• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

הקריסה בחודש הבא ותזמון השוק

חתול לילה

משתמש בכיר
דירוג
20,601
רוברט קיוסאקי מזהיר כי בחודש הבא נראה את קריסת המניות הגדולה בהסיטוריה, וממליץ לעבור לביטקוין.
אני מוכן להמר שלא.

(לא אופתע אם יש לו פוזיציה בביטקויין שהוא מעוניין לחזק)

רוברט קיוסאקי מזהיר כי בחודש הבא נראה את קריסת המניות הגדולה בהסיטוריה, וממליץ לעבור לביטקוין.
אני מוכן להמר שלא.

1. המודל העיסקי שלו הוא למכור ספרים, קורסים, ייעוץ וכו... ברנד.
2. איך מקבלים שיווק חינם וממשיכים למנף את המותג? איך מקבלים תשומת לב בעולם מלא ברעש?...זורקים לאוויר משהו "סנסציוני"...ומקבלים את התשומת לב...ואת הכסף.

הוא יזם מאד מוצלח, איש מכירות(לא יועץ פיננסי) בעולם הכלכלי...שרוכב על אותו סוג אוכלוסיה כמו הרבה אנשים בעולם הפיננסי. כל אחד ושיטותיו.

אני תמיד שנאתי את קיוזקי. הוא כאילו ה"אני רוצה ללמוד להשקיע" starter pack. קניתי את הספר שלו מזמן וקראתי. כל הספר הוא מסביר למה עניים הם עניים כי הם לא קונים נכסים (האידיוטים האלה) אבל לא מסביר פעם אחת איך לקנות נכס. אנשים ממליצים עליו כאילו הרעיון שלו מהפכני. אחי, זאת הסיבה שקניתי את הספר שלך. במקום להתנשא עלי פרקים שלמים פשוט תסביר לי על החזרי משכנתא וחישובי רווח והפסד. בזבוז של כמה ימים הספר שלו מאז אני לא מקשיב לשום דבר ממנו בטח שלא ערוץ היוטיוב שלו

kiyosaki-predictions.jpg

ואם הוא טועה - האם יקפל את הבאסטה ויפסיק לתת תחזיות (או שיפסיקו לצטט אותו?)

למרות שגם שעון עומד, צודק פעמיים ביום

נכון, אבל עכשיו דמיין שבמקום שעון עם כמות סופית של זמנים - יש לך ציר אופקי אינסופי בכיוון אחד - ועם רזולוציה שנעה ממיקרושניות ועד עשורים - כמה פעמים הוא צפוי לצדוק אם ההימור שלו אקראי לחלוטין (כמו השעון העומד) ? התשובה היא אפס.

כי בחודש הבא נראה את קריסת המניות הגדולה בהסיטוריה
הלוואי וצודק...
אני אשכרה מחכה ששוק המניות ייפול קצת (או הרבה), כדי שאוכל לקנות סחורה ביותר זול.
יש לי כמה עשרות ש"חים בחשבון ההשקעות שממתינים ל- DCA מדומיין שהמצאתי לעצמי, ובא לי לתזמן ירידה ככה בשביל האגו!
וגם בדיוק קיבלתי את דמי הבת מצווה מדודה חנה, ומקווה להשתמש בהם בחוכמה אחרי שאשקיע בלקנות את ה- PlayStation 1 החדשני ביותר שיצא לאחרונה.

האמת אסטרטגיה גאונית. העלות של טעות בחיזוי זניחה, ואילו הרווח כאשר יצדק אסטרונומי. נכון שיהיו כאלו שיזכרו לו את העבר לאחר שצדק אחרי 99 טעויות, אבל יהיו רבים אחרים שיחשיבו אותו כאורקל וילכו אחריו באש ובמים.

