• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

קריית עקרון

• פותח הנושא פותח הנושא Loki
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Loki

משתמש רשום
דירוג
0
שלום לכולם זהו הפוסט הראשון שלי, לא ראיתי פוסט קודם על הערים ולכן אני פותח את האשכול

אני בן 28 ואני כרגע גר בדרום ורוצה לעבור למרכז אבל אני ריאלי ומבין שאני לא אוכל לגור בטבעת הראשונה אלא בטבעת השנייה

חשבתי על עליה כי היא כמה דקות מרחובות ששם יש המון אפשרויות תעסוקה
מה דעתכם על העיר לרכישת דירה? הכוונה לא להשקעה אלא לגור שם ולחיות שם

זו לא עיר אלא מועצה מקומית קטנה, עם מדדים כלכליים/חברתיים נמוכים יחסית, וכל הגעה לרחובות מצריכה נסיעה לא קצרה ברכב.
אם המטרה היא לעבוד ברחובות, מדוע לא לחפש דירה ברחובות?
בכל מקרה, לא הייתי רוכש דירה למגורים במקום שאיני מכיר בלי לשכור לפני זה לפחות למשך שנה, כדי להבין איך זה לחיות באותו מקום.

ממליץ לך בחום להסתובב שם, במיוחד לפני שאתה חותם, אני אישית מכיר אנשים שלא הי מצליחים לגור שם

בכל מקרה, לא הייתי רוכש דירה למגורים במקום שאיני מכיר בלי לשכור לפני זה לפחות למשך שנה, כדי להבין איך זה לחיות באותו מקום.
זו ממש עצה מעולה לגמרי, אליפות על של עצה. לא ציני.
אבל היא ממש לא פיזיבילית וממש לא אפשרית לביצוע לכל אחד.
בעולם תיאורטי מושלם - לגמרי עצה זהב.
בעולם רגיל לגמרי שנשען על סטטיסטיקה של ממוצעים ואנשים רגילים שחיים את חייהם - עצה לא אפשרית.

בעיניי עדיף כבר פשוט לגור ברחובות, שהיא עיר יחסית גדולה באותו אזור ויש בה הרבה שכונות שהמחירים בהן הם פחות או יותר כמו בעקרון (השכונות היותר ותיקות כמובן כמו שעריים, מרמורק, אושיות, קריית משה, כפר גבירול וכו'). גם רחוב הרצל שהוא הרחוב המרכזי בעיר מלא בבניינים ישנים שהשכירות בהם שפויה.

לדעתי השכירות שם נמוכה ויש לא מעט יחידות דיור בקרית עקרון.
אני מכיר שם דירת 3 קומות שכל חדר שופץ ליחידה ובעל הדירה מזכיר 4-5 יחידות.
אבל בטוח יש שם יחידות טובות יותר וברמה גבוהה.

התחל בקטן, יפה וזול והכל כלול ותראה אם מתחבר בכלל למקום.

זו ממש עצה מעולה לגמרי, אליפות על של עצה. לא ציני.
אבל היא ממש לא פיזיבילית וממש לא אפשרית לביצוע לכל אחד.
בעולם תיאורטי מושלם - לגמרי עצה זהב.
בעולם רגיל לגמרי שנשען על סטטיסטיקה של ממוצעים ואנשים רגילים שחיים את חייהם - עצה לא אפשרית.
איפה הקושי בלשכור דירה לשנה אחת?
אני מדבר על יחיד/זוג ללא ילדים.

Back
למעלה