• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

האם הקריסה הגדולה הגיעה

מצב
הנושא נעול.
לפי השאלות שלך לא נראה לי שאתה מודע לסיכונים. אתה שואל כאילו מדובר בתכנית חיסכון שאמורה לעזור לאותה רמה שאתה מצפה.
קח גם בחשבון שכרגע זה ירידות זה לא קריסה כך שיפה שאתה לא נלחץ מהירידות אבל הדרך למטה יכולה להיות מאוד ארוכה ויכול להיות שהשוק לעולם לא יחזור לרמתו הגבוהה או רק אחרי 30 שנה
לא יודע איך הגעת למסקנות האלו... אבל תודה על האזהרה.

לפי השאלות שלך לא נראה לי שאתה מודע לסיכונים. אתה שואל כאילו מדובר בתכנית חיסכון שאמורה לעזור לאותה רמה שאתה מצפה.
קח גם בחשבון שכרגע זה ירידות זה לא קריסה כך שיפה שאתה לא נלחץ מהירידות אבל הדרך למטה יכולה להיות מאוד ארוכה ויכול להיות שהשוק לעולם לא יחזור לרמתו הגבוהה או רק אחרי 30 שנה
לא יודע איך הגעת למסקנות האלו... אבל תודה על האזהרה...

לא אמרתי שאני יודע מתי תהיה תחתית/קריסה/וואטאבר...
שאלתי מה לדעתכם יקרה אחרי שנגיע לסוף של פרק הקורונה... איזה טיפוס יהיה.
או שאתה חושב שלעולם השוק לא יחזור לעלות?...

לא יודע איך הגעת למסקנות האלו... אבל תודה על האזהרה...

לא אמרתי שאני יודע מתי תהיה תחתית/קריסה/וואטאבר...
שאלתי מה לדעתכם יקרה אחרי שנגיע לסוף של פרק הקורונה... איזה טיפוס יהיה.
או שאתה חושב שלעולם השוק לא יחזור לעלות?...
אלה שתי שאלות שונות.
1. אחרי הקורונה יהיה איום אחר - אקלים, טרור, משכנתאות וכו'. תמיד יש על שוק המניות צל ענק שאם יתקדם, נראה שהכל יתפרק. מהבחינה הזו הקורונה לא רק שאינה ייחודית, אלא אפילו לא האיום הגדול ביותר.
2. ואף על פי כן העליות יגיעו, כי זה טבעו של השוק. אף אחד לא יודע כמובן מתי ובאיזה שיעור.

מעדכנת שקניתי הבוקר ת"א חסר 35של תכלית ב1080
לא יודעת בטרום מסחר לא היו כמעט ירידות -ת"א היה 0.38 למטה בלבד. העלייה של שישי בשוק הייתה משלה. בביזפורטל כתבו שמעידה על חוזק בשוק. בCNBC סטיב גרסו אמר שיש קניות רבעוניות של קרנות הפנסיה. זה משהו שלוקח מספר ימים. תתכנה עליות בשל כך בשוק ב4 הימים הקרובים, אבל התעודת חסר היא חודשית.
תמיד כשאני עושה קנייה כזו, זה ברגשות מעורבים. באמת, רק הבריאות...
יש כאן קישור שניתן לעקוב אחרי התעודה
https://www.globes.co.il/portal/instrument.aspx?instrumentid=250990
עוד עדכון למשהו הופכי לשוק, קניתי הבוקר יורו באינטראקטיב. בגלל ההשערה שלי שה CARRY TRADE המרכזי כעת הוא יורו. חייבת לציין שזה עולם אחר לקנות כך מט"ח. מישהו שם לב פעם לזה, כי הוראה היא מעל 3M בשנייה והקצב מטורף...