ניחא הקריסה, אבל הקטע שלו לדחוף את הביטקוין היא פשוט פתטית.
הקורלציה ב 5 שנים האחרונות של הביטקוין לנסדק עומד על ה 0.56. בקריסות של 2022 והקורונה הקורלציה הייתה אפילו גבוהה יותר כאשר הביטקוין מתרסק יותר. כלומר, גם אם תהיה קריסה הביטקוין הוא לא הנכס לברוח אליו, מילא היה נותן עצות מועילות.

kiyosaki-predictions.jpg

ג'ים קריימר עדיין לוקח בגדול :lol:
ניחא הקריסה, אבל הקטע שלו לדחוף את הביטקוין היא פשוט פתטית.
הקורלציה ב 5 שנים האחרונות של הביטקוין לנסדק עומד על ה 0.56. בקריסות של 2022 והקורונה הקורלציה הייתה אפילו גבוהה יותר כאשר הביטקוין מתרסק יותר. כלומר, גם אם תהיה קריסה הביטקוין הוא לא הנכס לברוח אליו, מילא היה נותן עצות מועילות.
דווקא מתאים לי שיקרוס קצת הביטקוין,
מבצע תחילת שנה + כסף פנוי = שנה טובה

• אהבתי
Reactions: Roi
אני מוכן להמר שלא.

לדעתי אם הבורסה נופלת הביטקוין יתרסק אפילו יותר, לא יגן על כלום כי הוא בעצמו כלום

רוברט קיוסאקי מזהיר כי בחודש הבא נראה את קריסת המניות הגדולה בהסיטוריה

ובכן, חלף חודש פברואר ולא זכינו לראות את קריסת המניות הגדולה בהיסטוריה. אני כמעט מאוכזב.
נראה שחיזוי השוק בכל זאת אינו משימה פשוטה.

אפילו ההצעה שלו לעבור לביטקויין הסבה למשקיע הפסד של 17% בחודש האחרון.

לא
ובכן, חלף חודש פברואר ולא זכינו לראות את קריסת המניות הגדולה בהיסטוריה. אני כמעט מאוכזב.
נראה שחיזוי השוק בכל זאת אינו משימה פשוטה
לא הבנת.
אי אפשר לפרש את הטענה שהקריסה תבוא החודש במובן הקלנדרי הצר. לפעמים חודש אורך יותר מ-28 ימים (ואפילו 31), וקריסה לא חייבת להתבטא בירידת המדדים.
כשמסתכלים על זה ככה הרבה יותר קל לחזות את השוק.

נערך לאחרונה ב:
אני מוכן להמר שלא.

כמובן! האיש שחזה 327 מתוך 2 הקריסות האחרונות שוב מעלה תחזית אפוקליפטית. מעניין איך כל תקופה הוא מזהיר מקריסה "הגדולה בהיסטוריה", ובינתיים המדדים רק עולים. אולי פשוט נכריז על קריסה פעם בשבוע, ואז כשזה סוף סוף יקרה בעוד 20 שנה, נוכל לצעוק "אמרתי לכם!"?

האם הקריסה הגדולה הגיעה? טייק 90210.

