amit
משתמש בכיר
- דירוג
- 4,900
בתרחיש אימים כל משטר יעשה את זה , ואם זה לא יעבוד יוסיפו עוצר צבאי.האם ממשל מערבי כמו ישראל או ארהב אי פעם יעשה את זה? לא.
השאלה אם סין נמצאת בתרחיש אימים ?
בתרחיש אימים כל משטר יעשה את זה , ואם זה לא יעבוד יוסיפו עוצר צבאי.האם ממשל מערבי כמו ישראל או ארהב אי פעם יעשה את זה? לא.
הסיכוי שהוא ידבק גבוה - הוא ראה חולים עוד לפני שנקטו אמצעי זהירותמה הסיכוי?
נראה לי שלא הבנת.הסיכוי שהוא ידבק גבוה - הוא ראה חולים עוד לפני שנקטו אמצעי זהירות
הסיכוי שהוא ימות מהמחלה עדיין לא ממש ידוע.
זה תומך בכיוון של מהלך מחלה מוזר, בלי עזרה אנושית למלאך המוות. נקווה שיהיו לבדיקה מסקנות פרודקטיביות.עוד דבר מוזר הוא שפורסם ששני החולים שמתו מחוץ לסין הוגדרו במצב יציב לפני שמתו ומתו בפתאומיות. בהונג קונג פורסם שנפתחה בדיקה מדוע החולה מת.
השוק מעריך כי המצב בסין זמני, וכי הוא לא יתפשט בחומרה לשאר העולם (לא לחלקים החשובים שלו).אני שוב לא מצליח לעכל איך מדדי מניות בעולם לא יורדות אחוזים ניכרים בהינתן המצב המתואר בסין.
הרי ברור כי תנועת אנשים בסין קטנה, צריכה פרטית ירדה, עסקים סובלים מביקושים נמוכים, תיירות בירידה תלולה... אי ודאות עצומה.
השווקים לדעתי מתנהגים כאילו עוד כמה ימים הכל נגמר. האם זה המצב או שאנו רק בתחילת הדרך? מה אתם חושבים?
יש כבר תגובת נגד מביה"ח שהוא לא נפטרמה הסיכוי?
השאלה הזאת מטרידה אותי בימים האחרוניםאני שוב לא מצליח לעכל איך מדדי מניות בעולם לא יורדות אחוזים ניכרים בהינתן המצב המתואר בסין.
הרי ברור כי תנועת אנשים בסין קטנה, צריכה פרטית ירדה, עסקים סובלים מביקושים נמוכים, תיירות בירידה תלולה... אי ודאות עצומה.
השווקים לדעתי מתנהגים כאילו עוד כמה ימים הכל נגמר. האם זה המצב או שאנו רק בתחילת הדרך? מה אתם חושבים?
או שאולי הדעה שלך על המצב היא יותר שלילית מדעת הקהל?שוק המניות פשוט בהזיה. או שאולי הדבר היחיד שמשנה עכשיו זה כמה כסף הבנקים המרכזיים מדפיסים.
ואז הודיעו סופית שהוא מת. עצוב. גם הרופא שהתריע על SARS נדבק ומת.יש כבר תגובת נגד מביה"ח שהוא לא נפטר
התאומיםאני שוב לא מצליח לעכל איך מדדי מניות בעולם לא יורדות אחוזים ניכרים בהינתן המצב המתואר בסין.
השווקים לדעתי מתנהגים כאילו עוד כמה ימים הכל נגמר.
האמת שגם אותי זה מאוד מפתיע. המצב כרגע לא ברור יש הרבה מידע סותר ולסינים יש היסטוריה של סילוף נתונים אז קשה לדעת מה באמת קורה.אני שוב לא מצליח לעכל איך מדדי מניות בעולם לא יורדות אחוזים ניכרים בהינתן המצב המתואר בסין.
ברור, כולם נושמים את האוויר של כולם ממערכת המיזוג.יש כבר 61 חולים בספינת שיט מול חופי יפן.
הם נמצאים כולם במרחב סגור.
יהיה מעניין לראות כמה. גבוה יגיעו אחוזי ההדבקה בהנחה שלא יפנו אותם מהספינה.
ברור, כולם נושמים את האוויר של כולם ממערכת המיזוג.
אפשר בעברית למאותגרים??כרגע, להבנתי, ההערכה היא שהנגיף לא airborne אלא droplet
⌄
⌄
⌄
airborne = נישא באוויראפשר בעברית למאותגרים??
אני לא מדען אבל אני חושב שאם הנגיף עובר באפצ'י אז הוא עובר גם במיזוג אלא אם יש מערכת פילטרים כמו במטוסים.כרגע, להבנתי, ההערכה היא שהנגיף לא airborne אלא droplet. אם זה אכן ככה זה לא אמור לעבור דרך מערכת מיזוג האוויר.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| ש | נגיף בעולם, מיתון בישראל | שוק ההון | 14 | |
|
|
עקב נגיף הקורונה: איזה מניות\מדדים ירדו ? | שוק ההון | 11 |