• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

עקרון הסיעתא דשמיא: איך למען השם אברכים חרדים מצליחים לרכוש דירות?

• פותח הנושא פותח הנושא SolidState
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
ידוע בוודאות ש:
1. תפקידו של השב״כ לעצור מחבלים. השב״כ נלחם בטרור. השב״כ לא מתעסק במפגינים ולא באזרחים תמימים. יש לשב״כ הרבה יותר מדי עבודה במלחמה בטרור.
2. השב״כ מונע כ 4 פיגועים ביום.
3. יש טרוריסטים יהודים והם מבצעים פוגרומים כבר כמעט כל יום.
4. תפקידה של החטיבה הלא ערבית בשב״כ הוא לעצור טרוריסטים שרובם יהודים לפני שהטרוריסטים מוצאים לפועל את זממם.
5. השב״כ פועל על מודיעין בלבד והשיטות שלו בעיתיות אבל הכרחיות.
6. הבעיתיות שבפעילות השב״כ היתה תמיד. רוב פעילות השב״כ מופנת נגד טרור ערבי, כך שרוב הכח שלו מתמקד בערבים, ומי שעושה גם טועה.
7. פעילות השב״כ, ובעצם כל מה שקשור לשב״כ, סודי.
8. בגלל שפעילות השב״כ סודית אם יש תלונה נגד א׳ היא חייבת להחקר בתוך השב״כ, ולא לצאת לתקשורת.
9. בגלל שפעילות השב״כ סודית קל במיוחד להעליל על אנשי השב״כ עלילות בתקשורת והם לא יכולים להתגונן בפני שקרים.
10. לאירגוני פשע וטרור יש אינטרס לפעול נגד החקירות נגדם. זה לא נדיר שפושעים מנסים לפגוע ,לאיים ולהעליל עלילות נגד החוקרים שלהם.
11. ההדלפות של מועלם ערוכות ולכל הפחות הוצאו מהקשרם, שהוא סודי, ועצם פרסומן מנוגד לחוק.

כל אילו דברים שאמורים להיות ידועים לכל אזרח בישראל.

״טענות של גורמים מסויימים״ מעולם לא הטריחו את עצמם בהיגיון, אחריות ציבורית או בדיקת עובדות. עלילות סיפורים וחצאי אמיתות זה הרבה יותר קל וקליט. ״גורמים מסוימים טענו״ שאמא של פרס ערביה, שבנט הודח מסיירת מטכל, שהבת של יאיר גולן לא התגיסה לצבא ולא משנה שאין ליאיר גולן בת וכל ארבעת בניו בצבא. וקל במיוחד להעליל על אנשים שאסור להם לחשוף את האמת.

ומה יותר פופולרי בציבור המשיחי מאשר להעליל על מי שתפקידו לפעול נגד הטרור היהודי.
כל כך הרבה מלל וכל כך קצת תוכן (לא התייחסת לאפשרות שהחטיבה היהודית אכן פועלת בניגוד לחוק כמו שנשמע מההקלטות, כל השאר ברברת)

לא התייחסת לאפשרות שהחטיבה היהודית אכן פועלת בניגוד לחוק כמו שנשמע מההקלטות
בהחלט התיחסתי.
8. בגלל שפעילות השב״כ סודית אם יש תלונה נגד א׳ היא חייבת להחקר בתוך השב״כ, ולא לצאת לתקשורת.
11. ההדלפות של מועלם ערוכות ולכל הפחות הוצאו מהקשרם, שהוא סודי, ועצם פרסומן מנוגד לחוק.
לא היה מזיז לך אם הזיז לך כשהיה מדובר במחבלים ערבים
ראש החטיבה ללוחמה בטרור היהודי לא הבין שהאדם שאיתו הוא מדבר קשור לטרור היהודי, ונתן לו למשוך אותו בלשון, ולהפיל אותו בפח.
וקל במיוחד להעליל על אנשים שאסור להם לחשוף את האמת.

חשבתי שאתה שואל באמת. טעיתי. אותה טעות כל פעם מחדש, תמים שכמותי.
מי שכל הידע שלו מגיע מסיפורים מגמתיים פשוט לא רוצה להבין, גם כשהוא מתחזה למתעניין.