• חחח
Reactions: HHH
6% קריסה מהשיא, לא הקריסה הגדולה בהיסטוריה, אבל קריסה מכובדת.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Avi האם הקריסה הגדולה הגיעה #1,793 פוסטים מאיכות נמוכה 36
נ הקריסה של פרי - איך נפגעו הרוכשים? נדל"ן 24
S רעיונות מאיזו סיבה תבוא הקריסה הבאה שוק ההון 46
aeh האם הקריסה הגדולה הגיעה שוק ההון 6446
B מחפש 4 אפיקי השקעה של ריבית דריבית להשקעה כוללת של 2000 ₪ בחודש ל-15 שנים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
U מיסוי ניירות ערך פעם בחודש מיסים 1
ל כמה צדקה אתם נותנים בחודש פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 132
ר איך להבין לכמה כסף אני זקוקה בחודש? שוק ההון 19
Tim_Duncan 0 שעות עבודה בחודש מסוים כשכיר במשרה חלקית אוף טופיק 2
F כתבת התמסכנות חדשה? 4800 שקל לאוכל בחודש? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 44
ט מסחר דרך בנק one zero (ללא עמלת המרת מטח ו-10 פעולות חינם בחודש) שוק ההון 6
א ללמוד שפה בחודש? התפתחות אישית 25
I באיזה יום בחודש עדיף לרכוש מדדים בקרן ההשתלמות שלי? שוק ההון 8
Tsachi01 פינת נוסטלגיה : מודעה פרסומית מטעם בנק הדואר, מתוך ירחון ישן שיצא בחודש אוג׳ 1969 פוסטים מאיכות נמוכה 9
ט איך הגעתי ל30K בחודש בהייטק *בלי ללמוד תכנות* יומני מסע אישיים 60
1337justme משיכה מהתיק בפרישה, פעם בשנה או פעם בחודש? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 33
Tsachi01 התייעצות: אמא מוציאה מאות שקלים בחודש על Candy Crush אוף טופיק 28
M תוכנית להשקעה לטווח ארוך - יעד של 15000 הכנסה פסיבית בחודש שוק ההון 5
K כך אפשר לחיות מ3 אשח בחודש - בטרנדינג של יוטיוב אוף טופיק 4
JG1 עצמאי שלא שורד עם פחות מ25K שקל בחודש מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 99
T הכנסה פאסיבית של יותר מ10,000 שקלים בחודש התפתחות אישית 57
נ כמה עולה לכם הרכב בחודש? אוף טופיק 86
א הפקדת מלוא סכום פטור שנתי לקרן השתלמות בחודש בודד שוק ההון 6
Z הכנסה קבועה של כ-10K יורו בחודש - האם כדאי ואיך לפתוח חשבון בנק באירופה? צרכנות פיננסית 37
ת כמה חסכתי בחודש מרץ ואיך מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 51
unrealx הברוקר הישראלי המשתלם ביותר ל 1-3 פעולות בחודש? שוק ההון 1
T הוצאות מזון ומצרכים בחודש מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 7
Waler ״האם אתם או חברים שלכם מצליחים לחסוך בחודש 4000 ש״ח ומעלה?״ אוף טופיק 37
R כמה כסף צריך בשביל הכנסה פסיבית של 8000 שקל בחודש פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 29
ח מוזיאונים בחינם בירושלים בימי חמישי בחודש דצמבר בין השעות 9 בערב עד 1 בלילה אוף טופיק 0
ה 8000 ש"ח בחודש וחי כמו מלכה מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 103
ס איך חסכתי 1000 ש"ח בחודש ב 45 דקות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 21
adamshalev סקר: כמה אתם מוציאים בחודש (לאדם בוגר במשפחה) ? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 10
כ תכנון השלב הבא פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 41
M מתלבט על הצעד הבא בתחום הנדל״ן נדל"ן 6
S עצמאי פטור - קרן ההשתלמות מלאה, מה האפיק הבא לחיסכון? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
M האם אפשר לדחות מס בפקדון לפקדון הבא? מיסים 3
N אזרח אמריקאי שגילה שצריך לשלם מס על כל ההשקעות - מה השלב הבא? מיסים 70
Y המסע אל האתגר הבא בחיים התפתחות אישית 32
Flex הצעד הבא בשוק הנדל״ן / מגורים נדל"ן 9
E האם ניתן לקזז מס במקרה הבא? צרכנות פיננסית 12
D איך לבחור נכון את מקום העבודה הבא? (הייטק) אוף טופיק 11
N מערכות מידע עכשיו במכללה או באוקטובר הבא באוניברסיטה? התפתחות אישית 8
Y מה דעתכם על התכנון מס הבא? [כספי פיצויים] מיסים 15
M לגבי השלב הבא התפתחות אישית 9
ה מליון דולר - והיעד הבא יומני מסע אישיים 55
נגב פרוייקט הצמיחה - השלב הבא נדל"ן 45
M האם אתם חושבים שמשבר הפנסיות ליוצאי בריה"מ הוא פצצה פיסקלית על הכלכלה בעשור הבא? אוף טופיק 47
cypriano de rore הפד ירכוש אג״ח החל משבוע הבא שוק ההון 12
4 מתחיל להשקיע וצריך ללמוד את השלב הבא שוק ההון 25

נושאים דומים

Back
למעלה