הם שנפגעים.
ידוע בוודאות ש:אתה כותב מידיעה?
פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
---|---|---|---|---|
L | קריית עקרון | נדל"ן | 6 |