אלה שתי שאלות שונות.
1. אחרי הקורונה יהיה איום אחר - אקלים, טרור, משכנתאות וכו'. תמיד יש על שוק המניות צל ענק שאם יתקדם, נראה שהכל יתפרק. מהבחינה הזו הקורונה לא רק שאינה ייחודית, אלא אפילו לא האיום הגדול ביותר.
2. ואף על פי כן העליות יגיעו, כי זה טבעו של השוק. אף אחד לא יודע כמובן מתי ובאיזה שיעור.
יהיה איום אחר, אבל ברור שמה שקורה עכשיו הוא פונקציה של הקורונה.
אז כשהעניין הנקודתי הזה יחלוף, מה לדעתכם יהיה- זה מה ששאלתי וברור שאף אחד לא יודע... לכן כתבתי לדעתכם:-)

אני צופה שהמגפה תמשיך להדביק את שאר העולם בקצב מהיר כפי שעשתה עד כה ולהשפיע על השווקים, ובמגפה אני מתכוון כמובן לצרכנות הכפייתית של האנושות ולא למגפות נקודתיות כמו הקורונה.

עוד עדכון למשהו הופכי לשוק, קניתי הבוקר יורו באינטראקטיב. בגלל ההשערה שלי שה CARRY TRADE המרכזי כעת הוא יורו. חייבת לציין שזה עולם אחר לקנות כך מט"ח. מישהו שם לב פעם לזה, כי הוראה היא מעל 3M בשנייה והקצב מטורף...
הספרד נורא נמוך בטח והתחלת לסחור במט" ח גם?

אני צופה שהמגפה תמשיך להדביק את שאר העולם בקצב מהיר כפי שעשתה עד כה ולהשפיע על השווקים, ובמגפה אני מתכוון כמובן לצרכנות הכפייתית של האנושות ולא למגפות נקודתיות כמו הקורונה.
אז סה"כ אתה צופה עליות חחח

אז סה"כ אתה צופה עליות חחח

כמי שנכנס עכשיו לשוק בעוד 50K (וזקוק לעזרה קלה, האמ האמ), אכן כן.
אך אין לי מושג או שמץ של מושג אם אנחנו לפני נפילה נקודתית בקרוב.
אני צופה שאת הנקודה שבה הוא נמצא עכשיו השוק יעבור מתישהו ב20 השנים הקרובות ואני אהנה מהתשואה. מה יהיה לפני אין לי מושג.

2008 לא התקרב בכלל למימדים של 2001. נכון שהשוק ירד חזק מאוד אבל זו הייתה קריסה מאוד קצרת מועד של חודשים ספורים כמעט ולא פיטרו בהייטק כי ישבו על הגדר ומי שנפגע בעיקר היו עובדי המגזר הפיננסי. מהר מאוד הבנק הפדרלי התחיל להדפיס כסף בכמויות עתק הציל את חברות פיננסים שעמדו לקרוס כמו איי אי ג׳י והחגיגה התחילה.

אתה מתכוון לזה שהבלאגן חזר ב 2008? (אם עשיתי נכון את החישוב ⁦:)⁩ )
תאמין או לא, 2008 חלפה על פני כאילו כלום. שמעתי משהו על בנקאים מפוטרים וראיתי איזה סרטון יוטיוב על מה זה כסף, חוב ואיך זה גרם למשבר וזה בערך כל הקשב שנתתי לעניין. שאר 99.9999% מהזמן הייתי עסוק בצבא או בגיימינג.
אם לו״ח הזמנים היה זז בכמה שנים והייתי חווה את המשבר היום, זאת הייתה יכולה להיות חתיכת רכבת הרים.

כתבתי, כמעט.
פיטרו בקטנה. חברות ניצלו את ההזדמנות כדי לנקות אורוות קצת אבל ממש לא פיטורים מאסיביים כמו 2001
נכון. ועדיין חברות עצרו גיוסים (או לפחות צימצמו מאוד) ומי שמצא את עצמו מחפש עבודה באותו זמן (בין אם פוטר או סתם בדיוק סיים לימודים/צבא) היה לו הרבה יותר קשה למצוא עבודה מאשר בתקופה שאין משבר.

ננעל זמנית.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מצב
הנושא נעול.

נושאים דומים

Back
למעלה