כמו שאמרתי בהתחלה - אתה טוען שאתה שונה מהמשיחיים אבל אתה מדברר אותם - בדיוק כמו אחד מהם.

נערך לאחרונה ב:
בהחלט התיחסתי.
- לדבריך אם יש טענות על שחיתות בצמרת של ארגון מסויים הארגון צריך/יכול לחקור את עצמו?
- אם ההקלטות של מועלם לא חוקיות אז המחלקה היהודית לא מתנהלת בבריונות ועוברת על החוק?
- ההקלטה באמת נשמעת ערוכה, אם זאת נראה שהדברים לא הוצאו מהקשרם (אפילו השב"כ לא טען את זה, כנראה למישהו יש את ההקלטות המלאות...)
- לגבי ערבים, אכן לא ממש מזיז לי ברמה האישית, הם אומה ששונאת אותי ואם יהיה להם הזדמנות הם ירצחו אותי, אין לי רחמים לבזבז עליהם, אני לא מתנגד לכך שיהיה חוק וסדר אבל זה פשוט לא אכפת לי ברמה האישית.
- "משכו אותו בלשון" רלוונטי אולי לצורת הניסוח אבל לא למהות המעצר, כפי שכתבתי לדעתי הוא יכול לומר בשיחה פרטית מה שבא לו, אם כי אם הוא מתעב אותם בכזו רמה אולי כדאי שהוא לא יהיה בעל כח כל כך חזק נגדם.
- קל במיוחד לשים פס על העולם כשאתה יכול להסתתר מאחורי חומת ה"סודי" ו"אסור לגלות", לא קונה את זה.
חשבתי שאתה שואל באמת. טעיתי. אותה טעות כל פעם מחדש, תמים שכמותי.
מי שכל הידע שלו מגיע מסיפורים מגמתיים פשוט לא רוצה להבין, גם כשהוא מתחזה למתעניין.
תרשה לי להתעלם?
כמו שאמרתי בהתחלה - אתה טוען שאתה שונה מהמשיחיים אבל אתה מדברר אותם - בדיוק כמו אחד מהם.
אתה מערבב בין שני קבוצות אוכלוסיה שאין קשר אמיתי ביניהם, יש חרדים שנוטים שמאלה ויש ימינה, הרוב נוטה לימניות שמרנות ומסורתיות, זה לא נותן לך זכות להאשים אותם בעוולות שהם לא עשו, למרות שאתה אוהב לעשות את זה.

ההגדרה של "משיחיות" מרגישה בידים שלך כמו פלסטלינה, אין הגדרה אמיתית כזו ואתה פשוט משחק בזה להנאתך

אתה מערבב בין שני קבוצות אוכלוסיה שאין קשר אמיתי ביניהם
שניהם:
מקדשים בורות, מעדיפים סיסמאות וסיפורים על הבנה, מאמינים שסופרמן אוהב רק אותם ולכן מגיע להם לדעתם תנאים מיוחדים, מזלזלים בחוקי המדינה, חיים מכספי משלם המיסים - קיצבאות, הנחות, הטבות והרבה משרות למקורבים, תומכים בדיקטטורה ובמדינת הלכה.
תרשה לי להתעלם?
בהחלט. אני לא רואה שום סיבה להמשיך לנסות להסביר לך דברים כשכל מה שמעניין אותך זה לחזור על סיסמאות והסתה.

שניהם:
מקדשים בורות, מעדיפים סיסמאות וסיפורים על הבנה, מאמינים שסופרמן אוהב רק אותם ולכן מגיע להם לדעתם תנאים מיוחדים, מזלזלים בחוקי המדינה, חיים מכספי משלם המיסים - קיצבאות, הנחות, הטבות והרבה משרות למקורבים, תומכים בדיקטטורה ובמדינת הלכה.

בהחלט. אני לא רואה שום סיבה להמשיך לנסות להסביר לך דברים כשכל מה שמעניין אותך זה לחזור על סיסמאות והסתה.
אתה מוזמן לקרוא שוב את השורות הראשונות שלך ואת השורה האחרונה, מיוחד מאוד

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
L קריית עקרון נדל"ן 6

נושאים דומים

Back
למעלה